nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
τι σε κανει να πιστευεις οτι αν υπηρχε δελο για γυναικες,πως η παρθενα θα συναινουσε στο ξεπαρθενιασμα???
άμα είχε καναν ωραίο γιατι όχι?
τι σε κανει να πιστευεις οτι αν υπηρχε δελο για γυναικες,πως η παρθενα θα συναινουσε στο ξεπαρθενιασμα???
τα γελακια στο ποστ που μου εκανες παραθεση τα ειχα μια γραμμη πιο κατωΒλέπει είπαμε(φοράει γυαλιά),οχι βλέπεται
ωραια ειναι αυτο δεν μας λες και αν εχει κιλακια ολα τα αλλα θα τα φτιαξουμε
γαμωτο....εγω ετσι θα σε ηθελα.....όχι δεν έιμαι 30 ούτε παρθένα
ενα δυο τριααδύνατη είναι
αλλά δεν είναι πολύ ωραία :-
γαμωτο....εγω ετσι θα σε ηθελα.....
ναι και στο αλλο θα κανω υποχωρηση.....να μεγαλώσω 10 χρόνια? :o
άμα είχε καναν ωραίο γιατι όχι?
να σου ρθει να σου ρθει ΜΟΥΤΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑγτ για να περιμενει τοσο καιρο, προφανως το χει καπως αλλιως στο μυαλο της. πιο ρομαντικα? πιο συμαισθηματικα? ε και δε νομιζω να μπορεσει να αποβαλει ολα τα συμπλεγματα που σιγουρα της εχουν δημιουργηθει, και να παει να γαμηθει σε μπουρδελο.
Μπορεί να το πήρε απόφαση ότι δεν πάει άλλο ρε μικρή
η φίλη ρε συη νιμερτης ή η φιλη της?
γι αυτο της λεω και γω...γτ για να περιμενει τοσο καιρο, προφανως το χει καπως αλλιως στο μυαλο της. πιο ρομαντικα? πιο συναισθηματικα? ε και δε νομιζω να μπορεσει να αποβαλει ολα τα συμπλεγματα που σιγουρα της εχουν δημιουργηθει, και να παει να γαμηθει σε μπουρδελο.
η φίλη ρε συ
γι αυτο της λεω και γω...
επειδη λεει σκεφτομουΝΑ να την παω εκει. δε μου δινει την αισθηση οτι η φιλη της το γουσταρει αυτο.
τέλος πάντων,μαλακία μου που άνοιξα αυτό το θρεντ αλλα νόμιζα πως θα έβρισκα κάποια λύση
γράψτε λάθος
δονητη χρησιμοποιειόχι εγώ το σκέφτηκα
ε είναι μεγάλη
και μας έχει πρήξει
Αυτό διάβασε κι ο φίλος μου ο νώντας και κόλλησε.Είναι μούνα η γυναίκα,αμέσως τόπιασε το υπονοούμενοεπειδη λεει σκεφτομουΝΑ να την παω εκει. δε μου δινει την αισθηση οτι η φιλη της το γουσταρει αυτο.