asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
θα πανε να καψουνε το κεφαλαιο η παλι θα κανουν τις βλαχομαγκιες στο Συνταγμα και τα περιξ;
θα πανε να καψουνε το κεφαλαιο η παλι θα κανουν τις βλαχομαγκιες στο Συνταγμα και τα περιξ;
+1000000000000000000000000000000000000000ελα ρε λαιστερα ...ξυπνησες και εσυ και πετας την παπαρια σου ??ποιος σε γαμαει και εσενα και ποιος ακομη περισσοτερο τον αλεξουκο...η ιδια του η μανα καρφι δεν της καηκε ,οτι εκανε την μαυροντυμενη θεατριλικια του κερατα ηταν ολα...μπας και εισπραξει καμια αποζημιωση απο το κρατος ...κατα τα αλλα διαλυμενη οικογενεια ηταν ...οταν επρπε να του σκασουν την φαπα οι γονεις του..δε το εκαναν οπως επρεπε και προσταζει η φυση...αντι αυτου εβοσκε τα βραδια εξω και απειλουσε την μανα του ,εαν δεν παρει το χαρτζιλικι θα φυγει απο το σπιτι ...μαθανε ολα τα μυξιαρικα !! επαναστατες του κωλου...για τον αλεξη καψανε 6 μερες την αθηνα ...για την ανεργεια που δερνει τους γονεις τους ,ουτε καν μυτη δεν ανοιγει, βλεπεις ,ολοι αυτοι τρωνε τις εφημεριδες που πασσαρεις εδω μεσα και εσυ.....αντε ρε ,καλη ορεξη !!!και στην ουρα για τα τελη να πας,το χαρατσι,τον φορο αρκει πανω απο ολα ο αλεξης να "τιμηθει" ...γυφτο ...ετσι δεν ειναι ρε γυφτο ??
συ ξέρεις πολλά ρε γίγανταελα ρε λαιστερα ...ξυπνησες και εσυ και πετας την παπαρια σου ??ποιος σε γαμαει και εσενα και ποιος ακομη περισσοτερο τον αλεξουκο...η ιδια του η μανα καρφι δεν της καηκε ,οτι εκανε την μαυροντυμενη θεατριλικια του κερατα ηταν ολα...μπας και εισπραξει καμια αποζημιωση απο το κρατος ...κατα τα αλλα διαλυμενη οικογενεια ηταν ...οταν επρπε να του σκασουν την φαπα οι γονεις του..δε το εκαναν οπως επρεπε και προσταζει η φυση...αντι αυτου εβοσκε τα βραδια εξω και απειλουσε την μανα του ,εαν δεν παρει το χαρτζιλικι θα φυγει απο το σπιτι ...μαθανε ολα τα μυξιαρικα !! επαναστατες του κωλου...για τον αλεξη καψανε 6 μερες την αθηνα ...για την ανεργεια που δερνει τους γονεις τους ,ουτε καν μυτη δεν ανοιγει, βλεπεις ,ολοι αυτοι τρωνε τις εφημεριδες που πασσαρεις εδω μεσα και εσυ.....αντε ρε ,καλη ορεξη !!!και στην ουρα για τα τελη να πας,το χαρατσι,τον φορο αρκει πανω απο ολα ο αλεξης να "τιμηθει" ...γυφτο ...ετσι δεν ειναι ρε γυφτο ??
συ ξέρεις πολλά ρε γίγαντα
πες κι άλλα γίγανταΟπως το ειπες...ξερω πολλα ...πηγαινε τωρα να προσκυνησεις τον οσιο αλεξη ,και οπου να'ναι θα βγαλουν εικονα ξυλινη για να την βαλεις στο σπιτι σου για να σε προστατευει απο τους κακους μπατσους. μπεεεεεε μπεεεεεεε...ζωα!!!! εδω ενα ολοκληρο πολυτεχνειο ,περασαν 37 ετη και ακομη υπαρχουν ανοητοι που προσκυνουν ....τρεχα στην ουρα να πληρωσεις επαναστατη ....και προσεξε αμα σου κοψουν το ρευμα ,μην πουλησεις τσαμπουκα ...μπορει να βρεθεις με κανα "μπουκετο στην μαπα οπως ο αλλος στην τηλεοραση που τον σαπακιασε στο ξυλο ο εργατης που πηγε να του κοψει το ρευμα !!!!επαναστατες του κωλου .....για καμια καφετερια ειστε να αμπελοφιλοσοφεις τις αποψεις σου....αλεξης και κουραφεξαλα.....
πες κι άλλα γίγαντα
ανοίγουν τα μάτια μου σιγά σιγά
ελα ρε λαιστερα ...ξυπνησες και εσυ και πετας την παπαρια σου ??ποιος σε γαμαει και εσενα και ποιος ακομη περισσοτερο τον αλεξουκο...η ιδια του η μανα καρφι δεν της καηκε ,οτι εκανε την μαυροντυμενη θεατριλικια του κερατα ηταν ολα...μπας και εισπραξει καμια αποζημιωση απο το κρατος ...κατα τα αλλα διαλυμενη οικογενεια ηταν ...οταν επρπε να του σκασουν την φαπα οι γονεις του..δε το εκαναν οπως επρεπε και προσταζει η φυση...αντι αυτου εβοσκε τα βραδια εξω και απειλουσε την μανα του ,εαν δεν παρει το χαρτζιλικι θα φυγει απο το σπιτι ...μαθανε ολα τα μυξιαρικα !! επαναστατες του κωλου...για τον αλεξη καψανε 6 μερες την αθηνα ...για την ανεργεια που δερνει τους γονεις τους ,ουτε καν μυτη δεν ανοιγει, βλεπεις ,ολοι αυτοι τρωνε τις εφημεριδες που πασσαρεις εδω μεσα και εσυ.....αντε ρε ,καλη ορεξη !!!και στην ουρα για τα τελη να πας,το χαρατσι,τον φορο αρκει πανω απο ολα ο αλεξης να "τιμηθει" ...γυφτο ...ετσι δεν ειναι ρε γυφτο ??
γιατί με λες γύφτο ρε άρχοντα και με στεναχωρείς, δεν είμαι μπαοκτι αλλο να πω και να μιλησω με καποιον που ειναι γυφταριο ?? δεν υπαρχει λογος !!!οτι επιασες ..επιασες ....τωρα πηγαινε να φας το σαντουιτς σου!! σε περιμενει η μαμα σου με την χαρτοπετσετα ,κριμα ειναι ....
επιτρέψτε μου μια μικρή διόρθωσηΑκου τι λεει ρε φιλε ο τυπος για το παιδακι που σκοτωθηκε.
Τι μλκες κυκλοφορουν ρε πστ μου. Και για να καλυψει τηνβρωμιασκατοψυχιά του το ριχνει στους ανεργους
σκατά στον τάφο αυτών που σκότωσαν τους υπαλλήλους της μαρφιν. Σκατά και στον τάφο του βγενό που τους είχε κλειδωμένους μέσαρε συριζαιοι για τους υπαλληλους της μαρφιν κουγκα;; για τα μουνοπανα που τους εκαψαν ζωντανους μουγκα;; ο αλεξης ειναι ηρωας της επαναστασης γιατι καταγοταν απο μια πολυ ευπορη οικογενεια που μην εχοντας κατι καλυτερο να κανει πεταγε τις ελευθερες ωρες του πετρες στα περιπολικα και στο ενδιαμεσο πλακωνοταν στο γηπεδο;; οι υπαλληλοι της μαρφιν που δουλευαν για το μεροκαματο ειναι εχθροι της επαναστασης;;; α ρε ζωντοβολα, ε ζωντοβολα, σας εχουν στο παχνι και βοσκατε και με κοντο σχοινι για να μην φτανει το κεφαλι στο παραθυρο!!
οσον αφορα το γεγονος οτι ειναι βαζελος ναι, μην ξεχνας οτι τα μουνοπανα ειχαν βαλει φωτια στο εισογειο και δεν μπορουσαν να βγουν εξω, γιατι σου λεω οτι βασκατε με κοντο σχοινι!σκατά στον τάφο αυτών που σκότωσαν τους υπαλλήλους της μαρφιν. Σκατά και στον τάφο του βγενό που τους είχε κλειδωμένους μέσα
καλύφθηκες?
είπαμε τυφλό σύστημα αλλά μας γάμησες τα μάτια ρε γίγανταοσον αφορα το γεγονος οτι ειναι βαζελος ναι, μην ξεχνας οτι τα μουνοπανα ειχαν βαλει φωτια στο εισογειο και δεν μπορουσαν να βγουν εξω, γιατι σου λεω οτι βασκατε με κοντο σχοινι!
Ακου τι λεει ρε φιλε ο τυπος για το παιδακι που σκοτωθηκε.
Τι μλκες κυκλοφορουν ρε πστ μου. Και για να καλυψει την βρωμια του το ριχνει στους ανεργους
γιγαντα στο χωριο μου ετσι τα λεμε, για κανενα πουστη δεν θα τ' αλλαξω επειδη τον ενοχλουν τα ματακια του ;)είπαμε τυφλό σύστημα αλλά μας γάμησες τα μάτια ρε γίγαντα
να υποθέσω ότι έχεις κάποια πηγή για το 90% και δεν κλάνεις από το στόμα αυτή τη στιγμήδε τα λεω μονο εγω....το 90% του κοσμου αυτα λεει για το "παιδι"...αμα δε σου αρεσει μη τα διαβαζεις!!!
τώρα με τον Καλλικράτη που ανήκει διοικητικά το Αγραμματοχώρι?γιγαντα στο χωριο μου ετσι τα λεμε, για κανενα πουστη δεν θα τ' αλλαξω επειδη τον ενοχλουν τα ματακια του ;)