Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

  • ναι

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

    Ψήφοι: 2 100,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.785
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εδω πχ ο Βουλγαρακης προκαλουσε τον κοσμο κιολας λεγοντας "το νομιμον και ηθικον" αλλα οι δημοσκοπησεις ελεγαν πως θα ξαναβγαινε βουλευτης... Φυσικα η ΝΔ δεν ειχε τα αρχιδια να τον διωξει, και απλα τον αναγκασε να παραιτηθει.

Και τωρα ο λαος ειναι στο συνταγμα, και ζηταει να τιμωρηθουν οι κλεφτες, και να φερουν πισω τα κλεμμενα.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
[size=14pt]Εμένα το ερώτημα  που με βασανίζει είναι :
Τυχαία κτυπήθηκε τράπεζα του Βγενό?
[/size]
Υπάρχει υποψία στησίματος.
Εχουν βίντεο στα χέρια τους.
Εχουν τα ΜΜΕ με το μέρος τους.
Εχουν το κόσμο με το μέρος τους και το έγκλημα είναι μεγάλο.
Αν ήταν απλοί άπλυτοι θα έπρεπε τουλάχιστον ως τώρα να ξέρουν τα ονόματα τους.
Αν δε τους βρουν θα επιβεβαιωθει η θεωρία της αριστεράς περι προβοκάτσιας, απο τις χειρότερες που θα μπορούσε να στήσει ο Τζέφρυ.
 

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Μηνύματα
2.702
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Διεφθαρμενοι πολιτικοι και διεφθαρμενοι επιχειρηματιες οι μονοι και βασικοι υπευθηνοι για το χαλι της χωρας που πολυ φοβαμαι πως ειναι μη αναστρεψημο
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Την έχει πουτσίσει άσχημα η μέση τάξη.Αυτή είναι μια ευκαιρία που πολλοί περιμέναμε πότε θα σταματήσει η ροή χρήματος απ´έξω για να μπορούν να εξαγοράζουν συνειδήσεις.Την έχουν πολύ χειρότερα από ό,τι φαντάζονται.Ούτε που ξέρουν τι τους περιμένει.Θα χάσουν ακόμα και τα μέσα επιβίωσης.
 

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.642
Like
4
Πόντοι
66
αυτες ραφμαν ειναι διαταξεις και ο προεδρος τις εχει καταγγειλει...το κκε δεν αποδεχεται το συνταγμα σαν συνολο διοτι το θεωρει ραμμενο και κομμενο στα μετρα της αστικης ταξης και θελει να το αντικαταστησει με ενα πιο κομμουνιστικου τυπου.

ΟΚ.. (Πέρα από τα κομματικά όμως)

Κοίτα απεχθάνομαι τον κομουνισμό και το ξέρεις,

Όμως αυτή η δημοκρατία με χαλάει έτσι όπως λειτουργεί..

ΔΕΝ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ..

Σου μιλάω ως πολίτης.

 

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.785
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αυτες ραφμαν ειναι διαταξεις και ο προεδρος τις εχει καταγγειλει...το κκε δεν αποδεχεται το συνταγμα σαν συνολο διοτι το θεωρει ραμμενο και κομμενο στα μετρα της αστικης ταξης και θελει να το αντικαταστησει με ενα πιο κομμουνιστικου τυπου.

Αυτο δεν μπορει να γινει αγαπητε...δεν γινεται ο κομμουνισμος να εφαρμοστει στην Ελλαδα οταν απετυχε σε ολον τον υπολοιπο πλανητη. Κυνηγι μαγισσων κανει το ΛΑΟΣ.
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
34
Πόντοι
366
 
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ...ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ...
«Εντοπίσαμε στην πορεία μέλη της Χρυσής Αυγής με σημαίες του ΠΑΜΕ» κατήγγειλε στη Βουλή η Αλέκα Παπαρήγα. Σκληρή κόντρα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στην γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, επιρρίπτοντάς της ευθύνες για τα σημερινά επεισόδια. Μάλιστα, συνέδεσε τα σημερινά επεισόδια με τις δηλώσεις στελεχών του ΚΚΕ τις τελευταίες ημέρες περί, όπως είπε ο ίδιος, μη αποδοχής του Συντάγματος.

Άμεση ήταν η απάντηση της Αλέκας Παπαρήγα η οποία μέσα σε κλίμα κατακραυγής από τους βουλευτές του ΚΚΕ, χαρακτήρισε τον Γ. Καρατζαφέρη προβοκάτορα.
“Δεν είμαστε γραμμένοι σε κανένα paybook” δήλωσε η κυρία Παπαρήγα.
“Αφοπλίσαμε μέλη της Χρυσής Αυγής”
Kατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η Αλέκα Παπαρήγα κατήγγειλε ότι στην πορεία εντοπίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία ήταν εφοδιασμένα με σημαίες του ΠΑΜΕ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

«Δεν έχω όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται και ένας από τους λόγους είναι ότι δεν λειτουργούν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης. Δεν θα προκαλέσω ερώτηση σε εσάς, μπορεί να μην είστε σε θέση να μου απαντήσετε, πιθανόν να μην έχετε και εσείς, δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια.
Ωστόσο, επειδή είμαι και μάρτυρας των γεγονότων έξω από τη Βουλή, θέλω να κάνω την εξής τοποθέτηση: Οι εργαζόμενοι οι οποίοι δέχονται μια πρωτοφανέρωτη επίθεση, χειρότερη δεν έχει συμβεί μετά το 1974, είναι σε θέση να διαχωρίσουν το συστηματικό πολιτικό αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, για την έκφραση της διαμαρτυρίας τους, έναν αγώνα που μπορεί να πάρει πολλές μορφές πάλης ανάλογα με τις συνθήκες. Μπορούν να το διαχωρίσουν σαφέστατα από κάθε σχεδιασμό υπονόμευσης των αγώνων, από κάθε προβοκάτσια που δημιουργεί αθώα θύματα και δίνουν τη δυνατότητα σε αυτούς που θέλουν να διαμορφώσουν ένα σκηνικό συκοφάντησης των αγώνων, που τους δίνουν τη δυνατότητα και τα επιχειρήματα να πραγματοποιήσουν αυτή τη συκοφάντηση.
Εμείς λέμε ότι ο λαός όχι μόνο δεν πρέπει να φοβηθεί από την προβοκάτσια, αλλά να πάρει όλα τα μέτρα να περιφρουρήσει τους αγώνες του και μάλιστα αγώνες που πρέπει να έχουν αφετηρία τους χώρους δουλειάς. Εκεί πονάει πιο πολύ. Η αφετηρία της μάχης πρέπει να είναι στον τόπο δουλειάς όπου εκεί ολοκληρώνεται σε πανελλαδικό αγώνα.
Και πρέπει να πω το εξής: Αρκετά η ενοχοποίηση του λαού. Έχει ενοχοποιηθεί για την κρίση, έχει ενοχοποιηθεί για όλα, δεν μπορεί το οργανωμένο και υπεύθυνο λαϊκό κίνημα να ενοχοποιείται για ενέργειες που δεν ξέρω από ποια παρασκήνια ετοιμάζονται. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει. Εμείς θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

«Βεβαίως είναι δικαιολογημένη η αγανάκτησή μας.
Εμείς δεν είμαστε γραμμένοι σε κανένα pay book.
Δεύτερο, δεν κρύβουμε τα λόγια μας, τις θέσεις μας και τις προθέσεις μας. Δεν παίζουμε παιχνίδια. Αυτό που λέμε το πιστεύουμε και ανοιχτά το λέμε και το κάνουμε.
Εγώ λέω να έρθουν μάρτυρες όλοι οι δημοσιογράφοι που ήταν και τα κανάλια έξω από τη Βουλή όταν έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ. Εκεί ήταν χρυσαυγίτες, γνωστοί άγνωστοι που από το 1994 είχαν κάψει το Πολυτεχνείο και ήταν εκεί μια ομάδα και έλεγε όντως «να καεί, να καεί η Βουλή» και πήγαμε, τους αφοπλίσαμε, τους πήραμε και τα δυο κοντάρια που είχαν με τη σημαία του ΠΑΜΕ. Τους καταγγείλαμε, έγιναν αλυσίδες και όση ώρα ήταν η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Ίσως αυτοί που ήταν έξω από τη Βουλή, δεν ξέρω αν έχουν δεσμούς αίματος μόνιμους ή προσωρινούς με τον κ. Καρατζαφέρη, αλλά ειλικρινά ο κ. Καρατζαφέρης παίζει το ρόλο του προβοκάτορα σε διατεταγμένη υπηρεσία, για να επιβάλει ό,τι επιβάλει.

Ο λαός έχει δικαίωμα με τις διαδικασίες της μαζικής, της πολιτικής πάλης, να δημιουργήσει προϋποθέσεις από το να αναθεωρηθεί μέχρι και το να αλλάξει ριζικά το Σύνταγμα.
Δεν καταλάβαμε δηλαδή, τόσα χρόνια η Βουλή δεν αλλάζει το Σύνταγμα; Και βεβαίως ένα Σύνταγμα που το έχουμε καταψηφίσει λέμε στο λαό ότι είναι ένα κακό Σύνταγμα και πρέπει να παλέψει για την δημιουργία αλλαγής αυτού του Συντάγματος. Αλλά από εκεί και πέρα είναι άλλο πράγμα να βγαίνεις ντόμπρα και καθαρά να λες αυτό το Σύνταγμα είναι αντεργατικό και αντιλαϊκό και άλλο πράγμα να είσαι επαγγελματίας, ούτε καν συναισθηματικός, προβοκάτορας».


ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.

ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2010



KAI H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ:

Η συνέντευξη Τύπου της Αλέκας Παπαρήγα που προκάλεσε άφθονο γέλιο – Χωρίς όριο τα ψεύδη των μπολσεβίκων

Σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο ψευδολογίας έχουν αναλωθεί από το μεσημέρι μπολσεβίκοι και μέσα ενημέρωσης. Θέλουν να καπηλευθούν και να ποδηγετήσουν τη δίκαιη οργή του ελληνικού λαού για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Τους ενόχλησε που στις σημερινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας συμμετείχαν ανεξάρτητοι ΕΛΛΗΝΕΣ, που κρατούσαν Ελληνικές Σημαίες και όχι κόκκινα κωλόπανα με σφυροδρέπανα.

Η Αλέκα Παπαρήγα έφτασε στο σημείο να καταγγείλει ότι είδε στα δελτία ειδήσεων: «…μέλη του κόμματος και της ΚΝΕ να κάνουν αλυσίδες και να εμποδίζουν φουσκωτούς Χρυσαυγίτες και άλλα στοιχεία να εισέλθουν στην πορεία και να προχωρήσουν με σκοπό να κάψουν την Βουλή». Δηλαδή σήμερα το πρωί σχεδιάζαμε να κάψουμε το κοινοβούλιο, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε, γιατί μας εμπόδισε η ΚΝΕ…

Τα γεγονότα βέβαια δεν είναι γελοία, αλλά τραγικά. Η ανεξέλεγκτη δράση των αναρχικών, που με βόμβες μολότοφ έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους – τέσσερις στην ουσία, καθώς η μία άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος! – έχει αφήσει άφωνους τους πάντες. Παρ’ όλα αυτά, η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη δεν έχει καταφέρει να συλλάβει κανέναν από τους ενόχους αυτού του φρικτού εγκλήματος. Ακόμη και η διαφημισμένη από τα μέσα ενημέρωσης επιχείρηση εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων σε γνωστή κατάληψη, όπου είχε διαφύγει μεγάλος αριθμός κουκουλοφόρων, τελικώς δεν έγινε ποτέ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΠ: ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΙΟ ΕIΧΕ Η ΑΛΕΚΑ  
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.091
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Είναι πραγματικα αθλιο να κατηγορουμε τον οποιοδηποτε αν δεν κατηγορησουμε πρωτα απο ολα τον ιδιο μας τον ΕΑΥΤΟ

ΕΜΕΙΣ ειμαστε αυτοι που τοσο καιρο  μενουν αμετοχοι στης μαλακεις της καθε κυβέρνησης

ΕΜΕΙΣ ειμαστε ο αντικατοπτρησμος της βουλης,αυτοι που τους επηλεγουν να μας διοικησουν

ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι ανθρωποι που κατηγορουν τον καναπε τους

ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ

ΑΝ ειμασταν υπευθηνοι τιποτα απο ολα αυτα δεν θα ειχε γηνει ,οσο νωριτερα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο
 

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.785
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Υπάρχει υποψία στησίματος.
Εχουν βίντεο στα χέρια τους.
Εχουν τα ΜΜΕ με το μέρος τους.
Εχουν το κόσμο με το μέρος τους και το έγκλημα είναι μεγάλο.
Αν ήταν απλοί άπλυτοι θα έπρεπε τουλάχιστον ως τώρα να ξέρουν τα ονόματα τους.
Αν δε τους βρουν θα επιβεβαιωθει η θεωρία της αριστεράς περι προβοκάτσιας, απο τις χειρότερες που θα μπορούσε να στήσει ο Τζέφρυ.

Μονο οι φανατικοι αντι-αριστεροι αρνουνται ενα τετοιο ενδεχομενο.
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.091
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι λεει το παπακι ρε  :jerking: :jerking: :jerking:
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Μιλαμε παντα για μεγαλοεργοδοτες. Αυτους που δινουν μισθους της πουτσας στους εργαζομενους, αλλα μοιραζουν bonus στα στελεχη.

Θα σου θυμισω οτι πρωτος ο προεδρος πιεζε τον καραμανλη να ψηφισει διαταξη για τις τραπεζες να μην μπορουν να κανουν πλειστηριασμο στην πρωτη κατοικια...και τοτε το πασοκ δεν ελεγε τιποτα...μεχρι που τελικα ο καραμανλης το αποδεχτηκε...

Η Αριστερα οταν μιλαει για εργοδοσια προσπαθει να δαιμονοποιησει το επιχειρειν ετσι μαζι με τους μεγαλο-εργοδοτες να παρει μπαλα και τους μικρο-εργοδοτες...

Οταν ο προεδρος ελεγε για κεφαλαια απο το εξωτερικο να μην φορολογηθουν εφοσον πανε στην οικοδομη...δεν βοηθαγε τον μαγαζατορα ρουχων και τον υπαλληλο που παιρνανε τα λεφτα του οικοδομου? Οταν η αριστερα ελεγε να μην νομιμοποιησουμε το μαυρο χρημα...για να εχει ρευστοτητα η ελβετια...
 

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.785
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Θα σου θυμισω οτι πρωτος ο προεδρος πιεζε τον καραμανλη να ψηφισει διαταξη για τις τραπεζες να μην μπορουν να κανουν πλειστηριασμο στην πρωτη κατοικια...και τοτε το πασοκ δεν ελεγε τιποτα...μεχρι που τελικα ο καραμανλης το αποδεχτηκε...

Η Αριστερα οταν μιλαει για εργοδοσια προσπαθει να δαιμονοποιησει το επιχειρειν ετσι μαζι με τους μεγαλο-εργοδοτες να παρει μπαλα και τους μικρο-εργοδοτες...

Οταν ο προεδρος ελεγε για κεφαλαια απο το εξωτερικο να μην φορολογηθουν εφοσον πανε στην οικοδομη...δεν βοηθαγε τον μαγαζατορα ρουχων και τον υπαλληλο που παιρνανε τα λεφτα του οικοδομου? Οταν η αριστερα ελεγε να μην νομιμοποιησουμε το μαυρο χρημα...για να εχει ρευστοτητα η ελβετια...

Το ΛΑΟΣ, οπως και ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, εδω και χρονια θελουν να εξαφανισουν την μεσαια ταξη, και να υπαρχουν 10 παμπλουτοι αναμεσα σε 90 παμπτωχους. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?
 

Επισκέπτης
Το ΛΑΟΣ, οπως και ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, εδω και χρονια θελουν να εξαφανισουν την μεσαια ταξη, και να υπαρχουν 10 παμπλουτοι αναμεσα σε 90 παμπτωχους. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?
Να σου θυμίσω ότι μιλάς σε έναν λοβοτομημένο παπαγάλο ΛάΟΣ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.106
Like
28
Πόντοι
166
Με άλλες προεκλογικές υποσχέσεις και άλλα να κάνει,δεν είναι αυτός λόγος;;;;

Καταλαβέ το αγαπητέ εμείς οι νέοι ειδικά την έχουμε πηδήξει άσχημα,εκτός αν γίνουμε σταρχιδιστές και χαιρετισουμέ την Ελλάδα μόλις μπορέσουμε....
ο κόσμος ήξερε τι είναι το πασόκ και το ξέρει καλά πάρα πολλά χρόνια.
το θέμα είναι ότι ο κάθε ένας όπως τυφλά πιστεύει στον θεό στον αλλάχ και στον βούδα, έτσι πιστεύει και στο κκε στην νδ στο λαος στο συριζα στο πασοκ.
για όσους δεν μπήκαν στην βουλή έχω τις αμφιβολίες μου.
όπως και να έχει, ποτέ δεν πήγα σε πορεία πολιτικού θέματος και δεν πρόκειται να πάω.
η μεγαλύτερη πορεία είναι οι εκλογές αλλά αρνούμε να στηρίξω έναν θεσμό που πηγαίνει και στηρίζει ο κάθε ένας που έχει συμφέρον. οπότε δεν πάω ούτε να ψηφίσω.
εγώ με την μάζα και την μελλοντική καταστροφή της χώρας αρνούμε να συνδράμω, αλλά όταν μου το ζητήσει θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή γιατί έχω μάθει να έχω σπίτι, πατρίδα και να τιμάω αυτού που με έφεραν στη ζωή.
αλλά τι να σου κάνουν 2 εκατομύρια διαδηλωτές όταν κρατάνε τον πανό του κόμματος;
ρε γαμημένε για τον πατέρα σου και τα παιδιά δεν το κάνεις; έχει περισσότερη αξία η μαλακία που σε δέρνει 30 χρόνια τώρα;
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Σταμάτα μόνο γιατί κοντεύεις να με κάνεις ψηφοφόρο του ΚΚΕ!!! :helpplea:

η αστικη ταξη και η αστικη δημοκρατια εκφραζονται απο το πασοκ μεχρι το ΛΑ.Ο.Σ σε ολες τις χωρες αλλα δυστυχως τα δικα μας αστικα κομματα χρεωσαν την χωρα...θα υπαρχει παντα αστικη ταξη εφοσον υπαρχει παντα ιδιωτικη πρωτοβουλια...εφοσον υπαρχει για παντα ο περιπτερας εξω απο το σπιτι σου και ο καφετζης.  
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
657
Πόντοι
146
Υπάρχει υποψία στησίματος.
Εχουν βίντεο στα χέρια τους.
Εχουν τα ΜΜΕ με το μέρος τους.
Εχουν το κόσμο με το μέρος τους και το έγκλημα είναι μεγάλο.
Αν ήταν απλοί άπλυτοι θα έπρεπε τουλάχιστον ως τώρα να ξέρουν τα ονόματα τους.
Αν δε τους βρουν θα επιβεβαιωθει η θεωρία της αριστεράς περι προβοκάτσιας, απο τις χειρότερες που θα μπορούσε να στήσει ο Τζέφρυ.

Πιστεύεις ότι θα μπορούσε οποιοσδήποτε κρατικός ή παρακρατικός εγκέφαλος να πάρει το ρίσκο μια τέτοιας προβοκάτσιας γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση που αποκαλυφθεί άπαντες θα αναγκάζονταν να φύγουν νύχτα?

Και κάτι ακόμα: H προβοκάτσια προϋποθέτει ασφαλή μηχανισμό πρόκλησης του ζητούμενο αποτελέσματος ... τι πιθανότητες υπάρχουν με δύο μολότωφ ή 2 λίτρα καύσιμο και χωρίς να υπάρξει στοχευμένη ρίψη να σκοτώσεις ανθρώπους? (μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία και όχι από εγκαύματα)

Απλά σήμερα έκατσε η στραβή στους παιχνιδιάριδες μπαχαλάκιδες και αριστεριστές με τραγικά αποτελέσματα για 3 αθώους εργαζόμενους.
 

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.642
Like
4
Πόντοι
66
 
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ...ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ...
«Εντοπίσαμε στην πορεία μέλη της Χρυσής Αυγής με σημαίες του ΠΑΜΕ» κατήγγειλε στη Βουλή η Αλέκα Παπαρήγα. Σκληρή κόντρα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στην γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, επιρρίπτοντάς της ευθύνες για τα σημερινά επεισόδια. Μάλιστα, συνέδεσε τα σημερινά επεισόδια με τις δηλώσεις στελεχών του ΚΚΕ τις τελευταίες ημέρες περί, όπως είπε ο ίδιος, μη αποδοχής του Συντάγματος.

Άμεση ήταν η απάντηση της Αλέκας Παπαρήγα η οποία μέσα σε κλίμα κατακραυγής από τους βουλευτές του ΚΚΕ, χαρακτήρισε τον Γ. Καρατζαφέρη προβοκάτορα.
“Δεν είμαστε γραμμένοι σε κανένα paybook” δήλωσε η κυρία Παπαρήγα.
“Αφοπλίσαμε μέλη της Χρυσής Αυγής”
Kατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η Αλέκα Παπαρήγα κατήγγειλε ότι στην πορεία εντοπίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία ήταν εφοδιασμένα με σημαίες του ΠΑΜΕ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

«Δεν έχω όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται και ένας από τους λόγους είναι ότι δεν λειτουργούν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης. Δεν θα προκαλέσω ερώτηση σε εσάς, μπορεί να μην είστε σε θέση να μου απαντήσετε, πιθανόν να μην έχετε και εσείς, δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια.
Ωστόσο, επειδή είμαι και μάρτυρας των γεγονότων έξω από τη Βουλή, θέλω να κάνω την εξής τοποθέτηση: Οι εργαζόμενοι οι οποίοι δέχονται μια πρωτοφανέρωτη επίθεση, χειρότερη δεν έχει συμβεί μετά το 1974, είναι σε θέση να διαχωρίσουν το συστηματικό πολιτικό αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, για την έκφραση της διαμαρτυρίας τους, έναν αγώνα που μπορεί να πάρει πολλές μορφές πάλης ανάλογα με τις συνθήκες. Μπορούν να το διαχωρίσουν σαφέστατα από κάθε σχεδιασμό υπονόμευσης των αγώνων, από κάθε προβοκάτσια που δημιουργεί αθώα θύματα και δίνουν τη δυνατότητα σε αυτούς που θέλουν να διαμορφώσουν ένα σκηνικό συκοφάντησης των αγώνων, που τους δίνουν τη δυνατότητα και τα επιχειρήματα να πραγματοποιήσουν αυτή τη συκοφάντηση.
Εμείς λέμε ότι ο λαός όχι μόνο δεν πρέπει να φοβηθεί από την προβοκάτσια, αλλά να πάρει όλα τα μέτρα να περιφρουρήσει τους αγώνες του και μάλιστα αγώνες που πρέπει να έχουν αφετηρία τους χώρους δουλειάς. Εκεί πονάει πιο πολύ. Η αφετηρία της μάχης πρέπει να είναι στον τόπο δουλειάς όπου εκεί ολοκληρώνεται σε πανελλαδικό αγώνα.
Και πρέπει να πω το εξής: Αρκετά η ενοχοποίηση του λαού. Έχει ενοχοποιηθεί για την κρίση, έχει ενοχοποιηθεί για όλα, δεν μπορεί το οργανωμένο και υπεύθυνο λαϊκό κίνημα να ενοχοποιείται για ενέργειες που δεν ξέρω από ποια παρασκήνια ετοιμάζονται. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει. Εμείς θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

«Βεβαίως είναι δικαιολογημένη η αγανάκτησή μας.
Εμείς δεν είμαστε γραμμένοι σε κανένα pay book.
Δεύτερο, δεν κρύβουμε τα λόγια μας, τις θέσεις μας και τις προθέσεις μας. Δεν παίζουμε παιχνίδια. Αυτό που λέμε το πιστεύουμε και ανοιχτά το λέμε και το κάνουμε.
Εγώ λέω να έρθουν μάρτυρες όλοι οι δημοσιογράφοι που ήταν και τα κανάλια έξω από τη Βουλή όταν έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ. Εκεί ήταν χρυσαυγίτες, γνωστοί άγνωστοι που από το 1994 είχαν κάψει το Πολυτεχνείο και ήταν εκεί μια ομάδα και έλεγε όντως «να καεί, να καεί η Βουλή» και πήγαμε, τους αφοπλίσαμε, τους πήραμε και τα δυο κοντάρια που είχαν με τη σημαία του ΠΑΜΕ. Τους καταγγείλαμε, έγιναν αλυσίδες και όση ώρα ήταν η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Ίσως αυτοί που ήταν έξω από τη Βουλή, δεν ξέρω αν έχουν δεσμούς αίματος μόνιμους ή προσωρινούς με τον κ. Καρατζαφέρη, αλλά ειλικρινά ο κ. Καρατζαφέρης παίζει το ρόλο του προβοκάτορα σε διατεταγμένη υπηρεσία, για να επιβάλει ό,τι επιβάλει.

Ο λαός έχει δικαίωμα με τις διαδικασίες της μαζικής, της πολιτικής πάλης, να δημιουργήσει προϋποθέσεις από το να αναθεωρηθεί μέχρι και το να αλλάξει ριζικά το Σύνταγμα.
Δεν καταλάβαμε δηλαδή, τόσα χρόνια η Βουλή δεν αλλάζει το Σύνταγμα; Και βεβαίως ένα Σύνταγμα που το έχουμε καταψηφίσει λέμε στο λαό ότι είναι ένα κακό Σύνταγμα και πρέπει να παλέψει για την δημιουργία αλλαγής αυτού του Συντάγματος. Αλλά από εκεί και πέρα είναι άλλο πράγμα να βγαίνεις ντόμπρα και καθαρά να λες αυτό το Σύνταγμα είναι αντεργατικό και αντιλαϊκό και άλλο πράγμα να είσαι επαγγελματίας, ούτε καν συναισθηματικός, προβοκάτορας».


ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.

ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2010



KAI H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ:

Η συνέντευξη Τύπου της Αλέκας Παπαρήγα που προκάλεσε άφθονο γέλιο – Χωρίς όριο τα ψεύδη των μπολσεβίκων

Σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο ψευδολογίας έχουν αναλωθεί από το μεσημέρι μπολσεβίκοι και μέσα ενημέρωσης. Θέλουν να καπηλευθούν και να ποδηγετήσουν τη δίκαιη οργή του ελληνικού λαού για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Τους ενόχλησε που στις σημερινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας συμμετείχαν ανεξάρτητοι ΕΛΛΗΝΕΣ, που κρατούσαν Ελληνικές Σημαίες και όχι κόκκινα κωλόπανα με σφυροδρέπανα.

Η Αλέκα Παπαρήγα έφτασε στο σημείο να καταγγείλει ότι είδε στα δελτία ειδήσεων: «…μέλη του κόμματος και της ΚΝΕ να κάνουν αλυσίδες και να εμποδίζουν φουσκωτούς Χρυσαυγίτες και άλλα στοιχεία να εισέλθουν στην πορεία και να προχωρήσουν με σκοπό να κάψουν την Βουλή». Δηλαδή σήμερα το πρωί σχεδιάζαμε να κάψουμε το κοινοβούλιο, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε, γιατί μας εμπόδισε η ΚΝΕ…

Τα γεγονότα βέβαια δεν είναι γελοία, αλλά τραγικά. Η ανεξέλεγκτη δράση των αναρχικών, που με βόμβες μολότοφ έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους – τέσσερις στην ουσία, καθώς η μία άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος! – έχει αφήσει άφωνους τους πάντες. Παρ’ όλα αυτά, η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη δεν έχει καταφέρει να συλλάβει κανέναν από τους ενόχους αυτού του φρικτού εγκλήματος. Ακόμη και η διαφημισμένη από τα μέσα ενημέρωσης επιχείρηση εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων σε γνωστή κατάληψη, όπου είχε διαφύγει μεγάλος αριθμός κουκουλοφόρων, τελικώς δεν έγινε ποτέ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΠ: ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΙΟ ΕIΧΕ Η ΑΛΕΚΑ  

Στο ξαφνικό αγάπησες και την Παπαρήγα..
κούνα το κωλαράκι σου τώρα.

 

Επισκέπτης
ο κόσμος ήξερε τι είναι το πασόκ και το ξέρει καλά πάρα πολλά χρόνια.
το θέμα είναι ότι ο κάθε ένας όπως τυφλά πιστεύει στον θεό στον αλλάχ και στον βούδα, έτσι πιστεύει και στο κκε στην νδ στο λαος στο συριζα στο πασοκ.
για όσους δεν μπήκαν στην βουλή έχω τις αμφιβολίες μου.
όπως και να έχει, ποτέ δεν πήγα σε πορεία πολιτικού θέματος και δεν πρόκειται να πάω.
η μεγαλύτερη πορεία είναι οι εκλογές αλλά αρνούμε να στηρίξω έναν θεσμό που πηγαίνει και στηρίζει ο κάθε ένας που έχει συμφέρον. οπότε δεν πάω ούτε να ψηφίσω.
εγώ με την μάζα και την μελλοντική καταστροφή της χώρας αρνούμε να συνδράμω, αλλά όταν μου το ζητήσει θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή γιατί έχω μάθει να έχω σπίτι, πατρίδα και να τιμάω αυτού που με έφεραν στη ζωή.
αλλά τι να σου κάνουν 2 εκατομύρια διαδηλωτές όταν κρατάνε τον πανό του κόμματος;
ρε γαμημένε για τον πατέρα σου και τα παιδιά δεν το κάνεις; έχει περισσότερη αξία η μαλακία που σε δέρνει 30 χρόνια τώρα;
Κατά κάποιον τρόπο πάντως αυτή είναι η στάση σταρχιδιστή.....
 

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.785
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πιστεύεις ότι θα μπορούσε οποιοσδήποτε κρατικός ή παρακρατικός εγκέφαλος να πάρει το ρίσκο μια τέτοιας προβοκάτσιας γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση που αποκαλυφθεί άπαντες θα αναγκάζονταν να φύγουν νύχτα?

Και κάτι ακόμα: H προβοκάτσια προϋποθέτει ασφαλή μηχανισμό πρόκλησης του ζητούμενο αποτελέσματος ... τι πιθανότητες υπάρχουν με δύο μολότωφ ή 2 λίτρα καύσιμο και χωρίς να υπάρξει στοχευμένη ρίψη να σκοτώσεις ανθρώπους? (μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία και όχι από εγκαύματα)

Απλά σήμερα έκατσε η στραβή στους παιχνιδιάριδες μπαχαλάκιδες και αριστεριστές με τραγικά αποτελέσματα για 3 αθώους εργαζόμενους.

Εδω στου Διδυμους πυργους σκοτωσαν 2-3 χιλιαδες ανθρωπους, οι 3 που εφυγαν σημερα ειναι ευκολα πραγματα για το Συστημα....

Παρολα αυτα αυτο που λες ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom