Παπαζολη, εισαι πραγματικα τοσο ηλιθιος?Δηλαδή έχουμε έναν ικανότατο ευσυνείδητο μπάτσο ο οποίος έπρεπε να πάρει παράσημο κ προαγωγή,σωστά;;;
Συναδερφός σου ήτανε;;;
αν οχι πραγματικα αξιζεις οσκαρ ερμηνειας λεμε!
Παπαζολη, εισαι πραγματικα τοσο ηλιθιος?Δηλαδή έχουμε έναν ικανότατο ευσυνείδητο μπάτσο ο οποίος έπρεπε να πάρει παράσημο κ προαγωγή,σωστά;;;
Συναδερφός σου ήτανε;;;
συγνώμη αλλά μεγαλύτερη κοτσάνα στά 4 χρονια πού είμαι εδώ δέν εχω ξανακουσει...Ξέρεις το κάψε τράπεζα δεν είναι το ίδιο με το κάψε τον άνθρωπο που εργάζεται εκεί!!!
μαλλι μπαμπακι....ψωλη φαρμακιΌ,τι πεις παππούλη...
Δεν θέλω να σε συγχύσω βραδυάτικα και να σου ανέβει η πίεση!
Για το καλό σου το κάνω ρε! Για να μη μεγαλώσεις και γίνεις γεροπαράξενος σαν το Σάνιμ!
μη τολμησει κανεις και ασκησει το δικαιωμα του στην εργασια τοτε!Μην ξεχνατε....20 μαη ΑΠΕΡΓΙΑ....μην εχουμε κλαψομουνιαση στις 21.....
τετοια του λες και ποιος τον πιανει μετα...Παπαζολη, εισαι πραγματικα τοσο ηλιθιος?
αν οχι πραγματικα αξιζεις οσκαρ ερμηνειας λεμε!
και μυαλο κουκουτσι....μαλλι μπαμπακι....ψωλη φαρμακι
για τους 1200 νεκρους το χρονο απο μαλακιες εργολαβων,καβλωμενων,μεθυσμενων οδηγων....κανενα δακρυ υπαρχει περισευμα;συγνώμη αλλά μεγαλύτερη κοτσάνα στά 4 χρονια πού είμαι εδώ δέν εχω ξανακουσει...
δηλαδή όταν πετάς μιά βόμβα μολοτωφ είσαι σίγουρος ότι δέν υπάρχει άνθρωπος μέσα καί μάλιστα σέ τράπεζα που έχουν ντιλινγκ ρουμ και εργαζοντε ακόμα και τό βραδυ....εκτός καί άν εισαι μέντιουμ...
δηλαδή όταν πέρνεις θέση ότι είσαι υπέρ τού εμπρισμού τράπεζων η μαγαζιών κλπ είσαι σίγουρος ότι δέν υπάρχουν άνθρωποι μέσα...
φίλε μάλλον σάν παράπλευρες απώλειες τό βλέπω....
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
θά ήθελα νά ήμουν ο πατέρας της εγκυου κοπέλας να δειτε τι θα σας έκανα....
αληθεια ρε παπαζολη εισαι σε αυτους που βαζουν στο ιδιο καζανι κουμη-κανελοπουλου με καλτεζα-γρηγοροπουλο;;
εσυ δεν κινδυνευεις....ανεργος συναγωνιστης του βγενο εισαι.....μη τολμησει κανεις και ασκησει το δικαιωμα του στην εργασια τοτε!
θα τον καψουνε σαν τις μαγισες στο μεσαιωνα!
και για τα τροχαια η κρατικη βια φταιει?για τους 1200 νεκρους το χρονο απο μαλακιες εργολαβων,καβλωμενων,μεθυσμενων οδηγων....κανενα δακρυ υπαρχει περισευμα;
οχι ρε, ο ιδιος ο βγενο ειμαι!εσυ δεν κινδυνευεις....ανεργος συναγωνιστης του βγενο εισαι.....
δηλαδη ο καυλωμενος μςθυσμενος οδηγος εξισωνεται με αυτον που πεταει μολοτοφ;;;;;;;;για τους 1200 νεκρους το χρονο απο μαλακιες εργολαβων,καβλωμενων,μεθυσμενων οδηγων....κανενα δακρυ υπαρχει περισευμα;
και για τα τροχαια η κρατικη βια φταιει?
για τους 1200 και παραπανω που πεθενουν απο πρεζα που πουλανε τα τσουτσεκια οι φίλοι σου στα πανεπιστημια λογω ασυλου υπαρχει κανενα δακρυ????για τους 1200 νεκρους το χρονο απο μαλακιες εργολαβων,καβλωμενων,μεθυσμενων οδηγων....κανενα δακρυ υπαρχει περισευμα;
ρε βλημα εισαι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ... απλα δεν στο λεμε να μην σε σταναχωρησουμε..
αν ειναι ετσι σε δικαιολογω....καλη δουλεια την πεμπτη....ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!οχι ρε, ο ιδιος ο βγενο ειμαι!
ο μεθυσμενος οδηγος, αυτος που κυκλοφορα με φθαρμενα λαστιχα, αυτος που παει με 50 αριστερα, αυτος που φορτωνει ολο το νοικοκυριο στο αμαξι, αυτοι παλι δε φταινε ε?Οι δρομοι γυαλι, οι μιζες για τους δρομους αυτους και η αντιληψη πως η τροχαια πρεπει να λειτουργει φοροεισπρακτικα.
Εσυ ψωνιζεις απο την ΓΑΔΑ; προσεχε γιατι εκει δινουν νοθευμενη....για αυτο και εχεις αυτες τις παρενεργειες....για τους 1200 και παραπανω που πεθενουν απο πρεζα που πουλανε τα τσουτσεκια οι φίλοι σου στα πανεπιστημια λογω ασυλου υπαρχει κανενα δακρυ????
ειπαμε ο ελληνας με το που γεννιεται του χρωστανε ολοι και ολοι του ειναι υποχρεωμενοι, αυτος ποτε. και αμα ειναι και αριστερος,,,γαματα....ο μεθυσμενος οδηγος, αυτος που κυκλοφορα με φθαρμενα λαστιχα, αυτος που παει με 50 αριστερα, αυτος που φορτωνει ολο το νοικοκυριο στο αμαξι, αυτοι παλι δε φταινε ε?
για τους 1200 και παραπανω που πεθενουν απο πρεζα που πουλανε τα τσουτσεκια οι φίλοι σου στα πανεπιστημια λογω ασυλου υπαρχει κανενα δακρυ????