Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
359
Πόντοι
20
Άκουσα σήμερα έναν φοβερό διάλογο μεταξύ των υπαλλήλων του Μασούτη. Λέει η μια κυρία ..θα πάμε 5 μέρες στο .... χιονοδρομικό, 120 ευρώ η βραδια. Απαντάει η άλλη, πολύ φτηνά είναι , μήπως δεν είναι καλό το δωμάτιο; Πέρυσι είχαμε πληρώσει 200 την βραδιά εκεί.
Δηλαδή 5Χ120=600ΕΥΡΩ.
5Χ200=1000ΕΥΡΩ.
Εγώ περνώ περισσότερα χρήματα και από τα δύο μαζί και δυσκολεύομαι να δώσω 1000 ευρώ για πέντε μέρες, που τα βρίσκουν;;;;
Φιγούρα η μια στην άλλη κάνανε.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
859
Πόντοι
86
Εμένα μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ανεγείρονται συνεχώς καινούριες οικοδομές με πολυκατοικίες λες και βρισκόμαστε στην περίοδο παχιων αγελαδων 2000-2008;

Και όχι μόνο αυτό αλλά ξεπουλιονται και τα διαμερίσματα πριν καν ολοκληρωθούν οι κατασκευές.

Αν ο Έλληνας δεν είχε λεφτά θα αγόραζε διαμερίσματα σε τιμές μάλιστα διπλάσιες και τριπλάσιες από την εποχή των παχιων αγελαδων;

Στην γειτονιά μου διαμέρισμα καινούριο είχε 200Κ περίοδο μέχρι το 2010 και τώρα που χτίζεται κοντά μου μια πολυκατοικία διαμέρισμα με τα ίδια ακριβώς τετραγωνικά μέτρα έχει 350Κ.

Και μάλιστα ήδη πουλημένο πριν καν ξεκινήσει η ανέγερση της πολυκατοικίας.

Και όχι μόνο ένα διαμέρισμα πουλημενο αλλά από τα 14 συνολικά μόνο τα δύο είναι απουλητα μέχρι στιγμής.

Και ρωτώντας αυτό συμβαίνει παντού.

Που τα βρίσκουν όλοι αυτοί τόσα λεφτά και αγοράζουν διαμερίσματα των 300Κ την στιγμή που οι τράπεζες δεν δίνουν καν δάνεια ή αν δίνουν είναι με το σταγονόμετρο;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί διάολο συμβαίνει;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
117
Like
19.552
Πόντοι
20.686
Εμένα μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ανεγείρονται συνεχώς καινούριες οικοδομές με πολυκατοικίες λες και βρισκόμαστε στην περίοδο παχιων αγελαδων 2000-2008;

Και όχι μόνο αυτό αλλά ξεπουλιονται και τα διαμερίσματα πριν καν ολοκληρωθούν οι κατασκευές.

Αν ο Έλληνας δεν είχε λεφτά θα αγόραζε διαμερίσματα σε τιμές μάλιστα διπλάσιες και τριπλάσιες από την εποχή των παχιων αγελαδων;

Στην γειτονιά μου διαμέρισμα καινούριο είχε 200Κ περίοδο μέχρι το 2010 και τώρα που χτίζεται κοντά μου μια πολυκατοικία διαμέρισμα με τα ίδια ακριβώς τετραγωνικά μέτρα έχει 350Κ.

Και όχι μόνο ένα διαμέρισμα πουλημενο αλλά από τα 14 συνολικά μόνο τα δύο είναι απουλητα μέχρι στιγμής.

Που τα βρίσκουν όλοι αυτοί τόσα λεφτά και αγοράζουν διαμερίσματα των 300Κ την στιγμή που οι τράπεζες δεν δίνουν καν δάνεια ή αν δίνουν είναι με το σταγονόμετρο;

Ξέρεις κανένα μισθωτό να αγοράζει σήμερα διαμέρισμα???
Εγώ πάντως όχι .
Ξένοι και λαμόγια νομίζω συμπληρώνουν το παζλ
Μην ξεχνάς ότι το καιρο των μνημονίων τα λαμόγια είχαν παρκάρει 100 δις στο εξωτερικό.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.931
Πόντοι
1.056

Αναρωτήσου με την κρίση ποιος τον ήπιε και θίχτηκαν τα οικονομικά του.
Ο εργολάβος ή ο μπαρμπαΚωτσος με την Μαριγούλα;

Μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στον εργασιακό στίβο,οι δουλειές απαιτούν πιο πολλές μετακινήσεις,οι remote δουλειές είναι πολύ διαδεδομένες πια κάτι που ήταν άγνωστο το 2009,οι τηλεοράσεις κάθε μέρα παίζουν το πρότυπο ανάπτυξης που παρουσιάζει η Ελλάδα,εν αντίθεση με το 2009 που παίζαν πως είμασταν έτοιμοι να βγούμε απ το ευρώ να μπούμε δραχμή.

Ετσι βλέπεις πως σήμερα οικοδομή σηκώνουν μόνο γιατροί,δικηγόροι και μεγαλοεργολάβοι - αρχιτέκτονες ενώ το 2009 σηκώνονταν πολλες ιδιοκτητες που ο μπάρμπας ήθελε να προικίσει την θυγατέρα ή τον γιο,αυτή η κατηγορία δεν υπάρχει πια και οι παραπάνω ξεπλένουν το χρήμα που μασαν με τον κορονοιο,δημιουργώντας κατασκευαστικές.

Οσο για τύπους που δουλεύουν remote ,πλέον υπάρχουν και είναι πολύ περισσότεροι απ ότι το 2009 και η Ελλάδα είναι ένα μέρος όπου τους τραβάει για να εργάζονται εν αντίθεση με Βουλγαριες κλπ γείτονες χώρες.

Αυτοι παίρνουν και διαμερίσματα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.255
Πόντοι
506
Από ότι βλέπω εγώ, τα προαναφερόμενα ισχύουν και θέλω να προσθέσω σ αυτά και την αστυφιλία. Όλοι από την επαρχία μετακομίζουν πλέον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλοι οι νεαροί στηριζόμενοι 100% από τις οι οικογένειες τους έρχονται στις μεγαλούπολης για να δουλέψουν για 700 ευρώ ή και σπουδάσουν σε ΕΠΑΛ πχ, για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Ειδικά κοματοσκυλα που μπήκαν δημόσιο δεν κυνηγούσαν τον καλό μισθό αλλά να είναι Αθήνα ή στη χειρότερη Θεσσαλονίκη. Και έτσι φτάσαμε τα ενοίκια και τις πώλησης των ακινήτων εκεί που τις φτάσαμε. Έχω δει επαρχιακές πόλης που δεν μένει κανένας κάτω από 70 χρόνων. Βέβαια και εκεί τα ενοίκια έχουν ανέβει.... Δεν μιλάω για χωριά αλλά για πόλης. Επίσης να προσθέσω ότι στην Θεσσαλονίκη έχουν εμφανιστεί κάποιοι Αθηναίοι που ξαφνικά αγοράζουν συνεχεία σπίτια και τα ανακαινίζουν, πάνω από 30 ο καθένας και συνεχίζουν...
Τα χρησιμοποιούν για να τα νοικιάζουν. Πως μπορεί κάποιος μέσα 5 χρόνια να αγοράσει 30 σπίτια; Ξέρω 3 περιπτώσεις τέτοιες.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.255
Πόντοι
506
Να προσθέσω και δύο πράγματα ακόμα, παλιά Χριστούγεννα πηγαίναμε στα χωριά πλέον τα χωριά έρχονται για Χριστούγεννα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και αυτοί είναι που κινούν και το χρήμα στην αγορά. Ειδικά τώρα στη Θεσσαλονίκη με το μέτρο παίζει να έχουν έρθει να δουν το μέτρο, που σημαίνει διαμονή, φαγητό, πουτανες και ψώνια, όλη η Μακεδονία, στερεά Ελλάδα και από διάφορα νησιά, δύο Ροδίτες συναντησα που ήρθαν για Χριστούγεννα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
758
Πόντοι
96
Τώρα αυτή τη στιγμή στην ερτ3 δείχνει ντοκυμανταιρ "εφτασαν τα Χριστούγεννα" με φτωχούς ανθρώπους στο uk πως περνάνε τα Χριστούγεννα, μοναχικοί, μονογονεικές οικογένειες, αλκοολικοί κτλ.
Δόξα τω θεώ να λέμε τύποι αν έχουμε οικογένεια δουλειά και σπίτι
το μελλον σας δειχνουν τα νδουλικα

• Like
Αντιδράσεις: riding

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.482
Πόντοι
3.846
Ρωτάς για ποιο λόγο έχει άνθηση η οικοδομή:

1. Μαύρα λεφτά που πρέπει κάπου να διοχετευτούν καθώς γίνονται όλο και πιο δύσκολες οι συναλλαγές μεγάλων ποσών με μετρητά
2. Ξένοι επενδυτές που συνήθως τα ξαναπουλάνε ή τα κάνουν airbnb
3. Πουλάνε τα παλιά σπίτια ,περισουσία στο χωριο των παπούδων, χωράφια για να πάρουν κάτι στην πόλη

Αν παρατηρήσεις άτομα με εισόδημα <1300 ευρώ ακούν ενοίκιο 700 ευρώ και παίρνουν υπογλώσσιο. Αυτοί δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσουν.

Επίσης μεγάλη άνθηση η ανακαίνιση. Οι πολυκατοικίες της εποχής της αντιπαροχής είναι γνωστό ότι ήταν για τον πούτσο καβάλα σπίτια οπότε η ημερομηνία λήξης τους έφτασε. Τα ανακαινίζεις, τα νοικιάζεις ή τα κάνεις airbnb. Κάτι το εξοικονομώ κάτι λεφτά από πωλήσεις ανακαινήσεις κάνει και ο μέσος Έλληνας που έχει ακίνητο.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
781
Πόντοι
86
Λοιπον Κυριοι, συμφωνα με τα ΜΜΕ, η Ελβετια ειναι γεματη Ελληνες εκδρομεις, στα χιονοδρομικα δεν βρισκεις θεση, χιλιαδες πρωτευουσιανοι την εκαναν για επαρχια, μεχρι και για 10ημερες διακοπες. Τωρα υπαρχουν δεν υπαρχουν γκαφρα, who knows? Τεινω να πιστεψω, οτι το διεθνες συστημα,μας μετατρεπει σιγα σιγα σε χωρα, πολυ φραγκατων και πολυ μπατιρατων. (καλα για ληγουρια δεν το συζητω, παντα ειχαμε)
Μαυρο χρημα παντως κυκλοφορει πολυ! Δεν μπορω να κατηγορισω τα διαφορα λαμογια, γιατι εχουν να αντιμετωπισουν το πιο ληστρικο κρατος, all over the world. Kαι μην ξεχναμε την νοοτροπια του Ελληνα, που μεχρι πριν λιγα χρονια, δανειο για διακοπες, δανειο για αυτοκινητο, δανειο για να αγορασει σωβρακα κτλ κτλ.
Να πω κατι στον φιλο που κατηγορισε αυτους που αγοραζαν μεταχειρισμενα πολυτελη "καρα" απο εξωτερικο. Αν ξερεις που να κοιταξεις, υπαρχουν πραγματικες ευκαιριες. Εχω αγορασει 2 μεταχειρισμενα κι 1 καινουργιο απο εξωτερικο. Ενα απο αυτα, Πορσε, μεταχειρισμενη 10ετιας απο Γιβραλταρ. Κοστος αγορας 2400000 δρχ. βαλε κανα κατοσταρικο, τελη, ασφαλεια κτλ πες κανα διομυσαρι. Λογω ειδικοτητας, ναυτικος, ειχα δικαιομα να την κυκλοφορισω 6 μηνες στο Ελλαδα. Εκανα το κεφι μου, πουλησα την μουρη μου, ζηλια να δειτε απο τα ληγουρια στο χουριο. Κορωπι ειπαμε, 23 χιλ απο πλατεια Ομονοιας, αλλα χουριο. Την εβγαλα Ιταλια, φυλαγμα σε γκαραζ, εκανα το επομενο μπαρκο μου, την ξαναφερα στο Ελλαντα, αλλους 6 μηνες. Μετα την πουλησα σε λαμογιο εισαγωγεα, για ανταλλακτικα ειπε, δεν τον πιστευω, περι τα 3000000 δρχ. Εβγαλα και το κατιτις μου.
Καπως ετσι, την εκαναν οι περισσοτεροι με τα πολυτελη ευρωπαικα αυτ/τα. Πιστευω οτι θα υπαρχουν πατεντες μεχρι και σημερα.
Να τονισω, οτι δεν ανανεωσα αδεια, τελη κυκλοφοριας, ασφαλιστρα και τις ελαχιστες φορες που με σταματησαν τα τροχονομακια, εδειχνα την καταχωριση στο ναυτικο μου φυλαδιο, την μη ανανεωμενη αδεια, κανενας δεν μπορουσε να την διαβασει, ασε το οτι με κοιτουσαν με δεος, σου λεει πορσε ειναι αυτη, κανενας ανηψιος, εφοπλιστη η υπουργου η φραγγατου θαναι αυτος, μην βρεθουμε και σε κανα Σουφλι ξαφνικα. Αφου εγω την εκανα ετσι, ενας απλος μισθωτος, καλοαμοιβομενος δεν λεω, τα καραβια πληρωναν και πληρωνουν ακομα, αλλα μισθωτος. Φανταστειτε τι κανουν τα επαγκελματιες λαμογια. Ετσι λειτουργουμε σε αυτα τα αγια χωματα με τα ισχυρα ενεργειακα πεδια. Αυτο ειναι το κρατος μας, κι αυτη η νοοτροπια μας. Οποιος θελει περισσοτερες λεπτομεριες η εχει απορριες, ξερετε PM. Για τυχον καταγγελιες, εχει περασει 20ετια
Χρονια πολλα. να περνατε καλα και να θυμαστε μαγγες πρωτα απο ολα αγαπατε και φροντιστε τον εαυτο σας. Τωρα αν σας περισεψει και λιγη αγαπη, ΟΚ δωστε την και σε καναναλλο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.286
Πόντοι
6.946
Ο Έλληνας έχει ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ ΜΑΥΡΟ χρήμα. Ελάχιστοι πληρώνουν ότι τους αναλογεί, πέραν των συνταξιούχων και μισθωτών(που και εκεί, πάλι μπορεί να δουλεύεις κάπου μαύρα). Απλά τα πράγματα, κάθε χρόνο τα στοιχεία ανακοινώνονται.

Επίσης, για να ψηφίζει ο Έλληνας ακόμα Πασόκ, Σύριζες και ΝΔ, έχει ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ μαύρο χρήμα.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
781
Πόντοι
86
Ο Έλληνας έχει ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ ΜΑΥΡΟ χρήμα. Ελάχιστοι πληρώνουν ότι τους αναλογεί, πέραν των συνταξιούχων και μισθωτών(που και εκεί, πάλι μπορεί να δουλεύεις κάπου μαύρα). Απλά τα πράγματα, κάθε χρόνο τα στοιχεία ανακοινώνονται.

Επίσης, για να ψηφίζει ο Έλληνας ακόμα Πασόκ, Σύριζες και ΝΔ, έχει ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ μαύρο χρήμα.
ΣΙΓΟΥΡΑ, ομως!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.403
Πόντοι
4.587

κανεις λαθος φιλε μου...ο μεσος μισθωτος και συνταξιουχος δεν πληρωνει τιποτα λογω αφορολογητου..μονο μεγαλοστελεχη και συνταξιουχοι με μεγαλες συνταξεις πληρωνουν απο τους μισθωτους.αντιθετα οι ε.ε μπορει να αποκρυπτουν αλλα με τεκμηρια και τελος επιτηδευματος πληρωναν τουλαχιστον 600 συν οτι ειχες στο ονομα σου ως τεκμηριο.απο φετος με το τεκμαρτο λιγοτερο απο 3 χιλιαρικα δεν πληρωνει κανεις,λεφτα που ουτε ο πιο καλα αμοιβομενος μισθωτος δεν δινει στην εφορια.και η εκθεση του οοσα επειδη ακριβως δεν πληρωνει το 60% να κατεβει το αφορολογητο...

"Το βασικό επίδομα (αφορολόγητο) των 10.000 ευρώ αντιστοιχούσε στο 61% των μέσων ετήσιων μισθολογικών αποδοχών το 2022, απαλλάσσοντας ουσιαστικά τα μισά ελληνικά νοικοκυριά από φόρους εισοδήματος φυσικών προσώπων. Κατά τον ΟΟΣΑ, αυτή η "στενή” βάση είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα συγκεντρώνει λιγότερα έσοδα από τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων σε σχέση με άλλες χώρες, παρά τους υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές πάνω από το αφορολόγητο"

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Sub-Zero

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.389
Πόντοι
3.656
Από ότι βλέπω εγώ, τα προαναφερόμενα ισχύουν και θέλω να προσθέσω σ αυτά και την αστυφιλία. Όλοι από την επαρχία μετακομίζουν πλέον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλοι οι νεαροί στηριζόμενοι 100% από τις οι οικογένειες τους έρχονται στις μεγαλούπολης για να δουλέψουν για 700 ευρώ ή και σπουδάσουν σε ΕΠΑΛ πχ, για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Ειδικά κοματοσκυλα που μπήκαν δημόσιο δεν κυνηγούσαν τον καλό μισθό αλλά να είναι Αθήνα ή στη χειρότερη Θεσσαλονίκη. Και έτσι φτάσαμε τα ενοίκια και τις πώλησης των ακινήτων εκεί που τις φτάσαμε. Έχω δει επαρχιακές πόλης που δεν μένει κανένας κάτω από 70 χρόνων. Βέβαια και εκεί τα ενοίκια έχουν ανέβει.... Δεν μιλάω για χωριά αλλά για πόλης. Επίσης να προσθέσω ότι στην Θεσσαλονίκη έχουν εμφανιστεί κάποιοι Αθηναίοι που ξαφνικά αγοράζουν συνεχεία σπίτια και τα ανακαινίζουν, πάνω από 30 ο καθένας και συνεχίζουν...
Τα χρησιμοποιούν για να τα νοικιάζουν. Πως μπορεί κάποιος μέσα 5 χρόνια να αγοράσει 30 σπίτια; Ξέρω 3 περιπτώσεις τέτοιες.

Βασικά στις πόλεις μετακομίζουν τα μπακούρια προς αναζήτηση μουνιού και οι γκόμενες για να κανουν τη 'ζωάρα' που δεν μπορούν να κάνουν στην επαρχία.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.286
Πόντοι
6.946
κανεις λαθος φιλε μου...ο μεσος μισθωτος και συνταξιουχος δεν πληρωνει τιποτα λογω αφορολογητου..μονο μεγαλοστελεχη και συνταξιουχοι με μεγαλες συνταξεις πληρωνουν απο τους μισθωτους.αντιθετα οι ε.ε μπορει να αποκρυπτουν αλλα με τεκμηρια και τελος επιτηδευματος πληρωναν τουλαχιστον 600 συν οτι ειχες στο ονομα σου ως τεκμηριο.απο φετος με το τεκμαρτο λιγοτερο απο 3 χιλιαρικα δεν πληρωνει κανεις,λεφτα που ουτε ο πιο καλα αμοιβομενος μισθωτος δεν δινει στην εφορια.και η εκθεση του οοσα επειδη ακριβως δεν πληρωνει το 60% να κατεβει το αφορολογητο...

"Το βασικό επίδομα (αφορολόγητο) των 10.000 ευρώ αντιστοιχούσε στο 61% των μέσων ετήσιων μισθολογικών αποδοχών το 2022, απαλλάσσοντας ουσιαστικά τα μισά ελληνικά νοικοκυριά από φόρους εισοδήματος φυσικών προσώπων. Κατά τον ΟΟΣΑ, αυτή η "στενή” βάση είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα συγκεντρώνει λιγότερα έσοδα από τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων σε σχέση με άλλες χώρες, παρά τους υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές πάνω από το αφορολόγητο"

Κάθετος φόρος 10% ΑΠΑΝΤΕΣ. Απλά πράγματα. Ούτε χαμηλά ούτε υψηλά εισοδήματα. ΟΛΟΙ να πληρώνουν.
Ούτε φόρο απαλλαγές, ευαίσθητες ομάδες και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Αν θέλουν οι ΓΑΛΑΖΑΙΟΙ, ας τα βάζουν από την τσέπη τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
620
Πόντοι
81
Γενικά κάποιοι έχουν τη κλάψα στο αίμα τους, όσα και να βγάζουν, όσες και να πηδάνε, πάντα θα βρουν κάτι να κλαίγονται, να γκρινιάζουν και να μιζεριάζουν.
Εχω φίλο που έχει ΤΑ ΛΕΦΤΑ και όμως κλαίγεται και φυσικά τον κοροιδεύουμε όλοι της παρέας. Και βλέπεις άλλους με χαμηλό ή νορμαλ εισόδημα και δε μιζεριάζουν τόσο να κλαίγονται.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.732
Πόντοι
2.356
Δεν διαφωνώ φυσικά.
Ενώ με τα τόσα χρονια συνεχομενης δεξιας και ειδικά με αυτή την οικογενεια τερμιτες που εχουν διαβρωσει την χώρα μέχρι σημερα -το πάει σφαίρα- 4 θέσεις πιο κάτω από την Ρουμανία, και στην τελευταία λίγο πιο κάτω από βουλγαρια, και πάμε για τον αποπατο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.296
Πόντοι
6.515
Γενικά κάποιοι έχουν τη κλάψα στο αίμα τους, όσα και να βγάζουν, όσες και να πηδάνε, πάντα θα βρουν κάτι να κλαίγονται, να γκρινιάζουν και να μιζεριάζουν.
Εχω φίλο που έχει ΤΑ ΛΕΦΤΑ και όμως κλαίγεται και φυσικά τον κοροιδεύουμε όλοι της παρέας. Και βλέπεις άλλους με χαμηλό ή νορμαλ εισόδημα και δε μιζεριάζουν τόσο να κλαίγονται.
Αδωνι εσυ? :grin:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.132
Πόντοι
206
Πώς εμπιστεύεσαι μια on line τράπεζα όμως σε περίπτωση που σκάσει ένα κανόνι ή είναι τίποτα απατεώνες και κλείσουν εν μια νυκτί και εξαφανιστούν μαζί με τα λεφτα σου;

Τι εχέγγυα και εγγυήσεις έχεις για να εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια τέτοιες καταστάσεις;
Πολύ απλά.
Χρησιμοποιώ τράπεζες με προστασία καταθέσεων, που είναι εισηγμένες, και έχουν χρόνια που λειτουργούν.
Δηλαδή κάνω την έρευνα μου πρώτα, δεν πάω στα τυφλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom