Νέα

Τέλος ο Φιντέλ Κάστρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους υμνητές του Φιντέλ και όλους αυτούς που πιστεύουν ότι μια δικτατορία κομμουνιστικού τύπου είναι καλή, ενώ οι δεξιές δικατατορίες κακές! Είναι όλες κακές ρε ηλίθιοι! Ξυπνήστε επιτέλους!

www.athensvoice.gr/politiki/anatomia-mias-diktatorias]http://www.athensvoice.gr/politiki/anatomia-mias-diktatorias[/url]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δηλαδή υπάρχει και ο αριστερός φασισμός κατα αναλογία του δεξιού φασισμού πουσι??? :rolleyes:

υπαρχει η δικτατορια του 80 με 90 % του λαου εναντια σε μια μειοψηφια μπουρζουαδων καπιταλιστων που εχουν τα μεσα παραγωγης

και κατι λιγα λοθμπεν στοιχεια μπραβοι χα εγληματιες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
υπαρχει η δικτατορια του 80 με 90 % του λαου εναντια σε μια μειοψηφια μπουρζουαδων καπιταλιστων που εχουν τα μεσα παραγωγης

και κατι λιγα λοθμπεν στοιχεια μπραβοι χα εγληματιες

Η δημοκρατία δεν σου αρέσει πουσι? :rolleyes:

Γιατί αυτό το 80 με 90 % του λαου δεν ψηφίζει πχ ΚΚΕ με δημοκρατικό τρόπο?

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους υμνητές του Φιντέλ και όλους αυτούς που πιστεύουν ότι μια δικτατορία κομμουνιστικού τύπου είναι καλή, ενώ οι δεξιές δικατατορίες κακές! Είναι όλες κακές ρε ηλίθιοι! Ξυπνήστε επιτέλους!

www.athensvoice.gr/politiki/anatomia-mias-diktatorias]http://www.athensvoice.gr/politiki/anatomia-mias-diktatorias[/url]

Τα βρήκες με τον ευτό σου? Χαλάρωσες ?

1. Το Γκουαντάναμο στην Κούβα ήταν δημιούργημα των Δημοκρατών Αμερικανών
2. Είχαμε κι εμείς τύρανους στην Κόρινθο. Για διάβασε γι αυτούς. Κι αυτοί δικτάτορες ?
3. Ξεκαθάρισε ποιός είναι ο Δικτάτορας. Θα σου πέσει λίγο δύσκολο στην αρχή, μετά θα ξεκαθαρίσει (εκτός κι αν πιστεύεις στην 'Αρια φυλή -δεν θα ξεκαθαρίσει)
4. Ο Κάστρο παρέλαυε μια χώρα, το μπουρδέλο - η Τρούμπα της Αμερικής, με 95% αναλφαβητισμό, τώρα έχει 5%. Δεν ξέρω πολλές "δικτατορίες" που να επιθυμούν την εκπαίδευση του κόσμου, το αντίθετο

5. Εκανε κάτι μοναδικό και έσωσε πολλές ζωές. Ιατρικές σπουδές. Κουβανοί γιατροί πήγαιναν σε χωρες που τους χρειαζόντουσαν (Αφρική-Λατινική Αμερική), εκπαίδευσε αλλοδαπούς γιατρούς με σκοπό να γυρίσουν στην χώρα τους και να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες, ακόμα και Αμερικάνοι πήγαν να σπουδάσουν ιατρική στην Κούβα.
Καθόλου δίδακτρα
Στέγη
Κι ένα μικρό επίδομα, τσίμα τσίμα για τα έξοδα

Κι όλα αυτά από μία μικρή φτωχή χώρα και με εμπάργκο σε ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα

Γκούγλαρε αν θες να μάθεις και να διαβάσεις και πιθανά ν'αλλάξεις μυαλά

Κατά τα άλλα "Ολες οι δικτατορίες είναι ίδιες"
Κι όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, εκτός από την μάνα μου

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Τα βρήκες με τον ευτό σου? Χαλάρωσες ?

1. Το Γκουαντάναμο στην Κούβα ήταν δημιούργημα των Δημοκρατών Αμερικανών
2. Είχαμε κι εμείς τύρανους στην Κόρινθο. Για διάβασε γι αυτούς. Κι αυτοί δικτάτορες ?
3. Ξεκαθάρισε ποιός είναι ο Δικτάτορας. Θα σου πέσει λίγο δύσκολο στην αρχή, μετά θα ξεκαθαρίσει (εκτός κι αν πιστεύεις στην 'Αρια φυλή -δεν θα ξεκαθαρίσει)
4. Ο Κάστρο παρέλαυε μια χώρα, το μπουρδέλο - η Τρούμπα της Αμερικής, με 95% αναλφαβητισμό, τώρα έχει 5%. Δεν ξέρω πολλές "δικτατορίες" που να επιθυμούν την εκπαίδευση του κόσμου, το αντίθετο

5. Εκανε κάτι μοναδικό και έσωσε πολλές ζωές. Ιατρικές σπουδές. Κουβανοί γιατροί πήγαιναν σε χωρες που τους χρειαζόντουσαν (Αφρική-Λατινική Αμερική), εκπαίδευσε αλλοδαπούς γιατρούς με σκοπό να γυρίσουν στην χώρα τους και να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες, ακόμα και Αμερικάνοι πήγαν να σπουδάσουν ιατρική στην Κούβα.
Καθόλου δίδακτρα
Στέγη
Κι ένα μικρό επίδομα, τσίμα τσίμα για τα έξοδα

Κι όλα αυτά από μία μικρή φτωχή χώρα και με εμπάργκο σε ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα

Γκούγλαρε αν θες να μάθεις και να διαβάσεις και πιθανά ν'αλλάξεις μυαλά

Κατά τα άλλα "Ολες οι δικτατορίες είναι ίδιες"
Κι όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, εκτός από την μάνα μου

Εγώ είπα ότι όλες οι δικατοτορίες είναι κακές, εσύ κατάλαβες ότι όλες είναι ίδιες.
Δυστυχώς δεν μπορείς να προχωρήσεις νοητικά παραπέρα.
Εγώ σου λέω ότι είχε ένα ανελεύθερο απολυταρχικό καθεστώς, και επομένως είναι κάτι που εγώ απορρίπτω. Η μία σκοτώνει στο όνομα του δήθεν λαού εναντίον του κεφαλαίου και του νεοφιλελευθερισμού και η άλλη εναντίον των εβραίων και των κομμουνιστών. Διαφορετικές αλλά επιβλαβείς.  

Η γνωστή καραμέλα περί καλής δημόσιας υγείας και παιδείας δεν με καλύπτει (άλλωστε σε όλες τις χώρες σημειώθηκε ραγδαία πρόοδος τα τελευταία 60 χρόνια). Αυτό μπορεί να το ισχυριστεί και ο Παπαδόπουλος που έχτιζε παντού σχολεία. Θα τον δικαιολογήσω? 'Οχι βέβαια. Υπάρχει και η ελευθερία, την οποία τόσο πολύ την κατηγορείτε (ότι ο σύγχρονος άνθρωπος στο δυτικό σύστημα δεν είναι ελέυθερος) αλλά είναι αυτή που σου επιτρέπει να λες ότι θες χωρίς να κινδυνεύεις να σε συλλάβει καμία αστυνομία ή αγανακτισμένοι πολίτες - μισθοφόροι του κόμματος όπως στη χώρα του αγαπημένου σου Φιντέλ.

Εσύ που έχεις τα σωστά μυαλά, μπορείς φαντάζομαι να πας ως μετανάστης στην Κούβα και να ζήσεις το όνειρό σου.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Εγώ είπα ότι όλες οι δικατοτορίες είναι κακές, εσύ κατάλαβες ότι όλες είναι ίδιες.
Δυστυχώς δεν μπορείς να προχωρήσεις νοητικά παραπέρα.
Εγώ σου λέω ότι είχε ένα ανελεύθερο απολυταρχικό καθεστώς, και επομένως είναι κάτι που εγώ απορρίπτω. Η μία σκοτώνει στο όνομα του δήθεν λαού εναντίον του κεφαλαίου και του νεοφιλελευθερισμού και η άλλη εναντίον των εβραίων και των κομμουνιστών. Διαφορετικές αλλά επιβλαβείς.  

Η γνωστή καραμέλα περί καλής δημόσιας υγείας και παιδείας δεν με καλύπτει (άλλωστε σε όλες τις χώρες σημειώθηκε ραγδαία πρόοδος τα τελευταία 60 χρόνια). Αυτό μπορεί να το ισχυριστεί και ο Παπαδόπουλος που έχτιζε παντού σχολεία. Θα τον δικαιολογήσω? 'Οχι βέβαια. Υπάρχει και η ελευθερία, την οποία τόσο πολύ την κατηγορείτε (ότι ο σύγχρονος άνθρωπος στο δυτικό σύστημα δεν είναι ελέυθερος) αλλά είναι αυτή που σου επιτρέπει να λες ότι θες χωρίς να κινδυνεύεις να σε συλλάβει καμία αστυνομία ή αγανακτισμένοι πολίτες - μισθοφόροι του κόμματος όπως στη χώρα του αγαπημένου σου Φιντέλ.

Εσύ που έχεις τα σωστά μυαλά, μπορείς φαντάζομαι να πας ως μετανάστης στην Κούβα και να ζήσεις το όνειρό σου
.

Μου θυμίζει το "να πας να ζήσεις στη Μόσχα" ως τελικό επιχείρημα

Τα υπόλοιπα ασχολίαστα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
για τα προβατα

Απαγορεύεται η χρήση ίντερνετ από οικιακές συσκευές. Η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε συγκεκριμένα σημεία (ξενοδοχεία, κάποιους πανεπιστημιακούς χώρους και κρατικά κτίρια) και, εκτός από τα ξενοδοχεία, η κυβέρνηση μπλοκάρει με «φίλτρα» τα sites με ειδησεογραφικό και πολιτικό περιεχόμενο. Τα κινητά δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ πουθενά.

κουβα φιντελ καστρο

αντε παλικαρια μου με το λαπτο σας στην αβανα

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Φυσικά τα άλλα δεν μπορούν να σχολιαστούν γιατί ακουμπάνε την καρδιά του προβλήματος και της υποκρισίας!
Παρεμπιπτόντως  ο Κουβανός ούτε να φύγει από τη χώρα του δεν μπορεί. Το ζει το όνειρο θέλει δεν θέλει.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ζουράρης, για τους μαλάκες που λένε τον Κάστρο, δικτάτορα

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ για το αν εμμένει στη διατύπωσή του, ο υφυπουργός Παιδείας εμμέσως πλην σαφώς «γλέντησε» τον κ. Πορτοσάλτε, λέγοντας «σέβομαι τη διαφορετική άποψη, αλλά έχω και το δικαίωμα να κρίνω τον συντελεστή νοημοσύνης και την πολιτική ευπαιδευσία όσων έχουν αντίθετη άποψη».

Στη συνέχεια έδωσε την εξήγησή του για το τι σημαίνει δικτάτορας, μπροστά στις εμμονικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων περί δικτατορίας του Κάστρο.

«Ο άνθρωπος ο οποίος ασκεί ολιγαρχική, τυραννική εξουσία εις βάρος των πολλών, ο οποίος δέχεται την ανισοκατανομή ισχύος και πλούτου επ’ ωφελεία του και επ’ ωφελείας της παρέας του εις βάρος των πολλών, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται ούτε για το ΙΚΑ, ούτε για τη δημόσια υγεία, ούτε για την μόρφωση του λαού, αυτός είναι δικτάτορας. Ο Κάστρο όμως ήταν ακριβώς όλα τα αντίθετα» παρατήρησε ο κ. Ζουράρις.

Προς το παρον εκπέμπω από Αθήνα, Αβάνα δεν το βλέπω

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Μοιράζει απλόχερα σανό ο ο ηγέτης της "πυρίκαυστου ελλάδος" και συνεταιράκι του τιτάνα καμμένου στον αγώνα για την εξουσία.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
Φ.Καστρο  :S

«Σας ρωτώ: Μπορεί μια χώρα που έχει θυσιάσει τόσους ήρωες στον μακρύ δρόμο για τη λευτεριά, μια χώρα που για αυτήν έδωσαν τις ζωές τους τόσοι εκλεκτοί νέοι άνδρες και γυναίκες, να ανεχθεί τόση ασέβεια; Αυτή η συμπεριφορά τους είναι καθαρά υποπροϊόν του καπιταλισμού και προέρχεται από μια μικρή ομάδα που μοναδικός της σκοπός είναι να συμπαρασύρει τους υπολοίπους. Αλλά εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να εξαπλώνονται και να διαδίδουν τις συνήθειές τους. Σας υπόσχομαι πως θα έρθει η μέρα που θα δούμε τους δρόμους καθαρούς, σας το υπόσχομαι!».

Αναφέρεται στους ομοφυλοφιλους  :effemine:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Φ.Καστρο  :S

«Σας ρωτώ: Μπορεί μια χώρα που έχει θυσιάσει τόσους ήρωες στον μακρύ δρόμο για τη λευτεριά, μια χώρα που για αυτήν έδωσαν τις ζωές τους τόσοι εκλεκτοί νέοι άνδρες και γυναίκες, να ανεχθεί τόση ασέβεια; Αυτή η συμπεριφορά τους είναι καθαρά υποπροϊόν του καπιταλισμού και προέρχεται από μια μικρή ομάδα που μοναδικός της σκοπός είναι να συμπαρασύρει τους υπολοίπους. Αλλά εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να εξαπλώνονται και να διαδίδουν τις συνήθειές τους. Σας υπόσχομαι πως θα έρθει η μέρα που θα δούμε τους δρόμους καθαρούς, σας το υπόσχομαι!».

Αναφέρεται στους ομοφυλοφιλους  :effemine:

Μια χαρά τα είπε σε αυτό!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
για τα προβατα

Απαγορεύεται η χρήση ίντερνετ από οικιακές συσκευές. Η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε συγκεκριμένα σημεία (ξενοδοχεία, κάποιους πανεπιστημιακούς χώρους και κρατικά κτίρια) και, εκτός από τα ξενοδοχεία, η κυβέρνηση μπλοκάρει με «φίλτρα» τα sites με ειδησεογραφικό και πολιτικό περιεχόμενο. Τα κινητά δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ πουθενά.

κουβα φιντελ καστρο

αντε παλικαρια μου με το λαπτο σας στην αβανα
την  εκανε την αρχη ο δικος σου αρκετα χρονια πριν...παρεες με κανταφηδες κοκ ...ακολουθει και παει να τον ξεπεπερασει τουτο το νεο γιδι

μετρηθηκαν και βγηκαν "λιγοι" οι κουβανοι,καμια σχεση με τους βορειοκορεατες οταν πεθανε ο δικος τους  :gay:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οι ιδιωτες γιατροι δεν είναι λιγοι είναι και περισσοτεροι από τι θα επρεπε να ηταν.οι συμβεβλημένοι που λες και το οριο των 200 κάθε μηνα κανενας από αυτους δεν τα τηρει και κοιτουν μονο να στα παρουν και χωρις αποδειξη.οι γιατροι το χουν στο αιμα τους να φοροδιαφευγουν και να παιρνουν φακελάκια,γι αυτους θεος είναι το χρημα.απο την άλλη η υγεια πρεπει να είναι δωρεαν για ολους ανεξάρτητα ασφαλισμένος ανασφάλιστος αν θες να λες ότι ζεις σε χωρα δημοκρατικη και με ισα τα δικαιώματα των πολιτων.κατηγορεις τον καστρο ότι είναι δικτατορας αλλα οι ιδεες οι δικες σου είναι πιο δικτατορικες

το όριο παίκτη μου το τηρούνε όλοι γιατί ελέγχονται γιαυτό με πολλούς πολλούς τρόπους ... ένας από αυτούς είναι η συνταγογράφηση που κάνουν και η οποία θα πρέπει να ανταποκρίνεται με τις επισκέψεις που έχουν συμβληθεί ... και ο έλεγχος είναι πολύ απλός άμα δούνε ΑΜΚΑ ασφαλισμένου με συνταγή σε κάποιον γιατρό χωρίς να έχει κόψει επίσκεψη τότε πέφτει φάπα που είναι η διακοπή συνταγογράφησης (που σημαίνει ότι κόβεται η πελατεία)..

αντε να μάθεις πρώτα και μετά μιλα..

και η υγεία είναι δωρεάν για όλους... για τους ανασφάλιστους θα πρέπει να είναι δωρεάν μόνο στα δημόσια νοσοκομεία και πουθενά αλλού... αυτοί που πληρώνουν πρέπει να έχουν κάποιες παραπάνω ανέσεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
fint.jpg

Νικολιό και στην υποδοχή του Παπαδόπουλου σε πόλεις πήγαιναν ΟΛΟΙ... για πάρε μια από το Ηράκλειο .. αν ψάξεις μέσα θα δεις και τον Πολάκη...

Συνημμένα

• papadopoylos-irakleio-620x330.jpg
    papadopoylos-irakleio-620x330.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 56

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ολοι αυτοι θα πανε φυσικα μετα να παρουν και βεβαιωση παρουσιας στην κομματικη εκδηλωση για να συνεχισουν να απολαμβανουν (τοσο αυτοι οσο και τα παιδια τους) την πολυδιαφημισμενη δωρεαν παιδεια και υγεια  :vomit:

και όπου πήγαιναν Παπαδόπουλος και Παττακός λαικό προσκύνημα γινόταν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συναγωνιστή θα διαφωνήσω.
Ποιοι νόμοι εννοείς;
Έχω παράδειγμα με κάποιον πολιτικό που πλαστογράφησε κάποια λίστα που του έδωσαν να ελέγξει και είναι έξω.

λες εεε ? 18 μήνες φυλακή έφαγε.

Έχω παράδειγμα με έναν κύπριο φοιτητή που έπεσε σε ζαρντινιέρα και η ζαρντινιέρες αθωώθηκαν.

λες εεε ?? 300 χιλιάρικα πήρε αποζημίωση ο κουμπάρος και από τρία χρόνια φυλακή φάγανε χώρια που χάσανε και την δουλειά τους

έχω παράδειγμα με κάτι πόθεν έσχες πολιτικών που κάνουν λάθος κάτι εκατομμυριάκια και δεν έγινε μωρέ και κάτι.

λες εεε ?? τον Σταθάκη εννοείς προφανώς ή τον Φλαμπουράρη γιατί ο Τσοχατζόπουλος που έκανε λάθος στο πόθεν έσχες έφαγε επτά χρόνια φυλακή και είναι μέσα

έχω παράδειγμα από πολιτικό που κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και είναι έξω, δεν άκουσα να πλήρωσε πρόστιμο.

3650 πλήρωσε ο Λιάπης ... όσο θα πλήρωνε και ένας κοινός θνητός για το ίδιο παράπτωμα... ΄τι ήθελες να τον κρεμάσουνε ?

Έχω παράδειγμα από κάποιον πρωθυπουργό που είπε παίξτε στο χρηματιστήριο άφοβα, εγγυώμαι εγώ, χάθηκαν όλα και όλα οκ.

Ποιός και πότε είπε για εγγύηση ?? Δεν νομίζω λάκη..

Έχω και παράδειγμα με κάτι χαμένα λεφτά από ομολογιούχους που τζογαρίστηκαν και χάθηκαν αλλα δε βαριέσαι μωρέ.

Τα λεφτά των ομολογιούχων είχαν την ίδια τύχη με τα λεφτά των επιχειρήσεων και των επενδυτών που αγοράσανε ομόλογα ελληνικού δημοσίου.. τα έφαγε η μαρμάγκα και ο μπαταχτσής Ελληνας ... όπως θέλει να φάει και τα λεφτά των ευρωπαίων και σκούζει για μείωση του χρέους ...

Γι αυτούς τους νόμους λες;

παίκτη μου διάβασε και καμμιά εφημερίδα πέρα από την Ισκρα την Αυγή ή τον Στόχο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom