Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δηλαδή θες να μου πεις ότι η αστυνομία θα με προστατέψει αλλιώς;;; :think:

Θα διακτινιστεί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και θα είναι δίπλα μου να με προστατέψει!!! :2funny: :2funny: :2funny:
αν υπηρχε περιπολια μεσα στο πανεπιστημιο θα μπορουσε ;)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
με τη νομοθεσια παπαρα!

να κατσεις να ξεστραβωθεις για να μαθεις ποια ειναι τα ΝΟΜΙΜΑ δικαιωματα σου!

ο κυπριος της ζαρντινιερας διωκεται για αντισταση κατα της αρχης...
και μετα μιλαμε για νομιμα δικαιωματα των πολιτων?
Ο μπαλασκας ελεγε πως ειναι μια νορμαλ συλληψη.....τετοιους μπατσους θελεις?

Επισκέπτης
με τη νομοθεσια παπαρα!

να κατσεις να ξεστραβωθεις για να μαθεις ποια ειναι τα ΝΟΜΙΜΑ δικαιωματα σου!
Βρε η Νομοθεσία σε προστατεύει κατόπιν εορτής,εεε δεν μου λέει εμένα τίποτα το να με κακοποιήσει ο μπάτσος και μετά να τιμωρηθεί αν δεν βάλει τον Κούγια!!! :rolleyes:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ο κυπριος της ζαρντινιερας διωκεται για αντισταση κατα της αρχης...
και μετα μιλαμε για νομιμα δικαιωματα των πολιτων?
Ο μπαλασκας ελεγε πως ειναι μια νορμαλ συλληψη.....τετοιους μπατσους θελεις?
και επειδη διωκεται? σημαινει οτι θα καταδικαστει κιολλας?

αντιθετως οι αστυνομικοι που τον χτυπησαν καταδικαστηκαν!

οχι ρε, πρεπει να τους λενε "κυριε κλεφτα, εχετε την καλωσυνη να περασετε τις χειροπεδες μονος σας?"

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Βρε η Νομοθεσία σε προστατεύει κατόπιν εορτής,εεε δεν μου λέει εμένα τίποτα το να με κακοποιήσει ο μπάτσος και μετά να τιμωρηθεί αν δεν βάλει τον Κούγια!!! :rolleyes:
και αν σε κλεψουν παλι κατοπιν εορτης σε προστατευει!

μηπως προτεινεις να γινονται και προληπτικες συλληψεις?

Επισκέπτης

οχι ρε, πρεπει να τους λενε "κυριε κλεφτα, εχετε την καλωσυνη να περασετε τις χειροπεδες μονος σας?"
Τις χειροπέδες απλά και μόνο ίσως!!! :rolleyes:

Εντάξει κ εμένα 2-3-4-5 σφαλιάρες σε βιαστή,δολοφόνο,εμπρηστή δεν με ενοχλούνε!!! :rockon:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

οι φημες οτι ο κυπριος ειχε διωχθει απο αγγλικο πανεπηστημιο αληθευουν;; δεν μας εχει πει καποιος...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Ποινές-χάδια επεφύλασσε στους αστυνομικούς «πρωταγωνιστές» της ζαρντινιέρας το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της ΕΛ.ΑΣ. Τέσσερις  από τους προστάτες της τάξης, που έβλεπαν τους συναδέλφους τους να χτυπούν ανελέητα τον Κύπριο σπουδαστή Αυγουστίνο Δημητρίου,  απαλλάχτηκαν για την υπόθεση-ντροπή. Άλλοι τρεις έπεσαν στα μαλακά και τιμωρήθηκαν με ποινές προκλητικά μικρές.

O αρχιφύλακας που εμφανίζεται στα τηλεοπτικά πλάνα να κλωτσάει και να ρίχνει μπουνιές στον Αυγουστίνο Δημητρίου τιμωρήθηκε με εξάμηνη αργία. Ο συνάδελφός του που τον ανταγωνίστηκε στα χτυπήματα τιμωρήθηκε με τετράμηνη αργία

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ

Οι ποινές του Πρωτοβάθμιου είχαν θεωρηθεί προκλητικά μικρές.
   Το Δευτεροβάθμιο τις... μίκρυνε!

και ο τρίτος της παρέας, ο οποίος συμμετείχε επίσης ενεργά στον ξυλοδαρμό, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.000 ευρώ!

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές του ξυλοδαρμού έχουν εκτίσει τις ποινές τους εφόσον αρχικά είχε αποφασιστεί η διαθεσιμότητά τους μέχρις ότου ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση, με απόφαση τότε του Βύρωνα Πολύδωρα. Πρακτικά πάντως η ποινή της αργίας μεταφράζεται σε καταβολή του 40% του μισθού στον αστυνομικό που καταδικάζεται.

Έγινε διευθυντής!
Ο όγδοος της παρέας της ζαρντινιέρας, ο οποίος ήταν επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή του Συντριβανιού όπου συνέβη ο ξυλοδαρμός, αρχικά τιμωρήθηκε με 15ήμερη αργία, αλλά στη συνέχεια προήχθη σε αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς και αποστρατεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ. τον Μάρτιο του 2008.

Από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο στις 14 Δεκεμβρίου 2007 είχε επιβληθεί εξάμηνη αργία με απόλυση στον αρχιφύλακα που πρωταγωνίστησε στον ξυλοδαρμό. Στον συνάδελφό του είχε επιβληθεί τετράμηνη αργία με πρόσκαιρη παύση σε αστυνομικό Β΄ και σε τρεις αστυφύλακες, οι οποίοι παραβρίσκονταν στο περιστατικό του ξυλοδαρμού χωρίς να κάνουν κάτι για να γλιτώσουν τον Κύπριο, είχε επιβληθεί η ποινή της αργίας για 2 ή 3 μήνες.

Εις βάρος της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού κινήθηκε ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, ο οποίος θεώρησε απαράδεκτες τις μικρές ποινές με τις οποίες είχαν τιμωρηθεί οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί. Μάλιστα, για τον βασικό πρωταγωνιστή του ξυλοδαρμού είχε ζητηθεί η απόλυσή του από το Σώμα όταν αποκαλύφθηκε πως και το 2001 συμμετείχε ενεργά σε αντίστοιχη υπόθεση... ζαρντινιέρας, για την οποία η Ελλάδα καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Σιγή ιχθύος
Χθες ούτε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ούτε το υπουργείο Εσωτερικών αντέδρασαν στην απόφαση-πρόκληση του Πειθαρχικού. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως η απόφαση δεν έφτασε καθαρογραμμένη σε αυτούς και συνεπώς δεν μπορούσαν να τη σχολιάσουν! Κύκλοι ωστόσο του Αρχηγείου επισημαίνουν πως αν οι αστυνομικοί καταδικαστούν στο ποινικό μέρος από το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, τότε η περίπτωσή τους μπορεί να επανεξεταστεί και από την ΕΛ.ΑΣ. Οι 7 αστυνομικοί κατηγορούνται για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ο επικεφαλής τους για απλή συνέργεια και απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΞΥΛΟ, ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ), ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τις χειροπέδες απλά και μόνο ίσως!!! :rolleyes:

Εντάξει κ εμένα 2-3-4-5 σφαλιάρες σε βιαστή,δολοφόνο,εμπρηστή δεν με ενοχλούνε!!! :rockon:
παπαζολη αν πας σε αλλο κρατος π.χ γερμανια, εκει θα δεις τι σημαινει βλεπω μπατσο και κατουριεμαι πανω μου,

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
παπαζολη αν πας σε αλλο κρατος π.χ γερμανια, εκει θα δεις τι σημαινει βλεπω μπατσο και κατουριεμαι πανω μου,

εκει τους ακροδεξιους τους κυνηγανε, δεν τους βαζουνε να κανουν θεληματα....για την αστυνομια

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΑΥΤΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?
ρωτησα αν αληθευουν, και αν αληθευουν για ποιο λογο τον εδιωξαν....και αν εχει και εκει μπλεξιματα με την αστυνομια, ας μας πει καποιος αν ξερει...

Επισκέπτης
παπαζολη αν πας σε αλλο κρατος π.χ γερμανια, εκει θα δεις τι σημαινει βλεπω μπατσο και κατουριεμαι πανω μου.
Eεεε μπράβο τους,αυτό εγώ δεν γουστάρω να συμβαίνει εδώ!!! :rockon:

Φαντάζομαι τον μπάτσο,εκείνη την ώρα θα ξερωχύνει ο κερατάς!!! :cum:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρωτησα αν αληθευουν, και αν αληθευουν για ποιο λογο τον εδιωξαν....και αν εχει και εκει μπλεξιματα με την αστυνομια, ας μας πει καποιος αν ξερει...

σε διωχνουν για κακη αποδοση, η για κακη συμπεριφορα. εδω δεν εχει κομματικες νεολαιες, σπασμενα κτιρια κτλ..

Επισκέπτης

Κι έτσι να'ναι τι??
Συστηματάκι Γρηγορόπουλου κι εδώ?
Α ρε πουτσόξυλο που χρειάζεστε..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom