Νέα

Θα γίνω trapper

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νταης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
1629574694980.png

απο Τραπερ,Τρυπερ σε ενα βραδυ :confused: :confused: :confused:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.536
Πόντοι
736
16 Kαππα κλώνοι ,κάνουν όλοι το παγώνι και το παντελόνι λιώνει από την τεστοστερόνη... σίδερα έχει δύο στην εμπρός πλευρά , ένα φτύνει μέταλλο και το άλλο το υγρά . Τα λεφτα μου όλα σε πουτανες και νερά, με τα δεύτερα που καίνε βλέπω τα πρώτα θολά, στο μετάξι το μετάξι είναι bro στα αζήτητά μόνο σάρκα, σκόνη ,τσαιοι και βρωμιά. Από το ινστα θα ψωνίζω με Dm τα θυλικά θα τα παίρνω με μανία Μύκονό και Αράχωβα. Την ζωή μου σαν το site έχω κάνει στα κλεφτά ξεκινώ από γραφεία καταλήγω στα στενά κτλ. Επίσης μπορείς να πάρεις κορυφαίες ατάκες και crew dimitrakis ,takman ,kman ,κτλ Εγώ στηρίζω ιδέα ...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
εχει ξεφυγει το θεμα με τους Τρυπερς,φοβερη ζημια,ειδικα στα πιτσιρικια,βλεπεις 10χρονα με κινητα-ηχεια να κυκλοφορουν και να εχουν στην διαπασων τυπους με φωνη λες και εχουν πιει ηλιον ,με στιχους τυπου'η γκομενα σου ειναι πουτανα,φερτην να τη γαμησω'
:confused: :confused: :confused:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.536
Πόντοι
736
εχει ξεφυγει το θεμα με τους Τρυπερς,φοβερη ζημια,ειδικα στα πιτσιρικια,βλεπεις 10χρονα με κινητα-ηχεια να κυκλοφορουν και να εχουν στην διαπασων τυπους με φωνη λες και εχουν πιει ηλιον ,με στιχους τυπου'η γκομενα σου ειναι πουτανα,φερτην να τη γαμησω'
Καλά και εμείς όταν ήμασταν στην ηλικία τους αντίστοιχα περίεργα ακούγαμε tecno , trance , rap κτλ. Επίσης μείνε μαζί μου έγγυος είμαι πολύ φερεγγιος , θέλεις να σου μάθω τέννις κτλ. Κάθε εποχή έχει το ρεύμα της

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Οποτε ακούσω τα ανήψια μου να βλέπουν στο γιουτιουμπ αυτά τα αλβανοξενοντοπιοξερασματα τους βάζω άγριο χέρι :tickedoff:

δεν ντρέπεστε τους λέω να ακούτε αυτούς τους ηλίθιους που ούτε μια λέξη δεν μπορούν να αρθρώσουν… σαν τα γίδια μιλάνε…

κρίμα ρε γαμωτο έχουν μεγάλη επιρροή στα πιτσιρίκια κριμα

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.536
Πόντοι
736
Ο δε Madclip έχει ρεύμα στην νεολαία καθως και όλοι οι δικοί του ... "Θέλει τα Fendi της και τον αφέντη της " " όχι δεν είναι μαμά" " Η πουτανα μου έχει κάνει Βουντού " είναι φράσεις που μιλάνε στην νεολαία

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ο δε Madclip έχει ρεύμα στην νεολαία καθως και όλοι οι δικοί του ... "Θέλει τα Fendi της και τον αφέντη της " " όχι δεν είναι μαμά" " Η πουτανα μου έχει κάνει Βουντού " είναι φράσεις που μιλάνε στην νεολαία
Voodoo λαιτ και χωκ ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ! :headbaning1:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.536
Πόντοι
736
Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσεις με τα ανήψια είναι να τα ακούσεις να τα μελετήσεις και αφού σε σεβαστούν καθώς θα τα έχεις αποκρυπτογραφήσει να τους βάλεις να ακούσουν και κάτι άλλο. Εάν το πας μόνο βάζοντας χέρι δεν νομίζω να έχει και πολύ αποτέλεσμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom