ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
αμπελαλε θα γινει χαμος
οκ τυπε :S :S :SΟχι τωρα γιατι τρωω.. μισο
Κλείσε ραντεβού απο άλλο τηλέφωνο και αν σου πει ότι το κάνει μόνο απο κώλο τότε σίγουρα δεν σου κάνει πλάκα :S :S :S
Σου ειπε οτι ειναι εγκυος και εισαι ο πατερας και εσυ ως λογικη αντιδραση της το εκλεισες και μπηκες στο μπου να το ανακοινωσεις. Θεϊκό. Ειναι τοσο παραλογο που παιζει να ειναι και αληθεια.Παιχτη θυμηθηκε οτι με μενα εσπασε το προφυλακτικο και προφανως οι ημερομηνιες συμβαδιζουνε..
Τι πως με βρηκε? την πηρα τηλ και της λεω: γεια μωρακι θα κλεισουμε κανα ραντεβου μια ωριτσα.. λεει ελα ρε αμπελαλε και σε εψαχνα.. της λεω τι εγινε? λεει ειμαι εγγυος και εισαι ο πατερας.. το εκλεισα το τηλ και μπηκα στο θρεντ εδω και το ανακοινωσα..
Γιατι τύπε, λιγοι γουσταρουν εγκυες? Κάνουν και ακαποτο αφοβαΚλείσε ραντεβού απο άλλο τηλέφωνο και αν σου πει ότι το κάνει μόνο απο κώλο τότε σίγουρα δεν σου κάνει πλάκα :S :S :S
Γιατι τύπε, λιγοι γουσταρουν εγκυες? Κάνουν και ακαποτο αφοβα
οκ τυπε :S :S :S
τυπε εφαγες; :S :S :S
Παιχτη θυμηθηκε οτι με μενα εσπασε το προφυλακτικο και προφανως οι ημερομηνιες συμβαδιζουνε..
Τι πως με βρηκε? την πηρα τηλ και της λεω: γεια μωρακι θα κλεισουμε κανα ραντεβου μια ωριτσα.. λεει ελα ρε αμπελαλε και σε εψαχνα.. της λεω τι εγινε? λεει ειμαι εγγυος και εισαι ο πατερας.. το εκλεισα το τηλ και μπηκα στο θρεντ εδω και το ανακοινωσα..
τυπε διαλεξε,το παιδι η το φιδι :S :S :SΠινω 2 γουλιες μπυρα να κατεβει... κομπλε τωρα..
εχω παιδι απο ιερωδουλη
Θα μας πεις πως τα καταφερες την Κυριακη τυπε :S :S :S
Θα μας πεις πως τα καταφερες την Κυρικη τυπε :S :S :S