Επισκέπτης
Υπαρχει ΕΡΤ-1 και ΕΡΤ-2.
Και τους πληρώνουμε πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε συνδρομητική σαν μαλάκες μέσω της ΔΕΗ και των φόρων
Υπαρχει ΕΡΤ-1 και ΕΡΤ-2.
μιλαμε για αστεια εμφανιση η ομαδα αποψε
Τα συνδρομητικά καναλια εχουν καταστρεψει το πδοοσφαιρο.
Εγω μεγαλωσα γνωριζοντας οτι θα δω κανονικα ποδοσφαιρο απο την κρατικη τηλεοραση.
Τωρα το εχουμε χεσει τελειως.
Ουτε τον τελικο του κυπελλου ρε πουστη μου?
Τυπε ,η κρατικη τηλεοραση σημερα εχει Eurovision ,δεν μπορει να αφησει τετοιο event και να ασχολειται με το κυπελακι ... :S
το λινκ που εβαλα νωριτερα,δεν παιζει στην ελλαδα;θα το δειξει η ΕΡΤ-2 σε μαγνητοσκοπηση στις 00:00
Οσοι δεν εχετε COSMOTE TV εδω τα live streaming links
αν ακουσει ο κανονικος ιμπραιμοβιτς οτι αυτο το σαπακι,το παρομοιαζουν μ αυτον,θα ερθει και θα σκοτωσει αυτο και την οικογενεια του.
Τάπα... :S
Με το ματς τελιωμένο παντελονάτα να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς του σημερινού παιχνιδιού. Μπήκε καλύτερα, πιο ψυχομένα και ήθελε να το πάρει και το πήρε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ. Αν μάλιστα ο Μπάρκας δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα (δε θυμάμαι πλην του πέναλντι πόσες άλλες τρομερές επεμβάσεις έκανε) το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι και 3-0. Ο διαιτητής ΑΨΟΓΟΣ σε όλα. Στις κάρτες στο πέναλντι κτλπ. Απαρρατήρητος που λέμε πέρασε. Επειδή είμαστε άντρες και τα τιμάμε τα γαμημένα ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Άξιος κυπελλούχος Ελλάδας.
Το μαστούρωμενο μπαοκ-μπαοκ..Ποιος ακούει το μαστουρωμενο τωρα...
Έλληνας διαιτητής σε τελικό κυπέλλου δύσκολα θα έβγαζε με απευθείας κόκκινη κάρτα παίκτη ομάδας στο 80 και ενώ προηγείται με 1-0. Και σήμερα έβραξε κάρτες. Μέτρησε 3 κόκκινες και καμιά 10αριά κίτρινες. Και δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς να πει ότι ήταν κάποια απ αυτές τραβηγμένες.Eίσαι μεγάλος φούστης τώρα εσύ.....
Κατά τα άλλα, αλήθεια λες, όσο για το διαιτητή, δεν είχε καμία φάση δύσκολη ιδιαίτερα, ακόμα και το πέναλτυ καθαρό ήταν.