You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέρμα τα άκυρα Θρεντς- Όσοι τα ανοίγουν να τιμωρούνται με διαγραφή.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ετσι ειναι σωστος
εγω αλλιως το εβλεπα αλλα τελικα εχεις δικιο
αν και αν δεν κανουν κατι οι μοντ δεν εχει ουσια τι λεμε
παρολο που τωρα αυτες τις μερες μπαναρουν φουλ και καλα κανουν
μακρια απο μας
Και πολύ καλά κάνουν.
Αν ήταν πιο αυστηροί....θα είχαμε καλύτερο επίπεδο συζήτησης.
Όποιος είναι εντάξει...δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Αλήθεια....πάπια...θα μας πείς τελικά ποιός παλιός είσαι ;;;
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ειναι θεμα συγκυριων.αλλοι βριζουν μανες και την σκαπουλαρουν και αλλοι με ενα αντε γαμησου το αρπαζουν.μπορει και να τιμωρηθω τωρανα κανω ρε παιδια μια ερωτηση
γουορν πως παιρνει καποιος?
και δεν το ρωταω τυχαια απλα θελω να δω κατι που ισως και να κανω λαθος
Επισκέπτης
ετσι ακριβως..οι κλωνοι που επανακλωνοποιουνται σαν κατσαριδες..Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το site τον τελευταίο καιρό δεν είναι τα ηλίθια θρέντς.
Αυτά με τον καιρό αποσύρονται αφού κανείς δεν συμμετέχει.
Κάποιοι καμμένοι που ανοίγουν λογαριασμούς, ωσάν να αλλάζουν σώβρακο, δημιουργούν όλες αυτές τις καταστάσεις.
Ρε www.freesmileys.org] [/url] πάπιε www.freesmileys.org] [/url] θα μας πείς επιτέλους ποιός καμμένος είσαι????
α γεια σου εκει ηθελα να καταληξωειναι θεμα συγκυριων.αλλοι βριζουν μανες και την σκαπουλαρουν και αλλοι με ενα αντε γαμησου το αρπαζουν.μπορει και να τιμωρηθω τωρα
να κανω ρε παιδια μια ερωτηση
γουορν πως παιρνει καποιος?
και δεν το ρωταω τυχαια απλα θελω να δω κατι που ισως και να κανω λαθος
Όταν παραβαίνει κάποιον βασικό κανόνα του φόρουμ...π.χ. να βρίσει άλλο μέλος...
οπως για παραδειγμα αν σου πω οτι εισαι βλακας ,οτι σε γαφω στα αρ...δια μου και τετοιαΌταν παραβαίνει κάποιον βασικό κανόνα του φόρουμ...π.χ. να βρίσει άλλο μέλος...
αυτο δεν εννοεις?
οπως για παραδειγμα αν σου πω οτι εισαι βλακας ,οτι σε γαφω στα αρ...δια μου και τετοια
αυτο δεν εννοεις?
Ναι ....αν και δεν είναι πάντα η ίδια η στάση των μοντς...ο καθένας έχει τα δικά του όρια...άλλος θα σε "στείλει" με τη μία...άλλος με την δεύτερη...άλλος θα κοιτάξει να σε ηρεμήσει...άλλος μπορεί και να μην το πάρει πρέφα...άνθρωποι είναι...δεν έχουν όλοι την ίδια αντίδραση...
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μάγκες η άποψη μου είναι όσοι δεν θέλουν τέτοια ποστ να μην τους δίνουν σημασία. Έτσι θα λιγοστεύουν σιγά - σιγά. Αν δεν ποστάρει κανείς σ'αυτά θα χάσουν την σημασία τους.
Υ.Γ. Νικο278 πέρασες καλα στο Πήλιο;
Ελα να ποστάρουμε στα ανέκδοτα εμείς να δώσουμε λίγο γέλιο στον κόσμο.
αστα να πανε πηγα να κοιμηθω μια ωριτσα με την κυρα το σαββατο για να ταξιδεψω κομπλε επειδη ημουν κουρασμενος και ξυπνησα 9.30 το βραδυ οποτε τη βγαλαμε με ενα σινεμαδακιΜάγκες η άποψη μου είναι όσοι δεν θέλουν τέτοια ποστ να μην τους δίνουν σημασία. Έτσι θα λιγοστεύουν σιγά - σιγά. Αν δεν ποστάρει κανείς σ'αυτά θα χάσουν την σημασία τους.
ναι γιατι μια μερα ειδα ενα γουορν και μου επεσαν τα μαλλια σου λεωΝαι ....αν και δεν είναι πάντα η ίδια η στάση των μοντς...ο καθένας έχει τα δικά του όρια...άλλος θα σε "στείλει" με τη μία...άλλος με την δεύτερη...άλλος θα κοιτάξει να σε ηρεμήσει...άλλος μπορεί και να μην το πάρει πρέφα...άνθρωποι είναι...δεν έχουν όλοι την ίδια αντίδραση...
δε θυμαμαι ακριβως αλλα καποιος με υπονοουμενο προσβαλε καποιος και το εφαγε
απλα ισως να ειναι και αυτο
εξαλου δεν μας πεταγαν εξω ολοι οι δασκαλοι με τη μια
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ποιο έργο είδατε;αστα να πανε πηγα να κοιμηθω μια ωριτσα με την κυρα το σαββατο για να ταξιδεψω κομπλε επειδη ημουν κουρασμενος και ξυπνησα 9.30 το βραδυ οποτε τη βγαλαμε με ενα σινεμαδακι
ελα ανέκδοτα εχω βρει καλά κομματια.
στείλε π.μ. για πιο αναλυτικα
αστα να πανε πηγα να κοιμηθω μια ωριτσα με την κυρα το σαββατο για να ταξιδεψω κομπλε επειδη ημουν κουρασμενος και ξυπνησα 9.30 το βραδυ οποτε τη βγαλαμε με ενα σινεμαδακι
Πάπια....fethry...Ντόναλντ....γιούχουουουου....
Άντε ρε...γιατί δε λες κι εδώ την άποψη σου ;;
Τέτοιο απόσταγμα σκέψης....τέτοια ποιότητα γραφομένων ....μη την χάσουμε ....εεε ;;;
Υ.Γ.
Πως σου φάινονται τα δικά μου Ελληνικά ;;;
Τέτοιο απόσταγμα σκέψης....τέτοια ποιότητα γραφομένων ....μη την χάσουμε ....εεε ;;;
Υ.Γ.
το καλο βεβαια ειναι οτι κοιμηθηκε και αυτη γιατι αν δεν κοιμοταν θα ακουγα τα σχολιανα μου
Το σάιτ....όταν το πρωτογνώρισα....δεν ήταν χώρος να βγάζουμε τα απωθημένα μας.
Ήταν μια μεγάλη και φοβερή παρέα.
Τώρα....τα μισά θρεντ είναι αλληλοκατηγορίες.
παλιες καλες εποχες...!!!
τωρα το site εχει γεμισει με ασχετα θρεντ... και μελη που γραφουν μανιωδως και ακαταπαυστα σε αυτα..
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αγόρι μου Καθηγητής Φιλολογίας είσαι!!!!!!Πάπια....fethry...Ντόναλντ....γιούχουουουου....
Υ.Γ.
Πάπια....fethry...Ντόναλντ....γιούχουουουου....
Υ.Γ.
Άψογη γραφή!Θα πω στον θείο Σκρουντζ να σε προσλάβει για γραμματέα!