Μαλακοκαύλη τα γεγονότα δεν αρκεί να τα ξέρεις...πρέπει να μπορείς κ να τα ερμηνεύεις σωστά....δεν έχεις τέτοια πνευματική ικανότητα,οπότε άστο.
εισαι μεγας βλαξ τελικα...βεβαια αυτο το αποκτας απο την ανατροφη σου μεσα στην οικογενεια σου...και απο τα γραπτα σου,δειχνεις το μεγαλειο της οικογενειακης καταγωγης σου και αντροφης σου....δε πιστευω να προσβληθεις με αυτο που σου γραφω....αλλωστε εσεις οι αριστεροι περι οικογενειας δεν ειστε και τοσο θετικοι....εξαλλου σε πατριδες δεν πιστευετε,θρησκειες το ιδιο και ολοι ειμαστε αδερφια σε τουτο τον πλανητη....αρα και η οικογενεια ειναι ενα μεσον που εκμεταλευεστε για να μεγαλωσετε και να λετε τις παπαριες σας με χαρτζιλικια αλλων !!!!καπου πηρε το ματι μου οτι εισαι στα ΤΕΙ....κανονικα θα επρπε να σου κανω μυνηση για να μου επιστραφει μερος των φορων που εχω καταβαλλει εδω και 20 ετη τα οποια πηγαν στην δωρεαν παιδεια για να εισαι εσυ εκει και να σπουδαζεις με τον οβολο αλλων και τον δικο μου.....οποτε ,οποιος πληρωνει κανει και το κουμαντο....οταν πληρωσεις και εσυ με την σειρα σου τοτε θα σε αφησουμε να πεις την αποψη σου κηφηνα !!!!