Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (7 μέλη και 16 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.264
Πόντοι
6.946
Αν καταθέσει κάποιος στην τραπεζα 50.000 ευρώ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΑΝΑΛΕΩ θα πάρει:
file_50.jpg

Αυτά περί καταθέσεων μαύρου χρήματος επικαιροποιησης στοιχείων από τον φασιστικό κουμμουνιστικο συλλογο καρτελ
Γατί να μην υπάρχει στην Σοφοκλέους μια ελληνική μετοχή δέλων, μια μασάζ, μια στούντιο , και μια ξένων/εγχώριων βιζιτούδων; Με αυτό τον τρόπο, θα χρηματοδοτούμε και κυρίως θα ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ τον ζωτικό μας χώρο που παρακμάζει, ενώ ταυτογχρόνως θα έχουμε και κέρδη από την απαραίτητη για τον τόπο ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.365
Πόντοι
6.056
Να σε πάω σε οποιοδήποτε άκυρο συνεργείο να δεις τι γίνεται; Να μιλήσουμε για γιατρούς, για υδραυλικούς, για φουρνάρηδες, για κομμώτριες & νυχούδες; Για τον κάθε μεσάζοντα σε κάθε τομέα της παρα-οικονομίας που μπορείς να φανταστείς, ίσως;
Τότε γιατί 600.000 ελ. επαγγελματίες από τους 780.000
δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές και είναι χωρίς υγειονομική περίθαλψη και ασφ. ενημερότητα ;
Για γούστο ;;; Για αλητεία ;

Γιατί 300.000 άλλοι , παλιοί ελ. επαγγελματίες ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ
επειδή χρωστάνε πάνω από 30.000€ εισφορές ;
Μέχρι 30.000€ , από 20.000€ πού ήταν παλιότερα .... γίνεται ρύθμιση
και παίρνουν σύνταξη με παρακράτηση μέρους της σύνταξης για τα χρωστούμενα από παλιές εισφορές.

Δες το με την κοινή λογική . Αν ήσουν στη θέση τους ....
και κέρδιζες χοντρά λεφτά μαύρα ....

δεν θα πλήρωνες τα 250€ το μήνα ταμείο
ως μηχανικός , κομμωτής , νυχού κτλ

και θα ήσουν ανασφάλιστος εσύ και η οικογένειά σου ;;;

Γιατί ;;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.365
Πόντοι
6.056
Ως νέος ( 27 ) μπορώ να πω για τη γενιά μου. Όχι ότι δεν είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ρε σεις οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα πως να κάνουν οικονομία. Δε μπορούν απλά ...
Γνωρίζω μια κοπέλα ( εντάξει θα μου πεις ακραίο παράδειγμα ) που δούλευε σεζόν 3 μήνες και ότι έβγαλε το έκανε μια πανάκριβη τσάντα και iphone.

Μιλάς για Σαλονικιά ρε τύπε ....
Ιδιαίτερη περίπτωση ....

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.794
Πόντοι
456
Τύπε, εκτός από τους μαλάκες τους μισθωτούς & τους συνταξιούχους, οι υπόλοιποι κυκλοφορούν με άπειρο χρήμα γύρω μας.

Τι σχέση έχουν οι καταθέσεις; Μήπως νομίζεις ότι στήνονται στο γκισέ στη Eurobank, για να κάνουν κατάθεση;

Να σε πάω σε οποιοδήποτε άκυρο συνεργείο να δεις τι γίνεται; Να μιλήσουμε για γιατρούς, για υδραυλικούς, για φουρνάρηδες, για κομμώτριες & νυχούδες; Για τον κάθε μεσάζοντα σε κάθε τομέα της παρα-οικονομίας που μπορείς να φανταστείς, ίσως;

Θα πάνε να καταθέσουν όλοι αυτοί στις Τράπεζες ή θα πάνε supermarket με τα μετρητά, θα δώσουν στη γυναίκα τους για λούσα, για φροντιστήρια, για Αγγλικά, για γυμναστήρια και ότι άλλη μαλακία θες;

Οι καταθέσεις θεωρείς ότι δείχνουν την πραγματική οικονομία; :think:
οχι ,απολυτα αφου ο θεμα ειναι πολυπλοκο.ς δουμε λιοπον ποιος ειναι πλουσιος.Πριν απο καμποσα χρονια κληρονομησα εγω και η αδερφη μου απο 70.000 ευρω σε λογαριασμο κοινο απο τη πωληση ακινητου του πατερα μας. Αυτα τα χρηματα τα διατηρησα με νυχια και δοντια και τα εχω σε ομολογα, ετσι σαν καταθεση εχω καπου 2 χιλιδες, αρα ειμαι και φτωχος και πλουσιος ταυτοχρονα.Μα η πωληση ακινητου δειχνει πως στυ πραγματικοτητα εγινε ρευστοποιηση δεν αποκτησαμε περισοτερο πολυτο.Επισης δεν καταφερα απο την οικονομικη ευρωστια ν τα εχω αποταμιευσει χρονο με το χρονο ,μας ηρθαν ουρανοκατεβατα ας πουμε.Η πραγματικη οικονομικη κατασταση ειναι χωρις πραγματικα δουλεια απο το Σεπτεμβριο του 2021, αφου δεν ανηκω σε συλογο σαν προπονητης τενισ ζω με 30 ευρω καθαρα που μου μενουν απο το ενοικιο του πετρικου μου, συν μεσο ορο 300 ευρω ανα μηνα ,απο καποια ιδιαιτερτα μαθηματα που κανω , αφου εχω φτιαξει ονομα με πολλες επιτυχιες , ακομη και περσι εκανα νο 1 Ελληνιδα κορη φιλου στη Ταιλανδη που πηγα με προσκληση για μολις 2 μηες.Συνολο δηλαδη 610 ευρω το μηνα.Αλλα μενω σε δικο μου διαμμερισμα και σεν εχω οικογενεια.Ετσι αποφασισα να βγω σε μειωμενη συνταξη 5 χρονια νωριτερτα με μειωση βεβαι 30% Θα εχω καπου 500 ευρω συνταξη , αυτο σε 3 χρονια θα γινρι , και τα 210 απο το ενοικιο 810 συνολικα .Εαν αγορασω και κανα μικρο ακινητο για δευτερο εισοδημα απο ενοικιο ακομη καλυτερα ,αυτο θα γινει αφου και οταν καταφερω να πουλησω ενα μικρι οικοπεδο που μου εμεινε ωστε να συμπληρωσω ενα πιο μεγαλο ποσο για την αγορα.Οπως βλεπετε εδω εχι υπαρξει μειωση της ακινητης περιουσιας που εδφτιαξαν οι γονεις μας ,ωστε να μπορεσω και εγω αλλα καπως ετσι και η αδερφη μου να ζησουμε , αφου κακα τα ψεματα με μονο 500 ευρω συνταξη μαλλον δεν τη βγαζεις.Αυτοι ειμαστε λοιπον οι πολυ πλουσιοι Ελληνες ,αφου εγω εχω συνολικα 72.000 ευρω ,αρα συμφωνα με τις στατιστικες ανηκω στην ελιτ των πλουσιων .Α μην ξεχασω εχω και ενα ποδηλατο κορυφαιο μαουντεν απο το 1997, και μια μηχανη v-strom 650 απο το 2006.Μην το μαθει μονο ο Γεωργιαδης, και μου βαλει εξτρα φορο σαν πολυ πλουσιος που ειμαι ....Μου παιρνει ηση 720 φορο ενοικιου και 280 για ενφια ,ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕς 3.800 ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ α χα χα χα

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.794
Πόντοι
456
Μιλάς για Σαλονικιά ρε τύπε ....
Ιδιαίτερη περίπτωση ....
χα χα χα , κοιτα μπορει να ειναι επενδυση αν ειναι πολυ εμφανισιμη να γινει ιν φλουενσερ η να βρει κανα πλουσιο γαμπρο ,ε με φθηνιατικο κινητο και τσαντα πως θα μπει σε τετοια κυκλωματα ,... οκ πλακα κανω να ευθυμισουμε και λιγο ετσι που μπλεξαμε ..

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
856
Πόντοι
86
Λετε για λεφτα στις τραπεζες και το 73% εχει στις τραπεζες μεχρι 1000 ευρω και αλλο 12% απο 1χιλ έως 5χιλ ευρώ.
Δλδ το 85% του κοσμου εχει μεχρι ένα πεντοχίλιαρο στην καλύτερη στην τράπεζα.
Και αλλο 13% απο 5χιλ έως 50χιλ. Προφανως οι περισσοτερο και σε αυτο το ποσοστο ειναι πιο κοντα στα 5χιλ και οχι στα 50χιλ.

Δλδ μονο το 2% εχει πανω απο 50χιλ ευρω. Για εξαψήφια που λετε μερικοι δεν το συζητάμε καν.

Τώρα που καταριφθηκε και αυτο με αποδείξεις θα πεταχτουν οι κλασικοι ψέκες να λένε
"Τα στρώματα είναι γεμάτα λίρες και μετρητα"

Δεν τους πιάνεις πουθενά.
Αυτό που γράφεις δεν λέει τίποτα.
Το έχω διαβάσει και εγώ.
Ο Έλληνας είτε μισθωτός είτε ελ.επαγγελματιας ότι βγάζει πάει και το τρώει σε λούσα.

Είναι της νοοτροπίας μια ζωή την έχουμε.

Την καλοπέραση του θέλει και ο μήνας έχει εννιά.

Προτιμά να έχει iphone και ας είναι το ψυγείο του άδειο.

Πώς να κάνει αποταμίευση αφού πάει και τρώει τα λεφτά του δεξιά και αριστερά δίχως αύριο;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.277
Πόντοι
6.515
οχι ,απολυτα αφου ο θεμα ειναι πολυπλοκο.ς δουμε λιοπον ποιος ειναι πλουσιος.Πριν απο καμποσα χρονια κληρονομησα εγω και η αδερφη μου απο 70.000 ευρω σε λογαριασμο κοινο απο τη πωληση ακινητου του πατερα μας. Αυτα τα χρηματα τα διατηρησα με νυχια και δοντια και τα εχω σε ομολογα, ετσι σαν καταθεση εχω καπου 2 χιλιδες, αρα ειμαι και φτωχος και πλουσιος ταυτοχρονα.Μα η πωληση ακινητου δειχνει πως στυ πραγματικοτητα εγινε ρευστοποιηση δεν αποκτησαμε περισοτερο πολυτο.Επισης δεν καταφερα απο την οικονομικη ευρωστια ν τα εχω αποταμιευσει χρονο με το χρονο ,μας ηρθαν ουρανοκατεβατα ας πουμε.Η πραγματικη οικονομικη κατασταση ειναι χωρις πραγματικα δουλεια απο το Σεπτεμβριο του 2021, αφου δεν ανηκω σε συλογο σαν προπονητης τενισ ζω με 30 ευρω καθαρα που μου μενουν απο το ενοικιο του πετρικου μου, συν μεσο ορο 300 ευρω ανα μηνα ,απο καποια ιδιαιτερτα μαθηματα που κανω , αφου εχω φτιαξει ονομα με πολλες επιτυχιες , ακομη και περσι εκανα νο 1 Ελληνιδα κορη φιλου στη Ταιλανδη που πηγα με προσκληση για μολις 2 μηες.Συνολο δηλαδη 610 ευρω το μηνα.Αλλα μενω σε δικο μου διαμμερισμα και σεν εχω οικογενεια.Ετσι αποφασισα να βγω σε μειωμενη συνταξη 5 χρονια νωριτερτα με μειωση βεβαι 30% Θα εχω καπου 500 ευρω συνταξη , αυτο σε 3 χρονια θα γινρι , και τα 210 απο το ενοικιο 810 συνολικα .Εαν αγορασω και κανα μικρο ακινητο για δευτερο εισοδημα απο ενοικιο ακομη καλυτερα ,αυτο θα γινει αφου και οταν καταφερω να πουλησω ενα μικρι οικοπεδο που μου εμεινε ωστε να συμπληρωσω ενα πιο μεγαλο ποσο για την αγορα.Οπως βλεπετε εδω εχι υπαρξει μειωση της ακινητης περιουσιας που εδφτιαξαν οι γονεις μας ,ωστε να μπορεσω και εγω αλλα καπως ετσι και η αδερφη μου να ζησουμε , αφου κακα τα ψεματα με μονο 500 ευρω συνταξη μαλλον δεν τη βγαζεις.Αυτοι ειμαστε λοιπον οι πολυ πλουσιοι Ελληνες ,αφου εγω εχω συνολικα 72.000 ευρω ,αρα συμφωνα με τις στατιστικες ανηκω στην ελιτ των πλουσιων .Α μην ξεχασω εχω και ενα ποδηλατο κορυφαιο μαουντεν απο το 1997, και μια μηχανη v-strom 650 απο το 2006.Μην το μαθει μονο ο Γεωργιαδης, και μου βαλει εξτρα φορο σαν πολυ πλουσιος που ειμαι ....Μου παιρνει ηση 720 φορο ενοικιου και 280 για ενφια ,ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕς 3.800 ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ α χα χα χα
Κάτι τέτοιο έγραψα πριν, το χρήμα που μας κρατάει ακόμα είναι από ρευστοποίηση ακινήτων
Η ενεργειακή πολιτική του κουλη μηδένισε την έτσι κι αλλιώς αναιμικη παραγωγή της χωρας

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.365
Πόντοι
6.056
οχι ,απολυτα αφου ο θεμα ειναι πολυπλοκο.ς δουμε λιοπον ποιος ειναι πλουσιος.Πριν απο καμποσα χρονια κληρονομησα εγω και η αδερφη μου απο 70.000 ευρω σε λογαριασμο κοινο απο τη πωληση ακινητου του πατερα μας.
Φαντάσου να πούλαγες ακίνητο το 2003 και να έπαιρνες με τα χρήματα χρυσές λίρες.
Το 2003, η ελισάβετ νέας κοπής είχε 68€ το τεμάχιο .

Και να πούλαγες τις λίρες σήμερα.
Με 630€ το τεμάχιο .

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.244
Πόντοι
2.356
Τότε γιατί 600.000 ελ. επαγγελματίες από τους 780.000
δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές και είναι χωρίς υγειονομική περίθαλψη και ασφ. ενημερότητα ;
Για γούστο ;;; Για αλητεία ;

Γιατί 300.000 άλλοι , παλιοί ελ. επαγγελματίες ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ
επειδή χρωστάνε πάνω από 30.000€ εισφορές ;
Μέχρι 30.000€ , από 20.000€ πού ήταν παλιότερα .... γίνεται ρύθμιση
και παίρνουν σύνταξη με παρακράτηση μέρους της σύνταξης για τα χρωστούμενα από παλιές εισφορές.
Τύπε, παραθέτεις στοιχεία που δε γνωρίζω αν είναι αληθή.

Δεν είμαι ο Διοικητής του ΕΦΚΑ, ούτε έχω την όρεξη να ψάχνω στο Internet για να δω αν ισχύουν αυτά που γράφεις.

Ακόμα και έτσι να είναι όμως, αυτό είναι το επίχειρημά σου ότι υπάρχει απόλυτη φτώχεια μεταξύ ελεύθερων επαγγελματιών; Πείνα; Ένδεια; Αυτό βλέπεις γύρω σου;

Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, ούτε το 2015 όταν βγάζαμε €60 την ημέρα max από το ATM. Οι μόνοι που όχι μόνο φτωχοποιήθηκαν τότε, αλλά πολλοί έμειναν και άστεγοι, ήταν άτομα που ζούσαν σαν να μην υπάρχει αύριο. Ήτοι, με στεγαστικά και κάρτες στο τέρμα. Ε, αυτοί που έχασαν τότε τη δουλειά τους, έχασαν και τα σπίτια. Οι υπόλοιποι όμως, ήταν business as usual.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.595
Πόντοι
456
Δε βγαίνουν τα κουκιά
Φαντάσου να πούλαγες ακίνητο το 2003 και να έπαιρνες με τα χρήματα χρυσές λίρες.
Το 2003, η ελισάβετ νέας κοπής είχε 68€ το τεμάχιο .

Και να πούλαγες τις λίρες σήμερα.
Με 630€ το τεμάχιο .
Μιας και το ανέφερες, υπάρχουν στοιχεία και για τις ρευστοποιήσεις λιρών σε τράπεζες.
Που δείχνουν ότι ο Έλληνας πουλάει τα ασημικά του, εδώ και κάποια χρόνια.

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
583
Πόντοι
4.240
Η συντριπτικη πλειοψηφια εχει χρηματα και το βλεπω καθημερινα στον κοσμο. Οι νεοι δεν πανε να δουλεψουν γιατι ο μπαμπας εχει
οι μεγαλυτεροι ειναι καβατζωμενοι σε καποια δουλεια...
αλιμονο σε εσας που περιμενετε σε μια 10ετια που οι 55χρονοι θα σταματανε στην δουλεια να περιμενετε να παρετε συνταξη και να βαλει πλατη η νεολαια....αχαχαχαχαχαχαχαΟλοι ειναι μπαρμαν και ντελιβερυ

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.747
Πόντοι
2.836
Αν καταθέσει κάποιος στην τραπεζα 50.000 ευρώ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΑΝΑΛΕΩ θα πάρει:
file_50.jpg

Αυτά περί καταθέσεων μαύρου χρήματος επικαιροποιησης στοιχείων από τον φασιστικό κουμμουνιστικο συλλογο καρτελ
Για πόσο χρόνο δηλαδή περνουν αυτό το πόσο από την τράπεζα? Για 12 μήνες από την ημέρα της κατάθεσης?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.244
Πόντοι
2.356
οχι ,απολυτα αφου ο θεμα ειναι πολυπλοκο.ς δουμε λιοπον ποιος ειναι πλουσιος.Πριν απο καμποσα χρονια κληρονομησα εγω και η αδερφη μου απο 70.000 ευρω σε λογαριασμο κοινο απο τη πωληση ακινητου του πατερα μας. Αυτα τα χρηματα τα διατηρησα με νυχια και δοντια και τα εχω σε ομολογα, ετσι σαν καταθεση εχω καπου 2 χιλιδες, αρα ειμαι και φτωχος και πλουσιος ταυτοχρονα..........

Μην το μαθει μονο ο Γεωργιαδης, και μου βαλει εξτρα φορο σαν πολυ πλουσιος που ειμαι ....Μου παιρνει ηση 720 φορο ενοικιου και 280 για ενφια ,ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕς 3.800 ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ α χα χα χα
Τύπε, μια και με έκανες παράθεση, κρατάω τα σημαντικότερα στοιχεία από το σεντόνι σου.

Το βλέπεις ως επιτυχημένο το όλο σκηνικό; Με τα 70 χιλιάρικα δε θα μπορούσες να επιτύχεις κάτι παραπάνω; Πως το βλέπεις; :think:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.365
Πόντοι
6.056
Τύπε, παραθέτεις στοιχεία που δε γνωρίζω αν είναι αληθή.

Δεν είμαι ο Διοικητής του ΕΦΚΑ, ούτε έχω την όρεξη να ψάχνω στο Internet για να δω αν ισχύουν αυτά που γράφεις.

Ακόμα και έτσι να είναι όμως, αυτό είναι το επίχειρημά σου ότι υπάρχει απόλυτη φτώχεια μεταξύ ελεύθερων επαγγελματιών; Πείνα; Ένδεια; Αυτό βλέπεις γύρω σου;

Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, ούτε το 2015 όταν βγάζαμε €60 την ημέρα max από το ATM. Οι μόνοι που όχι μόνο φτωχοποιήθηκαν τότε, αλλά πολλοί έμειναν και άστεγοι, ήταν άτομα που ζούσαν σαν να μην υπάρχει αύριο. Ήτοι, με στεγαστικά και κάρτες στο τέρμα. Ε, αυτοί που έχασαν τότε τη δουλειά τους, έχασαν και τα σπίτια. Οι υπόλοιποι όμως, ήταν business as usual.
Αν θες, μπορείς να επαληθεύσεις τα στοιχεία.

Κάτι άλλο που δεν θέλει κανείς σας να δει είναι ότι όσοι γίνονται επαγγελματίες
και επιστήμονες επαγγελματίες, έχουν βρει υποστήριξη από προηγούμενες γενιές.

Αυτός που δουλεύει μισθωτός με τον κατώτατο
πρωτίστως του φταίει ο πατέρας του και η μάνα του.
Αν δεν είχαν ούτε σπίτι και ήταν με τον κατώτατο , δεν έπρεπε να κάνουν πάνω από ένα παιδί.
Τα καταδίκασαν σε χάλι σαν το δικό τους, αν δεν άλλαζε η οικονομία, πολύ χειρότερο από το δικό τους
με την κατάσταση που διαμορφώθηκε από το 2010 και μετά.

Το εμπαθές σκουπίδι που μισεί θανάσιμα το ιατρό, το δικηγόρο , το μηχανικό της γειτονιάς του
και ψηφίζει κάθε καθίκι που έχει στόχο να τον αφανίσει
παραβλέπει ότι ο συγκεκριμένος .... πιθανόν είχε βρει και περιουσία και ακίνητα από προγόνους.

Ξέρω πολλούς επιστήμονες επαγγελματίες που όντως καθαρά βγάζουν 400€ Χ 12.
Παίρνουν ενοίκια , ξεπούλησαν κτήματα και έχουν συζύγους με παρόμοια οικογενειακή κατάσταση.
Έτσι επιβίωσαν .

Οπότε δεν είναι έντιμο να τους ΛΗΣΤΕΥΕΙ η εφορία , όπως γίνεται .

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.327
Πόντοι
1.106
Για πόσο χρόνο δηλαδή περνουν αυτό το πόσο από την τράπεζα? Για 12 μήνες από την ημέρα της κατάθεσης?
Ναι απλά όπως είδες είναι ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ οπότε ανάλογα με το πρόγραμμα κάποιες έχουν "αποδοση" κάποιας δόσης νωρίτερα του 12 μήκους

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.244
Πόντοι
2.356
Αν δεν είχαν ούτε σπίτι και ήταν με τον κατώτατο , δεν έπρεπε να κάνουν πάνω από ένα παιδί.
Σ' αυτό συμφωνώ απολύτως και είσαι ο 1ος που ακούω να το λέει. Είναι ταμπού το θέμα.

Τώρα για τα υπόλοιπα, υπάρχει το εξής θέμα. Δεδομένης της στήριξης από την οικογένεια, των γονικών παροχών κλπ, η Ελλάδα υστερεί πάρα πολύ στην επιχειρηματικότητα.

Ακριβώς επειδή βρίσκει έτοιμα ακίνητα ο άλλος, δε θα ρισκάρει ποτέ και για τίποτα. Σε αντίθεση με την Ευρώπη και υπάρχουν στοιχεία γι' αυτό, όλα συνδέονται και με τη μηδαμινή αποταμίευση. Επίσης, κάτι που πάλι δεν υπάρχει σε τέτοιο βαθμό στη βόρεια Ευρώπη, είναι ο τζόγος.

Ο φύλακας στη δουλειά που παίζει να παίρνει ψίχουλα, ακουμπάει τα περισσότερα απ' όσα βγάζει στον ΟΠΑΠ. Πιστεύω δεν είναι ο μόνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom