τους εγκληματιες οπως πιστευω οτι ειστε πρεπει να αντιμετωπιζοντε με οπλα αναισθητικα...και οχι με πραγματικες σφαιρες οπως εκανε ο ελα κλπΚοπρονι οι μασκες πεφτουν...Μου λες για τους νεκρους της Μαρφιν , ενεργεια που εχει καραδικαστει απο ολο τον αναρχικο χωρο και γω σου λεω κατι απλο που ακουσα κανοντας ενα περασμα απο το χωρο της Μαρφιν απο ατομα με ελληνικες σημαιες καμια σχεση με τον αντιεξουσιαστικο χωρο..<<Προβοκατσια ηταν το λενε και οι Ιταλοι ωστε να περασουν στο ντουκου τα αγρια μετρα , ηταν παρακρατικη ενεργεια>>
Τωρα απο τη στιγμη που μου λες για χρηση οπλων απο πλευρας δυναμεων κατοχης θα μπορουσε να σου πει καποιος πως εισαι το ιδιο φασιστας με μενα και αρα ειναι αιωλοτατος ο ισχυρισμος σου...
συνεχιζεις και γραφεις κουταμαρες .
εχω βαρεθει να ακουω τις μαλακιες που γραφεις απο το 1974 που εμφανιστικαν τα κουκουλομορφα τερατα περι ασχετων με τον χωρο προβοκατσια κλπ....
οι περισσοτεροι απο τον χωρο σου επιδοκιμαζουν το καψιμο των τραπεζων καταστηματων πολυεθνικων κλπ και που φυσικα οταν το κανουν στα αρχιδια τους εαν υπαρχει μεσα και κανενας ανθρωπος,που το ξερουν??
οι ηθικοι ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ των δολοφονων βρισκοντε στα εξαρχεια και το ξερεις αυτο πολυ καλα ΡΕ ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΕ
ειναι τα ζωα που στα πανεπιστημια και σε διαφορες συνελευσεις επιδοκιμαζουν την χρηση βιας αλλα δεν την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ...
ειναι αυτοι που πετανε στους μαλακες τους μπατσους πετρες για να τους ανοιξουν τα κεφαλια και που ουσιαστικα οι μπατσοι κανουν αυτο που τους διαταζει η κοινοβουλευτικη πλειοψηφια δηλαδη το 90% του ελληνικου λαου δηλαδη προστατευουν την περιουσια μας,επομενως πετατε πετρες σε ολους εμας .....
σας μισω δεν το κρύβω και αγωνιζομε να σας δω μια μερα φυλακα...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ να ημουν ο πατερας τις κοπελας που δοόφονησατε διοτι ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ηθικοι αυτουργοι.... και να περνα ενα πολυβολο και να πηγενα σε μια συγκεντρωση σας...και νακανα επειδη θα ΗΜΟΥΝ ΤΡΕΛΟΣ αυτο που δεν θακανα ΤΩΡΑ διοτι ειμαι λογικος
ΗΛΙΘΙΟΙ δεν μπορειτε να καταλαβετε οτο μονο βια φερνει η βια
επρεπε να κυβερνουσε την ελλαδα καμμια μερκελ η κανενας σαρκοζι να δειτε που θα εισαστε τωρα....