Νέα

Τέλος ο Φιντέλ Κάστρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εχω ακουσει και διαβασει για το συστημα υγειας τους και κυριως για το επιπεδο των γιατρων τους αλλα μου χτυπουσε καπως πως μια χωρα σαν την Κουβα ξεχωριζε σε τοσο δυσκολο τομεα.
Αντιθετα δεν έχω ακουσει κατι για το εκπαιδευτικο συστημα κακο ή καλο οποτε οποίος γνωριζει κατι σχετικο ας μας πει
Ε απο ποιο εκπαιδευτικο συστημα βγαινουν αυτοι οι γιατροι?Επισης αυτη η παμπτωχη χωρα της λατινικης αμερικής εχει εξαλειψει τον αναλφαβητισμό.Κοιτα στις υπολοιπες τα ποσοστα π.χ βραζιλία,για να καταλάβεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε απο ποιο εκπαιδευτικο συστημα βγαινουν αυτοι οι γιατροι?Επισης αυτη η παμπτωχη χωρα της λατινικης αμερικής εχει εξαλειψει τον αναλφαβητισμό.Κοιτα στις υπολοιπες τα ποσοστα π.χ βραζιλία,για να καταλάβεις.

γιατί να τους συγκρίνω με Βραζιλία και να μην τους συγκρίνω με Φιλανδία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Αγγλία, Ελλάδα, Κύπρο κλπ

miraculous mandarin

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
30
Like
3.135
Πόντοι
5.271
(3) μόνο που το εμβόλιο για την μηνιγγίτιδα Β το βρήκε η Novartis και το εμβόλιο για την ηπατίτιδα β στις ΗΠΑ το 1980

(7) οι Ελληνες αναλφάβητοί είναι 0%

Από [URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Meningococcal_vaccine[/url]:

A vaccine for serogroup B was developed in Cuba in response to a large outbreak of meningitis B during the 1980s. The VA-MENGOC-BC vaccine proved safe and effective in randomized double-blind studies,[25][26][27] but it was granted a licence only for research purposes in the United States[28] as political differences limited cooperation between the two countries.[29]

Από το eAtlas της UNESCO για την Ελλάδα ([URL unfurl="true"]http://tellmaps.com/uis/literacy/#!/profile/WORLD/GRC[/url]):

613.1 thousand Adult illiterate population, 15+ years, both sexes (number)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
tumblr_mihjzzYRMm1rko1lwo1_r5_500.gif

k59e0YbR.jpg

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Το πήρε/τράβηξε μαζί του ο μακαρίτης και σειρά του Κωστής Στεφανόπουλος...

Άντε μην τριτώσει το κακό πάλι.

Άραγε θα βαλσαμωθεί ή θα πάει ο Πάπας να τον κηδέψει;

Ακόμα και ο πατέρας Τσίπα, που χόρτασε χουντικό ψωμάκι, πολιτική κηδεία έκανε.

Λες ο Φιντέλ να μας βγει και χριστιανός;  :think:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
γιατί να τους συγκρίνω με Βραζιλία και να μην τους συγκρίνω με Φιλανδία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Αγγλία, Ελλάδα, Κύπρο κλπ
Γιατι ετσι σε συμφερει μηπως;σαν να συγκρινεις την Ελλαδα ποδοσφαιρικα με την λατινικη Αμερικη ενα πραμα χαχαχααχααχαχαχααχα

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
H Κούβα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όπλο τις ιδέες σου comadante

koyba.jpg

Αυτοί που χτες ήταν εναντίον της black Friday γιατί λέει ήταν προσβλητικό να κάνουν ουρά, να αγοράζουν με έκπτωση, να δίνουν κέρδη στα αφεντικά , να μιμούνται αμερικανιές …
σήμερα είναι υπέρ του "λαού της Κούβας" και το δικαίωμα τους να βρουν το δικό τους δρόμο, κάνοντας ουρές στα μαγαζιά για να ψωνίσουν με δελτίο ότι άλλοι αποφάσισαν για αυτούς, χωρίς αυτούς, που είχαν όμως αντικαταστήσει μια κακή δικτατορία και τους έδωσαν και ένα καλό σύστημα υγείας, κι αυτά φτάνουν...
και η κόρη με 4 δις περιουσία και ο γιος το καλοκαίρι στην Μύκονο με τους άλλους καπιταλιστές!

Ρε πούστη μου, τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε σε αυτή την χώρα??

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
το ξέρουμε ότι ο καπιταλισμός θέλει να κατακλύσει τα πάντα και να εκμεταλλευτεί την εργατική τάξη δεν έχουμε αυταπάτες. Για αυτό θα αγωνιστούμε για να κυριαρχεί ο σοσιαλισμός στη κούβα και να παραμείνουν όλα κρατικά

Τι κρίμα που δεν γεννήθηκες μερικά χρόνια ποιο μπροστά ρε γίγαντα, θα είχες σώσει και την Γερμανία από τον καπιταλισμό, τους θυμάμαι εγώ τους  Δυτικογερμανούς που δεν τον ήθελαν, έτρεχαν προς το τοίχος να πάνε να ζήσουν στο Ανατολικό Βερολίνο!

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Πω πω ρε πουστη μου!!Δεν βαρεθήκατε να γαματε ακομα ένα νημα?? Αντε στο καφενειο να μαλωσετε να αφήσετε και μας ήσυχους.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΨΟΓΟ
σε φιλοξενουσαν στο σπιτι τους γαμαγες μανα κορη και την ξαδερφη αφηνες τον οβολο σου και αν γουσταρες επερνες και μια στο ξενοδοχειο για την συνεχεια
ο Κστρο και οι συναγωνιστες του εκαναν τις χωρες τους απεραντα μπουρδελα δεν ειναι κακο

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Εξόριστη ακόμη και η ίδια η αδελφή του η οποία (παρεμπιπτόντως...) είχε συνεργαστεί με τη CIA για την ανατροπή του!!!  :orchestra:

Η εξόριστη αδελφή του Κάστρο δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία του

Τι έγραψε η ίδια σε εφημερίδα, απαντώντας στις "νοσηρές φήμες", ότι θα πάει στην Κούβα για την κηδεία του Φιντέλ Κάστρο

Η Χουανίτα Κάστρο - αδελφή του πατέρα της επανάστασης της Κούβας Φιντέλ Κάστρο, που απεβίωσε την Παρασκευή - η οποία ζει εξόριστη στο Μαϊάμι από τη δεκαετία του '60, ξεκαθάρισε χθες ότι δεν θα πάει στην κηδεία του αδελφού της.

«Λόγω των νοσηρών φημών κατά τις οποίες θα πάω στην Κούβα για την κηδεία, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ουδέποτε επέστρεψα στη νήσο, ούτε σχεδιάζω να το κάνω», ανέφερε η Κάστρο σε μια γραπτή δήλωσή της που δημοσίευσε η εφημερίδα Nuevo Herald.

«Δεν χαίρομαι για τον θάνατο κανενός ανθρώπου, πολύ λιγότερο όταν πρόκειται για κάποιον που έχει το αίμα μου και το επώνυμό μου (...) Ούσα αδελφή του Φιδέλ, βιώνω αυτές τις στιγμές την απώλεια ενός ανθρώπου που ήταν αίμα μου», πρόσθεσε.

Η είδηση του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο, σε ηλικία 90 ετών, έγινε δεκτή με αγαλλίαση και πανηγυρισμούς από πολλά μέλη της κοινότητας των κουβανών εξόριστων στο Μαϊάμι.

Ο Φιντέλ και ο νυν πρόεδρος της Κούβας, ο Ραούλ, είναι γόνοι μιας οικογένειας με συνολικά επτά παιδιά. Από αυτά η Χουανίτα, γεννημένη το 1933, ήταν η μόνη η οποία είχε καταγγείλει δημόσια το καθεστώς.

Η Χουανίτα Κάστρο ζει εξόριστη στο Μαϊάμι από το 1964, από όπου επικρίνει συχνά το καθεστώς στην Αβάνα.
Με κωδική ονομασία «Ντόνα», είχε συνεργαστεί με τη CIA σε διάφορα σχέδια με σκοπό την ανατροπή του αδελφού της, όπως έχει αναγνωρίσει η ίδια.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Το οτι εχετε για επιληψιμο το να κανει καποιος σεξ εδω μεσα,εμενα με ξεπερναει.Ο πατερας μου παντως απ' οτι μου λεει δεν πληρωσε ποτε πουτανα στην κουβα.Μονο κανα κοκτειλ κερασμα κι ετσι...τι να πω.

Επισκέπτης
Το οτι εχετε για επιληψιμο το να κανει καποιος σεξ εδω μεσα,εμενα με ξεπερναει.Ο πατερας μου παντως απ' οτι μου λεει δεν πληρωσε ποτε πουτανα στην κουβα.Μονο κανα κοκτειλ κερασμα κι ετσι...τι να πω.
:tooth:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
    Πόσο μεγάλος ηγέτης ήταν
    όταν τον καταγγέλει
    ακόμη και η αδελφή του ως καταπιεστή
    και αρνείται να πάει στην κηδεία του?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
δημοσίευσε η εφημερίδα Nuevo Herald.

Η Χουανίτα Κάστρο ζει εξόριστη στο Μαϊάμι από το 1964, από όπου επικρίνει συχνά το καθεστώς στην Αβάνα.
Με κωδική ονομασία «Ντόνα», είχε συνεργαστεί με τη CIA σε διάφορα σχέδια με σκοπό την ανατροπή του αδελφού της, όπως έχει αναγνωρίσει η ίδια.
φαντασου τι τομαρι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ κ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ηταν αυτη η καρια ... :vomit:
ρουφιανευε τον ιδιο της τον αδερφο :helpplea: κ ταπαιρνε απο την ΣΙΑ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
    Πόσο μεγάλος ηγέτης ήταν
    όταν τον καταγγέλει
    ακόμη και η αδελφή του ως καταπιεστή
    και αρνείται να πάει στην κηδεία του?
φαντασου τι μεγαλος ΛΕΒΕΝΤΗς εισαι εσυ που εβγαλες τετοιο συμπερασμα  :headbang: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom