δεν την ενδιαφερουν τα λεφτα κατα βαθος αλλα να βρει και αυτη τη στοργη και την αγαπη που της ελειπε τοσα χρονια.
Όλοι και όλες αυτό ψάχνουμε φίλε απλά με λάθος τρόπο οι πιο πολλοί (λεφτά)....
Βεβαίως και πολλές κοπέλες από όλες τις μορφές 'πορνείας' εγκατέλειψαν το επάγγελμά τους ή τον τρόπο ζωής αυτόν για να πάρουν ένα δρόμο διαφορετικό, πιο σωστό για την αναζήτηση της ευτυχίας. Πολλές περιπτώσεις και απο το site. Δεν διαβάζετε πχ στο θρεντς στριπτιζάδικα, αναφορές συναγωνιστών σε απαντήσεις φίλων. "Που πήγε η τάδε? Πάει αυτή (προς στεναχώρια του ερωτήσαντα) παντρεύτηκε και εγκατέλειψε!! Ένα πρόσφατο παράδειγμα κοντινό με το δικό σου είναι στην πρώτη σελίδα του θρεντ CT lads the days of our life. (δεν ξέρω να το βάλω εδώ),όπου πήρε την απόφαση ο φίλος και έφυγε με μια επαγγελματία του είδους.
Αν θέλεις την γνώμη μου οπού και φυσικά δεν μετράει, καλύτερα ήταν να είχες μπλέξει με μια επαγγελματία του είδους και όχι με μια ερασιτέχνη, μιας και αυτές είναι μπερδεμένες ψυχολογικά και δεν ξέρω αν μπορούν να ξεμπερδέψουν και να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις το πιο σημαντικό δεν είναι αυτό!!
Εκτός απο το να την αγαπάς πρέπει να σε αγαπάει και αυτή.Και πρέπει να στο αποδείξει, όχι με λόγια και με ματιές ή αγκαλιές αλλά με πράξεις φίλε. Μην μεταφράζεις αυτά που λέει όπως τα θες εσύ και όπως σε βολεύουν παραβλέποντας σημάδια που δεν σε συμφέρουν.
Αυτο βέβαια θέλει χρόνο και οι γρήγορες αποφάσεις απο την καρδιά οδηγούν σε απογοητεύσεις γιατί οι καρδιές αλλάζουν εύκολα γνώμη...