Νέα

Τέλος οι σύνδεσμοι οπαδών!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα makemyday
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ας τούς περιορίσουν για κάνα δυό χρόνια μπας και ξεβρωμίσουν από τα μπουμπούκια, γιατί περί περιορισμού πρόκειται δεν τουσ κλείνουν, απλά χάνουν τα προνόμια που είχαν όπως φθηνότερα εισιτήρια.
Το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό, το σημαντικό είναι να σταματήσουν οι ΠΑΕ να ένθαρύνουν τέτοιου είδους μπουμπούκια.
 

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
1.129
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ ΠΟΛΥ γουστάρω που κλείσανε (ΑΝ κλείσανε δηλαδή γιατί μυρίζομαι όλο και κάποιο "παραθυράκι"). Κι επειδή δεν θέλω να λέω χωρίς να αιτιολογώ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνανε και τους κλείσανε για τους εξής λόγους:

1. Δεν προσέφεραν ΤΙΠΟΤΑ (παρά μόνο εισητήρια για την κλίκα).
2. Προσέφεραν απλοχερώς καυγάδες και φασαρίες.
3. Αν πάρετε τον μέσο όρο εγκεφαλικής πάθησης που έχουν τα μέλη τους θα δείτε ότι οι Dumb & Dumber ήταν by far πιο εγκεφαλικοί!

Τον πούλο λοιπόν με όλα τα τσογλαναριά!

+ 10000

Μεγάλη οργανωμένη ΑΛΗΤΕΙΑ.......
 

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Να κλεισουν οι συμμοριες.
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
τελικά ακόμα μια φορά αποδείχθηκε οτι η κυβέρνηση ΔΕΝ κάνει για τπτ..
ΜΟΝΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ εχει τσίπα πάνω του...διαβαστε τις δηλώσεις του...
Α ρε Τζίγκερ και Κρόκους...Πηγαίντε σε τπτ Μαλβίδες και αφήστε τις ομάδες ησυχες...
 

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Μηνύματα
402
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Καλό για τις ΠΑΕ που απαλάσσονται των ευθυνών που ασφαλώς έχουν. Εξω η βία από τα γήπεδα, αλλά ποιός θα σταματήσει τους εκπαιδευμένους μαχαιροβγάλτες που πολλές φορές δρουν ανενόχλητοι και τρομοκρατούν ακόμα και με παιδάκια;Μόνο με σκληρά μέτρα και ουσιαστική επιτήρηση των γνωστών αγνώστων που προωθούν τη χρήση βίας μπορεί να σταματήσει το μακελειό. Και επίσης να αποδοθούν ευθύνες στους ηθικούς αυτουργούς, αυτούς που κάνουν τώρα ότι δεν ήξεραν ποιους είχαν για συζητητές ή και στελέχη μέσα στις ΠΑΕ...
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
ο Ντέμης τους δείχνει τα @@ του και αυτοι τα βλέπουν και κοκκινίζουν...Ε ρε κατι ΦΛΩΡΟΙ...
 

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Μηνύματα
144
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑ κλεισουν τα βρωμομπουρδελα οι συνδεσμοι ολοι..ετσι και αλλιως οπως τελεια προαναφερθηκε οι εν λογω τοποι ειναι στεκια των πραγματικων κατακαθιων της κοινωνιας..οι οποιοι μεν δεν φταινε αποκλειστηκα για την καταντια τους,απο την αλλη με τις πραξεις τους δειχνουν οτι ειναι ζωα....για να μην βλασφημισω...
 

Επισκέπτης
να κλεισουν ολοι εκτος απο του Αρη!!χαχαχαχαχα
 

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Μηνύματα
144
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως ειμαι γαυρος..και δεν θα χα κανενα προβλημα να ξεκιναγε το κλεισιμο απο εμας κιολας war.... :)
 

Επισκέπτης
το κλεισιμο να ξεκιναγε απο τους παραγοντες και τους δημοσιογραφους!!Η ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑ!!Η ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!!
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι είναι! Η φτώχεια και η ανεργία είναι το πραγματικό πρόβλημα, αλλά κάποιους δεν τους συμφέρει να πουν την αλήθεια!
 

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Μηνύματα
363
Like
59
Πόντοι
1
Να τους κλεισουν ολους αρχιζοντας απο την θυρα 7 και γω ολυμπιακος ειμαι.Τα εισητηρια ονομαστικα και επιδειξη ταυτοτητας στην εισοδο για ταυτοποιηση προσωπου να σταματησουν και οι μαυραγωρητες.Ολοι αυτοι που ειναι γραμμενοι σε τετοιους συνδεσμους ειναι καμμενοι και πρεζακιδες.φυσικα και καμερες στα γηπεδα και να σταματησει επιτελους να φυλαει τα γηπεδα η αστυνομια(στη γειτονιες ειναι πιο χρησιμοι,να κανουν πιο πολλες περιπολλιες να μην φοβομαστε να αφησουμε το αμαξι μας καπου,να πιασουν τους εμπορους ναρκωτικων,αυτα για αρχη).Στα γηπεδα να βαλουν εταιριες security η παε αφου τωρα ανηκει και σε αυτους και αυτοι κερδιζουν και τυχον καταστροφες στο γηπεδο να τις πληρωνουν αυτοι και οχι εμεις οι φορολογουμενοι.και για το τελος να κλεισουν και τις εφημεριδες τυπου πρωταθλητη,derby.....
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
......ολα αυτα γινονται για εναν σκοπο....της europolicia,εφαρμογη συνθηκης shengen του 1997 και προσπαθουν μεσα απο διαφορα τετοια γεγονοτα οπως συμπλοκες συμμοριων,εγκληματικοτητα,διαδηλωσεις με επεισοδια αναρχικων,ληστειες και διαρρηξεις αλλοδαπων κυριως στοιχειων κλπ....να δημιουργησουν ενα κλιμα τρομου ωστε να προωθησουν το "σατανικο σχεδιο των βρυξελλων" που στο τελος θα εχει ενα και μονο αποτελεσμα:να γινουμε αριθμοι,να τα κανουμε ολα με μια καρτα ή ενα τσιπακι ωστε να ειμαστε πληρως ελεγχομενοι,να μην υπαρχει εγκληματικοτητα κλπ....και τα συστηματα gprs βοηθουν παρα πολυ ορισμενες επαγγελματικες κατηγοριες οπως ταξιτζηδες, γεωλογους, συγκοινωνιολογους,τροχαια κλπ.....και βλεπουμε ποσο ωραια μας τα πασαρουν ολα(δορυφορικα κινητα,τι-βι,τσιπακια στην ασφαλτο και στα αυτοκινητα για εντοπισμο κλπ.......μονο που νομιζουν οτι ολοι τρωνε κουτοχορτο και θα τα δεχτουν ολα αυτα ακριτα και αδιαμαρτυρητα!ελπιζω να εχουν πολλοι την ιδια γνωμη με μενα αν και δεν το βλεπω πολυ πιθανο....
       Νομίζω ότι ο σύντροφος vasos εκτός από καλός αναλυτής στριπτιζοκαταστάσεων -ίσως και εξ αιτίας αυτών- βλέπει πολύ πιό  μπροστα και έχει θέσει το θέμα στην ορθή διάστασή του.Πράγματι θάπρεπε να μας προβληματίσει όλους , καθώς ήδη καθημερινά βιώνουμε το φαινόμενο τα κεκτημένα ατομικά δικαιώματά μας να περιορίζονται χάριν της γενικότερης "ασφάλειας και τάξης" των πολιτών.  
 

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Μηνύματα
363
Like
59
Πόντοι
1
κοιτα vonmakoulis σε αυτο εχει δικιο ο vasos αλλα μαλλον πρεπει να ανοιξουμε αλλο θεμα με τιτλο ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ να διαβασουμε κανα βιβλιο του λιακοπουλου αλλα εγω δεν ανησυχω επειδη ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.Αληθεια εχερι παρει κανεις βιβλιο απο τον λιακοπουλο;εγω εχω φτασει πολυ κοντα στο να σηκωσω το τηλεφωνω και να παρω τηλ στο γνωστο νουμερο αλλα το μετανιωσα,τελευταια ολα αυτα που λεει με τους ρωσσους αρχιζουν και βγαινουν(ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ).Αλλα μου φαινεται οτι δεν θα αργησω να μεταγγισω κανα 50ΕΥΡΩ απο τις πουτανες στα βιβλια.
 

chrysargos_is_satan

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Μηνύματα
45
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Οι σύνδεσμοι συντηρούσαν τη βία, την παθολογική εμμονή για τις ομάδες, τον τσαμπουκά και πολλά άλλα... (ο νοών νοείτω...). Επίσης είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή των πινακίδων σήμανσης του ΚΟΚ, με τα αηδιαστικά αυτοκολλητάκια τους. Στον Κεάδα λοιπόν!! Δεν έχουμε ανάγκη από χούλιγκανς! Έχουμε ανάγκη μόνο από αθλητές και φιλάθλους που χαίρονται τη γυμναστική και τον πρωταθλητισμό! Τελεία και παύλα ρεεεεε!!
 

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
321
Like
1
Πόντοι
1
Οι σύνδεσμοι συντηρούσαν τη βία, την παθολογική εμμονή για τις ομάδες, τον τσαμπουκά και πολλά άλλα... (ο νοών νοείτω...) Επίσης είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή των πινακίδων σήμανσης του ΚΟΚ, με όλες αυτές τις αηδίες αυτοκολλητάκια τους. Στον Κεάδα λοιπόν!! Δεν έχουμε ανάγκη από χούλιγκανς! Έχουμε ανάγκη μόνο από αθλητές και φιλάθλους που χαίρονται τη γυμναστική και τον πρωταθλητισμό! Τελεία και παύλα ρεεεεε!!
δεν μπορώ να σε καταλάβω αν πονάει κεφάλι κόβεις κεφάλι.re!!! αν φυγή η βία από τον αθλητισμό θα έρθει στην γειτονιά σου,το γήπεδο από αρχαιοτάτων χρόνον ήταν χορός  ektonosis.to κακό έγινε με τους νέους που με τα παιχνίδια pc ξέρουν μονο βία και πόσους να skotonoun.ο νοών νοείτω.
 

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Μηνύματα
898
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Οι σύνδεσμοι φταίνε παντα?Γαμώ το κράτος σας... :idiot: :idiot: :jerking: :jerking:
Καλημέρα ντούροι!Φιλε rainmaker δεν ξέρω αν είσαι συνδεσμίτης ή οχι πάντως εγώ ήμουν για 10 χρόνια και αυτά που έχουν δει τα μάτια μου-όχι μόνο στο δικό μου σύνδεσμο αλλά και σε άλλους καθότι ήμουν πολύ οργανωμένος στην ΘΥΡΑ 7 -  είναι απίστευτα!!!Σίγουρα όλοι οι σύνδεσμοι δεν είναι αλητοτρυπες και εκολαπτηρια βιας αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι είναι. Το φταίξιμιο δεν είναι μόνο των συνδεσμων αλλά και των ΠΑΕ.Αν μοιραζα ένα ποσοστό ευθύνης θα ήταν 55% ΠΑΕ - 45% σύνδεσμοι. Αλλά όπως σου είπα δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Ναι εγώ είμαι ΥΠΕΡ της κατάργησης των συνδέσμων και της επαναδημιούργιας τους με άλλη μορφή και άλλο τρόπο λειτουργίας.
Βέβαια να τονίσω κάτι για να μην παρεξηγηθώ.Το ότι θα καταργηθούν οι σύνδεσμοι δεν σημαίνει πως όλα τα κωλόπαιδα που λένε ότι υποστηρίζουν μια ομάδα και πάνε στο γήπεδο για το κάψουν,να πλακωθούν και να προκαλέσουν ζημία σε ανθρώπους ή περιουσίες θα σταματήσουν να πηγαίνουν. Δυστυχώς θα βρουν τον τρόπο να μπουν ξανά και ξανά στο γήπεδο και θα ξανακάνουν επεισόδια. Η καταργηση των συνδέσμων δεν θα πρέπει να είναι η μόνη κίνηση αλλά απλά μια μικρή αρχη. Και να πω και κάτι ακόμα? Ωραια καταργήσαμε τους συνδέσμους που έχουν τους κακούς. Δεν πάνε και μια βόλτα απο τα Εξάρχεια να ξεβρωμίσουν λιγάκι τον τόπο από τους αναρχικούς??Γιατί και μέσα στην 7 μου έδειχναν άτομα που έχουν την βίλα Αμαλίας για σπίτι τους και τα Εξάρχεια για στρατόπεδο εκπαίδευσης. Ή μήπως εκεί είναι η γειτονιά των αγγέλων?
 

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Μηνύματα
898
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
δεν μπορώ να σε καταλάβω αν πονάει κεφάλι κόβεις κεφάλι.re!!! αν φυγή η βία από τον αθλητισμό θα έρθει στην γειτονιά σου,το γήπεδο από αρχαιοτάτων χρόνον ήταν χορός  ektonosis.to κακό έγινε με τους νέους που με τα παιχνίδια pc ξέρουν μονο βία και πόσους να skotonoun.ο νοών νοείτω.
Αδελφε arsenike  Εχεις δίκιο σε αυτό που λες. Μπορεί να καταργήσουν την βια στα γήπεδα αλλά ΜΟΝΟ μέσα σε αυτά. Οσοι πιστεύουν πως στην Αγγλία δεν γίνονται επεισόδια κοιμούνται τον υπνο του δικαίου...Γίνονατι αλλά στις γειτονίες όπως λες.Οπως είπε και ένας συναδελγος σε παραπάνω post αν ήταν έξυπνοι οι αστυνομικοι θα μπορούσαν να βάλουν ρουφιανάκια μέσα σε συνδέσμους όπως έκαναν και στην  Αγγλία και μάζεψαν - όχι εντελώς αλλά αρκετά - την σκαρταδούρα.Αλλά φαίνεται πως τους είναι χρήσιμα τα παιδια και δεν θέλουν ακόμα να τα πιάσουν.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom