Νέα

Θα γινόσουνα πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

• ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ, ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: Όταν περάσει η μπογιά μου, γλύκα μου, ακόμα μετράει :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Πουτανα γινεσαι ειναι "σχετικα" ευκολο.

"πουτανα" γεννιεσαι ειναι θεμα ψυχης και συνθηκων ζωης.
  Δηλαδη λιγοτερο πουτανα ειναι αυτη η 28χρονη πρωην γραμματεας του χοντρου του ΠΑΣΟΚ που πήγε και τον παντρευτηκα και εκανε και διδυμα. Δηλαδη ρε  πουστη πως το "κανουν" αλλο να εισαι 35 και 200 κιλα και αλλο 60 και 200 κιλά!!!!!!!!!

Και η αλλη η γκομενα του πρων προεδρου της Παγκοσμια Τραπεζας. Τρελλο πουτανακι 200.000€ το χρονο πήρε και ποσες φορες να τον εφαγε καμια 20αρια σε 2 χρονια συν που θα πηρε καμια 20 γεροντια μεχρι να φτασει στον Προεδρο!!!

Τωρα αν ειχα γεννηθει αφραγκη γκομενα ψιλοκαλη με ταμπεραμεντο και ερχοταν καποιος και μπυ ελεγε να γινω πορνη ΙΣΩΣ να γινόμουνα αλλα θα στοχευα σε πορνη πολυτελειας που θα κατεληγα ειναι αλλο θεμα. Ασε που θα ελεγα "ελα μωρε κανα δυο χρονια και βλεπουμε" και μετα απο καμια 10ετια παλι την ιδια η συγγενικη δουλεια να εκανα πχ μασατζου στα 50!!

Εγω πάντως "πουστης" προσπαθω να γίνω!!!!!!!!!!!!!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ θα γινόμουν πουτάνα...αλλά ορμώμενος από την λαϊκή παροιμία ΄΄Κάλλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στη πόλη'' θα πήγαινα στο χωριό....Για να γίνω ΄΄η μεγαλύτερη πουτάνα του χωριού΄΄. :grin: :dancing:

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Με βάση την ψηφοφορία, μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι άντρες θα κάνανε αυτό που κάνουν οι γυναίκες σήμερα...ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.Συμπέρασμα, οι περισσότεροι ψάχνουμε έναν μαλάκα να μας τα φέρνει ή έστω ψάχνουμε εύκολες λύσεις.  :2funny: Και 2η επιλογή στην ψηφοφορια, επειδή είμαστε και ντόμπροι και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας είναι ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ. Εδώ βέβαια μιλάει το αντρικό μυαλό το οποίο χαρακτηρίζεται από ευθύτητα και όχι από κουτουπονηριά και μιξοπαρθενιά (όπως των "ημιπαρθένων" γυναικών) οι οποίες λένε

- Εγώ; Ποτέ!Με προσβάλλεις...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Για ζιγκολο μπορει :think:τωρα για πουτανα λιγο δυσκολο το κοβω :2funny: :2funny: :2funny:ασε τωρα που να τρεχω για αλλαγη φυλου να βαλω βυζια κλπ :2funny: :2funny: :2funny:

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
θα ζητιανευα απο τους συγγενεις για λιγο διαστημα,θα  ζητουσα βοηθεια απο το κρατος απο οποιον ηξερα,

Αν είναι να πέσεις τόσο χαμηλά φίλε μου,καλύτερα πουτάνα.Είναι πιο αξιοπρεπές από το να ζητήσεις λεφτά από άλλους.Και στο λέει αυτό ένας που έκανε τη διαδρομή Τανάγρα-Αθήνα με τα πόδια,επειδή δεν είχε λεφτά να πάρει το λεωφορείο.Το κουλό μου δεν το άπλωσα.Τι ώρα έφτασα,ασε!!!!Αλλά έκανα και γυμναστική...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μωρέ αν είχα μουνί...θα είχα 3 τετράγωνα δικά μου στο κέντρο της αθήνας...και να πάει να ..τούτ...ο κόσμος....αι σιχτίρ με δαύτον.... :badair:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
αν ημουν ωραια θα σενιαριζομουν και θα περνα σβαρνα ολα τα χαι χοτελ θα διαλεγα ενα φραγκατο και ολα μια χαρα και αμα ηταν αρκετα χαζος και πλουσιος θα τον παντρευομουν κιολας χαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ μετα παραπονιεστε που οι πλειστες γυναικες σκεφτονται το συμφερον τους (κατα τα λεγομενα σας)... κ εσεις τα ιδια θα κανατε κατα πως φαινεται  :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
κ μετα παραπονιεστε που οι πλειστες γυναικες σκεφτονται το συμφερον τους (κατα τα λεγομενα σας)... κ εσεις τα ιδια θα κανατε κατα πως φαινεται  :2funny:
Καλώς όρισες...... :rockon: :rockon: :rockon:ή γράφεις από...μακριά???  :think: :think: :think:έγινες...Τσίλα??? :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Μην τους παίρνεις στα σοβαρά...θα γίνονταν πουτάνες για να βγάλουν λεφτά , να τα φάνε σε άλλες πουτάνες, όπως τα τρώνε τώρα :2funny:

Μπερδευτήκατε; Κι εγώ !!! :rockon:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1

BiteMeIaMfresH