SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ακριβως απαντησες στον εαυτο σου.....Κατά τον κόκκινο ποντικό, όταν μια τράπεζα έχει ανεβασμένα τα ρολά μπορούμε ελεύθερα να πετάμε μέσα μολότωφ....
ακριβως απαντησες στον εαυτο σου.....Κατά τον κόκκινο ποντικό, όταν μια τράπεζα έχει ανεβασμένα τα ρολά μπορούμε ελεύθερα να πετάμε μέσα μολότωφ....
οπως τα λες και χειρότερα..Δες το χάλι μας. ΒΟυλίαζουμε και μαλώνουμε για το ποιος άνοιξε την τρύπα.. Δεν έχω λόγια.ΕΜΕΙΣ, ο λαός, είμαστε ο καθρέπτης της Βουλής.
ΕΜΕΙΣ τους βάζουμε εκεί που είναι. Η σύνθεση της Βουλής προκύπτει έπειτα από καθολική ψηφοφορία!
ΕΜΕΙΣ είμαστε ίδιοι με αυτούς! Έχουμε τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματά τους!
Αν είναι Banana Republic η δημοκρατία μας είναι διότι είμαστε Banana People εμείς!
*Δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις. Μιλάω για όλο το λαό και όχι για μεμονομένα άτομα...
εγώ θα αμφισβητώ τα αυτονόητα...
αμα το κάνουν πολλοί θα είναι καλύτερα...
η ανθρώπινη ζωή για την αριστερά είναι αυταξία
είτε είναι συντρόφου, είτε απεργοσπάστη, είτε σκουλικιών που αμολάνε ψωλιές - κουτσουλιές εδώ μέσα...
πολυ καλη η παρεα σας αλλα πρεπει να φυγω.....το πρωι θα μαθετε το γιατι....θα ειναι πολυ ωραια νυχτα η σημερινη.....
ελα ρε τι λες;;;; η 17ν τι ηταν;; η εξαιρεση στον κανονα και σκοτωνε αραδα;;;εγώ θα αμφισβητώ τα αυτονόητα...
είτε είναι συντρόφου, είτε απεργοσπάστη, είτε σκουλικιών που αμολάνε ψωλιές - κουτσουλιές εδώ μέσα...
ρε δεν θα με αφησεις να φυγω.....υπαρχει και νεκρο παιδι? ΚΑΙ αυτο το ειδες?Αυτό λοιπόν δείξατε σήμερα ως καλά
ΑΝΑΡΧΙΔΑΚΙΑ που σας Θρέφει ο ΤΣΥΡΙΖΑ;;
Σκοτώσατε 2 γυναίκες και ένα παιδί, Αυτό εννοείς αυταξία έτσι;;
ρε δεν θα με αφησεις να φυγω.....υπαρχει και νεκρο παιδι? ΚΑΙ αυτο το ειδες?
ρε δεν θα με αφησεις να φυγω.....υπαρχει και νεκρο παιδι? ΚΑΙ αυτο το ειδες?
καλα το παιδι ηταν στη τραπεζα? τον χρυσοχοιδη τον ειδες εσυ η στο ειπαν ΚΑΙ αυτο?Ρε εσύ εχεις σπέρμα στα μάτια ή στα αυτιά
Θα έπρεπε να ήμουν εκεί δηλαδή;;
Εδώ βγήκε ο χρυσοχοίδης και το ανακοίνωσε.
εσύ τι εκανες αγγούρια ίσιωνες τότε;;
καλα το παιδι ηταν στη τραπεζα? τον χρυσοχοιδη τον ειδες εσυ η στο ειπαν ΚΑΙ αυτο?
αντε γαμησου ρε μαλακα, καραγκιοζακο, γαμω το σπιτι σου αρχιδι, που θα ειρωνευεσαι κιολας, αρχιδι..καλα το παιδι ηταν στη τραπεζα? τον χρυσοχοιδη τον ειδες εσυ η στο ειπαν ΚΑΙ αυτο?
αντε γαμησου ρε μαλακα, καραγκιοζακο, γαμω το σπιτι σου αρχιδι, που θα ειρωνευεσαι κιολας, αρχιδι..
εγώ θα αμφισβητώ τα αυτονόητα...
Ενα αρχιδι και ενα μυδι κανανε τον αρχιμηδη.....αντε γαμησου ρε μαλακα, καραγκιοζακο, γαμω το σπιτι σου αρχιδι, που θα ειρωνευεσαι κιολας, αρχιδι..
Πάψε ρε!!! Εγινες ρόμπα γαμώτο!!!φχαριστω......μακαρι να μπορουσα να σου ευχηθω το ιδιο αλλα η παθηση σου ειναι ΑΝΙΑΤΗ.....
Ενα αρχιδι και ενα μυδι κανανε τον αρχιμηδη.....
Οι καταστροφες και οι εμπρησμοι, ειδικα οταν οδηγουν στον θανατο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ειναι ανουσια πραγματα, και κοινωνικα ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΑ. Αν ειμαστε τοσο δυσαρεστημενοι, και αν εχουμε τα αρχιδια, ας μπουμε στην βουλη χωρις να την καταστρεψουμε, και ας κρεμασουμε και τους 300 στο συνταγμα. Ομως αν τα πραγματα χοντρυνουν πολυ, θα χυθει αιμα. Η αστυνομια θα κανει τα ΠΑΝΤΑ για να το αποτρεψει, και θα πεθανει κοσμος.
Δυστυχως ο οχλος παντα ειναι ανεξελεγκτος, και τα πραγματα βγαινουν εκτος ελεγχου. Τα στραβα της κοινωνιας μας εδω και δεκαετιες δεν θα αλλαξουν με το σπασιμο ή καψιμο μερικων τραπεζων, και γενικα με κανενα φαινομενο καταστροφης. Χρειαζεται περισσοτερη ψυχραιμια και σοβαροτητα για να μην χανουν την ζωη τους εργαζομενοι, ενω ο στοχος του οχλου ειναι οι πολιτικοι.