To σαιτ ειναι θα ελεγα μια μικρογραφια της κοινωνιας μας.Εχουμε ολων των ειδων τους χαρακτηρες και μπορει καποιος ευκολα να καταλαβει πολλα, απο τον τροπο που εκφραζεται καποιος γραπτως.Συμφωνω οτι η ενημερωση εχει πεσει,σχετικα με την θεματολογια του σαιτ,ομως εκεινοι που πραγματικα ενδιαφερονται να καταθεσουν τις εμπειριες τους το κανουν και με το παραπανω.
Λογικο ειναι σε αυτην την ψηφιακη "κοινωνια" των σαραντα χιλιαδων μελων να υπαρχουν και εριδες και χλευασμοι και αντιδικιες,οχι απλα μια διφωνια σε αποψεις...Συμβαινει και στην "εξω" κοινωνια.
Το θεμα πιστευω ειναι ο καθενας να παρακολουθει και να ενημερωνεται-ενημερωνει τα θεματα που τον ενδιαφερουν....Ας πουμε ,εγω ξερω τι περιπου σοι ειναι ο blade(υποθετικα),ξερω πανω-κατω τι του αρεσει,σε αλλα συμφωνω σε αλλα διαφωνω,παρακολουθω ομως τα θρεντ που συμμετεχει και καταθετω την αποψη μου εαν χρειαστει,και η συζητηση γυρω απο τα κοινα θεματα που μας ενδιαφερουν ανθιζει...Σε αυτο το πλαισιο,ολο και καποιος θα μαθει κατι που δεν ηξερε,κατι χρησιμο...Αλλο προσωπικο παραδειγμα,δεν εχω ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα με τον ταρατσα,αλλα παρακολουθω τα ποστ και εχω μαθει πολλα απο αυτα που παραθετει...
Οσοι τωρα αρεσκονται να αλληλοβριζονται και να ανοιγουν τετοια θρεντ,αδικουν πιστευω τον εαυτο τους,καθως η οποιαδηποτε προσφορα τους στα αλλα μελη,θα ηταν αναλογη της ενεργητικοτητας που δειχνουν οταν αναλισκονται σε βρισιες...