baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.720
- Πόντοι
- 6.035
ειδες ο κολλητος σου θελει να γινει τραπερ.αλλάξανε οι μόδες φίλε μου
παλιά ηταν , φοροφυγας , απατεωνας , κατασπατάληση δημοσίου χρηματος
ειδες ο κολλητος σου θελει να γινει τραπερ.αλλάξανε οι μόδες φίλε μου
κατσε να γίνει πρώτα άνδρας , ακόμα το παλεύει, και μετά βλέπουμεειδες ο κολλητος σου θελει να γινει τραπερ.
θα ειναι ο τραπερ baby-lino.κατσε να γίνει πρώτα άνδρας , ακόμα το παλεύει, και μετά βλέπουμε
Σωστή παρατήρησηαλλάξανε οι μόδες φίλε μου
μπαααα για σερβιέτες τον κόβωθα ειναι ο τραπερ baby-lino.
η σερβιετα ειναι το θυληκο μπειμπιλινο.μπαααα για σερβιέτες τον κόβω
Καλά και εμείς όταν ήμασταν στην ηλικία τους αντίστοιχα περίεργα ακούγαμε tecno , trance , rap κτλ. Επίσης μείνε μαζί μου έγγυος είμαι πολύ φερεγγιος , θέλεις να σου μάθω τέννις κτλ. Κάθε εποχή έχει το ρεύμα τηςεχει ξεφυγει το θεμα με τους Τρυπερς,φοβερη ζημια,ειδικα στα πιτσιρικια,βλεπεις 10χρονα με κινητα-ηχεια να κυκλοφορουν και να εχουν στην διαπασων τυπους με φωνη λες και εχουν πιει ηλιον ,με στιχους τυπου'η γκομενα σου ειναι πουτανα,φερτην να τη γαμησω'
Οποτε ακούσω τα ανήψια μου να βλέπουν στο γιουτιουμπ αυτά τα αλβανοξενοντοπιοξερασματα τους βάζω άγριο χέριεχει ξεφυγει το θεμα με τους Τρυπερς,φοβερη ζημια,ειδικα στα πιτσιρικια,βλεπεις 10χρονα με κινητα-ηχεια να κυκλοφορουν και να εχουν στην διαπασων τυπους με φωνη λες και εχουν πιει ηλιον ,με στιχους τυπου'η γκομενα σου ειναι πουτανα,φερτην να τη γαμησω'
ακουγες μητσαρα?Και εμείς όταν είμασταν 15 ανάλογα ακούγαμε ...
Voodoo λαιτ και χωκ ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ !Ο δε Madclip έχει ρεύμα στην νεολαία καθως και όλοι οι δικοί του ... "Θέλει τα Fendi της και τον αφέντη της " " όχι δεν είναι μαμά" " Η πουτανα μου έχει κάνει Βουντού " είναι φράσεις που μιλάνε στην νεολαία