Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Είμαι ο πορνόπαπος και είμαι ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ και GAY  :cheesy:

Η κωλοτρυπίδα μου έχει διασταλεί πολλάκις από Πακιστανούς και όχι μόνο. :cheesy:

και για να καταλάβετε πόσο χαρούμενο είμαι  :uglystupid: σας λέω τα παρακάτω..

Αγαπώ  τα ψωλαράκια είτε είναι αραπάκια είτε είναι σκοπιανάκια.
Προγραμματισμό δεν ξέρω άλλα ΠΙΣΩ μου υποφέρω και ούτε σώβρακο δε φέρω.
Αγαπάω και το Μητσακο αλλά με έχει κάνει ράκο, θέλω να μου τον φερμάρει και όλο με χυλοπιτάρει.
Πότε πια θα γίνω μάνα, μου περίσευε μια πάνα, μα την έσκισα η πουτάνα.
Είναι κρίμα και ΑΔΙΚΟ τη ζωή να χαλώ  σε ένα ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

έχω βαρεθεί

ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εκ των υστέρων κρίνοντας

δε νομίζω ότι υπήρξε ΠΡΑΓΜΑΤΙ πρόβλημα ΕΠΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ της εξουσίας από τη χούντα...

η χουνταίοι ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ!

βέβαια, τότε, ήταν λογικό να υπάρχει ΦΟΒΟΣ...

Απ' όσα έχω διαβάσει και ακούσει, θα ήταν αρκετά δύσκολο για τους χουνταίους να επιχειρήσουν ένα νέο πραξικόπημα με πιθανότητες επιτυχίας αλλά ακόμη και μια απόπειρα πραξικοπήματος θα ήταν αρκετή - βλέπε πραξικόπημα της πυτζάμας...
Εδώ ένα αρθράκι από τον αγαπημένος σου Ιο που πάντςω δεν θεωρούσε απίθανη μια νέα απόπειρα...

Βέβαια κάποιοι συνέχισαν να επικαλούνται το ενδεχόμενο πραξικοπήματος ακόμη και το 1982-1983 αλλά τώρα εμένα γιατί μου κάνει κάτι μεταξύ αφορμής για συσπείρωση οπαδών, "σφίξιμο κώλων" της αριστεράς και εκκαθερίσεων μη αρεστών αξιωματικών, θα σε γελάσω...

Εν τέλει όμως κατέστει δυνατόν να κατατρέχεται ο κάθε τυπάκος που βρέθηκε από την "λάθος κόκκινη πλευρά" μεταπολεμικά, όχι πάντα προσωπικά αλλά και μέσω κάποιου συγγενή του ίσως ή μέσω κάποιου καλοθελητή..
Εκεί εάν ήθελαν μπορούσαν..

Οι όποιοι "συμορίτες" είχαν εγληματίσει αμνηστεύτηκαν πολύ μετά και αφού είχαν, ας πούμε, εκτίσει κάποια ποινή. Σε αντίθεση με τους απέναντι.

Έχοντας παππού που έφαγε εξορία ακριβώς λόγω απλής συμπάθειας του ιδίου και ενεργού συμμετοχής συγγενών του στο κκε, δεν θα διαφωνήσω...
Αυτές τις μαλακίες πληρώνει μέχρι και σήμερα η δεξιά - που αφενός δεν γάμησε μεταπολεμικά αρκετούς δωσίλογους, αφετέρου κυνήγησε τυπάκους σαν τον παππού μου που απλά είχαν παρασύρει οι ινστρούχτορες μιλώντας τους για δικαιοσύνη και μια θέση στο ήλιο και στο τέλος κατέληγαν να πολεμάνε πλάι- πλάι με τον παππού του γκρουέφσκι το γράμμο....
Ωστόσο ήδη από τα πρώτα χρόνια του εμφυλίου αμνηστεύσεις υπήρξαν...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ποιος ειναι ο μεμας και ποιος ο ραφμαν? Τι γινεται εδω? :tickedoff:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• romario51.jpg
    romario51.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 24

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έχοντας παππού που έφαγε εξορία ακριβώς λόγω απλής συμπάθειας του ιδίου και ενεργού συμμετοχής συγγενών του στο κκε, δεν θα διαφωνήσω...
Αυτές τις μαλακίες πληρώνει μέχρι και σήμερα η δεξιά - που αφενός δεν γάμησε μεταπολεμικά αρκετούς δωσίλογους, αφετέρου κυνήγησε τυπάκους σαν τον παππού μου που απλά είχαν παρασύρει οι ινστρούχτορες μιλώντας τους για δικαιοσύνη και μια θέση στο ήλιο και στο τέλος κατέληγαν να πολεμάνε πλάι- πλάι με τον παππού του γκρουέφσκι το γράμμο....
Ωστόσο ήδη από τα πρώτα χρόνια του εμφυλίου αμνηστεύσεις υπήρξαν...

Δεν ήταν εύκολο να μείνεις αμέτοχος εκείνα τα χρόνια. Έπρεπε να διαλέξεις στρατόπεδο όπως και τώρα, όπως λέει κι ο supermouse.
Ο παπούς σου διάλεξε το σωστό  :thumbsup:
Θα συνεκτιμηθεί στην τελική ετυμηγορία για να μειωθεί η ποινή σου όταν έρθει η ώρα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σε αυτο το σαιτ δυο ειναι τα πραγματα που δεν μπορουν να αντιμετοπιστουν
1 Οι κλωνοι  :tickedoff: :tickedoff:
2 Οι οφ τοπικ μαλακιες που γραφουν στα θρεντ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom