κι εγω κι εγω!Εγώ Εγώ
μεμάκο εσύ;;
βρε μηπως το ποσοστο της Χ.Α. τελικα δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα? εκατομμυρια ειμαστε οι μεμακοι συμφωνα με τον γκουρου ΠΠο!
κι εγω κι εγω!Εγώ Εγώ
μεμάκο εσύ;;
ειναι του μεντορα των φασιστοεθνικοχουντικοταγματασφαλιτοβασιλικοναζιστων, του Χερ Ισιου!
τιμη και δοξα στα SS λεμε!!!
αχαχααχαχαχα
κι εγω κι εγω!
βρε μηπως το ποσοστο της Χ.Α. τελικα δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα? εκατομμυρια ειμαστε οι μεμακοι συμφωνα με τον γκουρου ΠΠο!
μεμακο εσυ?Χάηλ μάην Φύρερ, Χάηλ!
Θα επιστρέψουμε και η γη θα τρέμει λέμε!
Υ/γραφο: Εξαιρετικό ποίημα...Αλλά με την κηδεμονία των συμμοριτών στα καλλιτεχνικά δρώμενα πού να κάνεις καρριέρα...
τον εγραψα στην ΚΝΕ ρε!mema
τι τον έκανες τον ασμοδαίο;;;
mema
τι τον έκανες τον ασμοδαίο;;;
τον εγραψα στην ΚΝΕ ρε!
κοκκινος εγινε!
αχαχαχαχαχχαα
οχι ρε!α, μεμα τι έγινε με τις προσημειώσεις;
προσημείωθηκαν τα ακίνητα του δημοσίου και το υπέδαφος της χώρας;;;
ε ρε κα(η)μένε!!!!
Ακριβώς έτσι.
Προ '81 κι ο "τρισπάππους" να ήταν αριστερός, δεν σε έπαιρναν ούτε για σκουπιδιάρη.
Το ότι φτάσαμε στο άλλο άκρο, είναι μια άλλη κουβέντα..
λεβεντη φρουϊ ζελε ΠΠε, παω ατα
σε αφηνω στα χερια των κλωνων μου των παροντων και οσων αλλων μπουν μεχρι να ξαναρθω!
Θα ηταν απλα αστειο μια ομαδα 5 γελοίων χωρις αλλη ζωη περα απο αυτη που υπαρχει πισω απο μια οθονη, να αλληλοβριζεται για μερονυχτα σε ενα site για πληρωμενο ερωτα με διαφημισεις για studio στην μια μερια και την Τζουλια στην μεση, αν δεν το εκανε σε ενα thread για 4 νεκρους οποτε η όλη ιστορία γίνεται ιλαροτραγική. Ντρεπομαι και λυπαμαι για λογαριασμο σας αφου ειστε τοσο αρρωστοι που δεν μπορειτε να το κανετε μονοι σας.
Διχασμενη προσωπικοτητα....αν ηταν εδω μεσα μονο οι χρυσαυγουλοι δεν θα υπηρχε προβλημα σοβαροτητας......μην το σοβαρεύεις τόσο ρε μοντ...
το θεμα των νεκρών εξαντλήθηκε.
οπότε ξαναγυρνάμε στα βασικά.
τώρα το να υποτιμάς το επίπεδο των μελών στο σάιτ που είσαι μοντ, μου φαίνεται κάπως αντιφατικό...
σα να υποτιμάς τον εαυτό σου...
Θα ηταν απλα αστειο μια ομαδα 5 γελοίων χωρις αλλη ζωη περα απο αυτη που υπαρχει πισω απο μια οθονη, να αλληλοβριζεται για μερονυχτα σε ενα site για πληρωμενο ερωτα με διαφημισεις για studio στην μια μερια και την Τζουλια στην μεση, αν δεν το εκανε σε ενα thread για 4 νεκρους οποτε η όλη ιστορία γίνεται ιλαροτραγική. Ντρεπομαι και λυπαμαι για λογαριασμο σας αφου ειστε τοσο αρρωστοι που δεν μπορειτε να το κανετε μονοι σας.
Ακριβώς έτσι.
Προ '81 κι ο "τρισπάππους" να ήταν αριστερός, δεν σε έπαιρναν ούτε για σκουπιδιάρη.Το ότι φτάσαμε στο άλλο άκρο, είναι μια άλλη κουβέντα..
Ανακριβές...Στην ΑΔΕΔΥ το πασοκ είχε πλειοψηφία και πριν το '81...