Το ξέρουμε, πες κάτι που δεν ξέρουμε.
Τοτε τι ειναι αυτα που λετε στον ανθρωπο. Αφου το αποτελεσμα ξερουν ολοι ποιο θα ειναι. Μακαρι να βγω λαθος αλλα μπααααα.
Το ξέρουμε, πες κάτι που δεν ξέρουμε.
EVIL φοιτητρια στην καλυτερη σχολη της ελλαδας ειναι λες να μη μπορεσει να βρει δουλεια ?αν κοψει τις μαλακιες θα μας βαλει ολους κατω.αν την γνωριζα εξω θα ντρεπομουν ρε να της την πεσω.
Τοτε τι ειναι αυτα που λετε στον ανθρωπο. Αφου το αποτελεσμα ξερουν ολοι ποιο θα ειναι. Μακαρι να βγω λαθος αλλα μπααααα.
καλα laplace μηπως εισαι κλωνος της .τα ιδια λεει και αυτη.ο αλλος δεν αξιζει μια λεμε.ρεμαλι του κερατα.
Ε και τι έγινε άμα είναι φοιτήτρια στην καλύτερη σχολή? Αν έχεις βίσμα διάβαινε! Αν όχι 700γιούρια και 10ωρο! Τα πολλά λόγια είναι φτώχια: κλείσε την αύριο, κάνε τα ΚΑΛΑ αυτή τη φορά και αν πάνε στραβά τα πράγματα έχεις 1 σ/κ μπροστά σου να "χαλαρώσεισ" με φίλους, ποτά
Greek μπουζούκια κτλ κτλ.
το παραγαμησες λιγακι,ε,οχι και αγια.λες να πιασει αυτο?η με δουλευεις παλι?τελος αυγουστου φευγει πρεπει να προλαβω.ρε φιλε ενα σκαλοπατι κατω απο αγια ειναι.
Αν υπαρχει αλλος ,με τον οποιο ειναι και ερωτευμενη οπως φαινεται, τοτε νομιζω οτι με μια σχεση τοσο μικρης χρονικης διαρκειας, δεν εχεις και πολλες ελπιδες κατα την γνωμη μου.ΡΑΚΕ υπαρχει γαμωτο αλλος και δεν κανει τιποτα για να το κρυψει.για τον αληταρα τις κανει τις μαλακιες.
Η κοπελλα μπορει και να ειναι οπως λες...Αγια δηλαδη(δεν σε δουλευω).στενη.
γνωμη μου ειναι πως τον λυπαται.δεν το παραδεχεται βεβαιως αλλα θα το δει καποια μερα και μονη της.
κανεις δεν εχει ζησει τετοια φαση που να καταλαβαινει?
γνωμη μου ειναι πως τον λυπαται.δεν το παραδεχεται βεβαιως αλλα θα το δει καποια μερα και μονη της.
κανεις δεν εχει ζησει τετοια φαση που να καταλαβαινει?