Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Καλο, ειχε πλακα :2funny:
Θα προτεινα στους διοργανωτες του οντως αστειου show να εκαναν ενα παρομοιο show στον Αγιο Παντελεημονα, την Μ.Βοδα, Κυψελη και σε οποια περιοχη μενουν μουσουλμανοι λαθρομεταναστες, μονο που εκει θα διακομοδουσαν τον Μωαμεθ ας πουμε. Τι λες δεν θα ειχε πλακα ?

Επισκέπτης
Θα προτεινα στους διοργανωτες του οντως αστειου show να εκαναν ενα παρομοιο show στον Αγιο Παντελεημονα, την Μ.Βοδα, Κυψελη και σε οποια περιοχη μενουν μουσουλμανοι λαθρομεταναστες, μονο που εκει θα διακομοδουσαν τον Μωαμεθ ας πουμε. Τι λες δεν θα ειχε πλακα ?
Γιατι οχι,καθε οργανωμενη θρησκεια και οι πιστοι τους χρειαζονται μονο το χλευασμο μας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο πρεπει να γινει!Αλλα κωλονουνε!γιατι θα τους :uzi:Μονο αν ο Ελληνας καταλαβει επιτελους οτι ο Αραπης ειναι ενα ανθρωποοιδες ον θα παμε μπροστα! :)ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ!Πρεπει να τους βλεπεται με λυπιση.Εγω ετσι βλεπω τους αραπαδες.Δειτε τους σαν σκυλακια.Αν βρειτε ενα σκυλακι αδεσποτο θα του δωσετε να φαει θα του βαλετε νερο δεν θα το παρετε ομως σπιτι σας γιατι ειναι βρωμικο.Ετσι πρεπει να βλεπουμε τους Πακιστανους,Αραπαδες κλπ..Καθε μερα ευχαριστω το θεο που γεννηθηκα Ελληνας!Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ 2500 ΠΙΣΩ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

Επισκέπτης
Αυτο πρεπει να γινει!Αλλα κωλονουνε!γιατι θα τους :uzi:Μονο αν ο Ελληνας καταλαβει επιτελους οτι ο Αραπης ειναι ενα ανθρωποοιδες ον θα παμε μπροστα! :)ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ!Πρεπει να τους βλεπεται με λυπιση.Εγω ετσι βλεπω τους αραπαδες.Δειτε τους σαν σκυλακια.Αν βρειτε ενα σκυλακι αδεσποτο θα του δωσετε να φαει θα του βαλετε νερο δεν θα το παρετε ομως σπιτι σας γιατι ειναι βρωμικο.Ετσι πρεπει να βλεπουμε τους Πακιστανους,Αραπαδες κλπ..Καθε μερα ευχαριστω το θεο που γεννηθηκα Ελληνας!Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ 2500 ΠΙΣΩ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ
Και οι γονεις σου σαν σκυλακι σε βλεπουν για αυτο σε ταιζουν μεχρι τα 35

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και οι γονεις σου σαν σκυλακι σε βλεπουν για αυτο σε ταιζουν μεχρι τα 35
Εμενα δεν με τα'ι'ζουν μου χρωστανε κιολας :)αν δεν ξερεις μη μιλας!Τωρα εχω περισσοτερα απ'αυτους :).Ειδηκα τωρα που οι τιμες στην Ελλαδα παιφτουν.Εγω  :knockinb: και τιμαω την Ελλαδα.Σημερα θα  :knockinb: και θα γλυψω καλα :2funny:και θα τιμησω και παλι την Ελλαδα.Εσυ κατσε στη χωρα της  :jerking: με τον Τσιπρα τον Κουβελη και τον Πατακο και τους Αραπαδες ενω εγω ειμαι με τα Μουνακια μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γιατι οχι,καθε οργανωμενη θρησκεια και οι πιστοι τους χρειαζονται μονο το χλευασμο μας

Συμφωνω απολυτα.
Ομως δεν ειδα ενα παρομοιο show που να "χλευαζει" τα μεμετια που διαδηλωσαν τις προαλες στο κεντρο της Αθηνας, στην οποια Αθηνα βρισκονται ακαλεστοι να σου υπενθυμισω. Αντιθετως διαβασα αποψεις -κι εδω- που προσπαθουσαν να τους δικαιολογησουν.

Επισκέπτης
Τσολια μου εχω γινει πιο γρηγορος και απ τον ισκιο σου :P

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κόμπλεξ και απωθημένα στην πλατεία της αποδόμησης

kosnik26