ποτε εννοειται.
ποτε σχεση με τρανς παιδια.
μακρυα παιδια.
ειπαμε εχουμε γινει μπουρδελο σαν κοινωνια .μην το ξεφτιλισουμε τελειως.
ελεος με την ανωμαλια.
Καλησπέρα και από εμένα , Επειδή βλέπω ότι το θέμα σχέσεως με Τρανς βλέπω ότι το διυλίζουμε μέχρι και σήμερα εγώ θα πω δυο λογάκια μόνο σε όλα αυτά που μέχρι σήμερα έχω διάβαση έχω βίωση και τα ζω ακόμα .
1ον ακούω την λέξη ((ανώμαλη)) σε μια τέτοια σχέση . οκ πες ότι είναι ανώμαλη αυτή η σχέση δεκτών
2ον διαβάζω ότι είμαστε άτομα τα οποία ανήκουμε στο περιθώριο και εκεί πρέπει να είμαστε
3ον αυτός που θα κάνη σχέση με μια Τρανς και Αυτός είναι ανώμαλος ……
Και πολλά πολλά πολλα άλλα.
Λοιπών όποιος δεν το έχει βίωση ας είναι καλύτερα έξω από την συζήτηση
Αν η σχέση με μια Τρανς Τρανσεξουαλ είναι ανωμαλία τότε Η Παιδεραστία τι είναι ???? αυτή που πηδανε ζώα τι είναι ??? αυτή που ψάχνουν για ανταλαγιες μεταξύ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ) ζευγαριών τι είναι ???? αυτή που πάνε στης πιάτσες τα βράδια ουκ και λίγοι τι είναι ??? αυτή που κάθονται στα γραφεία της εταιρίας τους και εργάζονται ως ότι εργάζονται και φορανε από μέσα ζαρτιέρες και το μουστάκι είναι κάγκελο τι είναι ????? Αυτοί που φωρανε ράσο και τους βάζεις στο σπίτι σου- μας για αγιασμό και βλέπεις ότι γλυκό κοιτάζει την γυναίκα σου τον άντρα σου η και το παιδί σου ακόμη τι είναι ??????? Αυτός που πηγαίνει κάθε βραδύ και πηδηετε δεξιά και αριστερά τι είναι ??????? λοιπών αυτή όλοι είναι όμως ανώμαλοι αλλά δυστυχώς δεν φαίνονται στα μάτια σας ….ΟΚ
Τώρα όσο αφόρα το περιθώριο και την κοινωνία αν θέλουμε να είμαστε μέσα σε αυτό το υποτίθετο νορμάλ κλίμα ήταν είναι και θα είναι δικαίωμα της καθεμιάς της πως θα το πέραση και τι σκοπούς και βλέψεις έχει η ιδία για την ζωή της και στην τελική ποιος σας είπε εσάς ότι εμείς δεχόμαστε την κοινωνία την (((Νορμάλ ))) έτσι όπως είναι ??????? διότι αυτήν την πλευρά δεν την ρωτάτε ??????
Τώρα όσο αφόρα τον ερώτα μεταξύ δυο ανθρώπων και αυτή αν είναι Τρανς η λέσβια η ότι σκατο ταμπελίτσα κρεμάτε η υποτιθέμενη νορμάλ και καρά στρειτ τύποι θα πω ότι μεταξύ δυο ανθρώπων δυστυχώς η ευτυχώς υπάρχει και θα υπάρχει…..άσχετα αν πολλές δεν κάνουν σχέσεις λόγο του επαγγέλματος τους- μας……
Τώρα ποιος είπε ότι αν όχι όλες ξυπνήσαμε ένα πρωί και είχαμε φαγούρα στον πισινό μας και είπαμε βρε δεν πάμε στον Μήτσο να μας τον ξύση μιας που την έχει και τεράστια ?????? Καμία θα σου πω εγώ , ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ δεν γίνεσαι και όσο μεγαλώνεις δεν δέχεσαι το φύλλο που το dna σου έχει δόση εξωτερικά γιατί αισθάνεσαι από τα πρώτα σεξουαλικά σου βήματα ότι αυτό που είσαι εμφανισιακά δεν ταιριάζει με το εσωτερικό σου και η σεξουαλικές σου προτιμήσεις , κινήσεις ,θέλω σου ταιριάζουν στο γυναίκειο προφίλ το όποιο το καταλαβαίνεις…από πολύ μικρή ηλικία…..
Οπότε έχεις δυο επιλογές,,, η μια είναι να διορθώσεις αυτό που η φύση σου έδωσε και η άλλη να κάνεις τον Μήτσο το καραμπουζουκλή που θα γυρναει τα βράδια με τα γοβάκια της γυναίκας του δεξιά και αριστερά και θα ψάχνει να δροσίσει το κωλαράκι του ,Οπότε έχουμε και λέμε Μήτσος = γάμος για το κοινωνικό σύνολο μην βγάλουμε παραέξω την σεξουαλική ζωή γιατί κάποια στιγμή θα βγει και θα είσαι με δυο παιδάκια και με μια γυναίκα η οποία θα είναι όλοι μαζί το στερεότυπο της Διπροσωπίας εν Αγνια της κύριας και τον παιδιών !! τι ωραία τουλάχιστον θα είναι αποδεκτός από την κοινωνία ,,,,, ειρωνεία ……………..
Οπότε 1000 φορές έτσι όπως είμαι και ας ψοφήσω στην ψάθα παρά να είμαι έτσι όπως είναι πολλοί τριγύρω μας …..
Και κάτι τελευταίο για τους στρειτ που αναφέρθηκε ποιο πριν ένας κύριος θα πω το εξής , Μακάρι να ήξερες πόσους από αυτούς είχα Πηδήξει μωρό μου γλυκό ……..στην κυριολεξία ..και μιας που είναι όλοι τόσο καρά στρειτ πιστεψεμε ότι όλες μα όλες δεν θα είχαμε από 3 η 4 η5 σπίτια αυτοκίνητα και πολλά άλλα πράγματα μόνο από τους ανώμαλους ….. Αν είναι έτσι η στρειτ τότε προτιμώ ανώμαλους ….
Φιλουνια πολλά …….