Jason.vavv
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Τώρα μας χαλάει η δημοκρατία επειδή έρχεται ο Χόφνερ, η Λεπέν (και οι λοιποί απίθανοι πολιτικοί);
Χα χα χα!
Χα χα χα!
-Στην Ευρώπη "δεν εκτελούμε", μόνο βουλιάζουμε κανένα πλοίο με μετανάστες άμα λάχει (βλέπε Ιταλία).
παρανομους, παρατυπους, λαθρο- (οπως θες τους ονομαζεις) αλλα δεν ειναι ευρωπαιοι πολιτες ουτε ξενοι με νομιμη αδεια μεταναστευσης - και εμεις οι ευρωπαιοι πρωτοι πρωτοι κατακρινουμε αυτο το αισχος με τις βυθισεις - ενω αλλου θεωρειται φυσιολογικο
-"Δεν φυλακίζουμε αντιφρονούντες", μόνο ξένους και ναρκομανείς (αλήθεια στις φυλακές μας βρίσκεται μέσα κανένας γιατρός, δικηγόρος, πολιτικός)Ε έναν μπορεί και να βρούμε , αλλά τους λοιπούς πολιτικούς τους αθωώνουμε.
φυλακιζουμε συμφωνα με οσα οριζουν οι νομοι μονο οσους παρανομουν (και γιατρους και δικηγορους και πολιτικους) και ναρκομανεις αν κανουν παρανομιες και ξενους - οχι για τις ιδεες τους ή τα λογια τους - ουτε με λαικα δικαστηρια
-"Εχουμε πολύ καλύτερα συστήματα δωρεάν υγείας, παιδείας κλπ.". Γιατί τότε υπάρχουν κάτι λίγα(!) ιδιωτικά φροντιστήρια,ιδιωτικές κλινικές αφού τα δωρεάν είναι οκ;
γιατι θελουμε να εχουμε την ελευθερια επιλογης για κατι καλυτερο αν κρινουμε οτι το ιδιωτικο ειναι καλυτερο απο το δωρεαν - και φυσικα δεν πρεπει να ειμαστε κομματικα μελη για να το εχουμε αυτο το δωρεαν - στην κουβα δωρεαν πανεπιστημιο εχουν μονο τα παιδια των κομματικων μελων που συμμετεχουν ανελλειπως στις κομματικες εκδηλωσεις με βεβαιωσεις παρουσιας αλλιως τον πουλο
-Όσο για την ελευθερία μετακινήσεων κι αυτή γίνεται επιλεκτικά.Να θυμίσω ότι οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι έχουν κλείσει τα σύνορα(βλέπε Γαλλία, Τσεχία..).(για τους μη ευρωπαιους και πολυ καλα εκαναν για να μην μπαινει ο καθενας ανεξελεγκτα στη χωρα τους) Αλλά και ο Έλληνας είναι ελεύθερος να μετακινείται στη χώρα του , όποιος τολμά ας πάει οδικώς από Αθήνα Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, να μου πει πόσο κοστίζει με βενζίνη και διόδια. (ελευθερος δεν σημαινει δωρεαν, αν δεν σου αρεσει το κοστος με αυτοκινητο εχεις επιλογες απο λεωφορειο, τραινο, πλοιο, αεροπλανο, και στην τελικη ποδηλατο και ποδαρατα - αδεια ομως απο το οποιοδηποτε κομματικο καθεστως δεν χρειαζεσαι)
Αν εξαιρέσεις τα παραπάνω ναι, είμαστε οι καλύτεροι (ειρωνικά το λέω). (γιαυτο προσπαθουν μυριαδες να πανε στην κουβα και την β κορεα εστω και λαθραια και οχι ελθουν στην ευρωπη)
Α και να μην το ξεχάσω, έγινε και ένα δημοψήφισμα πέρσι τον Ιούλιο όπου η πλειοψηφία είπε ένα ΟΧΙ. Ή δεν είναι έτσι; τα παραπονα σου στην κυβερνηση της ΠΦΑ
Έκανα απλώς μια περιγραφή του τι συμβαίνει στη δημοκρατική και ελεύθερη Ευρώπη.
Και για να μην ξεχνιόμαστε Ευρώπη δεν είναι μόνο η ευρωπαϊκή ένωση, είναι και η Ελβετία, είναι και η Αλβανία και τα Σκόπια, ας μην το ξεχνάμε.
Το τι προτιμώ εγώ δεν νομίζω ότι αφορά τους συναγωνιστές επειδή θα τους κουράσουμε.
Από όλα όσα είπα διαφωνείς σε κάτι;
Ή μήπως όσοι είπαν ΟΧΙ είναι τρελοί και τα βλέπουν όλα χάλια, ενώ είναι τέλεια;
αντίο κομαντάντε ο λαός και η ανθρωπότητα θα σε θυμάται πάντα. Κάθε αγώνας μας ενάντια στη φτωχοποίηση και την εκμετάλλευση του καπιταλισμού φωτεινό παράδειγμα των ιδεών σου
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Συναγωνιστή θα διαφωνήσω.
Ποιοι νόμοι εννοείς;
Έχω παράδειγμα με κάποιον πολιτικό που πλαστογράφησε κάποια λίστα που του έδωσαν να ελέγξει και είναι έξω. (αν δεν κανω λαθος ειναι σε αναμονη για την δικη)
Έχω παράδειγμα με έναν κύπριο φοιτητή που έπεσε σε ζαρντινιέρα και η ζαρντινιέρες αθωώθηκαν. (λαθος τσεπωσε αποζημιωση απο το κρατος και οι υπευθυνοι τιμωρηθηκαν συμφωνα με την νομοθεσια - το οτι αυτο δεν μας ικανοποιει ειναι ασχετο)
έχω παράδειγμα με κάτι πόθεν έσχες πολιτικών που κάνουν λάθος κάτι εκατομμυριάκια και δεν έγινε μωρέ και κάτι. (οπως ο παπαντωνιου που περιμενει να γινει η δικη του ?)
έχω παράδειγμα από πολιτικό που κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και είναι έξω, δεν άκουσα να πλήρωσε πρόστιμο. (λαθος, δεν προβλεπεται φυλακιση, εφαγε προστιμο)
Έχω παράδειγμα από κάποιον πρωθυπουργό που είπε παίξτε στο χρηματιστήριο άφοβα, εγγυώμαι εγώ, χάθηκαν όλα και όλα οκ. (και ποιος σου ειπε να τον πιστεψεις, ε? ωραιες εγγυησεις στο μιλητο σου εδωσε - αν δεν κανω λαθος εχουν κατηγορηθει αρκετοι για το χρηματιστηριο και καποιοι αθωωθηκαν ενω οι αλλοι περιμενουν να γινει η δικη - μεσα σε αυτους και ο παπαντωνιου )
Έχω και παράδειγμα με κάτι χαμένα λεφτά από ομολογιούχους που τζογαρίστηκαν και χάθηκαν αλλα δε βαριέσαι μωρέ. (το λες και μονος σου - παιξτε, τζογαριστηκαν - στο μπαρμπουτι δεν κερδιζουν ολοι, καποιοι θα ειναι και οι χαμενοι, ας προσεχαν τις εγγυησεις που πιστεψαν)
Γι αυτούς τους νόμους λες;
Συναγωνιστές, κι εγώ την άποψή μου λέω.
Όποιος συμφωνεί καλώς.
Όποιος διαφωνεί, πάλι καλώς.
1. Ως προς τον πρώτο πολιτικό κάνεις λάθος.Τιμωρήθηκε 1 χρόνο με αναστολή, και τέλος. Και μην μου πεις τιμωρήθηκε παρ' ολα αυτά επειδή θα σου πω Πλαστογράφησε εσύ μια λίστα και αν τιμωρηθείς το ίδιο γράψε μου. (ανεπισημες λιστες και οχι κρατικα εγγραφα που ειναι προιον υποκλοπης και δεν εχουν καμια νομικη αξια πλαστογραφω οσες θελεις και θα θεωρησω τον εαυτο μου πολυ μαλακα αν βρεθει καποιος να με τιμωρησει)
2. Ως προς τον φοιτητή, είσαι εν μέρει σωστός. Πήρε αποζημίωση από το Κράτος, σωστά, δεν πρέπει να πληρώσουν αυτοί πού τον έδειραν και υποχρέωσαν τ ο Κράτος σε αποζημίωση;
3.Ως προς το αν τιμωρήθηκαν, είσαι εντελώς λάθος, στο λέω ότι επέστρεψαν στην υπηρεσία τους.Απαλλάχθηκαν λόγω αμφιβολιών διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. (τι προσπαθεις να μας πεις ? αθωοι - ενοχοι ολοι μεσα ? επειδη δεν μας αρεσει ?)
4.Οι πλαστές πινακίδες, δηλαδή η πλαστογραφία ΔΕΝ τιμωρείται με πρόστιμο (άρθρο 216 Ποινικού κώδικα, με έκανες να ψάχνω στο google). κοκ αρθρο 90 ! κρατηση (αν δεν κανω λαθος ειναι εξαγορασιμη ποινη και οχι φυλακιση) μεχρι 6μηνες (οταν γινει το δικαστηριο) και προστιμο :-*
5. Ως προς το Χρηματιστήριο πού ακούστηκε να λέει πρωθυπουργός παίξτε; Έστω να μας πουν ποιοι κέρδισαν εν τέλει. (δεν απαγορευεται να πει κατι τετοιο ο οποιοσδηποτε πολιτικος - ενηλικος εισαι και αν θες τον πιστευεις - αλλιως παει σπιτι του οπως ο κινεζος)
6.Ως προς τα ομόλογα δεν με προσέχεις, τζογαρίστηκαν , ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, όχι από τους ομολογιούχους.. (ουτε αυτο απαγορευεται, ασε που οσοι κρατησαν τα "τζογαρισμενα" ομολογα και δεν τα σκοτωσαν οταν εγινε το τζερτζελο βγηκαν κερδισμενοι)
7. Όσο για αυτόν που ΘΑ δικαστεί , σου απαντάω κι εγώ ότι Θα δικαστεί, όταν ΘΑ δικαστεί κι ένας δημοσιογράφος κομιστής ενός ροζ dvd, όταν ΘΑ δικαστεί ένας που τον φυγάδευσαν στο εξωτερικό και το επίθετό του τελειώνει σε ...άκος, και όταν ΘΑ δικαστεί ένα κόμμα που έπαιρνε λεφτά με μαύρες σακούλες, κάπου κάποτε.....
Βλέπεις ότι τα παραδείγματα δεν τελειώνουν.
τα υπολοιπα στις δημοκρατιες λυνονται με αλλαγη των νομων ή με επιταχυνση στην απονομη δικαιοσυνης, ψηφιζοντας σε εκλογες αυτους που λενε οτι θα τα αλλαξουν και μαυριζοντας τους αν δεν το κανουν - οχι με λαικα δικαστηρια και εκτελεσεις - ναι ειναι χρονοβορο αλλα βρες μου εσυ καλυτερο τροπο
τυπε το ξερω ότι δεν υπαρχει δωρεαν υγεια στην ελλαδα στις ηπα στη κουβα όμως υπηρχε αλλα η tramountana υποστηριζε οτι η μη ανασφάλιστοι να μην τους δεχονται ιδιωτες γιατροι συμβεβλημένοι και λεω οτι στο θεμα της υγειας οι παροχες επρεπε να είναι ισες για ολους.Ρε τυπε δωρεάν ΔΕΝ υπάρχει
Μπορεί να το καταλάβει και η 6χρονη ανίψια μου..
Σε θέλω πιο διαβασμένο!
Το άρθρο 90 παρ. 3 του ΚΟΚ μιλάει για φυλάκιση μέχρι ένα έτος. Εκτός και αν τα ελληνικά μου δεν είναι καλά!Μιλάς γι αυτό το άρθρο ή για άλλο;
αντίο κομαντάντε ο λαός και η ανθρωπότητα θα σε θυμάται πάντα. Κάθε αγώνας μας ενάντια στη φτωχοποίηση και την εκμετάλλευση του καπιταλισμού φωτεινό παράδειγμα των ιδεών σου
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
ελα ρε τύπε, αφου αυτοι ανυπομονουν για τέτοια καθεστώτα αφου ονειρευονται το ρόλο του ρουφιανου.καλη τυχη με τα λαικα δικαστηρια και τις εκτελεσεις (φροντισε μονο σε ενα τετοιο καθεστως να μην σε ρουφιανεψει ο διπλανος σου γιατι...γουσταρει την γκομενα σου ή γιατι δεν του καθησες....παραδειγματα τετοια μπορεις να βρεις πολλα στη συγχρονη ιστορια μας)