Νέα

Τεστ αγάπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
:smitten:
(μονο για αντρες που συζουν).
θελετε να καταλαβετε αν η κοπελα/γυναικα σας,σας αγαπαει πραγματικα?βρειτε γρηγορα μια ζυγαρια και ζυγιστειτε.αν εχετε παχυνει,τοτε ναι σας αγαπαει πραγματικα.
-τι, λεω μαλακιες????για σκεφτειτε το καλα.
εγω εχω παρει 15  κιλα εδω και 3 χρονια,γιατι  μου μαγειρευει τι μαλακια σκεφτεις.(λετε να το κανει για να μην της λεω να κανουμε ερωτα καθημερινα?) :(

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Θα πεθάνεις χοντρός κι ευτυχισμένος... :)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
"Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας"

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τι να σου πω οι γυναίκες είναι τρελές δεν ξέρεις ποτέ πως σκέφτονται!
μπας και φοβάται μήπως σε χάσει και θέλει να σε παχύνει?
κάποτε μια πρώην κάθε φορά που την πήδαγα με δάγκωνε στον λαιμό να έχω σημάδι.
όταν την ρώτησα γιατί το κάνει μου είπε, πως με αυτό τον τρόπο όποια με δει θα ξέρει οτι έχω γκόμενα  :idiot:
κάτι σαν τα σκυλιά που κατουράνε στις γωνίες για να μαρκάρουν την περιοχή τους  :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....εμενα καποτε μια γκομενα μου σημαδευε τα χιλιομετρα στη μηχανη, οταν την αφηνα σπιτι, για να δει την επομενη αν πηγα πουθενα χωρις αυτην....
κι οταν την καταλαβα μια φορα που κοιταζε το κοντερ επιμονα, μου ξερασε οτι ειχε μαθει ολα σχεδον τα δρομολογια μου τι αποσταση ειχαν.....
και επειδη μου αρεσει πολυ αυτη η φατσουλα...... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και επειδη μου αρεσει πολυ αυτη η φατσουλα...... :tickedoff:
η φατσούλα ωραία είναι αλλά μου θυμίζει την πρώην γυναίκα μου  >:(

μιας και το πήγαμε εκεί το θέμα, μια άλλη μου είχε βάλει μπροστά στο ταμπλό του αμαξιού ενα μικρό λαστιχένιο μπαλάκι.
το είχε σφηνώσει σε μια γωνία και όταν πήγαινα να την πάρω έβλεπε αν είχε κουνηθεί ή όχι.
αν είχε φύγει απο την θέση του=έτρεχα πολύ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom