Επισκέπτης
Να σου πω κατι και παλια υπηρχαν κουκουλοφοροι και οταν βγηκαν οι κουκουλες ...ειδαμε το Μητσοτακη ;)
Για ρίξε μετάφραση....Να σου πω κατι και παλια υπηρχαν κουκουλοφοροι και οταν βγηκαν οι κουκουλες ...ειδαμε το Μητσοτακη ;)
Δεν ξερω πως αλλα μου θυμισες αυτο:Αντέ να δούμε πότε θα βγούνε οι κουκουλές και τι θα δούμε από πίσω!!!
Η απαντηση ειναι αναμεσα στις γραμμες... Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν τα μεσα και οι μεθοδοι να βρεθει καποιος που εκανε τετοιο εγκλημα μερα μεσημερι σε αστικο κεντρο
Γιατι απευθυνεσαι σε μενα προσωπικα με ξερεις κι απο χθες?άποψη έχει ο καθένας, τζάμπα...
κάποιοι πρέπει να την κάνουν πράξη, με κόστος!
Άσε τι λένε οι Ιταλοί μαυροι άσπροι Ουγκατινοί!!!Παιδια ο αναρχικος , αντιεξουσιαστικος χωρος δεν ειχε και δεν εχει κανενα ωφελος απο τη δολοφονια αμαχου πληθυσμου.Για να το πω πιο λιανα οταν ο Ματζουνης εφαγε τις σφαιρες με τη κλουβα των ματ , η ΑΚ μοιρασε κειμενο καταδικης της επιθεσης σε βαρος του αστυνομικου.Ηταν καθαρα μια παρακρατικη ενεργεια.Εμενα με προβληματιζει η απρουσια χρυσαυγουλων στο κκουεδιστικο μπλοκ και η αναφορα μιας ιταλικης ιστοσελιδας ενημερωσης οτι περιστατικο προερχεται απο τον ακροδεξιοχωρο και οχι απο το χωρο του ανταρτικου πολεως
Γιατι απευθυνεσαι σε μενα προσωπικα με ξερεις κι απο χθες?
Σε αποψη δεν απαντας αντιπαραθετεις την δικια σου... Η οποια ειναι?στην άποψη απαντώ, αν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά!
το φορέα της ούτε τον ξέρω, ούτε κι εχω ιδιαίτερη διάθεση να τον μάθω...
Σε αποψη δεν απαντας αντιπαραθετεις την δικια σου... Η οποια ειναι?
Nαι ρε φιλαρακι σιγουρα, ομως καποιοι επωφεληθηκαν απο αυτο, δεν πεφτουν πρωτα οι υποψιες πανω τους?απλή: κανείς δεν ξερει ποιοι ήταν κατω από τις κουκούλες, εκτός από τους ίδιους!
Nαι ρε φιλαρακι σιγουρα, ομως καποιοι επωφεληθηκαν απο αυτο, δεν πεφτουν πρωτα οι υποψιες πανω τους?
απο την υποψια ξεκινας και φτανεις στην βεβαιοτητα, οταν εχεις μια κατευθυνση προχωρας...φιλαράκι, άλλο υποψία, άλλο βεβαιότητα!
απο την υποψια ξεκινας και φτανεις στην βεβαιοτητα, οταν εχεις μια κατευθυνση προχωρας...
Στην ζωη μου αρκετα μακρια, στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω τα μεσα ωστε να ειμαι απολυτα βεβαιος. Αν μαθω κατι σιγουρο ομως θα στο πω...κι εσύ που έχεις φτάσει μέχρι σήμερα;
Στην ζωη μου αρκετα μακρια, στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω τα μεσα ωστε να ειμαι απολυτα βεβαιος. Αν μαθω κατι σιγουρο ομως θα στο πω...
Το τζαμπα πως το εννοεις ακριβως?για τη ζωή σου μπράβο, αλλά δεν ενδιαφέρει εδώ.
για το θέμα ΠΟΥΘΕΝΑ!
μιλάς κι εσύ, όπως σχεδόν όλοι, εδώ, ΤΖΑΜΠΑ!
θα περιμένω νέα σου....
Το τζαμπα πως το εννοεις ακριβως?
Aν προσεξεις τον τροπο που ειναι γραμμενο κανει μπαμ οτι ειναι στημενη η επιστολη
Λυπαμαι φιλε μου δεν υπαρχει αυτο που λες, αν ηθελαν τους ειχαν πιασει ηδη....Στην καλυτερη να βρεθει καποιος νεκρος απο σφαιρα λογω αντιστασης κατα της αρχης και να του τα φορτωσουνε
Ρωτησα και χθες, εχει ξαναδει κανεις τετοιου ειδους επιθεση στην ελλαδα απο "αντιεξουσιαστες"? Το μπιτονι με την βενζινη που βρεθηκε τοσο δρομο δεν το πηρε χαμπαρι κανεις? Γιατι παρεμποδιστηκε η πυροσβεστικη?
Μονο να καταλαβεις οτι ανακοπηκε η αντιδραση του κοσμου στα μετρα, και ολοι λενε για τους νεκρους η αν ειναι πρακτορας ο βγενοπουλος η οχι ή αν υπηρχαν μετρα πυροπροστασιας καταλαβαινεις γιατι εγινε. Οσο για το ποιος το κανε ρωτα απλα τον εαυτο σου ποιος επωφελειται απο αυτην την εξελιξη...
Η απαντηση ειναι αναμεσα στις γραμμες... Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν τα μεσα και οι μεθοδοι να βρεθει καποιος που εκανε τετοιο εγκλημα μερα μεσημερι σε αστικο κεντρο
Στην ζωη μου αρκετα μακρια, στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω τα μεσα ωστε να ειμαι απολυτα βεβαιος. Αν μαθω κατι σιγουρο ομως θα στο πω...
Μου απρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι! Καθε ενα απο αυτα που ειπα μπορω να στα αποδειξω με επαγωγικες μεθοδους λογικης. Εγω εχω πειστει απολυτα, επειδη δεν εχω ομως solid proof που λεμε στο χωριο μου μου ειναι αδυνατο να πεισω για την ορθοτητα της αποψης μου καποιον που απαιτει μονο αυτο!
Λυπαμαι πρεπει να φυγω θα χαρω να το συνεχισουμε καποια αλλη στιγμη