Επισκέπτης
Κοπελια λιγο μεγαλη δεν εισαι για να εχεις imaginary friends?
οχι ρε τυπε και τα πουστρακια τετοια δαχτυλα εχουνΓια να μας αποδειξει τι ειναι ,ας φωτογραφησει το χερι "της" και ας το ποσταρει αμεσως τωρα.
Αν ο παραμεσος δακτυλος ειναι μικροτερος απο τον δεικτη ,εχει πιθανοτητα 75% να ειναι γυναικα.
Κοπελια λιγο μεγαλη δεν εισαι για να εχεις imaginary friends?
οχι ρε τυπε και τα πουστρακια τετοια δαχτυλα εχουν
Ας βαλει φωτο ΤΩΡΑ μια μεταχειρισμενη σερβιετα.οχι ρε τυπε και τα πουστρακια τετοια δαχτυλα εχουν
Ας βαλει φωτο ΤΩΡΑ μια μεταχειρισμενη σερβιετα.
δεν ειναι imaginary αλλά εσύ που κολλάς?
ροχάλα
Τα πουστρακια σιχαινονται τις γυναικειες σερβιετες και γενικα τα μουνια.εισαι λίγο σιχαμένος έτσι?
Τα πουστρακια σιχαινονται τις γυναικειες σερβιετες και γενικα τα μουνια.
Νημερτις ,εισαι γυναικα με αρχιδια ,λοιπον.
Κανε οικονομια για την εγχειριση δημιουργιας τεχνητου κολπου.
Κολαω στο γεγονος οτι αν θες να ρωτησεις κατι , ρωτα το εθυεως και τις πιπες περι "φιλης" αστες κατα μερος. Δεν νομιζω να σε παρεξηγησει κανεις εδω μεσα.
μήπως να μαζέυω και τα ταμπόν μου?Τα πουστρακια σιχαινονται τις γυναικειες σερβιετες και γενικα τα μουνια.
Νημερτις ,εισαι γυναικα με αρχιδια ,λοιπον.
Κανε οικονομια για την εγχειριση δημιουργιας τεχνητου κολπου.
Θα βρεθεις με καμια ψωλη στον κωλο ,κατα λαθος φιλε μκαποσαν.Αν εισαι εσυ...ομορφη εισαι!
Θα βρεθεις με καμια ψωλη στον κωλο ,κατα λαθος φιλε μκαποσαν.
Ο Νημερτις ,μπορει να ειναι Νιγηριανος ,και να σε κερασει πουρο με φλεβες !
Προσοχη φιλε ,κυκλοφορουν μεταμφιεσμενα ψωλακια !
ντεν σου πουλαω ξανα σιντιΘα βρεθεις με καμια ψωλη στον κωλο ,κατα λαθος φιλε μκαποσαν.
Ο Νημερτις ,μπορει να ειναι Νιγηριανος ,και να σε κερασει πουρο με φλεβες !
Προσοχη φιλε ,κυκλοφορουν μεταμφιεσμενα ψωλακια !
ρε κοπελιά πας καλά?
έχω γράψει ήδη σε άλλα θρεντς κάποια πράγματα για μένα εδώ θα κόλλαγα?
άμα δεν ξέρεις μην μιλάς
Με πμ ,και ο Ψινακης μπορει να παριστανει οτι ειναι η Πετρουλα.μήπως να μαζέυω και τα ταμπόν μου?
βασικά με όσους έχω επικοινωνία με πμ ξέρουν τι είμαι οπότε λέτε οτι θέλετε
αααααααααααααχαχαχαχαχαΜε πμ ,και ο Ψινακης μπορει να παριστανει οτι ειναι η Πετρουλα.
ΧΨ χρωματοσωματα εχεις.Αρρεν.
ενω εσυ που ξερεις τα λες πανεμορφα. Κατσε να γραψω κι εγω για μια "φιλη" μου εντελως μαλακισμενη λεμε , που στην αναγκη της για σημασια , ανοιγει μαλακοθρεντ και προσπαθει να βοηθησει τους μη εχοντες στον ηλιο μοιρα.