iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
το μωρο εννοουσα ρε τυπε,οχι το φιδι :S :S :S
τυπε τι χρωμα το θες :S :S :S
το μωρο εννοουσα ρε τυπε,οχι το φιδι :S :S :S
τυπε τι χρωμα το θες :S :S :S
Αυτο το θεμα θα παιξει και τη κυριακη..
αμπελαλε τη δωρο θες για το γαμο
Μια είναι η λύση: τραπεζομάντηλο απο σουβλατζίδικο που είναι και για πολλές επαναλήψεις ;)
θα βαλω αυτον που το ετριψε ακα στο κωλοτρυπιδι τυπε.σιγουρα πραγματα :S :S :SΡε συ απελαλε δεν μπορούσες να κρατηθείς μέχρι την κυριακή; πάλι θα ψάχνει θέμα να αναζωπυρώσει ο νασος :S :S :S
τυπε παρτον για παρανυφο :S :S :S
χρησιμοποιημενο τυπε :S :S :SΜια είναι η λύση: τραπεζομάντηλο απο σουβλατζίδικο που είναι και για πολλές επαναλήψεις ;)
Θα του ριξει πορτα ο παππας..
Έχεις κρεμπιεδιάσει κι άλλη; :S :S :S
χρησιμοποιημενο τυπε :S :S :S
απορια μενει..
γιατι δεν στο πε πιο νωρις???
για να πεις κ συ αν το θες.
---
πως ξερει οτι εισαι εσυ ο πατερας?
---------
πως σε βρηκε?
---------------
με εβαλες σε σκεψεις....
μου χε σπασει καποτα με γκομενα...
μετα απο κανα 2μηνο χωρισαμε...
μετα απο καιρο ειδα φωτο στο φατσοβιβλιο παιδικη φωτο...
χωρις φατσα...παντρευτηκε...αλλα 1% χρονικα ισως ταιριαζουν ημερομηνιες..
τυπε ερχεταιΠαιχτη θυμηθηκε οτι με μενα εσπασε το προφυλακτικο και προφανως οι ημερομηνιες συμβαδιζουνε..
Τι πως με βρηκε? την πηρα τηλ και της λεω: γεια μωρακι θα κλεισουμε κανα ραντεβου μια ωριτσα.. λεει ελα ρε αμπελαλε και σε εψαχνα.. της λεω τι εγινε? λεει ειμαι εγγυος και εισαι ο πατερας.. το εκλεισα το τηλ και μπηκα στο θρεντ εδω και το ανακοινωσα..
τυπε ερχεται
εχω παιδι απο ιερωδουλη
Παιχτη θυμηθηκε οτι με μενα εσπασε το προφυλακτικο και προφανως οι ημερομηνιες συμβαδιζουνε..
Τι πως με βρηκε? την πηρα τηλ και της λεω: γεια μωρακι θα κλεισουμε κανα ραντεβου μια ωριτσα.. λεει ελα ρε αμπελαλε και σε εψαχνα.. της λεω τι εγινε? λεει ειμαι εγγυος και εισαι ο πατερας.. το εκλεισα το τηλ και μπηκα στο θρεντ εδω και το ανακοινωσα..