Επισκέπτης
Αν βγει ποτέ μία κουκούλα και αποδειχθεί ότι είναι αυτοί ναι.οπως επίσης και για αναρχικά καθίκια και λοιπούς αριστερόμαλάκες που παρεπιδημούν πέριξ της πλατείας Εξαχρείων...
Αν βγει ποτέ μία κουκούλα και αποδειχθεί ότι είναι αυτοί ναι.οπως επίσης και για αναρχικά καθίκια και λοιπούς αριστερόμαλάκες που παρεπιδημούν πέριξ της πλατείας Εξαχρείων...
καλα ναι,εσυ θα τους κυνηγας απο την πολυθρονα.Eπικίνδυνες μέρες έρχονται για μπάτσους,βουλευτές,δημοσιογράφους....
pay time....Eπικίνδυνες μέρες έρχονται για μπάτσους,βουλευτές,δημοσιογράφους....
Φυσικά και όχι!!!καλα ναι,εσυ θα τους κυνηγας απο την πολυθρονα.
Eπικίνδυνες μέρες έρχονται για μπάτσους,βουλευτές,δημοσιογράφους....
Ρεμάλια αναρχικοί,μετά μου λέτε δεν είναι παρακρατικοί αλλά αριστεροί!!!
Οι κάθε λογής φιλοχουντικοί ας ησυχάσουν και ας σταματήσουν να ονειρεύνται πραξικοπήματα. Αν θέλουν να αυνανίζονται κοιτώντας ερπύστριες ας καταταγούν στο στρατό.
ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Αλήθεια την μολότωφ στον 4ο όροφο του Υπ. Οικονομικών, ο Γκατσιούδης την πέταξε?
εξαιτιας του ολη η ελλαδα περναει αυτα που περναει..ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΓΕΝΕΙ Ο ΣΑΡΔΑΜ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Πάμε ένα στοιχηματάκι;
Τα παπαγαλάκια που είχαν προσπαθήσει να συνδέσουν το θάνατο του αφγανού από την βόμβα στην εεδε με ... ακροδεξιούς, θα πούνε ότι τη φωτιά την προκάλεσε δακρυγόνο της αστυνομίας...
Ήδη προσπάθησαν να πούνε ότι τα περί νεκρών είναι "φήμες"...
Θα είχε πλάκα ο "πληροφοριακός" πόλεμος αν δεν θρηνούσαμε τρεις εργαζόμενους...
πάμε και άλλο ένα στοίχημα?
για την επικοινωνιακή καταιγίδα που θα ενσκήψει με αφορμή τις δολοφονίες?
και συγγνώμη, αλλά πριν αφήσω τη δίκαιη οργή του μεσοαστού να φουντώσει μέσα μου θα αναρωτηθώ ποιός θα είναι ο ωφελημένος από όλη αυτή την ιστορία.
ας περιμένουμε να δούμε.... ;)
όμως από τώρα σκέφτομαι "either way you cut it: το κρίμα στο λαιμό τους."
πάμε και άλλο ένα στοίχημα?
για την επικοινωνιακή καταιγίδα που θα ενσκήψει με αφορμή τις δολοφονίες?
και συγγνώμη, αλλά πριν αφήσω τη δίκαιη οργή του μεσοαστού να φουντώσει μέσα μου θα αναρωτηθώ ποιός θα είναι ο ωφελημένος από όλη αυτή την ιστορία.
ας περιμένουμε να δούμε.... ;)
όμως από τώρα σκέφτομαι "either way you cut it: το κρίμα στο λαιμό τους."
Η προτασή σου ποια είναι λοιπόν,ψήφος στο ΛάΟΣ για να σωθούμε;!
To Xαος το δημιουργει το Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ....μια εγγυος γυναικα πεθανε διοτι ηθελαν οι αριστεροι να μην ειναι "απεργοσπαστρια¨ και να παει στην διαδιλωση...και αμα λαχει πεταξαν μια μολοτωφ μεσα στην Τραπεζα ΜΑΡΦΙΝ και πεθαναν σημερα οι ΤΡΕΙς "Γρηγοροπουλοι"
+10000.....TI ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΨΑΝΕ.
ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΕ!!!
ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
Καλησπέρα σε όλες και όλους! (όσο μπορεί να είναι)
Κάποτε θα γινόταν αυτό. Όσο αφήνουμε αυτούς που έχουν πρόθεση να πυρπολούν και να καταστρέφουν περιουσίες να το πράττουν ανενόχλητοι, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος που πήγε στο γραφείο του.
Για λόγους ασφαλείας έπρεπε να είναι κλειστές σήμερα οι υπηρεσίες του κέντρου. Τώρα με ηρεμία και νηφαλιότητα πρέπει να δει ο Παπανδρέου το πώς θα ηρεμίσει τα πράγματα. Σε αυτό τον εμπιστεύομαι (το μόνο είναι). Μακροπρόθεσμα πρέπει να αποδομηθούν τα επιχειρήματά τους και να νικηθούν ουσιαστικά και ιδεολογικά!
ΥΓ: Καλά ο Βγενόπουλος πήγε εκεί; Τώρα; Και το μετέδωσαν τα κανάλια; Sitting Duck μου φαίνεται.
ΥΥΓ: Όσο για αυτούς που το έκαναν, προσωπικά εύχομαι "Bastards, I hope you fall in a pit and take weeks to die...
+1000000000000000000000000000000000000000000TI ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΨΑΝΕ.
ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝΕ!!!
ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.