Νέα

Θα γίνω trapper

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νταης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.133
Πόντοι
12.756
Πολύ καλός bro , αν και η επιρροή σου είναι από ράπερ και όχι από traper. Παρά τον στίχο " είμαι γνωστός σε όλα τα Βαλκάνια και έχω γεμάτο με κόκα το scania " ο tus δηλώνει ράπερ και στο 99% των περιπτώσεων οι στίχοι του είναι απολύτως κατανοητοί. ( Πρέπει να αναγνωρίσω ότι έχει πει κορυφαίες φράσεις ). Παρόλα αυτά ο στίχος σου κατ' 'εμε έγραψε ...

εχει πει το φανταστικο στιχακι

"πινω το κωλο μου για να ξεχάσω τον δικό της"

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.292
Πόντοι
6.056
Η rap ποτέ δεν ήταν τόσο δημοφιλής όσο τα τελευταία χρόνια 15 και βάλε χρόνια.Σε αυτό έχουν συμβάλλει καλλιτέχνες αυτού του είδους(βλ Eminem ποιο πολύ,με σκληρούς ακραίους στίχους όταν πρωτοξεκίνησε,που έφτασαν να τον ακούνε και παιδάκια κάποια στιγμή :confused: ).Όταν άρχισαν και έβγαιναν όλο και περισσότεροι λευκοί στην μουσική αυτή,απογειώθηκε το είδος,με τους μαύρους καταξιωμένους καλλιτέχνες(2pac,Biggie,Snoop,Dr.dre κλπ),ήταν ανεβασμένο αλλά ως ένα σημείο.Πλέον η rap έχει αρκετά παρακλάδια τύπου r'n'b,trap,trip,hip,(αν ξεχνάω κάτι πείτε το),τα οποία κάνουν θραύση στις νεαρές ηλικίες που το θεωρούν μαγκιά να ακούνε στίχους για ντρόγκια,πουτάνες,πιστολίδια και για γαμώμανες:confused:.Βλέπουν τι ζωή κάνουν και θέλουν να τους μοιάσουν(εδώ έγινε είδωλο ο sinboy(!). :confused: :confused: :confused: :confused:
Iσως ο πιο αλητακος να ταν ο Eazy-e απο τους παλιους.Η ζημια εγινε οταν αρχισαν να το βαζουν στα σκυλομαγαζα και να κανουν ντουετακια της τσαςπου.Τωρα γεμισαμε γουαναμπι γκανγκστας που τσεπωνουν χαρτζιλικι απο το σπιτι και ον καμερα ειναι ταφ γκαιζ:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.133
Πόντοι
12.756

το σκουπιδι κλαιγοταν οτι εχει χρεη :confused: :confused: :confused:
να λες παλι καλα που δεν εβγαλε πολλα φραγκα απο τις ανατιναξεις γιατι μετα θα επρεπε να κανει και χιτακια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
ενταξει τυποι,ο Tus δεν ειναι Τρυπερ,ειναι και ευφυεστατος,τους κραζει αβερτα στο μεταξυ :confused: :confused: :confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσεις με τα ανήψια είναι να τα ακούσεις να τα μελετήσεις και αφού σε σεβαστούν καθώς θα τα έχεις αποκρυπτογραφήσει να τους βάλεις να ακούσουν και κάτι άλλο. Εάν το πας μόνο βάζοντας χέρι δεν νομίζω να έχει και πολύ αποτέλεσμα
Βλέπουμε αστεία βίντεο με Χατζηχρήστο , Γκιωνάκη, Βουτσά , Κωνσταντάρα και σια και παιρνουν κάτι πιο εκλεκτό πιο υγιές και χαίρομαι που αντιλαμβάνονται αυτό το χιουμορ, ακούν παλιά ξένα κομμάτια ΟΜΩΣ ακούν και αυτές τις βλακείες… πιστεύω ότι είναι της ηλικίας τους και θα τους περάσει

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.292
Πόντοι
6.056

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.536
Πόντοι
736
Βλέπουμε αστεία βίντεο με Χατζηχρήστο , Γκιωνάκη, Βουτσά , Κωνσταντάρα και σια και παιρνουν κάτι πιο εκλεκτό πιο υγιές και χαίρομαι που αντιλαμβάνονται αυτό το χιουμορ, ακούν παλιά ξένα κομμάτια ΟΜΩΣ ακούν και αυτές τις βλακείες… πιστεύω ότι είναι της ηλικίας τους και θα τους περάσει
Σε όλους πέρασε .... πιτσιρίκια ακούγαμε και εμείς το " πάρε με από πίσω " της Καρλότα και "χαλάρωσε μην το κάνεις " από εθνικό σταρ , έχουμε δει και πολύ σκουπίδι σε ριάλιτι επίσης, στο μεγαλύτερο ποσοστό μας όμως νορμάλ νομίζω βγήκαμε

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.736
Πόντοι
3.556
Σε όλους πέρασε .... πιτσιρίκια ακούγαμε και εμείς το " πάρε με από πίσω " της Καρλότα και "χαλάρωσε μην το κάνεις " από εθνικό σταρ , έχουμε δει και πολύ σκουπίδι σε ριάλιτι επίσης, στο μεγαλύτερο ποσοστό μας όμως νορμάλ νομίζω βγήκαμε
:takethis: :takethis: :takethis: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :wanker: :wanker: :wanker:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.535
Πόντοι
10.411
Τωρα γεμισαμε γουαναμπι γκανγκστας που τσεπωνουν χαρτζιλικι απο το σπιτι και ον καμερα ειναι ταφ γκαιζ:confused::confused::confused:
Ναι και όλλος το έπαιζε σκληρός αλλά φόραγε το στρινγκακι για χάρη της αφέντρας του που τον έβαζε να γλείφει τα πόδια της και του έριχνε σφαλιάρες στον κώλο :confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Αυτό το «παρε με από πίσω» έκαψε το φουκαρά το λιλά :gay:

οι λοιποί σώοι φαινόμαστε χιχιχιχι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
...Πλέον η rap έχει αρκετά παρακλάδια τύπου r'n'b,trap,trip,hip,(αν ξεχνάω κάτι πείτε το),
Για την ακρίβεια η Rap είναι σχεδόν ταυτόσημη έννοια με την Hip Hop και είναι εκείνη η ορολογία που διακρίνει τα υπο-είδη πχ σκατά rap, κουκουρούκου rap, λεωοτιναναι rap, καιάλλατέτοια rap

Εμένα βέβαια όλα αυτά hip hop έεεειιι χοπ, όλα ίδια μου φαίνονται

τα οποία κάνουν θραύση στις νεαρές ηλικίες που το θεωρούν μαγκιά να ακούνε στίχους για ντρόγκια,πουτάνες,πιστολίδια και για γαμώμανες:confused:.Βλέπουν τι ζωή κάνουν και θέλουν να τους μοιάσουν(εδώ έγινε είδωλο ο sinboy(!). :confused: :confused: :confused: :confused:
Αυτό το sinboy δεν το ξερα, το γκουγκλαρα και με έπιασαν τα γέλια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
τυπε δεν ειναι το ιδιο,αλλο να ακους Εθνικο Σταρ,ακομα ακουγεται ανετα,και βλεπεις Beefs με Μιστερ Μπουτια,φουλ γελιο και καλτιλα,αλλα ακινδυνα.
Σημερα τα μισα πιτσιρικια εχουν κουρεμα τυπου snik και εμπλεκονται σε νταραβερια,Αλβανακια,Ρωσακια,Ρουμανακια κλπ κυριως.
:confused::confused::confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Ναι και όλλος το έπαιζε σκληρός αλλά φόραγε το στρινγκακι για χάρη της αφέντρας του που τον έβαζε να γλείφει τα πόδια της και του έριχνε σφαλιάρες στον κώλο :confused:
Ναι αλλά άντεχε επειδή ήταν τσκληρός καργιόλης μεγαλωμένος μέσα στην αλητεία και τις συμμορίες :confused:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.536
Πόντοι
736
τυπε δεν ειναι το ιδιο,αλλο να ακους Εθνικο Σταρ,ακομα ακουγεται ανετα,και βλεπεις Beefs με Μιστερ Μπουτια,φουλ γελιο και καλτιλα,αλλα ακινδυνα.
Σημερα τα μισα πιτσιρικια εχουν κουρεμα τυπου snik και εμπλεκονται σε νταραβερια,Αλβανακια,Ρωσακια,Ρουμανακια κλπ κυριως.
:confused::confused::confused:
Εμπλέκονται; Ή το παίζουν ότι εμπλέκονται για να πουλάνε μούρη ; Και εμείς στα 15 το παίζαμε μεγάλοι γαμιαδες αλλά δεν ήταν έτσι. Δεν αμφισβητώ αυτά που λες αλλά η διακίνηση είναι ποινικό αδίκημα και μου φαίνεται δύσκολο τα 15χρονα να έχουν τόσο παραβατική συμπεριφορά , γιαυτο λέω μήπως το παίζουν ...πήραν 50 € χαρτζιλίκι από την γιαγιά κι λένε στους φίλους τους ότι το έβγαλαν επειδή είναι ντίλερ για να εντυπωσιάσουν

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.807
Πόντοι
3.656
τυπε νταη αν θες για βιντεοκλιπ να σου κανονισω καμια ραλλη,μαλεσκου,σκορδα,τσαπανιδου(αμα εισαι μιλφακιας),σπυροπουλου(αμα εισαι για μπι-μπι-νταμπλιγιου...ζητα ελευθερα..εχω και σε ημιγυμνο και σε κοτερο :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom