Νέα

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
καλα ρε μαλακες.... απο χθες πανω κατω τετια ωρα μαλωνετε και τρωγεστε εδω μεσα με το θεμα αυτο...

Ειδα την μπαλα χθες, βγηκα , κοιμηθηκα , πηγα στη δουλεια , γυρισα και ακομα εδω μαλακιζεστε? ελεος .....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε εκτοράκο δεν καταλαβαίνεις ότι είναι κολλημένοι.... ??

τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τα βλαμένα...

στον χαριζω τον γκατο. θελει να σου πει και κατι καινουργιο εχω την αισθηση  :2funny:

Επισκέπτης
και παλι τι να συμπερανουμε απο αυτο? του ειπανε οκ εμπλεξου? να σηκωθει να φυγει του ειπανε.
ρεεεεεεεε  :2funny:
Ναι,ετσι εγινε.

Αλλα δεν ειπανε ουτε στον Κορκονεα,ουτε μετα στα μηντια,πως οτι εγινε συνεβη με τον Κορκονεα ΕΚΤΟΣ υπηρεσιας... :uglystupid:

Παρεπιπτοντως το σκηνικο με το μπατσοΚΕΠΙΚ ελαβε χωρα ΜΕΤΑ τον φονο...

Επισκέπτης
σε λιγο θα με πεισετε οτι κανεις δε βλεπει τι γραφω για να απαντησει, γιατι χαλαει την επαναληψη του νια νια νια νια.

Η ουσία είναι μία.
Ο Κορκονέας έφαγε τον πιτσιρικά με το υπηρεσιακό του όπλο όντας ο ίδιος αυτή τη στιγμή ο ίδιος εν υπηρεσία.
Τον πιτσιρικά δεν τον έφαγε κάποιος στο άσχετο που απλά έτυχε να είναι μπάτσος.
Τον πιτσιρικά τον έφαγε ένας μπάτσος που είχε υπηρεσία αυτή τη στιγμή.
Και τον έφαγε σαν μπάτσος.
over & out.

Υ.Γ. Προς όποιον καίγεται για τα δικαιώματα του Κορκονέα σε άδειες, μεροκάματα και αποφυλακίσεις:
Ίσως κάποιοι να έχουν γι'αυτήν την αποφυλάκιση μεγαλύτερη προσμονή από τους ίδιους τους οικείους του.
Λέω εγώ τώρα..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η ουσία είναι μία.
Ο Κορκονέας έφαγε τον πιτσιρικά με το υπηρεσιακό του όπλο όντας ο ίδιος αυτή τη στιγμή ο ίδιος εν υπηρεσία.
over & out.

Υ.Γ. Προς όποιον καίγεται για τα δικαιώματα του Κορκονέα σε άδειες, μεροκάματα και αποφυλακίσεις:
Ίσως κάποιοι να έχουν γι'αυτήν την αποφυλάκιση μεγαλύτερη προσμονή από τους ίδιους τους οικείους του.
Λέω εγώ τώρα..
νια νια νια...μην τους λες τα ίδια συνέχεια ρε νάτσο!Υπάρχει περίπτωση να τα καταλάβουνε?

Επισκέπτης
νια νια νια...μην τους λες τα ίδια συνέχεια ρε νάτσο!Υπάρχει περίπτωση να τα καταλάβουνε?

Δεν τα γράφω για να καταλάβουν. Ήδη ξέρουν.
Τις μαλακίες που γράφουν όμως δεν τις αφήνεις αναπάντητες..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν τα γράφω για να καταλάβουν. Ήδη ξέρουν.
Τις μαλακίες που γράφουν όμως δεν τις αφήνεις αναπάντητες..

μα και μείς για τον ίδιο λόγο απαντάμε...

για να μην  αφήνουμε αναπάντητες τις μαλακίες και τα πούστικα που γράφετε....

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
και ξανα απο την αρχη.... αυτο το θρεντ θα ξεπερασει ακομα και την μαριαννα να μου το δειτε..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η ουσία είναι μία.
over & out.

και ο παπαχρονης καταβιασε σαν ΔΕΑ καταδρομων. η ουσια ειναι μια αλλα καθοτι δεν ειμαι ικανος να βγαλω συμπερασμα βλεπω δεν ειστε και διατεθειμενοι να μου το πειτε εσεις που το ξερετε. μονο να λεμε τα ιδια και τα ιδια ηταν σε υπηρεσια και ηταν μπατσος. ειπα εγω το αντιθετο?
τεσπα υποχωρω και γω ρωτησα ηδη αρκετες φορες και η συζητηση δε παει παρακατω.

Επισκέπτης
και ο παπαχρονης καταβιασε σαν ΔΕΑ καταδρομων. η ουσια ειναι μια αλλα καθοτι δεν ειμαι ικανος να βγαλω συμπερασμα βλεπω δεν ειστε και διατεθειμενοι να μου το πειτε εσεις που το ξερετε. μονο να λεμε τα ιδια και τα ιδια ηταν σε υπηρεσια και ηταν μπατσος. ειπα εγω το αντιθετο?
τεσπα υποχωρω και γω ρωτησα ηδη αρκετες φορες και η συζητηση δε παει παρακατω.
Ηταν εκτος υπηρεσιας ομως...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ηταν εκτος υπηρεσιας ομως...

εισαι σιγουρος? βιασε πολλες. εστω για χαρη της συζητησης την εκανε κοπανα ενα βραδυ που πηγαινε για καποιο υπηρεσιακο εκτος μοναδας και βιαζε. ποιο το συμπερασμα για τους ελληνες καταδρομεις και τον στρατο και το κρατος?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
To θεμα δειτε το στη σωστη του διασταση ολοι.
Οι μεν αριστεροι το εξης : οτι ηταν μεν μπατσος σε υπηρεσια, αλλα δεν ενεργησε ουτε συμφωνα με τους γενικους κανονες εμπλοκης της υπηρεσιας αυτης, ουτε στο συγκεκριμενο συμβαν κατ εντολης της υπηρεσιας αυτης. Oυτε μια υπηρεσια μπορει να προβλεψει πως θα ενεργησει ο καθενας εκεινη την ωρα. Kανουν εκπαιδευση, εχουν κανονες, ιεραρχια, απο εκει και περα δεν ειναι play station να ελεγχουν την παραμικρη κινηση του καθενος απο αποσταση.

Απο την αλλη πλευρα ( για τους δεξιους). Αυτο το περιστατικο δεν εγινε εν κενω, αλλα σε ενα γενικοτερο κλιμα αυθαιρεσιας τοσο απο πλευρας επισημης εξουσιας, οσο και του συγκεκριμενου θεσμου. Και ισχυει το " ναι μεν αλλα" δλδ ναι μεν επισημως οι κανονες ειναι αυτοι, αλλα ανεπισημα αλλα "εθιμικα" εφαρμοζονται αλλα πραγματα. Ετσι το γεγονος αυτο ηταν η κορυφωση μιας σειρας περιστατικων, οπως ματατζηδες να χτυπανε με αναποδα το γκλομπ η την ακρη της ασπιδας, η πχ ξυλοδαρμοι σε τμηματα, αυθαιρετες προσαγωγες και παραβιασεις σειρας δικαιωματων κλπ.

To θεμα ειναι πως και οι δυο πλευρες κοιτανε τα πραγματα οπως τους συμφερει και προσπαθουν να εκμεταλλευτουν το ζητημα, η να το ακυρωσουν και να πουν πως δε τρεχει μια.

Επισκέπτης
εισαι σιγουρος?βιασε πολλες. εστω για χαρη της συζητησης την εκανε κοπανα ενα βραδυ που πηγαινε για καποιο υπηρεσιακο εκτος μοναδας και βιαζε. ποιο το συμπερασμα για τους ελληνες καταδρομεις και τον στρατο και το κρατος?
Περαν του οτι ηταν εκτος υπηρεσιας,και εκτος στρατοπεδου επισης,στον ΕΣ δεν υπαρχει γραμμη απο πανω"βιαζουμε"ουτε και μεταξυ τους οι φανταροι συζητανε τετοια πραματα.

Αντιθετα,υπαρχουν σκρηνσοτ απο το ΕCFPO oπου μπατσοι εχουν ποσταρει σε στυλ"τα μυαλα των αναρχικων να χυθουν στο οδοστρωμα"και τα ρεστα.

Εχουμε λοιπον εναν αστυνομικο εν υπηρεσια(ειπαμε,ο Παπαχρονης ηταν εκτος)που πηγαινει και σκοτωνει στην"γειτονια των αναρχικων"(για τους οποιους αναρχικους,η οσους θεωρουνε ως αναρχικους,μεταξυ τους οι μπατσοι λενε κλπ.).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
To θεμα δειτε το στη σωστη του διασταση ολοι.
Οι μεν αριστεροι το εξης : οτι ηταν μεν μπατσος σε υπηρεσια, αλλα δεν ενεργησε ουτε συμφωνα με τους γενικους κανονες εμπλοκης της υπηρεσιας αυτης, ουτε στο συγκεκριμενο συμβαν κατ εντολης της υπηρεσιας αυτης. Oυτε μια υπηρεσια μπορει να προβλεψει πως θα ενεργησει ο καθενας εκεινη την ωρα. Kανουν εκπαιδευση, εχουν κανονες, ιεραρχια, απο εκει και περα δεν ειναι play station να ελεγχουν την παραμικρη κινηση του καθενος απο αποσταση.

Απο την αλλη πλευρα ( για τους δεξιους). Αυτο το περιστατικο δεν εγινε εν κενω, αλλα σε ενα γενικοτερο κλιμα αυθαιρεσιας τοσο απο πλευρας επισημης εξουσιας, οσο και του συγκεκριμενου θεσμου. Και ισχυει το " ναι μεν αλλα" δλδ ναι μεν επισημως οι κανονες ειναι αυτοι, αλλα ανεπισημα αλλα "εθιμικα" εφαρμοζονται αλλα πραγματα. Ετσι το γεγονος αυτο ηταν η κορυφωση μιας σειρας περιστατικων, οπως ματατζηδες να χτυπανε με αναποδα το γκλομπ η την ακρη της ασπιδας, η πχ ξυλοδαρμοι σε τμηματα, αυθαιρετες προσαγωγες και παραβιασεις σειρας δικαιωματων κλπ.

To θεμα ειναι πως και οι δυο πλευρες κοιτανε τα πραγματα οπως τους συμφερει και προσπαθουν να εκμεταλλευτουν το ζητημα, η να το ακυρωσουν και να πουν πως δε τρεχει μια.

υπαρχουν παραπανω απο 2 πλευρες στη συζητηση μεγαλε, δε χρειαζεται να το παιζεις χατζηνικολαου στη συζητηση πες τη δικη σου θεση και μπαστα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Περαν του οτι ηταν εκτος υπηρεσιας,και εκτος στρατοπεδου επισης,στον ΕΣ δεν υπαρχει γραμμη απο πανω"βιαζουμε"ουτε και μεταξυ τους οι φανταροι συζητανε τετοια πραματα.

Αντιθετα,υπαρχουν σκρηνσοτ απο το ΕCFPO oπου μπατσοι εχουν ποσταρει σε στυλ"τα μυαλα των αναρχικων να χυθουν στο οδοστρωμα"και τα ρεστα.

Εχουμε λοιπον εναν αστυνομικο εν υπηρεσια(ειπαμε,ο Παπαχρονης ηταν εκτος)που πηγαινει και σκοτωνει στην"γειτονια των αναρχικων"(για τους οποιους αναρχικους,η οσους θεωρουνε ως αναρχικους,μεταξυ τους οι μπατσοι λενε κλπ.).

αν ηταν ετσι αφου υπαρχει τετοια 'πλευση' θα σκοτωνανε 10-10 καθε βδομαδα. αστο δε συζηταω αλλο γιατι βλεπω μπουρδες αντι για κουβεντα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
υπαρχουν παραπανω απο 2 πλευρες στη συζητηση μεγαλε, δε χρειαζεται να το παιζεις χατζηνικολαου στη συζητηση πες τη δικη σου θεση και μπαστα.

Η δικη μου θεση ειναι οτι ουτε ξαφνικα οι κακοι μπατσοι τα γουρουνια, να τα καψουμε ολα, αλλα ουτε και δε τρεχει μια. Μια κατασταση  " on alert" , πορτοκαλι συναγερμος που βαραει καμπανακι. Ας πουμε βεβαια πως ειμαι καλοπιστος και το κανω αυτο .
Κοιταω το θεμα μονο κοινωνικο-πολιτικα, για το συναισθηματικο, ηθικο δλδ το χαμου ενος μικρου παιδιου, δε νομιζω πως πρεπει να γραφουμε εδω περα , περιττευει

Επισκέπτης
αν ηταν ετσι αφου υπαρχει τετοια 'πλευση' θα σκοτωνανε 10-10 καθε βδομαδα. αστο δε συζηταω αλλο γιατι βλεπω μπουρδες αντι για κουβεντα.
Βλεπω αρνεισαι να δεις το προφανες συμπερασμα...οτι ο Κορκονεας οχι μονο ηταν εν υπηρεσια,αλλα και οτι ενηργησε εντος της νοοτροπιας που υπαρχει,αν δεν καλλιεργειται κιολας,ΜΕΣΑ στην υπηρεσια...

Με ευθυνη των επικεφαλης βεβαιως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η δικη μου θεση ειναι οτι ουτε ξαφνικα οι κακοι μπατσοι τα γουρουνια, να τα καψουμε ολα, αλλα ουτε και δε τρεχει μια. Μια κατασταση  " on alert" , πορτοκαλι συναγερμος που βαραει καμπανακι. Ας πουμε βεβαια πως ειμαι καλοπιστος και το κανω αυτο .
Κοιταω το θεμα μονο κοινωνικο-πολιτικα, για το συναισθηματικο, ηθικο δλδ το χαμου ενος μικρου παιδιου, δε νομιζω πως πρεπει να γραφουμε εδω περα , περιττευει

ωραια. τα αλλα τι ταθελες? μια χαρα ειπες την θεση σου σε δυο γραμμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom