ακομη και στον υπνο σου μεμακους ονειρευεσαι εσυ!μεμάκο εσύ;;;;
εχε χαρη που δε γαμαω πουστρακια!
ακομη και στον υπνο σου μεμακους ονειρευεσαι εσυ!μεμάκο εσύ;;;;
αν εβγαζε 100.000 ολα θα ηταν αλλιως.....την μια μερα στηριζει τον γαπ και την αλλη τον αποκαλει μερος του προβληματος.....ειπαμε ερχονται και μελτεμια..
Σαφως και καποιος σκοτωσε 3 ατομα με εμπρησμο ενος κτιριου. Αλλα αυτο εγινε αφορμη να δουμε ποσο σεβονται οι εργοδοτες την ασφαλεια των εργαζομενων και την νομοθεσια.
μεμάκο εσύ;;;;
Καλό ακούγεται....Φρεσκος κοσμος για να ασχοληθει με τα κοινα. Η ακομα καλυτερα αμεση δημοκρατια. Η τεχνολογια υπαρχει.
Λεγεται Διαδικτυο.
ακομη και στον υπνο σου μεμακους ονειρευεσαι εσυ!
εχε χαρη που δε γαμαω πουστρακια!
επειδή επιμένεις θα σου πω ότι ναι υπάρχει πετρέλαιο.δες τις εκπομπες δες τι λενε οι προσκεκλημενοι επιστημονες στην εκπομπη που επιβεβαιωνουν την υπαρξη του πετρελαιου και μετα τα λεμε?
εγινε επισης αφορμη για να δει κανεις οτι με αφορμη το γρηγοροπουλο καηκε η αθηνα και λιγες ωρες μετα το θανατο των 3 πολιτων αντι να πουμε για τις ευθυνες της αριστερας...λεμε γιατι το κτιριο δεν ειχε πυρασφαλεια..εαν τις μολοτωφ της πεταγε Ο ΛΑ.Ο.Σ, τι θα ελεγε σημερα ο πορνοπαπος? ΟΙ φασιστες δολοφονουν εργατες...αυτο θα ελεγε!
Δεν ξερω τι κανεις στη δουλεια σου αυτα που σου λεω ειναι ο γενικος κανονας και μια απο τις δυο αιτιες που μας εφτασαν εδω, οσο για το δημοσιο ολοι θελουν να μπουν γιατιΕγω εχω μικρη επιχειρηση κ ξερω οτι δουλευω 10,12,14,15 ωρες μονο κ μονο για να καλυπτω τα εξοδα της επιχειρησης κ να ειμαι συνεπης στις υποχρεωσεις μου. κ ξερω κ πολλους αλλους που το κανουν αυτο αναγκαστικα οπως σιγουρα ξερουμε ολοι μας. δεν υπολογιζω το αγχος,τις στεναχωριες κτλπ γιατι αυτα τα ηξερα οταν επαιρνα το ρισκο να ανοιξω μια δουλεια μονος μου. αλλα ειναι αδικο να λεμε οτι για ολα φταινε τα αφεντικα κ να μπαινουν ολοι στο ιδιο τσουβαλι. οσο για το δημοσιο που λες,ολοι θελουν να μπουν 1)για τη σιγουρια κ 2)γιατι ξερουν οτι με λιγοτερες ωρες εργασιας θα βγαζουν τα ιδια ή και περοσσοτερα πολλες φορες χρηματα. και μην μου πεις γιατι δεν την κλεινω αν ειναι ετσι γιατι οταν εχεις κανει μια επενδυση και δεν σου περισσευουν προσπαθεις να τη στηριξεις και αγωνιζεσαι μεχρι τελους.
σωστος ο πριγκηπας!ελα ρε ΠαΠακι τι μου λες?
Κατηγορια ειναι το απεργοσπαστης? Σα να λεμε δολοφονος, κλεφτης κλπ?
δεν εχει δικαιωμα καποιος να αρνηθει να απεργησει?
ξεχειλιζετε δημοκρατια λεμεεε
αν εβγαζε 100.000 ολα θα ηταν αλλιως.....την μια μερα στηριζει τον γαπ και την αλλη τον αποκαλει μερος του προβληματος.....ειπαμε ερχονται και μελτεμια..
Καλό ακούγεται....
εγινε επισης αφορμη για να δει κανεις οτι με αφορμη το γρηγοροπουλο καηκε η αθηνα και λιγες ωρες μετα το θανατο των 3 πολιτων αντι να πουμε για τις ευθυνες της αριστερας...λεμε γιατι το κτιριο δεν ειχε πυρασφαλεια..εαν τις μολοτωφ της πεταγε Ο ΛΑ.Ο.Σ, τι θα ελεγε σημερα ο πορνοπαπος? ΟΙ φασιστες δολοφονουν εργατες...αυτο θα ελεγε!
Αχαχαχαχα
Του εχεις γίνει ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Τους 100.000 μπορει να τους βγαλει...γιατι το εκανε πριν 3 χρονια στο συνταγμα (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 07) με αφορμη την εισοδο της τουρκιας στην Ε.Ε
Η πατριδα δεν χρειαζεται εμφυλιο..Φανταζεσαι να ειναι δυνατον στο κεντρο της αθηνας να υπαρχουν δυο παραλληλες διαδιλωσεις και να μην γινουν επεισοδια? μια του ΛΑ.Ο.Σ και μια του Κ.Κ.Ε?
Εκτός αν αλλάζει συχνά η βούλη.Κοινοβουλευτισμος και δημοκρατια ειναι αντικρουομενα πραγματα.
επειδή επιμένεις θα σου πω ότι ναι υπάρχει πετρέλαιο.
αυτό όμως δεν μας φέρνει λεφτά κατευθείαν.
δεν ξέρουμε αν συμφέρει να το βγάλουμε, δεν ξέρουμε τι ποιότητας είναι, δεν ξέρουμε αν είναι πολύ.
σου λέω ότι μελέτες από την εταιρία που έχει το δικαίωμα εξώρυξης και άντλησης του πετρελαίου δεν έχουν γίνει.
δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε τις γεωλογικές αναλύσεις και τις εικασίες βάσει τοποθεσίας στα σοβαρά γιατί έχουν μεγάλο βαθμό σφάλματος.
σου είπα ποια είναι η πιο αποδοτική έρευνα για το πετρέλαιο, δεν διαφωνώ ότι συνιστούν και οι υπόλοιπες σε καλύτερα αποτελέσματα.
οριστε?
Μην ασχολείσαι με το ΜΑΛΑΚΑ τον ΠΠ
Γ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ