Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δηλαδή έχουμε έναν ικανότατο ευσυνείδητο μπάτσο ο οποίος έπρεπε να πάρει παράσημο κ προαγωγή,σωστά;;; :headbang: :think:

Συναδερφός σου ήτανε;;; :grin: :think:
Παπαζολη, εισαι πραγματικα τοσο ηλιθιος?

αν οχι πραγματικα αξιζεις οσκαρ ερμηνειας λεμε!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ξέρεις το κάψε τράπεζα δεν είναι το ίδιο με το κάψε τον άνθρωπο που εργάζεται εκεί!!! :headbang:
συγνώμη αλλά μεγαλύτερη κοτσάνα στά 4 χρονια πού είμαι εδώ δέν εχω ξανακουσει...
δηλαδή όταν πετάς μιά βόμβα μολοτωφ είσαι σίγουρος ότι δέν υπάρχει άνθρωπος μέσα καί μάλιστα σέ τράπεζα που έχουν ντιλινγκ ρουμ και εργαζοντε ακόμα και τό βραδυ....εκτός καί άν εισαι μέντιουμ...
δηλαδή όταν πέρνεις θέση ότι είσαι υπέρ τού εμπρισμού τράπεζων η μαγαζιών κλπ είσαι σίγουρος ότι δέν υπάρχουν άνθρωποι μέσα...
φίλε μάλλον σάν παράπλευρες απώλειες τό βλέπω....
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
θά ήθελα νά ήμουν ο πατέρας της εγκυου κοπέλας να δειτε τι θα σας έκανα....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ό,τι πεις παππούλη...
Δεν θέλω να σε συγχύσω βραδυάτικα και να σου ανέβει η πίεση!

Για το καλό σου το κάνω ρε! Για να μη μεγαλώσεις και γίνεις γεροπαράξενος σαν το Σάνιμ!
μαλλι μπαμπακι....ψωλη φαρμακι

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μην ξεχνατε....20 μαη ΑΠΕΡΓΙΑ....μην εχουμε κλαψομουνιαση στις 21.....
μη τολμησει κανεις και ασκησει το δικαιωμα του στην εργασια τοτε!

θα τον καψουνε σαν τις μαγισες στο μεσαιωνα!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
συγνώμη αλλά μεγαλύτερη κοτσάνα στά 4 χρονια πού είμαι εδώ δέν εχω ξανακουσει...
δηλαδή όταν πετάς μιά βόμβα μολοτωφ είσαι σίγουρος ότι δέν υπάρχει άνθρωπος μέσα καί μάλιστα σέ τράπεζα που έχουν ντιλινγκ ρουμ και εργαζοντε ακόμα και τό βραδυ....εκτός καί άν εισαι μέντιουμ...
δηλαδή όταν πέρνεις θέση ότι είσαι υπέρ τού εμπρισμού τράπεζων η μαγαζιών κλπ είσαι σίγουρος ότι δέν υπάρχουν άνθρωποι μέσα...
φίλε μάλλον σάν παράπλευρες απώλειες τό βλέπω....
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
θά ήθελα νά ήμουν ο πατέρας της εγκυου κοπέλας να δειτε τι θα σας έκανα....
για τους 1200 νεκρους το χρονο απο μαλακιες εργολαβων,καβλωμενων,μεθυσμενων οδηγων....κανενα δακρυ υπαρχει περισευμα;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μη τολμησει κανεις και ασκησει το δικαιωμα του στην εργασια τοτε!

θα τον καψουνε σαν τις μαγισες στο μεσαιωνα!
εσυ δεν κινδυνευεις....ανεργος συναγωνιστης του βγενο εισαι.....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
για τους 1200 νεκρους το χρονο απο μαλακιες εργολαβων,καβλωμενων,μεθυσμενων οδηγων....κανενα δακρυ υπαρχει περισευμα;
δηλαδη ο καυλωμενος μςθυσμενος οδηγος εξισωνεται με αυτον που πεταει μολοτοφ;;;;;;;;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
για τους 1200  και παραπανω που πεθενουν απο πρεζα που πουλανε τα τσουτσεκια οι φίλοι σου στα πανεπιστημια λογω ασυλου υπαρχει κανενα δακρυ????

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Οι δρομοι γυαλι, οι μιζες για τους δρομους αυτους και η αντιληψη πως η τροχαια πρεπει να λειτουργει φοροεισπρακτικα.
ο μεθυσμενος οδηγος, αυτος που κυκλοφορα με φθαρμενα λαστιχα, αυτος που παει με 50 αριστερα, αυτος που φορτωνει ολο το νοικοκυριο στο αμαξι, αυτοι παλι δε φταινε ε?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
για τους 1200  και παραπανω που πεθενουν απο πρεζα που πουλανε τα τσουτσεκια οι φίλοι σου στα πανεπιστημια λογω ασυλου υπαρχει κανενα δακρυ????
Εσυ ψωνιζεις απο την ΓΑΔΑ; προσεχε γιατι εκει δινουν νοθευμενη....για αυτο και εχεις αυτες τις παρενεργειες....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο μεθυσμενος οδηγος, αυτος που κυκλοφορα με φθαρμενα λαστιχα, αυτος που παει με 50 αριστερα, αυτος που φορτωνει ολο το νοικοκυριο στο αμαξι, αυτοι παλι δε φταινε ε?
ειπαμε ο ελληνας με το που γεννιεται του χρωστανε ολοι και ολοι του ειναι υποχρεωμενοι, αυτος ποτε. και αμα ειναι και αριστερος,,,γαματα....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Παλι τα ιδια. Ρε σεις τα ειπαμε, υπαρχει ηδη νομοθεσια. Ας την εφαρμοσουν. Πες και για τους αστυνομικους ομως που πιασανε με ναρκωτικα μεσα στο περιπολικο.....πριν απο λιγα χρονια...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom