Νέα

Τέρμα τα άκυρα Θρεντς- Όσοι τα ανοίγουν να τιμωρούνται με διαγραφή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να τιμωρούνται όσοι ανοίγουν άκυρα-βλαμένα θρεντς;

• Όχι, να μην τιμωρούνται, ας γράφουν ότι μαλακία θέλουν

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Ναι, να τιμωρούνται απο το σάιτ, έχει γίνει κουραστικό το θέμα

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Δεν με ενδιαφέρει- ας κάνει το σάιτ ότι νομίζει

Ψήφοι: 3 33,3%
  • Δεν ξέρω - Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παληκάρια καλησπέρα.
Ανοίγω αυτό το θέμα και ψηφοφορία, για να δούμε τελικά πόσοι είμαστε αυτοί που έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε βλακώδη - ανούσια θρεντς, που ανοίγουν κάποιοι καθαρά επί προσωπικού, γιατί τυγχάνει να μην γουστάρουν κάποιο μέλος.

Προτείνω στην διαχέιριση του σάιτ, όποιος ξανανοίξει τέτοιο θρεντ, ( απλά επίθεση σε άλλο μέλος δηλαδή), να τιμωρείται με την γνωστή διαδικάσία Warned κ.τ.λ.

Προσωπικά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση....και πιστεύω πως δεν θα είμαι ο μόνος.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Παληκάρια καλησπέρα.
Ανοίγω αυτό το θέμα και ψηφοφορία, για να δούμε τελικά πόσοι είμαστε αυτοί που έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε βλακώδη - ανούσια θρεντς, που ανοίγουν κάποιοι καθαρά επί προσωπικού, γιατί τυγχάνει να μην γουστάρουν κάποιο μέλος.

Προτείνω στην διαχέιριση του σάιτ, όποιος ξανανοίξει τέτοιο θρεντ, ( απλά επίθεση σε άλλο μέλος δηλαδή), να τιμωρείται με την γνωστή διαδικάσία Warned κ.τ.λ.

Προσωπικά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση....και πιστεύω πως δεν θα είμαι ο μόνος.
φιλαρακι να σου πω κατι?καπου εχεις δικιο
αλλα αν π.χ εσυ με ενοχλεις και με ειρωνευεσαι σε καποια φαση και σε ασχετο θρεντ θα στη πω
με αποτελεσμα να γαμησουμε το θρεντ
απλως να σου πω απο οτι εχω παρατηρησει αυτα τα θρεντ εχουν επισκεψιμοτητα αλλα και πολυς κοσμος απανταει οποτε ειναι λιγο δυσκολο να κανουν αυτο που λες

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Εγω ψηφισα το 2   :dancing:

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εννοέιται βέβαια πως εγω έχω ήδη ρίξει την ψήφο από την αρχή.....

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
φιλαρακι να σου πω κατι?καπου εχεις δικιο
αλλα αν π.χ εσυ με ενοχλεις και με ειρωνευεσαι σε καποια φαση και σε ασχετο θρεντ θα στη πω
με αποτελεσμα να γαμησουμε το θρεντ
απλως να σου πω απο οτι εχω παρατηρησει αυτα τα θρεντ εχουν επισκεψιμοτητα αλλα και πολυς κοσμος απανταει οποτε ειναι λιγο δυσκολο να κανουν αυτο που λες

Καλά τα λές....αλλά τελευταία, κάθε λίγο και λιγάκι...κάποιος ανοίγει ένα θρεντ απλά  για να κατηγορήσει κάποιον....χωρίς καμιά άλλη θεματολογία.
Εναντίον αυτού είμαι.
Το σάιτ....όταν το πρωτογνώρισα....δεν ήταν χώρος να βγάζουμε τα απωθημένα μας.
Ήταν μια μεγάλη και φοβερή παρέα.
Τώρα....τα μισά θρεντ είναι αλληλοκατηγορίες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλά τα λές....αλλά τελευταία, κάθε λίγο και λιγάκι...κάποιος ανοίγει ένα θρεντ απλά  για να κατηγορήσει κάποιον....χωρίς καμιά άλλη θεματολογία.
Εναντίον αυτού είμαι.
Το σάιτ....όταν το πρωτογνώρισα....δεν ήταν χώρος να βγάζουμε τα απωθημένα μας.
Ήταν μια μεγάλη και φοβερή παρέα.
Τώρα....τα μισά θρεντ είναι αλληλοκατηγορίες.
ναι ρε φιλαρακι απλα θα σου πω οπως ειπα και παλιοτερα
αν υπηρχαν θεματα μονο αγοραιου ερωτα δεν θα υπηρχαν αυτα
ολες σχεδον οι εμπεθειες ειναι απο οπαδικα ,πολιτικα και οχι απο πουτανακια

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ειναι λιγο υποκειμενικο το τι ειναι ακυρο και τι οχι γι αυτο ειναι δυσκολο να εφαρμοστει....παντως η προταση με βρισκει συμφωνο!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κανεις λαθος λογο του οτι εισαι σχετικα νεος κι εσυ νικολα εδω...απο πουτανακια εχουν φυγει μελη,εχουν απηληθει,εχουν διαγραφει και πολλα αλλα που δεν τα ξερεις!!!

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
κανεις λαθος λογο του οτι εισαι σχετικα νεος κι εσυ νικολα εδω...απο πουτανακια εχουν φυγει μελη,εχουν απηληθει,εχουν διαγραφει και πολλα αλλα που δεν τα ξερεις!!!

Ντάξει, το παληκάρι είναι καλοπροέραιτο....δεν πάει το μυαλό του ότι απο πίσω από κάποιο νικ μπορεί να κρύβεται μια άλλη [size=14pt]λούγκρα.[/size]

Επισκέπτης
κατά την γνώμη μου είναι τελείως κατακριτέα πράξη να ανοίγονται θρέντ με στόχο την γελοιοποίηση μελών του site.
ήδη αυτές της ημέρες σε δυο θρεντ κάποια μέλη προσπαθεί η μια ομάδα να ποστάρει διάφορους χαρακτηρισμούς προς τον άλλον και βλέπουμε μέλη εδώ που κατά τα λεγόμενα τους το παίζουν επιστήμονες από την μια και από την άλλη αν κρίνουμε από αυτά που γράφουν τελικά περισσότερο θυμίζουν ανθρώπους του περιθωρίου και της παρακμής.
δικαίωμα του καθενός είναι αν θέλει να δέχεται να τον περιπαίζουν και εξευτελίζουν άλλοι όμως θα ήθελα να ζητήσω από τους μοντ ότι σε περίπτωση που μέλος ανοίξει θρεντ που στρέφεται ενάντια σε άλλο μέλος από την στιγμή που αυτό το μέλος ζητήσει το κλείδωμα η την διαγραφή αυτού του θρέντ να γίνεται αμέσως δεκτό.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ισως φιλαρακι
οντως ειμαι νεος και αν κανω λαθος σορρυ
απλως ρε παιδια αυτο το διαστημα εχω δει μονο κοντρες σε αυτα τα θεματα

Επισκέπτης
Παληκάρια καλησπέρα.

ρε φιλε το θεμα με τα ανουσια -βλακωδη θρεντς ειναι γενικο..δεν περιοριζεται μονο στις προσωπικες αντιπαραθεσεις..για ριξε μια ματια σε αυτα τα 2 & βεβαια μπορω να σου παραθεσω & αλλα αμετρητα..

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Και πάλι δεν διαφωνούμε....
Αλλά :
Η γενική συζήτηση...είναι καλό να υπάρχει...έχει ενδιαφέρον...και ενδιαφέροντα θέματα....ας δημιουργεί και μερικές κόντρες.
Καμια φορά...αυτό είναι χρήσιμο.
Βγαίνουν συμπεράσματα έτσι.
Όταν όμως κάποιος καμμένος....ανοίγει ένα άχρηστο θρεντ...απλά για να την πεί σε κάποιον...που υπάρχει η συζήτηση ;;
Αυτό είναι που με έχει κουράσει και νευριάσει φίλε μου.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και πάλι δεν διαφωνούμε....
Αλλά :
Η γενική συζήτηση...είναι καλό να υπάρχει...έχει ενδιαφέρον...και ενδιαφέροντα θέματα....ας δημιουργεί και μερικές κόντρες.
Καμια φορά...αυτό είναι χρήσιμο.
Βγαίνουν συμπεράσματα έτσι.
Όταν όμως κάποιος καμμένος....ανοίγει ένα άχρηστο θρεντ...απλά για να την πεί σε κάποιον...που υπάρχει η συζήτηση ;;
Αυτό είναι που με έχει κουράσει και νευριάσει φίλε μου.
παντως ειναι και κολλητικο ρε πουστη μου
μολις πρωτο μπηκα χαθηκα λεμε
ειδα σπιτια,στουντιο,ct,cg και λεω ρε πανε και τα υπολοιπα λεφτα μας που μαζεψαμε για την σονυ βεγκα
και τωρα και εγω μονο σε θεματα γενικου περιεχομενου μιλαω
οπως και πολλοι πιστευω

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε το θεμα με τα ανουσια -βλακωδη θρεντς ειναι γενικο..δεν περιοριζεται μονο στις προσωπικες αντιπαραθεσεις..για ριξε μια ματια σε αυτα τα 2 & βεβαια μπορω να σου παραθεσω & αλλα αμετρητα..

Στο συγκεκριμένο θέμα έχεις δίκιο.
Αλλά όταν τα μέλη ανοίγουν θρεντς ο ένας εναντίον του άλλου...τι δουλειά έχουν εδώ μέσα;;;
Θέλω να πω...όταν το θρεντ είναι επί προσωπικού....απλά ενάντια σε ένα μέλος...είναι πολύ χειρότερο από αυτά που παραθέτεις.
Ας πάνε σπίτι τους καλύτερα.

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
παντως ειναι και κολλητικο ρε πουστη μου
μολις πρωτο μπηκα χαθηκα λεμε
ειδα σπιτια,στουντιο,ct,cg και λεω ρε πανε και τα υπολοιπα λεφτα μας που μαζεψαμε για την σονυ βεγκα
και τωρα και εγω μονο σε θεματα γενικου περιεχομενου μιλαω
οπως και πολλοι πιστευω

Σωστά.
Δεν γίνεται να μιλάς μόνο για τάνες....θα μπείς και στη γενική συζήτηση, που συνήθως έχει επίκαιρα θέματα...αυτό είναι καλό.
Το να ανοίγονται θρεντς εναντίον άλλων μελών...αυτό   δεν είναι  γενική συζήτηση .

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Σωστά.
Δεν γίνεται να μιλάς μόνο για τάνες....θα μπείς και στη γενική συζήτηση, που συνήθως έχει επίκαιρα θέματα...αυτό είναι καλό.
Το να ανοίγονται θρεντς εναντίον άλλων μελών...αυτό   δεν έιναι  γενική συζήτηση .

ετσι ειναι σωστος
εγω αλλιως το εβλεπα αλλα τελικα εχεις δικιο
αν και αν δεν κανουν κατι οι μοντ δεν εχει ουσια τι λεμε
παρολο που τωρα αυτες τις μερες μπαναρουν φουλ και καλα κανουν
μακρια απο μας :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το site τον τελευταίο καιρό δεν είναι τα ηλίθια θρέντς.
Αυτά με τον καιρό αποσύρονται αφού κανείς δεν συμμετέχει.
Κάποιοι καμμένοι που ανοίγουν λογαριασμούς, ωσάν να αλλάζουν σώβρακο, δημιουργούν όλες αυτές τις καταστάσεις.

Ρε www.freesmileys.org] [/url] πάπιε www.freesmileys.org] [/url] θα μας πείς επιτέλους ποιός καμμένος είσαι????  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom