Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.

Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
η ζωη ειναι μια φορα..ζησε ευτυχισμενα και κανε οτι επιθυμει η ψυχη σου πραγματικα.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
μόνο που σε διάβασα ένιωσα μια θλίψη ρε φίλε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
   Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ  (μειονεκτηματα)

1. Με τη γυναίκα σου δεν σε συνδέεει τίποτα.
 2. Κάνεις συμβατικό σεξ
 3. Μένεις μαζί της επειδή βαριέσαι να χωρίζεις.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1. ΔΕΝ ΣΤΑ ΠΡΗΖΕΙ.

ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

ΠΛεονεκτηματα
 1. Περνάς καλά
 2. Νιώθεις την απόλυτη αγάπη
 3. Εκανε πράγματα που ούτε η μάνα σου δεν τα έχει κάνει.

Μειονεκτηματα

1. Στα πρήζει να χωρίσεις.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ.

Μείνε με τη γυναίκα σου. Γυναίκα που δεν στα πρήζει είναι αξία ανεκτίμητη.

Ούτε η χρυσή κάρτα ΜΑΣΤΕΡΚΑΡΝΤ  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.

Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

απλά όσο ποιο γρήγορα την κάνεις θα δώσεις μια ευκαιρία στα παιδιά σου και στη γυναίκα σου να βρουν κάποιον άνθρωπο που θα τους αγαπήσει πραγματικά...

υγ
sorry για την ωμή απάντηση..

OP
OP
L

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
απλά όσο ποιο γρήγορα την κάνεις θα δώσεις μια ευκαιρία στα παιδιά σου και στη γυναίκα σου να βρουν κάποιον άνθρωπο που θα τους αγαπήσει πραγματικά...

υγ
sorry για την ωμή απάντηση..

φιλε τα παιδια μου τα αγαπαω οσο τιποτα ...

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
προτεραιότητα έχουν τα παιδιά!!!!!! άν είναι σε μικρή ηλικία να μή χωρίσεις!!!!!!!!!!!!

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
αυτο ειναι το μονο σιγουρο........
και δεν προκειται να τα αγαπησει κανεις αλλος παρα μονο φαινομενικα για να τα εχει καλα
και να μην του δημιουργουν προβληματα εφοσον θα ειναι με την γυναικα σου......

το μονο που μπορω να σου πω εκ πειρας ειναι οτι αν χωρισεις ολοι θα βρουν τον δρομο τους ....και εσυ και η πρωην και τα παιδια.....

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χωρισε την γυναικα σου και Παντρεψου την αλλη.Απο τη στιγμη που λες οτι εχει κανει πραγματα που δεν εχει κανει η μανα σου παρατα την γυναικα σου.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΧΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .ΑΝ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.Τα λεω ολα αυτα διοτι οπως καταλαβαινω η κατασταση μεσα στο σπιτι ειναι χαλια.Εχετε ο ενας χεσμενο τον αλλο και συγνωμη που το λεω ωμα.Αρα οσο περναει ο καιρος η κατασταση ιδια και χειροτερη θα ειναι και το κυριοτερο? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ....ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΠΟΥ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ Η ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ....ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

πουτσα,λουσα, και μπλακ-τζακ....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Η απάντηση μου ειναι οτι ο θρυλος με 2 καλες μεταγραφες στην αμυνα και στην επίθεση παει ανετα για τσαμπιονς Ληγκ.

Επισης το ΠΑΣΟΚ................................  

Βασικα αν ειμασταν σε ενα καφενειο και τα λέγαμε αυτά απλα θα αλλαζα την κουβεντα .

Σε γενικες γραμμες οταν η γυναικα δεν σε  :knockinb: και δεν στα πρηξει απλα σε εχει γραμμένο , οπως επίσης οτι οι γυναικες απο εκει που πας στα στριπτιζαδικα με την παλιοπαρεα σε βαζουν σε μια σχεση "για να σοβαρευτεις" αρχιζουν μετα τα που "παει αυτη η σχεση" μετα παντρευεσαι σου λενε "εεε περναναε τα χρονια παιδακι δεν θα κανουμε;;;" κανεις το παιδι και μετα η γυναικα με την σταση της σου λέει "τραβα πάλι στα στριπτιζαδικα " μονο που μετα από μια δεκαετια η παλιοπαρεα εχει σκορπίσει και μενεις μονος να  :jerking:

Τεσπα η συμβουλη μου ειναι να πας σε ενα μασατζιδικο/κωλλ γκιρλ κλπ να στανιαρεις

Επισκέπτης
Πίκρα μεγάλη για όποιον δεν το έχει βιώσει...Φυσικά δεν μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις αλλά για άγριους χωρισμούς.. :headbang:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα

ζηλευε και ήθελε να χωρίσω

Τα περιγράφεις πολύ καλά, αλλά παραλείπεις πέντε πράματα (που παίζουν ρόλο, κατά τη γνώμη μου):

1) Πόσα χρόνια είστε μαζί?
2) Η γυναίκα σου έχει γκόμενο?
3) Ποιές οι ηλικίες σας? (και των 3)
4) Ποια η οικονομική σου κατάσταση?
5) Ποια η οικονομική κατάσταση της γκόμενας?

Πες αυτά και μετά ο παλιός θα σου πει την άποψη του.
Η οποία πάντως (συνοπτικά) είναι ότι αφού τα κάνεις όλα αυτά (χωρίσεις, την παντρευτείς, κλπ) θα αρχίσει η κατρακύλα με τη γκόμενα.

Η ζωή σου ΔΕΝ θα είναι όπως στο παρελθόν, που ήταν γκόμενα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Ξεγραμμένες μανάδες,
ξεπεσμένοι μπαμπάδες,
χρόνια τώρα,νεκροί εραστές.
Της ζωής τους ο χώρος,
σιώπηλή λεωφόρος,
που γυρεύει μια πόρτα στο χτές.
... ;)

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
Τι Σε κάνει να πιστεύεις ότι κ με τη μικρή δεν θα 'χετε την ίδια κατάληξή.για μενα άμα η γυναίκα σου τουλάχιστον κρατάει το σπίτι κάτσε στα αυγά σου και οπότε θες ξεμπουκωνε στις  πουτάνες.

atopon

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε  αντιμετωπίζεις  ένα  δίλλημα πολύ σημαντικό για την ζωή σου. Για μένα οι άνθρωποι (γυναίκες και  άντρες)  χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες.  Η μία είναι οι  άνθρωποι που σκέπτονται  και αγαπούν τον εαυτό τους πάνω από όλα και για να είναι ευτυχισμένοι πρέπει να νοιώθουν ότι περνούν αυτοί καλά, και  στην άλλη  ανήκουν  οι άνθρωποι  η ευτυχία τους περνά μέσα από την ευτυχία των ανθρώπων που αγαπούν. Δεν κατακρίνω ούτε την μία ούτε την άλλη κατηγορία είναι θέμα χαρακτήρα. Νομίζω  αυτό πρέπει να το βρεις με τον εαυτό σου, ποια κατηγορία είσαι  γιατί όποια απόφαση και να πάρεις πρέπει να είναι συνειδητοποιημένη γιατί  κάνεις ότι κάνεις,  μόνο έτσι μπορείς να στηρίξεις ψυχολογικά την απόφαση για την υπόλοιπη ζωή σου. Από προσωπική πείρα αν και αυτό δεν λέει πολλά  έχω να σου πω ότι η σκέψη  του χωρισμού και μόνο  είναι από τα πιο στρεσσογόνα συμβάντα ( ίσως πιο πάνω και από τον θάνατο) στην ζωή ενός ανθρώπου και του περιβάλλοντος του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κανείς  για να μην στεναχωρηθούν οι  άλλοι  ή εσύ. Μια άλλη διάσταση που θα ήθελα να σου  θυμίσω είναι ότι η γυναίκα σου που σήμερα θεωρείς  βαρετή , με συμβατικό σεξ κλπ , που σωστά λες το ίδιο μπορεί να σκέπτεται και αυτή , κάποτε πριν χρόνια ήταν η γκόμενα που σε τρέλαινε , σε όλα .Σκέψου λοιπόν ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί  και με την κοπέλα που είσαι τώρα μαζί και νοιώθεις έτσι σε κάποια χρόνια από σήμερα. Η γκόμενα που έχεις τώρα μέχρι τώρα είχε τον ρόλο να σε βοηθά να κουβαλάς τα δεσμά του γάμου πιο εύκολα το ήξερε και το αποδεχόταν.  Να είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα και η συμπεριφορά θα αλλάξουν σε ένα έγγαμο βίο. Δυστυχώς « ο χρόνος είναι αλήτης που ανθρώπους και αγάπες σκορπάει» και μην το ξεχνάς ποτέ αυτό και δεν διαλέγει παντρεμένους , εραστές ή οτιδήποτε άλλο ίσως αυτό βιώνεις τώρα στην σχέση με την ερωμένη  σου. Αν αποφασίσεις τελικά να μείνεις , πρέπει να προσπαθήσεις να αναδιοργανώσεις την σχέση σου με την γυναίκα σου. Μίλησε της , ζήτα της πράγματα, προσπάθησε να την κάνεις να κουνήσει λίγο το τέλμα που είσαστε μέσa.

ΦΙΛΙΚΛ

Vincit qui se vincit

μτφρ: κυριαρχεί αυτός που κυριαρχεί στον εαυτό του

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
τη γυναίκα την πήρες από έρωτα τύπε;