Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Να σου πω κατι και παλια υπηρχαν κουκουλοφοροι και οταν βγηκαν οι κουκουλες ...ειδαμε το Μητσοτακη ;)

Επισκέπτης
Να σου πω κατι και παλια υπηρχαν κουκουλοφοροι και οταν βγηκαν οι κουκουλες ...ειδαμε το Μητσοτακη ;)
Για ρίξε μετάφραση....

Υ.Γ.Εγώ προσωπικά το πιστεύω ότι αυτοί δεν ανήκουν στους κόλπους της αναρχίας.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αντέ να δούμε πότε θα βγούνε οι κουκουλές και τι θα δούμε από πίσω!!! :P
Δεν ξερω πως αλλα μου θυμισες αυτο:

Σ’ αυτές τες σκοτεινές κάμαρες, που περνώ
μέρες βαρυές, επάνω κάτω τριγυρνώ
για  νάβρω τα παράθυρα.— Όταν ανοίξει
ένα παράθυρο θάναι παρηγορία.—
Μα τα παράθυρα δεν βρίσκονται, ή δεν μπορώ
να τάβρω. Και καλλίτερα ίσως να μην τα βρω.
Ίσως το φως θάναι μια νέα τυραννία.
Ποιος ξέρει τι καινούρια πράγματα θα δείξει.

K.Καβαφης Τα Παραθυρα

Το παραθετω ετσι για να χουμε και ενα επιπεδο...

Επισκέπτης
O Mhtsotakhs ηταν δοσιλογος , προδοτης τη περιοδο της Γερμανικης Κατοχης.Ξερω μαρτυριες απο ανθρωπους στα Χανια οπου τους ειχε μαρτυρησει για τον αντιστασιακο αγωνα τους στους Γερμανους.Επειτα ως καλος ΧριστιανοΔημοκρατοΕλληνας αναλαμβανε την υπερασπιση τους Αφιλοκερφως Α.Ε οπως ελεγε ο τζιμακος πανουσης....

nikanton666

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η απαντηση ειναι αναμεσα στις γραμμες... Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν τα μεσα και οι μεθοδοι να βρεθει καποιος που εκανε τετοιο εγκλημα μερα μεσημερι σε αστικο κεντρο

άποψη έχει ο καθένας, τζάμπα...
κάποιοι πρέπει να την κάνουν πράξη, με κόστος!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Παιδια ο αναρχικος , αντιεξουσιαστικος χωρος δεν ειχε και δεν εχει κανενα ωφελος απο τη δολοφονια αμαχου πληθυσμου.Για να το πω πιο λιανα οταν ο Ματζουνης εφαγε τις σφαιρες με τη κλουβα των ματ , η ΑΚ μοιρασε κειμενο καταδικης της επιθεσης σε βαρος του αστυνομικου.Ηταν καθαρα μια παρακρατικη ενεργεια.Εμενα με προβληματιζει η απρουσια χρυσαυγουλων στο κκουεδιστικο μπλοκ και η αναφορα μιας ιταλικης ιστοσελιδας ενημερωσης οτι περιστατικο προερχεται απο τον ακροδεξιοχωρο και οχι απο το χωρο του ανταρτικου πολεως
Άσε τι λένε οι Ιταλοί μαυροι άσπροι Ουγκατινοί!!!  :jerking:
Οι παππούδες μας έλεγαν κοντα στο νου και η γνώση.
Και ποίοι εγγληματίες κατα την γνώμη σου είχαν όφελος για κάτι τετοιο έστω στέλνοντας κάποιο μύνημα ??  :huh:
Γιατί όποιος πεί ο Βγενόπουλος που όπως -αν κατάλαβα σωστά- το υποδηλώνει το αβαταρ σου, είναι τουλάχιστον η επικίνδυνος η ηλίθιος και βλάξ.  :uglystupid:

nikanton666

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι απευθυνεσαι σε μενα προσωπικα με ξερεις κι απο χθες?

στην άποψη απαντώ, αν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά!
το φορέα της ούτε τον ξέρω, ούτε κι εχω ιδιαίτερη διάθεση να τον μάθω...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
στην άποψη απαντώ, αν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά!
το φορέα της ούτε τον ξέρω, ούτε κι εχω ιδιαίτερη διάθεση να τον μάθω...
Σε αποψη δεν απαντας αντιπαραθετεις την δικια σου... Η οποια ειναι?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
απλή: κανείς δεν ξερει ποιοι ήταν κατω από τις κουκούλες, εκτός από τους ίδιους!
Nαι ρε φιλαρακι σιγουρα, ομως καποιοι επωφεληθηκαν απο αυτο, δεν πεφτουν πρωτα οι υποψιες πανω τους?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κι εσύ που έχεις φτάσει μέχρι σήμερα;  :think:
Στην ζωη μου αρκετα μακρια, στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω τα μεσα ωστε να ειμαι απολυτα βεβαιος. Αν μαθω κατι σιγουρο ομως θα στο πω...

nikanton666

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στην ζωη μου αρκετα μακρια, στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω τα μεσα ωστε να ειμαι απολυτα βεβαιος. Αν μαθω κατι σιγουρο ομως θα στο πω...

για τη ζωή σου μπράβο, αλλά δεν ενδιαφέρει εδώ.
για το θέμα ΠΟΥΘΕΝΑ!
μιλάς κι εσύ, όπως σχεδόν όλοι, εδώ, ΤΖΑΜΠΑ!

θα περιμένω νέα σου....

nikanton666

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το τζαμπα πως το εννοεις ακριβως?

οι βεβαιότητες σου επί του θέματος

Aν προσεξεις τον τροπο που ειναι γραμμενο κανει μπαμ οτι ειναι στημενη η επιστολη

Λυπαμαι φιλε μου δεν υπαρχει αυτο που λες, αν ηθελαν τους ειχαν πιασει ηδη....Στην καλυτερη να βρεθει καποιος νεκρος απο σφαιρα λογω αντιστασης κατα της αρχης και να του τα φορτωσουνε

Ρωτησα και χθες, εχει ξαναδει κανεις τετοιου ειδους επιθεση στην ελλαδα απο "αντιεξουσιαστες"? Το μπιτονι με την βενζινη που βρεθηκε τοσο δρομο δεν το πηρε χαμπαρι κανεις? Γιατι παρεμποδιστηκε η πυροσβεστικη?
Μονο να καταλαβεις οτι ανακοπηκε η αντιδραση του κοσμου στα μετρα, και ολοι λενε για τους νεκρους η αν ειναι πρακτορας ο βγενοπουλος η οχι ή αν υπηρχαν μετρα πυροπροστασιας καταλαβαινεις γιατι εγινε. Οσο για το ποιος το κανε ρωτα απλα τον εαυτο σου ποιος επωφελειται απο αυτην την εξελιξη...

Η απαντηση ειναι αναμεσα στις γραμμες... Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν τα μεσα και οι μεθοδοι να βρεθει καποιος που εκανε τετοιο εγκλημα μερα μεσημερι σε αστικο κεντρο

στη συγκεκριμένη ερώτηση όμως ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ!

αυτό εννοώ ΤΖΑΜΠΑ!
μην το πάρεις προσωπικά, οι περισσότεροι εδώ μέσα έτσι είναι, απλώς έτυχε να ρωτήσω εσένα...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μου απρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι! Καθε ενα απο αυτα που ειπα μπορω να στα αποδειξω με επαγωγικες μεθοδους λογικης. Εγω εχω πειστει απολυτα, επειδη δεν εχω ομως solid proof που λεμε στο χωριο μου μου ειναι αδυνατο να πεισω για την ορθοτητα της αποψης μου καποιον που απαιτει μονο αυτο!

Λυπαμαι πρεπει να φυγω θα χαρω να το συνεχισουμε καποια αλλη στιγμη

nikanton666

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μου απρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι! Καθε ενα απο αυτα που ειπα μπορω να στα αποδειξω με επαγωγικες μεθοδους λογικης. Εγω εχω πειστει απολυτα, επειδη δεν εχω ομως solid proof που λεμε στο χωριο μου μου ειναι αδυνατο να πεισω για την ορθοτητα της αποψης μου καποιον που απαιτει μονο αυτο!

Λυπαμαι πρεπει να φυγω θα χαρω να το συνεχισουμε καποια αλλη στιγμη

τα λέμε...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom