Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το εκκρεμές γύρισε από την άλλη;;;

Καλά...χρόνο το πολύ μέχρι πρόωρες εκλογές.

Και αν ξανα βγει ο Σαμαράς/Μπενύ/Κουβέλης εγώ θα γραφτώ στην Χ.Α.

συ ελεγες μεχρι τον σεπτεμβρη ρε παισιε. τελικα ποτε ερχεται το τελος του καπιταλιστικου κοσμου

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εδώ έρχεται ο Τσίπρας κ θα βλέπεις 100 παραστάσεις της Κιτσοπούλου τον μήνα..θα το φυσάς κ δεν θα κρυώνει!!!!

Μαλάκα μου αυτό είναι σοβαρός λόγος για να γίνει εμφύλιος πόλεμος και να ρίξουμε τον Τσίπρα με "επανάσταση" αν ανέβει κοινοβουλευτικά.
Όχι και 100 Κιτσοπούλες το μήνα! Προτιμώ εορτασμούς της "Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων" στο καλλιμάρμαρο, δηλαδή! Λιγώτερη βαρεμάρα μου προκαλούν! :grin: :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
συ ελεγες μεχρι τον σεπτεμβρη ρε παισιε. τελικα ποτε ερχεται το τελος του καπιταλιστικου κοσμου
Κάτσε πουλί μου να πάρουμε την δόση...μην βιάζεσαι...  :grin:

Και δεν είπα για Σεπτέμβρη τίποτα.

Δεν θέλει να'σαι Πατσίτσιος για να προβλέψεις το τέλος του πασόκ κ της νδ....φαίνεται σε κάθε δημοσκόπηση...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μαλάκα μου αυτό είναι σοβαρός λόγος για να γίνει εμφύλιος πόλεμος και να ρίξουμε τον Τσίπρα με "επανάσταση" αν ανέβει κοινοβουλευτικά.
Όχι και 100 Κιτσοπούλες το μήνα! Προτιμώ εορτασμούς της "Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων" στο καλλιμάρμαρο, δηλαδή! Λιγώτερη βαρεμάρα μου προκαλούν! :grin: :grin:
Εσείς η άρχουσα τάξη(που λέει κ ο γερό τραμ) θα ρίξετε κυβέρνηση;;;; :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Υπάρχει προηγούμενο! Ισπανία προπολεμικά! ;)
Το όνομα Φράγκο σου λέει τίποτα; ;) ;)
Για πες...να δω που το πας....γιατί αν θεωρείς και την χούντα του 67 επανάσταση της άρχουσας τάξης τα ρέστα μου. :cheesy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Για πες...να δω που το πας....γιατί αν θεωρείς και την χούντα του 67 επανάσταση της άρχουσας τάξης τα ρέστα μου. :cheesy:

Φράγκο λέμε ρε παίχτη! Τί χούντα και πούτσες μπλε; Μισές δουλειές θα κάνουμε;

Το '67 λοιπόν κάποιος είπε στον Φράγκο πως και στην Ελλάδα εγκαθιδρύθη αντίστοιχο με το δικό του καθεστώς. Ο γέρος (γάτος!) ρώτησε. "Πόσους φάγανε;" Η απάντηση ήταν "Κανέναν! Η επανάσταση ήταν αναίμακτη!" (με περηφάνια!)
Ο γέρος συνέχισε. "Μαλάκες είναι και τα ψωμιά τους λίγα τα βλέπω!"
Δίκιο απεδείχθη πως είχε. Οπότε μην φοβάσαι και ΔΕΝ θα ξαναγίνει το ίδιο λάθος! ;)

Από του πρώτους είσαι στον κατάλογο, το ξέρεις φαντάζομαι;  :grin: :grin: 

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Συκοφαντική δυσφήμηση είναι η  εσκεμμένη διάδοση πληροφορίας που ο διαδίδων γνωρίζει ότι είναι ψευδής....
Μάλλον άλλους θα έπρεπε να πιάσει η αστυνομία για εξαπάτηση...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φράγκο λέμε ρε παίχτη! Τί χούντα και πούτσες μπλε; Μισές δουλειές θα κάνουμε;

Το '67 λοιπόν κάποιος είπε στον Φράγκο πως και στην Ελλάδα εγκαθιδρήθη αντίστοιχο με το δικό του καθεστώς. Ο γέρος (γάτος!) ρώτησε. "Πόσους φάγανε;" Η απάντηση ήταν "Κανέναν! Η επανάσταση ήταν αναίμακτη!" (με περηφάνια!)
Ο γέρος συνέχισε. "Μαλάκες είναι και τα ψωμιά τους λίγα τα βλέπω!"
Δίκιο απεδείχθη πως είχε. Οπότε μην φοβάσαι και ΔΕΝ θα ξαναγίνει το ίδιο λάθος! ;)

Από του πρώτους είσαι στον κατάλογο, το ξέρεις φανάζομαι;  
Βλέπεις τί γράφεις;;;

Ο Φράνκο αντιπροσωπεύει την επανάσταση της άρχουσας τάξης;;;

Πριν τον Φράνκο η άρχουσα τάξη ήταν καταπιεσμένη κ με τον Φράνκο επαναστάτησε;;;

Όσο για τον εμφύλιο...οι αριστεροί ''έχασαν'',εσείς σκούζετε ακόμα για τις πηγάδες.... :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για να δούμε έμεινε τίποτα από παστιτσάδα στον φατσοβιβλίο....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Βλέπεις τί γράφεις;;;

Ο Φράνκο αντιπροσωπεύει την επανάσταση της άρχουσας τάξης;;;

Πριν τον Φράνκο η άρχουσα τάξη ήταν καταπιεσμένη κ με τον Φράνκο επαναστάτησε;;;

Για όλα έχεις γνώμη, αλλά ένα βιβλίο δεν έχεις διαβάσει!
Λοιπόν θα διαβάσεις το "Για ποιον χτυπάει η καμπάνα" του Χέμινγουεη (τον ξέρεις καθόλου αυτόν και με ποιούς πολέμησε στον Ισπανικό εμφύλιο;) και θα δώσεις βάση ιδίως σε όσα του περιγράφει η Πιλάρ για τα γεγονότα την Ρόντα (άλλα δεν σου λέω!)
Την επόμενη βδομάδα έχει διαγώνισμα! Θα σε ρωτήσω (δημοσίως!) τί θα έχεις μάθει.
Που θα σε βρω ξέρω! Εδώ μέσα θα βρίσκεσαι.

Τώρα καληνύχτα!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για όλα έχεις γνώμη, αλλά ένα βιβλίο δεν έχεις διαβάσει!
Λοιπόν θα διαβάσεις το "Για ποιον χτυπάει η καμπάνα" του Χέμινγουεη (τον ξέρεις καθόλου αυτόν και με ποιούς πολέμησε στον Ισπανικό εμφύλιο;) και θα δώσεις βάση ιδίως σε όσα του περιγράφει η Πιλάρ για τα γεγονότα την Ρόντα (άλλα δεν σου λέω!)
Την επόμενη βδομάδα έχει διαγώνισμα! Θα σε ρωτήσω (δημοσίως!) τί θα έχεις μάθει.
Που θα σε βρω ξέρω! Εδώ μέσα θα βρίσκεσαι.

Τώρα καληνύχτα!
Ρε μην κάνεις τρίπλες αδίκως. :grin:

Επανάσταση η άρχουσα τάξη ποτέ δεν έκανε...και ποτέ δεν θα κάνει...ο κίνδυνος σε περίπτωση Τσίπρα κ Σύριζα δεν είναι να ξεσηκωθείτε οι αστούληδες...είναι να γίνει πασόκ στην θέση του πασόκ.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Με αυτους τους μαλακες που μπλεξαμε, μολις κανουν τα ΧΑ καμια χαζη ερωτηση για το BOURDELA ξερεις προσβολη δημοσιας αιδους προωθηση πορνειας προσβολη χριστιανικων ηθων κτλ να δεις που θα ψανχουμε παλι για ηλεκρτονικη στεγη οι μπουρδελιαρηδες

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
καταρχην οι περισσοτεροι που γραφετε τις μαλακιες  και τις γνωστες παπαριες και το παιζετε αθεοι και δεν συμμαζευετε,αναθεμα αμα ξερετε ποιος ειναι ο γερων παισιος και τι εχει κανει σε αυτον το τοπο,και ποσο κοσμο εχει βοηθηαει.καλα θα κανετε να διαβασετε κανενα βιβλιο του,και ακομα καλυτερα να πατε στο ετησιο μνημοσυνο του,που γινετε καθε χρονο σε ενα χωριο εξω απο την θεσσαλονικη να δειτε τι γινετε.εχουν περασει σχεδον 20 χρονια απο τοτε πεθανε και καθε χρονο ολο και περισσοτερος κοσμος μαζευτε στο μνημοσυνο του.και μην μπερδευτε τον παισιο με το παπαδαριο και τα βατοπεδια και αλλα τετοια,καμια σχεση με ολα αυτα ο παισιος.
ο γερων-παισιος αν ζουσε ακομα,πολλα πραγματα στην ελλαδα θα ηταν διαφορετικα.εννοοιτε προς το καλυτερο.
τον συμβουλευοτανε πολυς κοσμος για πολλα θεματα,και μαλιστα και ανθρωποι με δυναμη στα χερια τους, σε πολλους τομεις.
αυτα για κατι ζωα που θα τους γαμανε σε λιγο τα μεμετια και τα πομακια μεσα στο σπιτι τους,και αυτοι θα νομιζουν οτι βρεχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom