για να δουμε τι μ πορουμε να κανουμε με σχετικα λιγα χρηματα.σε 3 χρονια και 36 ημερες θα βγω σε μειωμενη 30% συνταξη στα 62 χρονια .εφοσον βεβαια προλαβω πριν την πανε στα συν 1 χρονο .με συνταξη 500 ευρω ,ναι τοσο ειναι μη δας φαινεται λιγη , συν καθαρα 310 ευρω απο το ενοικιο του οπατρικου μου .Εσοδα συνολο 810 το μηνα.μονος μου χωρις υποχρεωσεις και χωρις ενοικιο .θα κανω οικονομια και θα τη νγαζω με 550 ευρω το μηνα ,αφου ξερω το τροπο ,μαγειρευω εκπληκτικα, και ακομη και το πρωινο καφε μου τον φτιαχνω σπιτι παμφθηνα.Θα ποταμιευω 3.100 ετησιως ,για εξτρα εξοδα.Ετσι εχουμε αεροπορικο εισιτηριο για Πουκετ μαξιμουμ 600 ευρω.πηγαινε ελα.250 ευρω το διαμμερισμα με το μηνα πληρως εξοπλισμενο και 80 το μηχανακι .240συν 750, ας πουμε 1.000 συν 600 εχουμε 1.600 ,βαλε και κατι προαστοιακος, βαν απο και αεροδρομιο πουκετ,50 συν ,40 κοστος διεθνους διπλωματος οδηγηδης ,εχουμε ολα μαζι συνολο 1.790 ευρω.μενουν και αλλα 1310 ευρω για να περναω συν βεβαια και τα χρηματα 550 των τριων μηνων που θα ειμαι εκει ,οχι μονο βγαινω ,αλλα μαλλον παω και για 4 μηνες.Και δεν θα εχω σχεδον καθολου κρυο.Να πω εδω πως εκει ζεις με τα μισα χρηματα ,αφου μια μεριδα κανονικη στη παραλια εχει 2,5 ευρω , εισοσος σε μπουφε Ται μπαρμπεκιου με 5- 8 ευρω καιμ τρως οσο θες και ψαρια γαριδες κλπ .Τωρα ο αλλος που θα ακουει πως ειμαι 3 η και 4 μηνες στο Πουκετ και ξεχειμωνιαζω, που δεν ξερει βεβαια θα λεει πως ειμαι πλουσιος και πως οι Ελληνες δεν ειμαστε φτωχοι αλλα απλως ειμαστε μιζεροι οπως ειπε ο γνωστος γελωτοποιος που ψηφιστε και πρωην φασιστας τι πρωην δηλδη ,εδω τωρα εχουμε καμορα κανονικη.Βεβαια μπορεις να πας και σε πενταστερο ξενοδοχειο μς 2.000 ευρω την ημερα με προσωπικη πισινα και σεφ , για αυτο λεω να μην λεμε αμεσως α αυτος αφου παει εκει αρα ειναι πολουσιος και κλαιγεται .Σας εδωσα ιδεα για φθηνο ξεχειμωνιασμα , να πω εφω πως περσι καναμε Χριστουγεννα πανω απο 30 Ελληνες στυη ταβερνα του Ελληνα Γιωργος και Μαρια στη Καμαλα ,οπως καθε χρονο παραδοσιακα.Και εχει και αλλουτς πολλους Ελληνες εκει κατω .