Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
να πας να γαμηθείς
Με έκανες να γελάσω σε τέτοια δεινή στιγμή...
να πας να γαμηθείς
αλλο ζητω και αλλο επιβαλω...Η Αμερικη σου ζηταει καποιες συμβατικες ενεργεις που θα επρεπε να κανει σαν μελος του ΝΑΤΟ....δεν τα κανεις σαν ελλαδα...τα κανουν τα σκοπια και η τουρκια..
ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ περιοχες της τουρκια δεν ειναι η περιοχες των Κουρδων...οποτε αστοχο επιχειρημα ειπες...
Ριζοσπάστη δεν έχω διαβάσει ποτέ,όπως και εσύ δεν έχεις διαβάσει για την Χούντα κ είμαι σίγουρος!!!τράβα γαμήσου ρε μαλάκα Papazol καραγκιόζη που για όλα σου φταίνε τα φαντάσματα γελοίε..δημοκρατία έχουμε 35 χρόνια και σου φταίει ο παπαδόπουλος..άνοιξε κανένα βιβλίο βλαμένο έγινε με τον ριζοσπάστη κάθε ημέρα
ΜΑΛΑΚΑ
δεν σπαμε τα δικα μας σπιτια...μια ακομη κατευθηνομενη συγκεντρωση απο τους εργατοπατερες και τους αναρχοπατερες στο κεντρο της αθηνας
για τα ματια του κοσμου...επειδη δεν γινεται να μην εχουμε και μια τετοια υστερα απο τα μετρα αυτα...
το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω...
οργανωστε ρε αναρχομουνια μια πορεια συγκεντρωση στα βορεια προαστεια να τα γαμησουμε ολα εκει
και εγω μαζι σας θα ειμαι αν και δε ανηκουμε στον ιδιο πολιτικα ιδεολογικα χωρο.
ολοι οι ανενταχτοι ελληνες εθνικιστες ειναι εναντιον της ληστο-πλουτοκρατιας!
της σας εφταιξε ρε μουνια η εγκυος γυναικα?????
ελατε να γαμησουμε τη βιλα του μακη στην εκαλη και του λαλιωτη ρεεε αν εχετε αρχιδια
ρε παιδια θα παραιτηθει αυτη η φασιστοκυβερνηση;γιατι η νυχτα θα ειναι μεγαλη και ο κοσμος εχει λαλησει ρε παιδια τι θα γινει
σε κατι συμφωνουμε..Το φυτίλι άναψε ... το πότε θα γίνει το μπούμ άγνωστο. Το καλό είναι ότι ο τραγικός θάνατος 3 αθώων θα δημιουργήσει προϋποθέσεις αυτοσυγκράτησης των πρετοριανών του ΠΑΜΕ/ΤΣΥΡΙΖΑ κτλ
Η ανεγκέφαλη δήλωση ΓΑΠ στο κοινοβούλιο περί κινδύνου απώλειας των τραπεζικών καταθέσεων σε περίπτωση μη προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για bank run μέχρι την Παρασκευή (άν δεν το θάψουν εκ των υστέρων οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι).
Περαστικά μας.
bank run μέχρι την Παρασκευή (άν δεν το θάψουν εκ των υστέρων οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι).
Εθνικος ευεργετης ο Βγενο,σαφως σαφεστατα,φιλε Τερρυ
Οπως με την υποθεση του ΟΤΕ δηλαδη,και των απολυμενων της Ολυμπιακης
Αντε βγαλε το σκασμο ρε φασισταριο,μην σε αρχισω στις Παναγιες
μεσημεριατικα,που θα μου βγαλεις και δωρητη οργανων τον
αρχιλαμογιο!!!!
το 'πε ο μαλακας...αν οντως εχει ειπω8ει....πολυ λα8ος
με την διαφορα οτι αυτοι στους δρομους δεν γαμησαν....τους γαμησαν....αυτοι που λουφαζουν τρομαγμενοι παιζει να ναι και αυτοι που λες.....οι φοροφυγαδες,οι βολεμενοι κλπ....Μόνος μου πηδήχτηκα, ας πρόσεχα, ας μην ήμουν αδιάφορος, ας μην έπινα στην υγεία των κορόιδων.
Ας συναινούσα στα μέτρα Σημίτη που πήγε να σωσει το ασφαλιστικό το 2001 (εάν δεν κάνω λάθος), ας μην αντιδρούσα στην προσπάθεια να σωθεί το ασφαλιστικό από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εάν μπορούμε ακόμη και δίνουμε συντάξεις το οφείλουμε στις κινήσεις Σιούφα τότε.
Ας μην φοροδιέφευγα συστηματικά, ας μην εισφοροδιέφευγα, ας ψηφιζα με κριτήριο το καλό και όχι το ποιός θα μου διορίσει το παιδί στο δημόσιο ας, ας, ας, ας!
Τώρα πρέπει να γίνει κάτι να σωθούμε αλλιώς θα πάμε όλοι στον πάτο! Ήλθαμε φάτσα με το ενδεχόμενο να μην μπορούμε να πληρώσουμε συντάξεις. Συνειδητοποιείς τι μεγάλο κακό είναι αυτό;
Ο λαός μόλις τώρα μίλησε. Έξι μήνες πριν! Τί εννοείς να αντιδράσει; Να αντιδράσει στα μέτρα σωτηρίας του τόπου; Ποιά άλλη λύση υπάρχει; Να απολύσεις 400.000 δημοσίους υπαλλήλους; Να κυρήξεις στάση πληρωμών και να μην πληρώνεις μισθούς και συντάξεις; Να κυρήξεις πτώχευση και να δεσμεύσεις καταθέσεις; Όχι βέβαια! Όλοι παιδιά λίγο ο κάθε ένας να μην βρεθεί κανείς στο δρόμο! (κοίτα ρε που με κάνουν να υπερασπίζομαι το Γιωργάκη!)
γιατι ξερεις καποιον επιχειρηματιας να μην θελει να εχει κερδος? ειτε λεγεται βγενοπουλος ειτε λεγεται περιπτερας που χρεωνει το καλοκαιρι το 1 λιτρο νερο 1,5 ευρω
Τουλαχιστον ο επιχειρηματικος ομιλος του βγενοπουλου επιστρεφει καποια ψιχουλα στο λαο απο αυτα που "κλεβει"...ο επιχειρηματικος ομιλος του Κ.Κ.Ε Α.Ε μετα κερδη που εχει απο την τυποεκδοτικη ποιες συμβολικες εστω ενεργειες κανει? ΚΛεινει το λιμανι αρα μενουν ανεργοι 400 τουριστικοι υπαλληλοι, επειδη η εταιρια ζενιτ...καταργει τις κρουαζεριες
Eγώ λέω να αποσυνδεθείς ΤΩΡΑ!
Ρε γμτ κάπου-κάπου συμφωνούμε κ αγχώνομαι!!!Τουλαχιστον ο επιχειρηματικος ομιλος του βγενοπουλου επιστρεφει καποια ψιχουλα στο λαο απο αυτα που "κλεβει"...ο επιχειρηματικος ομιλος του Κ.Κ.Ε Α.Ε μετα κερδη που εχει απο την τυποεκδοτικη ποιες συμβολικες εστω ενεργειες κανει? ΚΛεινει το λιμανι αρα μενουν ανεργοι 400 τουριστικοι υπαλληλοι, επειδη η εταιρια ζενιτ...καταργει τις κρουαζεριες
Από τους έχοντες τα περισσότερα,όχι από τον κάθε μικρομεσαίο!!!
...τι να κάνει? Κοίτα τι σου ετοιμάζει...ρε παιδια θα παραιτηθει αυτη η φασιστοκυβερνηση;γιατι η νυχτα θα ειναι μεγαλη και ο κοσμος εχει λαλησει ρε παιδια τι θα γινει