με τις πολλές και διαρκείς κάβλες μου θα γινόμουν ευχαρίστως πουτανίτσα ώστε να με ξεσκίζουν
S Sawyer Νέο Μέλος Εγγρ. 21 Αυγ 2007 Μηνύματα 1 Like 0 Πόντοι 0 21 Αυγ 2007 #61 με τις πολλές και διαρκείς κάβλες μου θα γινόμουν ευχαρίστως πουτανίτσα ώστε να με ξεσκίζουν
C cretan335 Μέλος Εγγρ. 30 Ιαν 2007 Μηνύματα 5.488 Like 1 Πόντοι 66 21 Αυγ 2007 #62 Sawyer έγραψε: με τις πολλές και διαρκείς κάβλες μου θα γινόμουν ευχαρίστως πουτανίτσα ώστε να με ξεσκίζουν Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με συγχωρείς για τους τρόπους μου, αλλά μήπως, αναρωτιέμαι μήπως, καβλώνεις στα μετόπισθεν?
Sawyer έγραψε: με τις πολλές και διαρκείς κάβλες μου θα γινόμουν ευχαρίστως πουτανίτσα ώστε να με ξεσκίζουν Κλικ για ολόκληρη προβολή... Με συγχωρείς για τους τρόπους μου, αλλά μήπως, αναρωτιέμαι μήπως, καβλώνεις στα μετόπισθεν?
L leonoro Ενεργό Μέλος Εγγρ. 28 Δεκ 2006 Μηνύματα 14.482 Like 11 Πόντοι 166 21 Αυγ 2007 #63 fleshforfantasy έγραψε: Πράγματι, τα μεγαλύτερα θύματα είναι οι ... Ελληνίδες Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θύματα του εαυτού τους είναι μόνο. Κατά τα άλλα χαζομουνίαση, mousaka, souvlaki. Like here, nowhere
fleshforfantasy έγραψε: Πράγματι, τα μεγαλύτερα θύματα είναι οι ... Ελληνίδες Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θύματα του εαυτού τους είναι μόνο. Κατά τα άλλα χαζομουνίαση, mousaka, souvlaki. Like here, nowhere
N nekro_shmeio Μέλος Εγγρ. 1 Ιουλ 2007 Μηνύματα 66 Like 1 Πόντοι 0 21 Σεπ 2007 #64 ΟΧΙ δεν θα γινομουν ιεροδουλη εαν ημουν γυναικα. υπαρχουν πολλοι αλλοι τροποι να βγαλει καποιος χρηματα ωστε να ζησει. δεν θα θυσιαζα τα παντα στον βωμο του χρηματος.
ΟΧΙ δεν θα γινομουν ιεροδουλη εαν ημουν γυναικα. υπαρχουν πολλοι αλλοι τροποι να βγαλει καποιος χρηματα ωστε να ζησει. δεν θα θυσιαζα τα παντα στον βωμο του χρηματος.