Πολλες φορες δεν ακουμε αυτα που μας αρεσει να ακουμε....ειναι γεγονος αυτο...
Επιχειρημα εχεις να αντιπαραθεσεις ή οχι? Και εγω πραγματικα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα και ισως να αλλαξω και γνωμη....
τα πιατα ειναι πλυμενα και το σπιτι στην εντελεια
εχεις καταλαβει κατι;;;
εσυ τωρα καθεσε σε μια καρεκλα, ξυνεις το αιδοιο σου, εγραψες μια μαλακια και περιμενεις και διαλογο..
το οτι γραφω εδω μεσα μερος που ειναι, για τον παισιο με ενα σωρο αθεους, αυτο απο μονο του τον προσβαλει..
θελεις να αντιπαραβαλλω παραδειγματα γιατι δεν ειναι η αθανασια του αιγαλεω:;; αυτο δεν προλειται να το κανω..
εαν θελεις να δεις τι εστι παισιος, διαβασε, δες, ακουσε...
δοξα τον θεο απο το 1985 εχουν γραφτει πολλα βιβλια και απο τοτε πηγαιναν δεκαδες κοσμου καθε μερα να τον δουν..να τους πει μια κουβεντα στο προβλημα τους..
και υπαρχουν παλι δοξα τον θεο ολοκληρα βιβλια με μαρτυριες πιστων..και εαν θες Live μαρτυριες πηγαινε στο μοναστηρι στην θεσσαλονικη που τον εχουν θαψει..ολο και καποιον που τον ειχε συναντησει θα γνωρισεις να σου πει τι ηταν ο παισιος..
πχ εγω γνωρισα περυσι εναν γιατρο που μου ειπε οτι τον 1988 την πρωτη φορα που τον ειδε τον φωναξε με το ονομα του και διαφορα αλλα που δεν θελω ν αναφερω γιατι τον αφορουν τον ανθρωπο..παντως του αλλαξε εντελως πορεια ζωης και τωρα ειναι καλα γιατι περνουσε μεγαλα ζορια τοτε