Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
όλα αυτά τα έχω κάνει εγώ και τα έχω δηλώσει κιόλας εντός του forum?

Υ.Γ.
επαναλαμβάνω.
μήπως να αναζητήσεις τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου επιστήμονα;
ρε βλάκα εγώ σε ρωτάω εάν αποδοκιμάζεις αυτά και συ μου απαντας με μαλακιες.
γραφω πουθενα οτι τα έχεις κάνει??/βλάκα
μάλλον ψυχοπαθης εισαι με περικεφαλεα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τραμ ειχες ενα επιπεδο στη συζητηση μεχρι τωρα ομως το τσακισες.

αμα μου περικόψεις το νικ μου θα ακούσεις και χειρότερα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

γιατί το λές αυτό ? επειδή θεωρώ απλά αβάσιμα αυτά που έγραψες?

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε βλάκα εγώ σε ρωτάω εάν αποδοκιμάζεις αυτά και συ μου απαντας με μαλακιες.
γραφω πουθενα οτι τα έχεις κάνει??/βλάκα
μάλλον ψυχοπαθης εισαι με περικεφαλεα

μελέτησα τα προηγούμενα λεγόμενά σου να δω για τι πρόσωπο μιλάμε.
με βάση τον τρόπο που εκφράζεσαι και τις απόψεις που παρουσιάζεις κατέληξα ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε διάλογο.
Το ρεπερτόριο και το επίπεδό σου είναι απελπιστικά χαμηλό.
Κακώς που ασχολήθηκα κιόλας μαζί σου.

Συνέχισε στην άριστη ελληνική και στην πλήρη παραληρηματική.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις τα πιστευω κα ιγω τα πιστευω μου ομως δεν μπορεις να με κατηγορεις ως τρελο επειδη εχω τις ιδεες μου που διαφερουν απο σενα.Η διαφορα σου με τον κοπρονι ειναι πως εσυ μιλουσες σοβαρα χωρις υβρεις ασχετα αν διαφωνουμε , ομως τωρα υποβιβαζεις αρκεατ το επιπεδο της συζητησης , κατι που κανει διαρκως ο κοπρονι με υβρεις , απειλες , κατηγοριες χωρις καμια αποδειξη σε βαρος οσων διαφωνουν με το ναζιστικο τροπο σκεψης του

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχεις τα πιστευω κα ιγω τα πιστευω μου ομως δεν μπορεις να με κατηγορεις ως τρελο επειδη εχω τις ιδεες μου που διαφερουν απο σενα.Η διαφορα σου με τον κοπρονι ειναι πως εσυ μιλουσες σοβαρα χωρις υβρεις ασχετα αν διαφωνουμε , ομως τωρα υποβιβαζεις αρκεατ το επιπεδο της συζητησης , κατι που κανει διαρκως ο κοπρονι με υβρεις , απειλες , κατηγοριες χωρις καμια αποδειξη σε βαρος οσων διαφωνουν με το ναζιστικο τροπο σκεψης του

χρησιμοποίησα λεγόμενα συντρόφου και συναγωνιστή σου (όπως προκύπτει από τους με΄χρι στιγμής διαλόγους μας)... είδες λοιπόν που καμμιά φορά δεν σας αρέσουν και εσας τους ιδίους ??

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ειρήσθω εν παρόδω (που λέτε και οι υπερλόγιοι) στην συζήτησή σας, οι κλώνοι δεν επιτρέπονται. Οπότε γράψτε με το θάρρος του πρώτου ανώνυμου profile σας πριν αρχίσουν τα ban στο δεύτερο   :idiot:

(Δεν αναφέρομαι στους ήδη μιουταρισμένους και επανακάμψαντες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
με βάση τον τρόπο που εκφράζεσαι και τις απόψεις που παρουσιάζεις κατέληξα ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε διάλογο.

κάτσε και γράφε στά οπαδικά για τον ολυμπιακο σου και τον παναθηναικο σου .μεχρι εκει ειναι το επιπεδο σου

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χρησιμοποίησα λεγόμενα συντρόφου και συναγωνιστή σου (όπως προκύπτει από τους με΄χρι στιγμής διαλόγους μας)... είδες λοιπόν που καμμιά φορά δεν σας αρέσουν και εσας τους ιδίους ??
Αν για σενα ειναι θεση και επιχειρημα , η ΥβρεοΠομπη που λεει και Ο Δεληβοριας  και οι  εμετικες αναφορες  , τοτε τα παντα ειναι κατανοητα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν για σενα ειναι θεση και επιχειρημα , η ΥβρεοΠομπη που λεει και Ο Δεληβοριας  και οι  εμετικες αναφορες  , τοτε τα παντα ειναι κατανοητα

αν συνεχίσεις έτσι θα χρειατώ εγώ τον ψυχίατρο.. καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψε το έγραψε συναγωνιστής σου????

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αν συνεχίσεις έτσι θα χρειατώ εγώ τον ψυχίατρο.. καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψε το έγραψε συναγωνιστής σου????
φίλε τραμουντανα αν θες την συμβουλή μου μήν ασχολεισε μαζί τους...δέν βγαζεις άκρη
άλλωστε και εγώ δέν ξανασχολούμε ....
άς τους νά προσπαθούν να επιβάλουν τις αποψεις τους 5000 ειναι....
μεχρι που θα πανε φυλακη να ησυχασουμε αργα η γρήγορα

Επισκέπτης
Κάποιον Άγγλο υψηλόβαθμο πήγανε να φάνε. Το θέμα είναι ποιους φάγανε τελικά!
Ολα κρινονται(κυριως)εκ του αποτελεσματος.

Ολα μα ολα.

Και οι νεκροι στην Κυπρο,και το"φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους",και-εννοειται-οι τρεις νεκροι στην Marfin.

Aσε λοιπον τις παπαρολογιες και τις ευαισθησιες ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
Και εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα.

Επισκέπτης
είσαι σίγουρος ή μιλάς για τον εαυτό σου...????????????

γιατί εγώ άλλα διάβασα

αυτή είναι η θέση του indymedia για τα γεγονότα.. έτσι σκεφτονται οι "κοινωνικοι αγωνιστές"

τι λες ρε φίλε?ποια αυτοκριτική?
από εγώ 6:26μμ, Τετάρτη 5 Μαΐου 2010
Εννοείται πως παίζει ρόλο αν οι άνθρωποι συνειδητά σε μέρα απεργίας και μάλιστα τόσο μαζικής κάτσανε ταμπουρωμένοι μέσα στη τράπεζα στο κέντρο που δουλεύανε ή αν τους αναγκάσανε,πόσο μάλλον κλειδώνοντας κιόλας την πόρτα! Σε καμία περίπτωση δεν φταίει ο χώρος,δεν μπορεί ο καθένας σε κάθε πορεία να μυρίζει τα νύχια του αν στην τράπεζα,σε μέρα απεργίας,στον πάνω όροφο είναι άτομα ή και κάτω και κρύβονται,αντί να βγουν έξω.Εννοείται πως κανείς δεν θα τους πείραζε αν ήταν υπάλληλοι,εκτός αν ήταν διευθυντές και είχαν λερωμένοι τη φωλιά τους ή απεργοσπάστες από κούνια και δεν θέλαν να βγουν σε αυτές τις...απεργίες!!! Εννοείται πως είναι κρίμα,αλλά είναι καιρός ο κόσμος να διαλέξει στρατόπεδα...Ή είσαι με τους απεργούς ή διαλέγεις να μένεις μέσα να φυλάς έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς τους,τις τράπεζες,και καίγεσαι τότε μαζί τους!

Μαλακιες.

Τι ειναι αυτο το κειμενο που ποσταρεις επιλεκτικα?
Ειναι μια ΑΝΩΝΥΜΗ αποψη σε ενα φορουμ καπου στο ιντερνετ.
Καλλιστα θα μπορουσε να ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρολαρισμα για να'χεις να λες μετα"κοιτα τι γραψαν στο indymedia".
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

Γιατι υπαρχουν ενα σωρο ανακοινωσεις απο ενα σωρο αναρχικες και ακροαριστερες γκρουπες που ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ καταδικασαν το τι εγινε και που(τροπο τινα)ανελαβαν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ευθυνη για οτι εγινε.

Θα μπορουσα να κοπιαρω καμμια δεκαρια τωρα αλλα βαριεμαι.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Οταν βρεθώ με όπλο μπροστά σε μπάτσο μακάρι. Το ίδιο εύχομαι και σε όλους όσους κάνουν το ίδιο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μααααααααλιστα....

ο Καλτεζας εγινε ηρωας των μαθητικων αγωνων...

ο Φουντας, επαναστατης διαννοουμενος

οι της 17Ν και του Ε.Α. εγιναν τιμητες του καλου.....

Μιλαμε τετοιος αποπροσανατολισμος και τετοια απελπιδα προσπαθεια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ προτυπων απο το πουθενα, ουτε επι της παλαι ποτε Σοβιετικης Ενωσης δε γινοτανε!

Καλυτερα να αναγαγετε ως ηρωα των Τζων ΜακΛεην απο το Die Hard ναουμε, εχει σκοτωσει περισσοτερους "κακους" στις ταινιες του....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ολα κρινονται(κυριως)εκ του αποτελεσματος.

Ολα μα ολα.

Και οι νεκροι στην Κυπρο,και το"φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους",και-εννοειται-οι τρεις νεκροι στην Marfin.

Aσε λοιπον τις παπαρολογιες και τις ευαισθησιες ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
Και εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα.

Οι νεκροί σε ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, υπό την ηγεσία του ΓΡΙΒΑ (ήδη ο υπερποντικός έχει πάθει υστερική τύφλωση- γρίβας και εθνικοαπελυθερωτικό στην ίδια πρόταση είναι too much - ομολογώ ότι είμαι λίγο σαδιστής με τα τρωκτικά) σχετίζονται άμεσα με τους δολοφονηθέντες σε θρασυπούστικη εγκληματική ενέργεια φονιάδων, εν καιρώ ειρήνης και με άπειρες δυνατότητες να κάνουν αναίμακτα των "αγώνα" τους...
Το διαβάσατε στο μπου και το έγραψε ο χαμένος ανιψιός του Μπέρια, Υπερποντικός....

Επισκέπτης
Μιλαμε τετοιος αποπροσανατολισμος και τετοια απελπιδα προσπαθεια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ προτυπων απο το πουθενα, ουτε επι της παλαι ποτε Σοβιετικης Ενωσης δε γινοτανε!
Μαλισταααααα.....
Αναλαμβανω την ευθυνη για την δημιουργια λαθος προτυπων σε ενα site που ασχολειται με ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom