Παντρεμένες με παιδιά και ψιλομετριες περίπου 40-45.Οι κυρίες ήταν δεσμευμένες (μεγάλες σε ηλικία); Γιατί αυτά μπορεί να τα πλήρωνε ο γαμίκος για να τις πηδήξει δίπλα στο τζάκι.
Τώρα αν βγάζουν πολύ χρήμα οι Έλληνες απ' ότι φαίνεται βγάζουν. Όταν σ' αυτή την χώρα οι πιο πλούσιοι φαίνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι φαντάσου τι γίνεται από μαύρο χρήμα. Καλημέρα θα πείς σε έναν μάστορα ή έναν τεχνίτη και θα σου πάρει 40 ευρώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (9 μέλη και 34 επισκέπτες)
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.821
- Πόντοι
- 1.446
Νομίζω η χρυσή εποχή του Κωστόπουλου ήταν τα πρώτα χρόνια των 1990s, τότε πρέπει να πούλαγε τεράστια νούμερα. Δεν το έχω ζήσει. Στα 2000s θυμάμαι ότι ο λόγος ότι πρέπει να κάνεις αυτό και εκείνο για να είσαι μουράτος είχε περάσει στην TV, το ραδιόφωνο κλπ, οπότε τα περιοδικά πια δεν είχαν τόση σημασία. Σίγουρα πάντως μετά το 2005-6 αυτά τα περιοδικά κυκλοφορούσαν πολύ και σε μαγαζιά, οπότε ένα τεύχος το διαβάζαν πολλά άτομα μόνο εκεί. Εγώ π.χ. ζήτημα είναι να είχα αγοράσει το Nitro 5-6 φορές αλλά το ξεφύλλιζα στη δουλειά.Τα περιοδικά του Κωστοπουλου τότε κάνανε ζημιές. Αλλά πόσοι να τα διαβάζανε ;
Ενώ τώρα ινστα, και φολοουερς έχει η κάθε βρομιάρα και βγάζει την κατινια της
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.527
- Πόντοι
- 206
Τώρα αυτή τη στιγμή στην ερτ3 δείχνει ντοκυμανταιρ "εφτασαν τα Χριστούγεννα" με φτωχούς ανθρώπους στο uk πως περνάνε τα Χριστούγεννα, μοναχικοί, μονογονεικές οικογένειες, αλκοολικοί κτλ.
Δόξα τω θεώ να λέμε τύποι αν έχουμε οικογένεια δουλειά και σπίτι
Katikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.012
- Πόντοι
- 206
Σίγουρα Δόξα το Θεό αλλά αυτοί τρίβουν τα χέρια τους να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και χειρότερα γιατι συνεχίζουν το φαγοπότι χέρι χέρι με τα μίντια και τα καρτέλ.Ο καθηγητής Μαρινάκης σκέψου απλά και μόνο φωτογράφησε αυτή την περιβόητη ολιγαρχία χωρις να την ονοματίζει και δέχθηκε άμεσα απειλές στο οικογενειακό του περιβάλλον και εξώδικα....Έχει η Δημοκρατία αδιέξοδα τελικά;χαχαΤώρα αυτή τη στιγμή στην ερτ3 δείχνει ντοκυμανταιρ "εφτασαν τα Χριστούγεννα" με φτωχούς ανθρώπους στο uk πως περνάνε τα Χριστούγεννα, μοναχικοί, μονογονεικές οικογένειες, αλκοολικοί κτλ.
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 206
H Ελλαδα εχει τον χειμωνα δυναμικότητα 80χιλ κλινών. Αντε να παμε στο παρα πολυ ακραιο σεναριο οτι αυτα ειναι γεματα επι 20 μερες με 100% πληροτητα.Αυτά βγαίνουν κανα 300-350χιλ ανθρωποι και να ειναι και ολοι ελληνες αυτοι.
Δλδ μιλαμε για το 3,5% του πληθυσμου. Τεράστια ευμάρεια τι να σας πω.
Τα ιδια με τις καφετεριες και τις ταβερνες που νομιζουν μερικοι κλινικα καθυστερημενοι οτι επειδη γεμιζουν σημαινει οτι ο κοσμος εχει λεφτα.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.784
- Πόντοι
- 456
γαμωτο εγω πηρα μονο 80 για θερμανση .. λοιπον θελει πολυ ψαξιμο σε ολα για να κανουμε οικονομια ,πριν λιγο αγορασα ενα εξωτερικο σκληρο δισκο 1 τερα ,μικροσκοπικο σε σχσεση με τα τερατα ,που ηταν παλαιοτερα , που τον διαβαζει και κινητο ταμπλετα με 69 ευρω ,εκανα και σωρεαν συνδρομη για 1 μηνα στο σκρουτζ και γλιτωσα και τα μεταφορικα ,στο μεταξυ πριν το μηνα θα τη διακοψω α χα χα τι απατεωνας ειμαι ,, επισης πηρα το Φεβρουαριο κινητο το Α53 με 150 ευρω ,λογω που ηταν απομ αυτα που ελεγχθηκαν απο τη samsyng λογω ελατωματων στο μοντελο και αυτο δεν ειχε , στι μιση τιμη , ε μετα απο 7 χρονια με το αρχαιομ που ειχα ,πηρα με 5g και φοβερη καμερα ειναι η ιδια του σ21 ,ετσι κανουμεοικονομια και αποταμιευουμε για να εχουμεΌταν βγαίνουν οι τράπεζες και λένε ότι 7 στους δέκα έχουν κάτω από 1000 ευρώ στην τράπεζα, δε χρειάζεται άλλο σχόλιο.
Μεροδούλι-μεροφάι και όσα αρπάξει ο κόλος μας.
Ένας γνωστός μου πήρε το επίδομα θέρμανσης πριν λίγες μέρες, κάπου 100 ευρώ, τσόνταρε άλλα 100 και πήρε κινητό.
Δε θα κάτσει να σκάσει και πολύ. Θα μου πεις σιγά το ποσό...Τόσα έχει, τόσα έδωσε.
Τώρα αν του βγάλει καμία βλάβη το σαράβαλο που έχει, στα παπάρια του...
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.428
- Πόντοι
- 2.356
οποτε δεν εχει και νοημα το χρημα που εχουν αφου δε το τρωνε....Βλέπω φίλους μου μεροκαματιάρηδες οι οποίοι δουλεύουν για 30 και 40 ευρώ την μέρα να αγοράζουν iphone 16 pro max, ενώ πιο πριν είχαν το 15αρι pro max, τους βλέπω να αγοράζουν αυτοκίνητα bmw, audi (εννοείτε μεταχειρισμένα και σχετικά παλιά μοντέλα), τους βλέπω να κάνουν stories στο instagram μπουκάλια, σαμπάνιες και γενικά να προσπαθούν να δείξουν πως έχουν χρήματα και κάνουν άνετη ζωή. Όλοι αυτοί είναι πρώτοι που θα σου ζητήσουν δανεικά. Προάλλες είχαμε αυτήν την συζήτησα και ρώτησα έναν φίλο μου μεροκαματιάρη ο οποίος κάνει όλα τα παραπάνω, πόσα λεφτά του έχουν μείνει και μου έδειξε στο winbank του το υπόλοιπο των 500€. Από την προσωπική μου εμπειρία και την καθημερινή κοινωνική συναναστροφή με τον κόσμο θα έλεγα πως λεφτά έχουν οι ταπεινοί άνθρωποι οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα από τα παραπάνω και προτιμούν να επενδύσουν στην δουλειά τους και όχι σε γούστα.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.270
- Πόντοι
- 6.056
Το ρόλεξ , ήταν επένδυση . Το 2008 έπαιρνες με 4000€ submariner ατσάλινο φυσικά από ελλάδα.Πελάτες που ήξερα ότι ήταν υπάλληλοι (σε τράπεζες, ασφαλιστικές κλπ.) αγόραζαν Rolex που αντιστοιχούσαν σε 5-6 μισθούς για να το παίζουν κάποιοι.
Δες πόσο έχει τώρα.
Αλλού ήταν τα πεταμένα λεφτά.
Τα ρόλεξ ήταν η εξαίρεση .
Ξέρω μάγκα ... που πούλησε σπίτι το 2003 ... και πήρε χρυσές λίρες ....
Θες να σου πω πόσο είχε η χρυσή ελισάβετ νέας κοπής το 2003 ;;;
Θα κλάψεις !
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.270
- Πόντοι
- 6.056
Εδώ που τα λέμε .... αν κάποιος δεν έχει θέμα επιβίωσης ... αξίζει να δουλέψει για 1000€ το μήνα καθαρά ;Το οτι βλέπεις πολύ κόσμο σε καφετέριες δεν είναι δείγμα πλούτου,σημαίνει οτι υπάρχουν πολλοί άνεργοι και αργόσχολοι.
Σκατά δεν είναι ;;;
Για μένα , δεν αξίζει καν να υπάρχει η χώρα που δίνει 1000€ το μήνα καθαρά σε πτυχιούχο.
Και για πήγαινε έλα αθήνα αλεξανδρούπολη ζητάει 85€ διόδια ....
και για ιχ 25 ετών αν είναι 2000cc τέλη κυκλοφορίας 660€
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.237
- Πόντοι
- 5.506
Όχι, να κάτσει να μείνει ΑΕΡΓΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ σαν και σένα. ΜΑΛΑΚΑ.Εδώ που τα λέμε .... αν κάποιος δεν έχει θέμα επιβίωσης ... αξίζει να δουλέψει για 1000€ το μήνα καθαρά ;
Σκατά δεν είναι ;;;
Για μένα , δεν αξίζει καν να υπάρχει η χώρα που δίνει 1000€ το μήνα καθαρά σε πτυχιούχο.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.204
- Πόντοι
- 456
Και για να το κλεισω δεν υπαρχει χωρα στον πλανητη που με βασικο μισθο ανειδικευτου ζει σε νοικι και ειναι οκ.
Αυτο ηταν μια κακη στρεβλωση της Ελλαδας των 90's και οχι ο κανονας.
Ολος ο πλανητης φτωχαινει, παει σε παγκοσμιο reset που ιστορικα γινεται με αιμα και αλλαγη του οικονομικου συστηματος και ο Ελληνας αναπολει πασοκικες εποχες που επαιρνε μισθο βγαζοντας φωτοτυπιες και τοποθεντωντας χαρτια σε φακελους για να πηγαινει στα μπουζουκια τεταρτη βραδυ.
Αυτο ηταν μια κακη στρεβλωση της Ελλαδας των 90's και οχι ο κανονας.
Ολος ο πλανητης φτωχαινει, παει σε παγκοσμιο reset που ιστορικα γινεται με αιμα και αλλαγη του οικονομικου συστηματος και ο Ελληνας αναπολει πασοκικες εποχες που επαιρνε μισθο βγαζοντας φωτοτυπιες και τοποθεντωντας χαρτια σε φακελους για να πηγαινει στα μπουζουκια τεταρτη βραδυ.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.082
- Πόντοι
- 456
κι εσύ έλλην είσαι όμωςΟ Έλληνας έχει μάθει να μην δουλεύει, είναι χειριστικος & νομίζει ότι είναι ο σουπερ γαμιας.
Ο Έλληνας είναι για φτύσιμο.
Θίχτηκες?κι εσύ έλλην είσαι όμως
Έλληνας είμαι αλλά όχι νεοΕλληνας. Το διορθώνω με τη λέξη Νεοέλληνας.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.912
- Πόντοι
- 2.306
Εδώ που τα λέμε .... αν κάποιος δεν έχει θέμα επιβίωσης ... αξίζει να δουλέψει για 1000€ το μήνα καθαρά ;
Σκατά δεν είναι ;;;
Φυσικά αξίζει να δουλέψει.1000 ευρώ το μήνα καθαρά με 3 χρόνια εμπειρίας Ελλάδα γίνονται 3000-4000 ευρώ καθαρά βόρεια Ευρώπη.Αν όμως ο άλλος δε δουλέψει τα 3 αυτά χρόνια Ελλάδα μένει στον άσσο γιατί στερείται οιασδήποτε εμπειρίας και προσόντων.
Γιατί Ελλάδα παίρνει μόνο 1000 και Βόρεια Ευρώπη τα τριπλά και τετραπλά για την ίδια δουλειά είναι τεράστιο θέμα.Το βασικό είναι η έλλειψη επιδόσεων.Το άτομο υψηλής επίδοσης που θα του έδινε τα 3000 ευρώ μηναίως με την εργασία του την έχει κοπανήσει εξωτερικό.Οπότε ο τύπος πρέπει να τα πάρει από το χοντροψωλά συνδικαλιστή με την κοιλάρα που τα ξύνει,τον κλαπαρχίδα γόνο και τη θείτσα που αντί να δουλεύει την κοπανάει στο τρίωρο και ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ.Συν οτι τον γαμάνε για τα προηγούμενα δάνεια με φόρους αλλά βασικά δεν υπάρχει η επίδοση για να αμοιφθεί.Οπότε τα έσοδά του δεν τα καθορίζει ο Μητσοτάκης αλλά εγώ το άτομο υψηλής επίδοσης με την απουσία του και εγώ έχω αποφασίσει οτι θα παίρνει χίλια μηνιαίως και αυτό δεν το αλλάζει ο Μησοτάκης ή ο Τσίπρας ή όποιος και να βγει.Κάπως ΄έτσι πάει.
Ο μισθο΄ς καθορίζεται από το ύψος του επενδεδυμένου κεφαλαίου και το ύψος του επενδεδυμένου κεφαλαίου καθορίζεται από την παραγωγικότητα που βρίσκεται σε ευθεία συνάρτηση με την επίδοση.Οπότε χάνει και λόγω παρελθόντος και λόγω μέλλοντος με προβολή.
Τελευταία τροποποίηση:
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 206
Κακομοίρη μου μένω εκτός Ελλάδος εδώ και 10 χρόνια.Εσύ έχεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι νομίζεις ότι άμα πας έξω βρέχει λεφτά ή νομίζεις θα σου μενουνε λεφτά να γαμας βυζιτακια
Οπότε τράβα αλλού να γράψεις τις παπαριές σου που θα μου μιλήσεις και για εξωτερικό άσχετε.
Εγώ συμφωνώ.Εδώ που τα λέμε .... αν κάποιος δεν έχει θέμα επιβίωσης ... αξίζει να δουλέψει για 1000€ το μήνα καθαρά ;
Σκατά δεν είναι ;;;
Να πάνε να γαμηθουν.
Ποιός σου εγγυάται ότι με τρία χρόνια εμπειρίας και χίλια ευρώ μισθό στην Ελλάδα θα σε προσλάβουν στο εξωτερικό με μισθό 3000-4000 ευρώ.Φυσικά αξίζει να δουλέψει.1000 ευρώ το μήνα καθαρά με 3 χρόνια εμπειρίας Ελλάδα γίνονται 3000-4000 ευρώ καθαρά βόρεια Ευρώπη.Αν όμως ο άλλος δε δουλέψει τα 3 αυτά χρόνια Ελλάδα μένει στον άσσο γιατί στερείται οιασδήποτε εμπειρίας και προσόντων.
Γιατί Ελλάδα παίρνει μόνο 1000 και Βόρεια Ευρώπη τα τριπλά και τετραπλά για την ίδια δουλειά είναι τεράστιο θέμα.Το βασικό είναι η έλλειψη επιδόσεων.Το άτομο υψηλής επίδοσης που θα του έδινε τα 3000 ευρώ μηναίως με την εργασία του την έχει κοπανήσει εξωτερικό.Οπότε ο τύπος πρέπει να τα πάρει από το χοντροψωλά συνδικαλιστή με την κοιλάρα που τα ξύνει,τον κλαπαρχίδα γόνο και τη θείτσα που αντί να δουλεύει την κοπανάει στο τρίωρο και ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ.Συν οτι τον γαμάνε για τα προηγούμενα δάνεια με φόρους αλλά βασικά δεν υπάρχει η επίδοση για να αμοιφθεί.Οπότε τα έσοδά του δεν τα καθορίζει ο Μητσοτάκης αλλά εγώ το άτομο υψηλής επίδοσης με την απουσία του και εγώ έχω αποφασίσει οτι θα παίρνει χίλια μηνιαίως και αυτό δεν το αλλάζει ο Μησοτάκης ή ο Τσίπρας ή όποιος και να βγει.Κάπως ΄έτσι πάει.
Ο μισθο΄ς καθορίζεται από το ύψος του επενδεδυμένου κεφαλαίου και το ύψος του επενδεδυμένου κεφαλαίου καθορίζεται από την παραγωγικότητα που βρίσκεται σε ευθεία συνάρτηση με την επίδοση.Οπότε χάνει και λόγω παρελθόντος και λόγω μέλλοντος με προβολή.
skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 216
Η Ελλάδα είναι μια φτωχή χώρα με πολλούς πλούσιους κατοίκους...
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ
΄Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι διπλανοί σας απλοί καθημερινοί άνθρωποι που δεν γεμίζουν το μάτι διαθέτουν εξαψήφιους λογαριασμούς (οι περισσότεροι ΚΑΙ στο εξωτερικό) και ραντιέρικες μεγάλες ακίνητες περιουσίες...
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ
΄Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι διπλανοί σας απλοί καθημερινοί άνθρωποι που δεν γεμίζουν το μάτι διαθέτουν εξαψήφιους λογαριασμούς (οι περισσότεροι ΚΑΙ στο εξωτερικό) και ραντιέρικες μεγάλες ακίνητες περιουσίες...
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.818
- Πόντοι
- 5.595
Λετε για λεφτα στις τραπεζες και το 73% εχει στις τραπεζες μεχρι 1000 ευρω και αλλο 12% απο 1χιλ έως 5χιλ ευρώ.Η Ελλάδα είναι μια φτωχή χώρα με πολλούς πλούσιους κατοίκους...
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ
Δλδ το 85% του κοσμου εχει μεχρι ένα πεντοχίλιαρο στην καλύτερη στην τράπεζα.
Και αλλο 13% απο 5χιλ έως 50χιλ. Προφανως οι περισσοτερο και σε αυτο το ποσοστο ειναι πιο κοντα στα 5χιλ και οχι στα 50χιλ.
Δλδ μονο το 2% εχει πανω απο 50χιλ ευρω. Για εξαψήφια που λετε μερικοι δεν το συζητάμε καν.
Τώρα που καταριφθηκε και αυτο με αποδείξεις θα πεταχτουν οι κλασικοι ψέκες να λένε
"Τα στρώματα είναι γεμάτα λίρες και μετρητα"
Δεν τους πιάνεις πουθενά.
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K