midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.247
- Πόντοι
- 3.656
to κατααλβες..γατονι..οπου λεβεντης..αυτο..." "
to κατααλβες..γατονι..οπου λεβεντης..αυτο..." "
απο συμβολισμο σιγουρα,οτι ο κομμουνισμος παράγει φτηνες πουτάνες για μας που ζουμε στο καπιταλισμόπεθανε κ κατι αφησε πισω του σε επιπεδο συμβιλισμου
Σάλτα και γαμήσου βλαμένο φασιστόμουτροto κατααλβες..γατονι..οπου λεβεντης..αυτο..." "
ακριβωςΜεγάλος μάγκας...εκανε επανασταση με μια χουφτα ξυπολητους και εμεινε στην εξουσια μισο αιώνα.Ας ειναι ελαφρύ το χώμα...
Σάλτα και γαμήσου βλαμένο φασιστόμουτρο
οπως ΔΕΝ εχεις καταλαβει τα ρεκορ πορνειας δεν εγιναν επι σιδηρουν παραπετασματος,αλλα ΜΕΤΑαπο συμβολισμο σιγουρα,οτι ο κομμουνισμος παράγει φτηνες πουτάνες για μας που ζουμε στο καπιταλισμό
μαλάκες τέτοια στεναχωρια ουτε με το τσαουσεσκου δε πρέπει να τραβηξατε μερικοί
η υποκρισια στο πασιφανες οτι αυτοι οι κουμμουνες ειναι κάλοι σαν κάποιο αντιβαρο στους δικους μας αλλά να μας λείπει το να ζουμε στη χώρα τους και να απολαμβανουμε την ελευθερια που προσφέρουν στους λαούς τους,την οποια προσφέραμε αργοτερα και εμεις με ενα 20€ στη φυλής
ελα ρε τύπε,δεν αναφερομουν σε σενα,εσυ εισαι παπανδρεοπασοκτζης, νοσταλγός των παλιών καλών ημερών ;)οπως ΔΕΝ εχεις καταλαβει τα ρεκορ πορνειας δεν εγιναν επι σιδηρουν παραπετασματος,αλλα ΜΕΤΑ
που επεσε το τειχος κι εφαρμοστηκε η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΡΗς "ΕΛΕΥΘΕΡΗς ΑΓΟΡΑς"{αεριτζιδικης δηλαδη )
εξ ου κ δεν εχει μεινει ρουθουνι απο νεους στις χωρες αυτες επι καπιτα -ΛΗΣΤΙΚΗς ΕΠΟΧΗς ;)
υγ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΡΕ ΤΥΠΕ εχεις μπλεξει τα μπουτια σου
μηπως οτι εφερε τους δικους τους ακομα πιο διεφθαρμενους ελα τύπε ας σοβαρευτουμε,δε μπορει να μη γνωριζεις οτι ο κουμμουνας θα διωξει τους διεφθαρμενους για να φερει ακομα χειρότερα τερατα δικα του,τελευταιο παραδειγμα η βενεζουέλα,εσεις οι νοσταλγοι του παπαντρέα πρέπει να παραδεχτείτε οτι οκ λέμε καμμια μαλακία για να κρατάμε τα μπόσικα οτι και καλα ειναι καλοι οι σταλινοκουμμουνες αλλά μακρυα απο το κωλο μας,και να μη το πειτε το αποδεικνυει η επιλογη σας να μνημονευεται τα καλά των Κάστρο απο την ασφάλεια καπιταλιστικών χωρώναπλα ο ΦΙΝΤΕΛ εκανε κατι το ακατορθωτο για την εποχη του,ανετρεψε ολοκληρο διεφθαρμενο συστημα με 100 ξυπολητους ...
τι δεν σ αρεσει?
Άξιος ο μισθός σου απο τα καινουρια γραφεια της οδού Πειραιώς,φίλε μπ-ανανία.Το να μιλας εδω μεσα για πουτανες κουβανες ειναι ανεκδοτο το καταλαβαινεις ετσι;
κι εσυ για μας.ενας ακομα ..και λεβεντηςΓια εμενα ενας ακομη λατινοαμερικανος δικτατορας...
ΜΛΜελα ρε τύπε,δεν αναφερομουν σε σενα,εσυ εισαι παπανδρεοπασοκτζης, νοσταλγός των παλιών καλών ημερών ;)
το ρεκορ εγινε γιατι πριν η πορνεια ηταν για λίγους ξένους όπως ηταν στην κουβα,ο λαός στο κουμμουνισμό ειναι για πήδημα,πριν πέσει πρεπει να εισαι απο τους λίγους να πας εσυ εκει αλλα θα γαμησεις τσάμπα,αφου πέσει και με κατιτις παραπάνω ερχονται αυτοι σε σενα κατα χιλιάδες για αυτο και τα ρεκόρ μηπως οτι εφερε τους δικους τους ακομα πιο διεφθαρμενους ελα τύπε ας σοβαρευτουμε,δε μπορει να μη γνωριζεις οτι ο κουμμουνας θα διωξει τους διεφθαρμενους για να φερει ακομα χειρότερα τερατα δικα του,τελευταιο παραδειγμα η βενεζουέλα,εσεις οι νοσταλγοι του παπαντρέα πρέπει να παραδεχτείτε οτι οκ λέμε καμμια μαλακία για να κρατάμε τα μπόσικα οτι και καλα ειναι καλοι οι σταλινοκουμμουνες αλλά μακρυα απο το κωλο μας,και να μη το πειτε το αποδεικνυει η επιλογη σας να μνημονευεται τα καλά των Κάστρο απο την ασφάλεια καπιταλιστικών χωρών
αυτο λέμε τύπε μου,οι φιντεληδες καλο ειναι να υπάρχουν εφοσον υπάρχουν και οι ηρωες ,οι μαλάκες ,πεστο οπως θες που θα τους ανεχονται για να περναμε εμεις καλά,γιατι ετσι και γινει η κέντα και βρεθεις να εισαι υπηκοος χωρας με φιντέλ ηγέτη τότε θα καταλαβεις οτι οι διεφθαρμενοι απο τους οποιους υποτιθεται σωθηκες ειναι αγγελοι μπροστα στα κουμμούνια ;),θα σε γαμανε οι καρανικες μερα νυχτα,νομιζω εχεις εικονα δε χρειαζεται να σου αναλύωΜΛΜ
εγω ειμαι κατα δηλωση μου εθνομπολσεβικος η εθνικοσολιαστης οτι σ αρεσει διαλεγεις
οι δυτ χωρες ΔΕΝ ηταν καπιταλιστικες οσο υπηρχε το τειχος
ηταν σοσιαλιστικες με προσταευομενη ελευθερη οικονομια εξ ου κ περναγε καλα ο κοσμος
αυτο ειναι το μοντελο
οταν επεσε το τειχος εγιναν καπιταλιστικες εξ ου τα χαλια τα σημερινα κι αυτα που θαρθουν στο μελλον ...
Το οτι εχετε για επιληψιμο το να κανει καποιος σεξ εδω μεσα,εμενα με ξεπερναει.Ο πατερας μου παντως απ' οτι μου λεει δεν πληρωσε ποτε πουτανα στην κουβα.Μονο κανα κοκτειλ κερασμα κι ετσι...τι να πω.
Για εμενα ενας ακομη λατινοαμερικανος δικτατορας...
απλα ο ΦΙΝΤΕΛ εκανε κατι το ακατορθωτο για την εποχη του,ανετρεψε ολοκληρο διεφθαρμενο συστημα με 100 ξυπολητους ...
τι δεν σ αρεσει?