Νέα

Τέρμα τα άκυρα Θρεντς- Όσοι τα ανοίγουν να τιμωρούνται με διαγραφή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να τιμωρούνται όσοι ανοίγουν άκυρα-βλαμένα θρεντς;

• Όχι, να μην τιμωρούνται, ας γράφουν ότι μαλακία θέλουν

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Ναι, να τιμωρούνται απο το σάιτ, έχει γίνει κουραστικό το θέμα

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Δεν με ενδιαφέρει- ας κάνει το σάιτ ότι νομίζει

Ψήφοι: 3 33,3%
  • Δεν ξέρω - Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
παλιες καλες εποχες...!!! :sunglasses:

τωρα το site εχει γεμισει με ασχετα θρεντ... και μελη που γραφουν μανιωδως και ακαταπαυστα σε αυτα.. :huh: :huh:

Γαμησέ τα φίλε μου. Που είναι οι εποχές που όλα τα τελευταία θέματα στη στήλη αναφέρονταν σε πουτάνες. 5 πόστ διάβαζες και σου φεύγανε τα χύσια από τις περιγραφές. Τώρα κλάφτα....

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γαμησέ τα φίλε μου. Που είναι οι εποχές που όλα τα τελευταία θέματα στη στήλη αναφέρονταν σε πουτάνες. 5 πόστ διάβαζες και σου φεύγανε τα χύσια από τις περιγραφές. Τώρα κλάφτα....

Ντάξει....η ενημέρωση έχει πέσει λίγο...χάριν της γενικής συζήτησης...αλλά τουλάχιστον αυτή θα μπορούσε να είναι αυτό που λέει...όχι 1 στα 3 θρεντ επιθέσεις από μέλη σε άλλα μέλη...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ντάξει....η ενημέρωση έχει πέσει λίγο...χάριν της γενικής συζήτησης...αλλά τουλάχιστον αυτή θα μπορούσε να είναι αυτό που λέει...όχι 1 στα 3 θρεντ επιθέσεις από μέλη σε άλλα μέλη...

Έχεις δίκιο. Αλλά παίζει και το άλλο. Όποιος ήθελε να συμμετάσχει στο φόρουμ και από τη στιγμή που η κύρια θεματολογία ήταν τα πορνίδια φρόντιζε να έχει κάτι για να γράψει έστω και ένα "Πέρασα από Φυλής 666 και ήταν μέσα ο Τρικέρατος, καλός μου φάνηκε."
Τώρα δεν υπάρχει αυτό γιατί η συμμετοχή δεν προυποθέτει πορνογνώσεις. Σε καμιά περίπτωση δεν λέω οτι όσοι δεν ασχολούνται με πουτάνες δεν θα έπρεπε να είναι στο φόρουμ αλλά πλέον έχει χαθεί ο προσανατολισμός.
Και τέλος, μου τη σπάει απίστευτα που έχουμε γεμίσει "αγωνισταράδες". Διαβάζεις μερίκα θέματα (κυρίως πολιτικά) και φαντάζεσε οτι αν κάποιος από αυτούς δεν είχε γεννηθεί ο κόσμος δεν θα ήταν όπως τον ξέρουμε σήμερα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

To σαιτ  ειναι θα ελεγα μια μικρογραφια της κοινωνιας μας.Εχουμε ολων των ειδων τους χαρακτηρες και μπορει καποιος ευκολα να καταλαβει πολλα, απο τον τροπο που εκφραζεται καποιος γραπτως.Συμφωνω οτι η ενημερωση εχει πεσει,σχετικα με την θεματολογια του σαιτ,ομως εκεινοι που πραγματικα ενδιαφερονται να καταθεσουν τις εμπειριες τους το κανουν και με το παραπανω.

Λογικο ειναι σε αυτην την ψηφιακη "κοινωνια" των σαραντα χιλιαδων μελων να υπαρχουν και εριδες και χλευασμοι και αντιδικιες,οχι απλα μια διφωνια σε αποψεις...Συμβαινει και στην "εξω" κοινωνια.

Το θεμα πιστευω ειναι ο καθενας να παρακολουθει και να ενημερωνεται-ενημερωνει τα θεματα που τον ενδιαφερουν....Ας πουμε ,εγω ξερω τι περιπου σοι ειναι ο blade(υποθετικα),ξερω πανω-κατω τι του αρεσει,σε αλλα συμφωνω σε αλλα διαφωνω,παρακολουθω ομως τα θρεντ που συμμετεχει και καταθετω την αποψη μου εαν χρειαστει,και η συζητηση γυρω απο τα κοινα θεματα που μας ενδιαφερουν ανθιζει...Σε αυτο το πλαισιο,ολο και καποιος θα μαθει κατι που δεν ηξερε,κατι χρησιμο...Αλλο προσωπικο παραδειγμα,δεν εχω ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα με τον ταρατσα,αλλα παρακολουθω τα ποστ και εχω μαθει πολλα απο αυτα που παραθετει...

Οσοι τωρα αρεσκονται να αλληλοβριζονται και να ανοιγουν τετοια θρεντ,αδικουν πιστευω τον εαυτο τους,καθως η οποιαδηποτε προσφορα τους στα αλλα μελη,θα ηταν αναλογη της ενεργητικοτητας που δειχνουν οταν αναλισκονται σε βρισιες...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον κυριοι καληνυχτα και καλη συνεχεια η καλη ξεκουραση
αυριο παλι

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
  To σαιτ  ειναι θα ελεγα μια μικρογραφια της κοινωνιας μας.Εχουμε ολων των ειδων τους χαρακτηρες και μπορει καποιος ευκολα να καταλαβει πολλα, απο τον τροπο που εκφραζεται καποιος γραπτως.Συμφωνω οτι η ενημερωση εχει πεσει,σχετικα με την θεματολογια του σαιτ,ομως εκεινοι που πραγματικα ενδιαφερονται να καταθεσουν τις εμπειριες τους το κανουν και με το παραπανω.

Λογικο ειναι σε αυτην την ψηφιακη "κοινωνια" των σαραντα χιλιαδων μελων να υπαρχουν και εριδες και χλευασμοι και αντιδικιες,οχι απλα μια διφωνια σε αποψεις...Συμβαινει και στην "εξω" κοινωνια.

Το θεμα πιστευω ειναι ο καθενας να παρακολουθει και να ενημερωνεται-ενημερωνει τα θεματα που τον ενδιαφερουν....Ας πουμε ,εγω ξερω τι περιπου σοι ειναι ο blade(υποθετικα),ξερω πανω-κατω τι του αρεσει,σε αλλα συμφωνω σε αλλα διαφωνω,παρακολουθω ομως τα θρεντ που συμμετεχει και καταθετω την αποψη μου εαν χρειαστει,και η συζητηση γυρω απο τα κοινα θεματα που μας ενδιαφερουν ανθιζει...Σε αυτο το πλαισιο,ολο και καποιος θα μαθει κατι που δεν ηξερε,κατι χρησιμο...Αλλο προσωπικο παραδειγμα,δεν εχω ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα με τον ταρατσα,αλλα παρακολουθω τα ποστ και εχω μαθει πολλα απο αυτα που παραθετει...

Οσοι τωρα αρεσκονται να αλληλοβριζονται και να ανοιγουν τετοια θρεντ,αδικουν πιστευω τον εαυτο τους,καθως η οποιαδηποτε προσφορα τους στα αλλα μελη,θα ηταν αναλογη της ενεργητικοτητας που δειχνουν οταν αναλισκονται σε βρισιες...

Χαιρετώ όλους τους φίλους.
Δυστυχώς λόγω πηξήματος στη δουλειά, δεν πρόλαβα όλη μέρα να μπώ...βλέπεις πρέπει και να δουλέψω....δεν είμαι όλη μέρα καρφωμένος εδώ να ποστάρω, σαν κάποιους άλλους.
Βέβαια, ακόμη και αυτοί....(από ότι είδα σε άλλο θρεντ) έχουν αρχίσει και λογικεύονται....φυσικό μετά τη γενική κατακραυγή.

gabadoo : Ως συνήθως.....είσαι μια λογική και νηφάλια φωνή εδώ μέσα.
Συμφωνώ σε όλα.
Και βέβαια...εννοείται πως δεν έχω πρόθεση να φιμωθεί κανείς.

Δεν μπορώ όμως και να ανεχθώ να βλέπω μεγάλο μέρος της θεματολογίας του σαίτ να αποτελείται απο χαζοθρέντ...που απλά ο ένας κατηγορεί τον άλλο.
Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα.
Ήδη αυτοί που καλλιεργούν αυτή την κατάσταση, πήραν το μήνυμα....και από πιο "επίσημα" χείλη....και ήδη έχουν αρχίσει και μαζεύονται.
Καιρός ήταν....μας έχουν κουράσει πιά.

Επισκέπτης
αυτο ειναι θεμα των αντμιν και των μοντ!αντε και καποιων πιο παλιων και τιμημενων μελων!οι υπολοιποι θεωρω οτι ακολουθουμε τη γραμμη του σαιτ!δεν ειναι δουλεια μας να πουμε πως θα λειτουργει το μπουρδελα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom