γραψε αν θες ελληνικα γιατι ειναι πολυ πιο ξεκουραστο να διαβαζει κανεις τα κειμενα σουto oti thaymazw kai eroteyomai xwris kanena provlima mia trans oxi mono den me kanei na niwthw anomalos alla antithetos xairomai pou antilamvanomai oti mporo na skeytomai nai na aisthanomai eleythera apalagmenos apo oles aytes tis anoites kai entelos parohymenes antilipseis pou mas pigenoun polla xronia piso!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Με 5 μηνυματα,μυριζω clone...Μπας και εισαι καμια trans που προσπαθει να πεισει straight?(pros gimnastis36)
οταν λεμε σχεση η στρειτ σχεση ειναι μια σχεσημεταξυ αρσενικου καιθυλικου. η γκει σχεση ειναι μεταξυ αρσενικου και αρσενικου η αρσενικου και τρανσ η θυλικου και θυλικου. τι δε καταλαβενεις? αλλο αν μερικοι γουσταρουν να δινουν καικαμια πιπα σε κανα τραβελι. οσ εκει ειστε και χωρις παρεξηγηση. αλλα αυτο επιλεξατε να ειστε. γιατι τα λεφτα προφανως ηταν ανωτερα απο τη φυση σας. και καλος η κακος ειστε καταδικασμενες να γερασετε μονοες η να γερασετε με κανενα μαλακα κακομοιρη που οτι δει με τρυπα το ερωτευεται. οπως και πολοι στρειτ βεβαια. αλλα οσο και να θελετε να φενεστε γυναικες ΔΕΝ ειστε.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
οταν λεμε σχεση η στρειτ σχεση ειναι μια σχεσημεταξυ αρσενικου καιθυλικου. η γκει σχεση ειναι μεταξυ αρσενικου και αρσενικου η αρσενικου και τρανσ η θυλικου και θυλικου. τι δε καταλαβενεις? αλλο αν μερικοι γουσταρουν να δινουν καικαμια πιπα σε κανα τραβελι. οσ εκει ειστε και χωρις παρεξηγηση. αλλα αυτο επιλεξατε να ειστε. γιατι τα λεφτα προφανως ηταν ανωτερα απο τη φυση σας. και καλος η κακος ειστε καταδικασμενες να γερασετε μονοες η να γερασετε με κανενα μαλακα κακομοιρη που οτι δει με τρυπα το ερωτευεται. οπως και πολοι στρειτ βεβαια. αλλα οσο και να θελετε να φενεστε γυναικες ΔΕΝ ειστε.
Σωστά τα λες μωρό μου γλυκό έτσι ακριβώς είναι η σχέσεις μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν είπα εγώ το αντίθετο απ αυτό που εσύ λες …… Τώρα όσο για το οικονομικό που ανάφερες όλοι λίγο πολύ γαμιόμαστε στης δουλείες μας άλλη για να ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω άλλη για να πιάσουν καλή θέση στο δημόσιο και πάει λέγοντας , εμείς γαμιόμαστε στην κυριολεξία οκ τι να κάνουμε έτσι είναι το σύστημα στο Ελλάδα αν δεν το ξέρεις ,……
Τώρα όσο για της πίπες σίγουρα περνούμε καλές αλλά να ήξερες και πόσες έχουμε δώσει????????????
Τώρα όσο για το αν γεράσουμε μόνες μας η όχι ας ελπίζω να έχει μείνει το μπουρδελα για να ανταλλάζουμε απόψεις και μετά από χρόνια και να δούμε ποιος από όλους θα αποδιχθει στην πορεία κακόμοιρης , Μήπως έχεις δει τριγύρω σου ποσά γηροκομεία είναι γεμάτα από τους στρειτ ??????? αυτοί μονοί τους ήταν ??????? μήπως έχουν παιδία ???? λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλό … φίλε το Φαίνεσθε με το είμαι έχει απόσταση μεγάλη και μπορεί να μην το πήραμε προίκα από την μαμά μας το μουνη μας αλλά τουλάχιστον το επιλέξαμε να το έχουμε ανάμεσα από τα πόδια μας και να το πληρώσουμε με πολύ πόνο και αίμα για να βρεθεί ο κάθε ανεγκέφαλος και να πει το αν είμαστε η το τι δεν είμαστε …… η καμήλα καλά θα κάνει να κοιτάξει την καμπουριτσα της αν αυτό το ξέρεις καλώς και ισχύει για όλους μας και για σένα και για μένα …… Φιλικά πάντα
Υ/Σ εσύ τρύπα δεν έχεις ερωτευτεί ????? η μήπως κάτι άλλο ????
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
a,b,c,d,e,f,g...ΤΟ ΤΑΠΕΛΟΓΡΑΦΕΙΟ του πολλα-βαρυ ΥΠΑΡΞΙΣΤΗ και μορτη ΣΤΡΕΙΤ αντρα!!! κανε μου μια...ΣΤΡΕΙΤ ΣΧΕΣΗ baby!!!
xxx
n
ps I AM A PROUD (pre-op) T R A N S S E X U A L with a B I G C O C K...NOT a W O M A N! GET IT BOY????????
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
a,b,c,d,e,f,g...ΤΟ ΤΑΠΕΛΟΓΡΑΦΕΙΟ του πολλα-βαρυ ΥΠΑΡΞΙΣΤΗ και μορτη ΣΤΡΕΙΤ αντρα!!! κανε μου μια...ΣΤΡΕΙΤ ΣΧΕΣΗ baby!!!
xxx
n
ps I AM A PROUD (pre-op) T R A N S S E X U A L with a B I G C O C K...NOT a W O M A N! GET IT BOY????????
Good for you,που το προβλημα?
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Good for you,που το προβλημα?
...προσπαθω να "πεισω" κανενα straight να με αγαπησει...μη μεινω μονη και ερημη αμα γερασω...αλλα μονο λεφτα μου δινουνε ρε γ....τω!!!!!! εγω ποτε θα γινω μανα ????????
xxx
n
ps στερηση και εκνευρισμος!!! ε ναι λοιπον: MEA CULPA!!!!!!!...ηρεμηστε!!!
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Μου θυμιζεις τις γυναικες που κλαιγοντε οτι δεν υπαρχουνε αντρεςΔεν ξέρω για όλους εσάς αλλά γιά μένα οι trans είναι ότι πιο κοντινό σε γυναίκα από ότι κυκλοφορει σήμερα. Και, ΝΑΙ θα έκανα σχέση
ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι είναι. Για αυτό έχουν πέραση οι αδελφές κσι οι τρανςΜου θυμιζεις τις γυναικες που κλαιγοντε οτι δεν υπαρχουνε αντρες
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παντως και οτι υπαρχουν καποιοι που απλα το γραφουν εστω και πισω απο ενα πληκτρολογιο οτι θα εκαναν σχεση με μια Τρανς κατι σημαινη... Διοτι πισω απο την ανωνιμια μας μπορουμε να πουμε πολλες αληθειες γιαυτο το πιστευω οτι θα θελατε πραγματικα να κανατε σχεση.... αν δεν θελατε απλα θα το αγνοουσατε....
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
ούτε με σφαίρες.
Σωστά τα λες μωρό μου γλυκό έτσι ακριβώς είναι η σχέσεις μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν είπα εγώ το αντίθετο απ αυτό που εσύ λες …… Τώρα όσο για το οικονομικό που ανάφερες όλοι λίγο πολύ γαμιόμαστε στης δουλείες μας άλλη για να ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω άλλη για να πιάσουν καλή θέση στο δημόσιο και πάει λέγοντας , εμείς γαμιόμαστε στην κυριολεξία οκ τι να κάνουμε έτσι είναι το σύστημα στο Ελλάδα αν δεν το ξέρεις ,……
Τώρα όσο για της πίπες σίγουρα περνούμε καλές αλλά να ήξερες και πόσες έχουμε δώσει????????????
Τώρα όσο για το αν γεράσουμε μόνες μας η όχι ας ελπίζω να έχει μείνει το μπουρδελα για να ανταλλάζουμε απόψεις και μετά από χρόνια και να δούμε ποιος από όλους θα αποδιχθει στην πορεία κακόμοιρης , Μήπως έχεις δει τριγύρω σου ποσά γηροκομεία είναι γεμάτα από τους στρειτ ??????? αυτοί μονοί τους ήταν ??????? μήπως έχουν παιδία ???? λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλό … φίλε το Φαίνεσθε με το είμαι έχει απόσταση μεγάλη και μπορεί να μην το πήραμε προίκα από την μαμά μας το μουνη μας αλλά τουλάχιστον το επιλέξαμε να το έχουμε ανάμεσα από τα πόδια μας και να το πληρώσουμε με πολύ πόνο και αίμα για να βρεθεί ο κάθε ανεγκέφαλος και να πει το αν είμαστε η το τι δεν είμαστε …… η καμήλα καλά θα κάνει να κοιτάξει την καμπουριτσα της αν αυτό το ξέρεις καλώς και ισχύει για όλους μας και για σένα και για μένα …… Φιλικά πάντα
Υ/Σ εσύ τρύπα δεν έχεις ερωτευτεί ????? η μήπως κάτι άλλο ????
τα γηροκομεια ειναι γεματα απο στρειτ γιατι οι τρανς ειναι δεν ειναι το 1% του πληθισμου. αν παρολαυτα καταληξουν με στρειτ συντροφο οι τρανσ και οχι με γυναικα οι στρειτ τοτε αυτο προφανως και σημαινειοτι οι κοινωνια μας εχει παει εντελος στο διαολο και μακαρι να γινει η συντελεια να τελειονουμε... δε νομιζω να διαφωνεις. επελεξες ενα "επαγκελμα" για να βγαλεις λεφτα. δεξου και τις συναιπειες.
γιατι οπως ειπαμε γυναικες δεν ειστε. και η φυση λεει: αρσενικο και θυλικο ζευγαρωνουνε. επισης στη φυση μερικες φορες αρσενικο γαμαει αρσενικο ως δειγμα υποταγης (δες πχ σκυλια)
και για αυτο που ειπε καποιος πιο πριν οτι εχουνε συνδεσει τα τραβελια με τα εκδιδομενα τραβελια, ε, αφου στο 99% ετσι εχει η κατασταση.
και επισης αυτο που ειπε καποιος στην αρχη οτι ηταν στο λονδινο "μια" τρανς και καπιος της απευθυνθικε ως σερ, χονεψε το. ΑΝΤΡΑΣ εισε που μεταλαχτηκεσ για να ικανοποιησεισ τα ανωμαλα βιτσια αλλων αντρων και το δικο σου βιτσιο τησ ευκολης ζωης, που στη συγκεκριμενη κοινωνια μονο μια γυναικα μπορει να το πετυχει.
και στο αλλο που ειπε αφου δε μενδιαφερει το θεμα τι ασχολουμαι, το θεμα λεει: θα κανατε σχεση με τρανς? δε λεει οσοι συμπαθουνε τα τραβελια ας γραψουνε.
και για αυτο που ειπε καποιος πιο πριν οτι εχουνε συνδεσει τα τραβελια με τα εκδιδομενα τραβελια, ε, αφου στο 99% ετσι εχει η κατασταση.
και επισης αυτο που ειπε καποιος στην αρχη οτι ηταν στο λονδινο "μια" τρανς και καπιος της απευθυνθικε ως σερ, χονεψε το. ΑΝΤΡΑΣ εισε που μεταλαχτηκεσ για να ικανοποιησεισ τα ανωμαλα βιτσια αλλων αντρων και το δικο σου βιτσιο τησ ευκολης ζωης, που στη συγκεκριμενη κοινωνια μονο μια γυναικα μπορει να το πετυχει.
και στο αλλο που ειπε αφου δε μενδιαφερει το θεμα τι ασχολουμαι, το θεμα λεει: θα κανατε σχεση με τρανς? δε λεει οσοι συμπαθουνε τα τραβελια ας γραψουνε.
I_Love_Shemales
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε αυτή την χώρα υπάρχουν άντρες, - ΟΧΙ STRAGHT - που πραγματικά θέλουν, αναζητούν, και προσπαθούν να κάνουν ερωτική σχέση με κάποια transs.
Το κακό όμως είναι ότι κάποιοι από αυτούς τούς άντρες, φοβούνται για το τι θα πουν η άλλοι, φίλοι, συγγενείς, και γενικότερα ο κόσμος, έξω από το σπίτι, για την σχέση τους.
Θα είναι δακτυλοδεικτούμενοι από τον υπόλοιπο - Δήθεν STRAGHT - και μη κόσμο. :'( > > >
Mε Εκτίμιση I Love Shemales!!
Το κακό όμως είναι ότι κάποιοι από αυτούς τούς άντρες, φοβούνται για το τι θα πουν η άλλοι, φίλοι, συγγενείς, και γενικότερα ο κόσμος, έξω από το σπίτι, για την σχέση τους.
Θα είναι δακτυλοδεικτούμενοι από τον υπόλοιπο - Δήθεν STRAGHT - και μη κόσμο. :'( > > >
Mε Εκτίμιση I Love Shemales!!