Νέα

Θα γινόσουνα πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

• ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ, ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Επειδή βλέπω πολλούς να ρωτάνε για την προσωπική ζωή των ιερόδουλων, άλλοι να προβαίνουν σε οικονομικές και κοινωνικές αναλύσεις περί πορνείας, άλλοι εμμέσως πλην σαφώς να δείχνουν επιφανειακή έστω κατανόηση και άλλοι να βάζουν στο πυρ το εξώτερον την πορνεία, ανοίγω αυτό το thread ρωτώντας...

ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ (δεδομένου του αντρικού τρόπου σκέψης);Και αν ναι πουτάνα κανονική ή από της άλλες τις κυρίες με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις και τους γκόμενους στη σειρά;

Παρακάλώ ψηφίστε... :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πολιτελιασ λιγι δουλια πολι χριμα  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Για φαντασου όμως να σε πιτσιλάνε, στο στόμα, στα αυτάκια και αν ξεφύγει καμία στο μάτι...  :2funny: :2funny: :2funny: ενώ αν ήσουν από τις άλλες των 30 ευρώ...πέρασε, μην με ακουμπάς έτσι, δεν μπορώ να βγάλω το σουτιέν και σε πέντε λεπτά... ο χρόνος σου τελείωσε...30 ευρώ  :-*

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για φαντασου όμως να σε πιτσιλάνε, στο στόμα, στα αυτάκια και αν ξεφύγει καμία στο μάτι...  :2funny: :2funny: :2funny: ενώ αν ήσουν από τις άλλες των 30 ευρώ...πέρασε, μην με ακουμπάς έτσι, δεν μπορώ να βγάλω το σουτιέν και σε πέντε λεπτά... ο χρόνος σου τελείωσε...30 ευρώ  :-*
θα του ελεγα οχι στο ματι ρε πουστι :grin: :grin: :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Επειδή βλέπω πολλούς να ρωτάνε για την προσωπική ζωή των ιερόδουλων, άλλοι να προβαίνουν σε οικονομικές και κοινωνικές αναλύσεις περί πορνείας, άλλοι εμμέσως πλην σαφώς να δείχνουν επιφανειακή έστω κατανόηση και άλλοι να βάζουν στο πυρ το εξώτερον την πορνεία, ανοίγω αυτό το thread ρωτώντας...

ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ (δεδομένου του αντρικού τρόπου σκέψης);Και αν ναι πουτάνα κανονική ή από της άλλες τις κυρίες με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις και τους γκόμενους στη σειρά;

Παρακάλώ ψηφίστε... :grin:
Χωρίς να παρεξηγηθω….τωρα με την ερωτηση
που κανεις….με βαζεις κι εμένα στο τρυπακι….
να ανοιξω κι εγω ένα θρεντ….
Ισαξιο μ’αυτό που λες….
ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ…ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ…..
ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ?

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Άνοιξε το!Το συγκεκριμένο thread έχει συγκεκριμένο ερώτημα...και όχι χωρίς λόγο...

Υ.Γ Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδί μου, όλοι όσοι έρχονται ρε κατερίνα σε εσένα bi και αδερφές είναι;Τώρα θα μου πεις όπως οι άντρες έτσι και οι γυναίκες...Κρυφολεσβίες κλπ. Αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα.

Για να μην χάνουμε την ουσία λοιπόν το ερώτημα είναι συγκεκριμένο και η ψηφοφορία ανοικτή...Παρακάλώ ψηφίστε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Zιγκολό θα γινόμουν πάντως... αν δεν ήμουν τόσο χαλιαμούτρης! :2funny:

figaro

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μια δοθλεια ειναι κ αυτοι ρε παιδια.Για φαντασου να μην υπηρχαν οι ιεροδουλες, τι θα καναμε;;; Αλλα αν ειμοθν γυναικα δεν ξερω αν θα το εκανα...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Άνοιξε το!Το συγκεκριμένο thread έχει συγκεκριμένο ερώτημα...και όχι χωρίς λόγο...

Υ.Γ Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδί μου, όλοι όσοι έρχονται ρε κατερίνα σε εσένα bi και αδερφές είναι;Τώρα θα μου πεις όπως οι άντρες έτσι και οι γυναίκες...Κρυφολεσβίες κλπ. Αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα.

Για να μην χάνουμε την ουσία λοιπόν το ερώτημα είναι συγκεκριμένο και η ψηφοφορία ανοικτή...Παρακάλώ ψηφίστε...
Χαχαχαχαχα…..πιστεψε με….δεν το ανοιγω…
Γιατί θα ταλαιπωρηθουν πολλά κορμια….
Αστο……καλα είναι κι ετσι…..
Μην χασουμε και την δουλεια μας….!!!!

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχαχαχα…..πιστεψε με….δεν το ανοιγω…
Γιατί θα ταλαιπωρηθουν πολλά κορμια….
Αστο……καλα είναι κι ετσι…..
Μην χασουμε και την δουλεια μας….!!!!

Δηλαδη ρε Κατερινα οποιος σου ζηταει δακτυλο ειναι αδερφη? Αν ηταν ετσι... τοτε 5/10 αντρες μαλλον αλλαζουν στρατοπεδο.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δηλαδη ρε Κατερινα οποιος σου ζηταει δακτυλο ειναι αδερφη? Αν ηταν ετσι... τοτε 5/10 αντρες μαλλον αλλαζουν στρατοπεδο.
Ελα να δεις…το δαχτυλο μου….
Ατροφια εχει παθει…..
Τωρα μετα από μενα….να σου πω την αληθεια….
δεν ξερω που πανε…..
Και ξέρεις τι μου κανει εντυπωση?
Ότι…..δεν φτανει που εχουν μεινει λιγα τα αρσενικα
μας την λενε και από πανω….ότι ειμαστε πουτανες
και γαμιομαστε…
Δεν λενε τουλαχιστον ότι χαρη σε μας….
βρισκουν τελικα ….που πρεπει να παρκαρει ο καθενας?
Και να επισημανω κατι….
Εστω και αυτοι οι οριτζιναλ που κυκλοφορουν…..
είναι ρε παιδι μου οριτζιναλ….
Και χαρη σ’αυτους….επικρατει και το επαγγελμα…..
Είναι και αυτό κατι…..!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κατερινα, εχουν μεινει λιγα αρσενικα για εσας τις Ελληνιδες.

Γιατι πλεον δεν υπαρχει λογος ασχολιας με αυτο το ιδιομορφο ειδος γυναικας που λεγεται Ελληνιδα.

Για τις υπολοιπες, σαφως και δεν ειναι λιγα τα αρσενικα ;)

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα περίμενα πρώτα να γίνω 50άρης και μετά θα γινόμουνα "ζιγ(κολογερος)".

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οχι δεν θα γινομουν πουτανα..
οχι δεν ειμαι πουριτανος,απλα δεν ειναι του χαρακτηρα μου να συμβιβαστω με την ΚΑΘΕ μαλακια που εχει ο αλλος στην κεφαλα του...
επίσης πιστευω στην αγάπη-ερωτα κλπ παπαριες πραγμα που σημαινει οτι το σωμα θα το ειχα για την σχεση μου..

θα καθαριζα σκαλες,θα γινομουν κλοουν,θα ταιζα σκυλοψαρα σε ζωολογικό κήπο,θα ζητιανευα απο τους συγγενεις για λιγο διαστημα,θα  ζητουσα βοηθεια απο το κρατος απο οποιον ηξερα,θα πουλουσα στραγγαλια, αλλα δεν θα ανεχομουν να με γαμανε για λιγα ευρω..ειναι θεμα αξιοπρεπειας.,.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Δηλωμενη μαλλον οχι.Αλλα για κανενα χαρτζιλικακι που και που ισως!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χαλαρά το τελευταίο. Εδώ είναι ο παράδεισος της καλής καργιόλας. Θα πήγαινα με αυτούς που γούσταρα, θα τα έτρωγα εννοείται από όλους :2funny: και πάλι με χρόνια με καιρούς θα παντρευόμουνα ένα καλό παληκάρι :). Με αυτή τη κορμάρα που έχω; Τι λες :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή πανευρωπαϊκά πρέπει να είναι η χώρα πρώτη στη χαζομουνίαση. Θα έλεγα και παγκόσμια αλλά είναι και κάτι φυλές που είναι μητριαρχικές.
Ξυπνάτεεε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Χαλαρά το τελευταίο. Εδώ είναι ο παράδεισος της καλής καργιόλας. Θα πήγαινα με αυτούς που γούσταρα, θα τα έτρωγα εννοείται από όλους :2funny: και πάλι με χρόνια με καιρούς θα παντρευόμουνα ένα καλό παληκάρι :). Με αυτή τη κορμάρα που έχω; Τι λες :cheesy:
Κανόνισε να αρχίσεις το γνωστό άσμα, όταν κάποτε περάσεις τα 30φεύγα, δεν υπάρχουν άντρες και τα λοιπά :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom