alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Φουντουκιδη, Διακογιαννη, Μαυρομματη, Αργυριου, Τσώχο.με φουντουκιδη τυπε?
Οχι τους σημερινους στριγγλιάρηδες.
Φουντουκιδη, Διακογιαννη, Μαυρομματη, Αργυριου, Τσώχο.με φουντουκιδη τυπε?
Γαμηθηκατε όλοι με την ιδιωτική πρωτοβουλία.. :SΤα συνδρομητικά καναλια εχουν καταστρεψει το πδοοσφαιρο.
Εγω μεγαλωσα γνωριζοντας οτι θα δω κανονικα ποδοσφαιρο απο την κρατικη τηλεοραση.
Τωρα το εχουμε χεσει τελειως.
Ουτε τον τελικο του κυπελλου ρε πουστη μου?
Κι εγω ρε φιλε...Τι μου θυμισες...Παντως βαλε το stream που εδωσε ο φίλος,παιζει...Τα συνδρομητικά καναλια εχουν καταστρεψει το πδοοσφαιρο.
Εγω μεγαλωσα γνωριζοντας οτι θα δω κανονικα ποδοσφαιρο απο την κρατικη τηλεοραση.
Oκ Ναυαρχε ευχαριστωΚι εγω ρε φιλε...Τι μου θυμισες...Παντως βαλε το stream που εδωσε ο φίλος,παιζει...
Ας το εδειχνε ελευθερο ιδιωτικο καναλι, ιδιωτικη πρωτοβουλια ειναι κι εκει.Γαμηθηκατε όλοι με την ιδιωτική πρωτοβουλία.. :S
Το συνδρομητικό, είναι η συνέχεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας..Ας το εδειχνε ελευθερο ιδιωτικο καναλι, ιδιωτικη πρωτοβουλια ειναι κι εκει.
Ελα, μεταξυ μας τωρα μιλαμε...Αρχιδια πέναλτι ήτανε.. ορίστε και οι ξένοι διαιτητές
Τα συνδρομητικά καναλια εχουν καταστρεψει το πδοοσφαιρο.
Υπαρχει ΕΡΤ-1 και ΕΡΤ-2.Τυπε ,η κρατικη τηλεοραση σημερα εχει Eurovision ,δεν μπορει να αφησει τετοιο event και να ασχολειται με το κυπελακι ... :S
λοιπον η αεκ δεν παιζει καλα
ευτυχως που ο μπαρκας κανει το ματς της χρονιας και εσωσε πεναλτι και ενα αλλο τετ-α-τετ
πρεπει να σοβαρευτει αλλιως θα το παρει ο παοκ
Αρχιδια πέναλτι ήτανε.. ορίστε και οι ξένοι διαιτητές