Νέα

Τεστ για φοιτητομπουρδελιάρηδες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο μειωμένης είσοδου με την χρήση πάσου(σαν το λεωφορείο ενα πράγμα)?-

• Ναι-Ναι

Ψήφοι: 51 68,0%
  • Ναι-Οχι

Ψήφοι: 1 1,3%
  • Οχι-Οχι

Ψήφοι: 3 4,0%
  • Οχι-Ναι

Ψήφοι: 20 26,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    75

edwkaigw

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Έχετε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο μειωμένης είσοδου με την χρήση πάσου(σαν το λεωφορείο ενα πράγμα)?-Αν είχατε αυτη την δυνατότητα θα την αξιοποιούσατε???

Έτσι... μπας και το το δει κανεις και μεριμνήσει για τους φοιτητες... :tits2:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
ωραίος ο τύπος :rockon:
πώς θα κάνουμε το μάστερ μας στην μπουρδελολογία χωρίς πάσο;

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Δυστυχώς έχω πάψει εδώ και πολλά χρόνια να είμαι φοιτητής. Θεωρητικά, ένας φοιτητής δεν έχει ανάγκη να πηγαίνει σε μπουρδέλα. Όμως ήξερα αρκετούς συμφοιτητές μου που πήγαιναν.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
...Θεωρητικά, ένας φοιτητής δεν έχει ανάγκη να πηγαίνει σε μπουρδέλα. Όμως ήξερα αρκετούς συμφοιτητές μου που πήγαιναν.

τι ειπες τωρα ρε μεγαλε... Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο????

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μη μου το χαλάτε τώρα... αν πάνε στα μπουρδέλα οι φοιτητές τι θα κάνουν οι καθηγήτριες; :2funny:  :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω ειμαι και φοιτητης ,και άρωστος μπουρδελιάρης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Έχετε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο μειωμένης είσοδου με την χρήση πάσου(σαν το λεωφορείο ενα πράγμα)?-Αν είχατε αυτη την δυνατότητα θα την αξιοποιούσατε???

όχι μονο μπουρδελοφοιτητοπάσο αλλά μια κάρτα ενιαιου αγοραίου έρωτα (όπως την ενιαιά κάρτα του οασα που ισχύει για μετρο/ησαπ/τραμ/λεωφορεία/τρολλευ/προαστιακος) που να ισχύει μειωμένες τιμές για όλα και μπουρδέλα και στουντιο και callgirls και city tours.... :grin: :cheesy: :grin: :grin: :fuck2: :fuck2:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

αμα δεν γαματε και εσεις οι φοιτητες που εχετε τις φοιτητριες* μια πορτα διαφορα, τοτε βρασε ορυζαααα......

*ετσι εξηγειται λοιπον γιατι σε εμας τους μεγαλυτερους οι φοιτιτριες μας ανοιγουν τα ποδαρακια τους και χαζευυμε το υγρο τριανταφυλλακι τοσο ευκολα .

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
αμα δεν γαματε και εσεις οι φοιτητες που εχετε τις φοιτητριες* μια πορτα διαφορα, τοτε βρασε ορυζαααα......

*ετσι εξηγειται λοιπον γιατι σε εμας τους μεγαλυτερους οι φοιτιτριες μας ανοιγουν τα ποδαρακια τους και χαζευυμε το υγρο τριανταφυλλακι τοσο ευκολα .

τους φοιτητές τους θέλουν μονο για να περνάνε μαθήματα καμια αντιγραφή... έτσι... για πούτσο θέλουν μεγαλύτερους για να μπορούν να τους παίρνουν τις τσάντες Γκούτσι και Πράντα... ενας φοιτητης για να της αγοράσει μια τέτοια τσάντα πρέπει να κόψει το φαι και να πληρώνει το ενοικιο για 2 μήνες... τα πράγματα περιπλέκονται χειρότερα αν το φαί είναι ηδη κομμένο και τρώει δωρεάν στη λέσχη....

βράσε γλυκόρυζα... έχει καλυτερο άρωμα...

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
παίρνουν τις τσάντες Γκούτσι και Πράντα... ενας φοιτητης για να της αγοράσει μια τέτοια τσάντα πρέπει να κόψει το φαι και να πληρώνει το ενοικιο για 2 μήνες...

Παντος το να γαμησουμε καμια φοιτιτρια για μια τσαντα μας βγαινει και παλι ποιο φτηνα απο την Ελλεινιδα "Σχεσης"χααχααχαχαχα

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Il mostro

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θυμήθηκα τα χρόνια που ήμουν φαντάρος, που στο Φαντασία στο Πρωτοκκλήσι μου ζήταγαν τη στρατιωτική ταυτότητα, για να δουν ότι δεν είμαι αξιωματικός (αυτοί δεν είχαν έκπτωση)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τι λετε ρε μαγκες εδω υπαρχουν σχολες που χρωστανε στον οασα και παιζει να μη δωσουν καθολου πασο! Πανε να μας στερησουν τα αυτονοητα κ εσεις σκεφτεστε για μπουρδελοπασο?
Ριξτε μια ματια εδω
αν υπηρχε μπουρδελοπασο παντως ακομα και εγω ο πουστελακακος θα το εκμεταλλευομουν!!  :pipa3: :fuck2:

Επισκέπτης
Ρε πουσταλεκο κατι μου θυμιζεις εσυ εχεις κανει σεμιναρια στη σχολη του πιτσι; :grin:

Τι λετε ρε μαγκες εδω υπαρχουν σχολες που χρωστανε στον οασα και παιζει να μη δωσουν καθολου πασο! Πανε να μας στερησουν τα αυτονοητα κ εσεις σκεφτεστε για μπουρδελοπασο?
Ριξτε μια ματια εδω
αν υπηρχε μπουρδελοπασο παντως ακομα και εγω ο πουστελακακος θα το εκμεταλλευομουν!!  :pipa3: :fuck2:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Η αληθεια ειναι οτι θαυμαζω βαθυτατα το θεο pitsilisti αλλα τρεφω και ιδιαιτερο σεβασμο και στις αλλες θρυλικες μορφες του φορουμ οπως ο pirokavlos κλπ!
Λογικο αλλωστε αφου ολοι μας ειμαστε ΣΟΥΠΕΡ καυλιαρηδες!!!!  :pipa3: :zfuck:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλημέρα κι απο μένα μάγκε"ς".....

αυτό περι πάσου θεωρώ πως θα είναι μέγιστη μαγκιά..με τις αγαμίες που έχουν πέσει τελευταία απ'τις παρθενοπιπίτσες ελεϊνίδες φοιτήτριες...άμα δε μπάς μπουρδελάκι.... δε τη βγάζεις καθαρή :cum:

μάλιστα προτείνω να υπάρχουν και προγράμματα ειδικά για φιτητές...με παραπάνω χρόνο...... ;)

εμπρός για μια καινούρια εκπαίδευση....... :boobies:

ζήτω το μπουρδελοπάσο..... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom