You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέλος οι σύνδεσμοι οπαδών!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα makemyday
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ρε μαγκες πριν λιγες μερες λεγαμε οτι φτινε οι συνδεσμοι για την κατασταση,δε λεω μπορει να μη φταινε σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως προαναφερθηκε αλλα παιζουν πολυ μεγαλο ρολο.Αλλα πρεπει να δεχτουμε οτι τουλαχιστον για αρχη και με δεδομενο οτι ζουμε στην Ελλαδα,ειναι μια σημανικη αποφαση.Ασ ειναι τουλαχιστον η αρχη και ασ μη μεινουμε εδω μονο για το θεαθηναι.Α και κατι αλλο απο Σεπτεμβρη λεει θα υπαρχουν ηλεκτρονικα εισιτηρι.Θα κανει τιποτα αυτο?Για να δουμε...
το κρατος ομως οφειλει(γιαυτο πληρωνουμε φορους....)να προστατευει του πολιτες απο τους χασισομενους.....Μην είστε αφελείς και νομίζετε ότι η Αστυνομία δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.
ʼλλο πράγμα το "δεν γνωρίζω" και άλλο το "δεν επεμβαίνω λόγω αδυναμίας νομότυπης στήριξης αδικημάτων".
Στο κάτω κάτω τόσο το καλύτερο.
Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δε φταίει το κράτος που το κάθε χασισωμένο το παίζει οπαδός με μια φαλτσέτα και μια μολότωφ παραμάσχαλα.
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
η αστυνομια φιλε μου γνωριζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ οταν λεω τα παντα εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑΜην είστε αφελείς και νομίζετε ότι η Αστυνομία δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.
ʼλλο πράγμα το "δεν γνωρίζω" και άλλο το "δεν επεμβαίνω λόγω αδυναμίας νομότυπης στήριξης αδικημάτων".
Στο κάτω κάτω τόσο το καλύτερο.
Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δε φταίει το κράτος που το κάθε χασισωμένο το παίζει οπαδός με μια φαλτσέτα και μια μολότωφ παραμάσχαλα.
τωρα για ποιους λογους συντηρει αυτο το κλιμα,κ αφηνει καποιους ανθρωπους εξω να δρουν ανενοχλητοι,αν σκεφτει κανεις θα καταλαβει..
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
+1000000000000000 νικολατο κρατος ομως οφειλει(γιαυτο πληρωνουμε φορους....)να προστατευει του πολιτες απο τους χασισομενους.....
Τωρα που σκοτωθηκε καποιος για να μην ριξουν το βαρος επανω τους κοβουν τους συνδεσμους.Ενταξει αυτοι που πανε και τα σπανε στο πολυτεχνειο και στην καθε πορεια ανοικουν και αυτοι σε συνδεσμους........Ασε που ο χουλιγκανισμος οι αναρχικοι κλπ ειναι κρικος του μαρκετινγκ της πολιτικης της χωρας μας.Ετσι να κανουν κυκλο τα χρηματα.Και για να εξηγουμε καλυτερα .Τι θα ειχαν να πουλησουν τα καναλια εφημεριδες να παρουσιαστουν καποιοι και να διαμαρτυρονται ασφαλιστικες εταιρειες επισκευες σταδιων απο εταιρειες προμηθειες κλπ ενας κυκλος χρηματος ε ας θυσιασουμε τους συλογους για να αποποιησουμε την ευθυνη μας.
Υ.Γ
Δεν με νοιαζει για το αν καταργηθουν οι συλογοι.
Υ.Γ
Δεν με νοιαζει για το αν καταργηθουν οι συλογοι.
Επισκέπτης
Εγώ ΠΟΛΥ γουστάρω που κλείσανε (ΑΝ κλείσανε δηλαδή γιατί μυρίζομαι όλο και κάποιο "παραθυράκι"). Κι επειδή δεν θέλω να λέω χωρίς να αιτιολογώ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνανε και τους κλείσανε για τους εξής λόγους:
1. Δεν προσέφεραν ΤΙΠΟΤΑ (παρά μόνο εισητήρια για την κλίκα).
2. Προσέφεραν απλοχερώς καυγάδες και φασαρίες.
3. Αν πάρετε τον μέσο όρο εγκεφαλικής πάθησης που έχουν τα μέλη τους θα δείτε ότι οι Dumb & Dumber ήταν by far πιο εγκεφαλικοί!
Τον πούλο λοιπόν με όλα τα τσογλαναριά!
1. Δεν προσέφεραν ΤΙΠΟΤΑ (παρά μόνο εισητήρια για την κλίκα).
2. Προσέφεραν απλοχερώς καυγάδες και φασαρίες.
3. Αν πάρετε τον μέσο όρο εγκεφαλικής πάθησης που έχουν τα μέλη τους θα δείτε ότι οι Dumb & Dumber ήταν by far πιο εγκεφαλικοί!
Τον πούλο λοιπόν με όλα τα τσογλαναριά!
Ασέ που αν τώρα αρχίσουν να μαζεύονται σε μη νομικά πλαισιωμένο χώρο μπορούν να τους μαζέψουν για σύσταση συμοριάς με το νέο αντιτρομοκρατικό
Και όντως βρε lioma αυτό με το iq to παρατήρησα και εγώ.Τα ντουβάρια ήταν το πιο έξυπνο πράγμα σε ένα σύνδεσμο
Και όντως βρε lioma αυτό με το iq to παρατήρησα και εγώ.Τα ντουβάρια ήταν το πιο έξυπνο πράγμα σε ένα σύνδεσμο
+1000000000το κρατος ομως οφειλει(γιαυτο πληρωνουμε φορους....)να προστατευει του πολιτες απο τους χασισομενους.....
εμένα μου τη σπάγανε ανέκαθεν τόσο τα είδη των ανθρωπόμορφων όσο και το τι πρεσβεύανε.
Κάτι σαν τα προσκοπάκια-φασιστάκια...με ελάχιστες άμυνες στην παραμύθα που τους ξερνάνε στη μάπα.
Κανονικά έπρεπε να καούν παραδειγματικά όπως στο Fahrenheit 451 και οι θαμώνες να μαστιγωθούν δημοσίως.
Κάτι σαν τα προσκοπάκια-φασιστάκια...με ελάχιστες άμυνες στην παραμύθα που τους ξερνάνε στη μάπα.
Κανονικά έπρεπε να καούν παραδειγματικά όπως στο Fahrenheit 451 και οι θαμώνες να μαστιγωθούν δημοσίως.
Επισκέπτης
Ε, μα τι περιμένεις ρε φιλαράκο από την στιγμή που ένα ανθρώπινο ον έχει σαν θεό του (και είναι πρόθυμο να σκοτώσει για αυτό τον λόγο) τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ, τον ΠΑΟΚ, τον ΑΡΗ, κτλ, κτλ, κτλ?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εντάξει....τέλοσ οι σύνδεσμοι..έχουν κάποιο μερίδιο της ευθύνης.....ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ των ομάδων που τους συντηρούσαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ?....αλλά σιγά μην τους πειράζανε.....έξω πούστηδες από την παράγκα.....ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ τα ίδια σκατα είναι....ο ένας καλύπτει τον άλλο...........για όλα φταίνε οι σύνδεσμοι......είδατε κλάμα το κοκκαλόπαιδο στην tv? και διευκρινάζω ότι δεν είμαι γραμμένος σε κανένα σύνδεσμο ....απλά τους παραπάνω τους έχω γραμμένους.........ΑΛΗΤΕΣ................
ειδα χτες στις ειδησεις το μαλακα το κοκκαλη μιλαγε λες και του τα λεγαν πρωτη φορα..και τη να κανουμε εμεις λεει ειμαστε εταιρειες που πουλανε ενα προιον..να τον χαιρομαστε το μαλακα
(ολυμπιακος ειμαι και ειχα μια κρυφη ελπιδα μηπως κανουμε ενα βημα μπροστα σαν πρωτη ομαδα στην Ελλαδα)
(ολυμπιακος ειμαι και ειχα μια κρυφη ελπιδα μηπως κανουμε ενα βημα μπροστα σαν πρωτη ομαδα στην Ελλαδα)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καταρχήν το μέτρο είναι αστείο και ατελέσφορο...
Εκτός των προβλημάτων νομιμότητας της κατάργησης, τίποτα δεν εμποδίζει 20 άτομα να πάνε στο Πρωτοδικείο και να συστήσουν σωματείο με σκοπό την προστασία του κοάλα και την παρακολούθηση αγώνων του οσφπ/παο/αεκ....Από τη στιγμή που ο σκοπός δεν εναντιώνεται ρητά στο νόμο, κανείς δεν μπορεί να τους το αρνηθεί....
Το θέμα είναι να κοπεί ο ομφάλιος λώρος μεταξύ παε και οργανωμένων...Αν πχ οι παε έκοβαν τα εισιτήρια στους οργανωμένους, τα εκδρομικά πακέτα και άλλα τινά προνόμια (μεταξύ των οποίων και η νομική προστασία σε περίπτωση σύλληψης...) πώς οι σύνδεσμοι αυτοί θα παρέμεναν τόσο ισχυροί, οικονομικά και "πολιτικά";
Εκτός των προβλημάτων νομιμότητας της κατάργησης, τίποτα δεν εμποδίζει 20 άτομα να πάνε στο Πρωτοδικείο και να συστήσουν σωματείο με σκοπό την προστασία του κοάλα και την παρακολούθηση αγώνων του οσφπ/παο/αεκ....Από τη στιγμή που ο σκοπός δεν εναντιώνεται ρητά στο νόμο, κανείς δεν μπορεί να τους το αρνηθεί....
Το θέμα είναι να κοπεί ο ομφάλιος λώρος μεταξύ παε και οργανωμένων...Αν πχ οι παε έκοβαν τα εισιτήρια στους οργανωμένους, τα εκδρομικά πακέτα και άλλα τινά προνόμια (μεταξύ των οποίων και η νομική προστασία σε περίπτωση σύλληψης...) πώς οι σύνδεσμοι αυτοί θα παρέμεναν τόσο ισχυροί, οικονομικά και "πολιτικά";
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ενα καλό πρώτο βήμα ήταν αυτό.
Μια ερώτηση όμως μάγκες:τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,το DERBY & το Score θα τα κλείσει κανείς;από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν.Ή θα συνεχίσουν οι Θέμος & Γκότζος να λυμαίνονται τα κανάλια & να προτείνουν λύσεις όταν έχουμε νέο θύμα;
Μια ερώτηση όμως μάγκες:τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,το DERBY & το Score θα τα κλείσει κανείς;από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν.Ή θα συνεχίσουν οι Θέμος & Γκότζος να λυμαίνονται τα κανάλια & να προτείνουν λύσεις όταν έχουμε νέο θύμα;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
''Σιδηρά κυρία'' ο Ντέμης.μπράβο του κ ας έχει η ΑΕΚ περισσότερο από οποιουσδήποτε άλλους περισσότερο ανάγκη τα λεφτά της Ευρώπης.
το τι θα ακουσει αυριο dark δεν περιγραφετε.......''Σιδηρά κυρία'' ο Ντέμης.μπράβο του κ ας έχει η ΑΕΚ περισσότερο από οποιουσδήποτε άλλους περισσότερο ανάγκη τα λεφτά της Ευρώπης.
DUGUJAU
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Aπο οτι λενε φαινεται να συμφωνει και ο Βαρδινογιαννης,αλλα οπως παντα διαφωνει ο Κοκκαλης...Εγω Πετρακη θα σου προτεινα να αδραξεις την ευκαιρια και να πεις στον μπαμπα σου να συναινεσετε στη προταση του Ντεμη...Σκεψου την ως μια ευκαιρια να γλυτωσεις χρηματα και τη παραδοσιακη ξεφτιλα...ο ντεμης προτεινε να μεινουν οι ομαδες μας εκτος ευρωπης για 3 χρονια!!σε συγκεντρωση της σουπερ λιγκα!!!!!!!!