_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τελικά τι έγινε με τον τύπο;
Να κι ένας ειλικρινής κι αληθινός άντρας.Μπραβο σου για την ειλικρίνεια που γράφεις.Τη ζωή μας την καθορίζουν οι λεπτομέρειες. Τα σημαντικά πράματα τα προσέχουμε πολύ και σε αυτά δεν κάνουμε λάθος.
Δεν μετανιώνω για τη γυναίκα που διάλεξα. Είναι πολύ καλή κοπέλα, κι αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, την ίδια θα διάλεγα.
Ο χωρισμός κρίθηκε από μια απλή λεπτομέρεια που δεν της έδωσα τη σημασία που έπρεπε.
Μετα απο 11 χρονια σιγα μην λαβει τα ευσημαΝα κι ένας ειλικρινής κι αληθινός άντρας.Μπραβο σου για την ειλικρίνεια που γράφεις.
....της/του πηρε ωρα να γραψει το μυνημα γι αυτοΜετα απο 11 χρονια σιγα μην λαβει τα ευσημα
παραδέξου ότι γίνονται και λάθη, από σύμβαση, από κοινωνικές ψευτοηθικές; από οτιδήποτε...ξανασπάστα, ξαναρίξτα κι αν βγουν, βγήκαν, αν δε βγουν, έτσι είναι η ζωή, μαθαίνουμε με πόνο και μόνο.Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.
Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.
Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι
Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.
Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες
τύπε ο τυπος εχει να λογκαρει απο το 2015.παραδέξου ότι γίνονται και λάθη, από σύμβαση, από κοινωνικές ψευτοηθικές; από οτιδήποτε...ξανασπάστα, ξαναρίξτα κι αν βγουν, βγήκαν, αν δε βγουν, έτσι είναι η ζωή, μαθαίνουμε με πόνο και μόνο.
Μαλακας γελοίος καθαρμα μουλάρι αναίσθητος που δεν αγάπει τα παιδιά του.Ξερω τυπο 55-60 κατι χωρισε τη γυναικα του και γκαστρωσε μια 20-25 ασιατισα.φορτωσε ολα τα χρεη στα παιδια του οπου το επαιζε βιηθηστε το μπαμπα σας για το καλο της οικογενειας και την εκανε λουις.εκανε ρεσετ τη ζωη του
ούτε που το είδα.τύπε ο τυπος εχει να λογκαρει απο το 2015.
Εχεις απολυτο δικιο.και οταν χωρισεις/διαζυγιο κτλ οι επομενοι 5 θα τη πηδηξουν ευκολα με λιγο μπλα μπλα και θα τη παρατησουν χωρις πολλα πολλα αυτη που εσυνομιζες οτι ηταν η γυναικα της ζωης σου.οι αναισθητοι περνανε τελεια οι υπολοιποι ειναι οι γελιοιΝαι μαλάκας γελοίος κάθαρμα αναίσθητος αλλα οι αναίσθητοι επιβιώνουν σε αυτη τη ζωή.
Και οταν λέμε επιβιώνεις εννοουμε να διατηρείσαι ευτυχισμένος γιατι κάθε άνθρωπος (σωστός) το αξίζει.
Οι ευαίσθητοι απλά παίρνουν τα αρχίδια μας..... κάνουν και χρόνια να ξεπεράσουν εναν χωρισμό εναν διαζύγιο κτλ
γάμησετα ενω αλλοι γλεντάνε κανονικα βγαινουν απο το ενα σκηνικό μπαινουν στο άλλο.
Αυτό ακριβώς,μια σχέση πρέπει να τελειώνει όταν οι άνθρωποι δεν νιώθουν καλά μέσα σε αυτή,το αφηνω κι εγω για τους αρχαιολόγους του μελλοντος μιας και ο νηματοθετης αποχωρησε πριν 9 χρόνια.Όταν η κατάσταση φτάνει πως την βλέπεις και σε βλέπει σαν αδέλφια και για να είμαστε καθαροί με την συνείδηση μας ο χωρισμός είναι η αξιοπρέπεια μας . Και παιδιά να υπάρχουν οφείλεις να τα προστατέψεις σαν να είσαι παρών. Αυτό κάναμε μετά απο 17 χρόνια έγγαμου βίου, αγαπηθηκαμε, ζήσαμε, χαρήκαμε, λυπηθηκαμε ,χωρίσαμε κοινή συναινέσει και όλα καλΑ.